Τα εσπασε το 7. Απολαυστικοτατο!
μια αηδια και μιση ηταν και οποιος διαφωνει να παει να κανει εντριβες και ποδομασαζ στο Μαμ-ρα
Posted 04 September 2011 - 17:44
Τα εσπασε το 7. Απολαυστικοτατο!
Posted 04 September 2011 - 17:51
Posted 04 September 2011 - 21:41
Posted 04 September 2011 - 23:09
Μα οχι, ηταν παρα πολυ καλο και στηνει πολυ ομορφο lore. Για παιδικο προγραμμα το απολαμβανω για την ιστορια του, κατι που δεν περιμενα.
Ειμαι ο μόνος που εντοπισε τον Monstar από τους Silverhawks;
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 08 November 2011 - 15:41
Posted 09 November 2011 - 23:16
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 27 November 2011 - 19:26
Posted 01 December 2011 - 05:31
Posted 04 December 2011 - 00:36
Οταν κανεις βλεπει μια σειρα με πρωταγωνιστες γατανθρωπους απ' το διαστημα που πολεμανε μια εξωγηινη μουμια με μαγικες δυναμεις ΚΑΙ mecha τανκς δε νομιζω να πρεπει να περιμενει και ΤΟ αριστουργημα. Εμενα παντως μ' αρεσει καπως αυτη η καινουρια οπτικη γωνια της σειρας, τωρα εχει πλεον κατι που μοιαζει με πλοκη. Το βλεπω for the lulz.
Posted 04 December 2011 - 13:06
Posted 04 December 2011 - 14:01
Posted 04 December 2011 - 14:02
για να μην επαναληφθει η κατασταση με το Bleach και το Roricofan, εδω απλως θα βαζω τα σχολια μου σε καθε επεισοδιο, χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τα παιδια
μια αηδια και μιση ηταν και οποιος διαφωνει να παει να κανει εντριβες και ποδομασαζ στο Μαμ-ρα
αντε να βγουν και τα καινουργια Mysterious Cities of Gold. Σκοτιστηκα για τις Αστραπογατες
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
αν οχι απο τις Thundercats, τοτε απο εδω σιγουρα
http://www.noogy.com/image/stills/art_01.html
γιατι; συμπεθεριαζεις με τους συντελεστες;
οχι θα τη δω μεχρι το τελος και θα σταζω δηλητηριο!
για να μην επαναληφθει η κατασταση με το Bleach και το Roricofan, εδω απλως θα βαζω τα σχολια μου σε καθε επεισοδιο, χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση με τα παιδια
μπορει να μη συμφωνουσατε με τις γκρινιες και τα σχολια του roricofan αλλα τα διαβαζατε
ειχε το κατι τι για να σας τσιγκλαει.
Ο rori ποτέ δε πήρε αξιοπιστία από το πόσα anime είδε, όχι τουλάχιστον καμιά σοβαρή και της προκοπής. Ο rori χάλασε την εικόνα του επειδή είχε χάλια συμπεριφορά. Επίσης, ναι, υπάρχουν άτομα που διαβάζουν τί γράφεις.εγω ευτυχως δεν εχω αυτη την εγνοια (κανεις δεν διαβαζει τα σχολια μου ετσι και αλλιως μιας και δεν ειδα εκατομμυρια ανιμε) και μπορω να κρινω και να κατακρινω ελευθερα
Edited by Tea-chan, 04 December 2011 - 14:09.
Posted 04 December 2011 - 14:52