Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

New Thundercats anime series by Studio 4°C

• Please log in to reply
167 replies to this topic

#106 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 22:28

Ειλικρινα δεν περιμενα να βγει τοσο καλο.Μεχρι στιγμης κρατουσα μικρο καλαθι αλλα τωρα αρχιζω να αναθεωρω τις αποψεις μου.Ευτυχως που δεν αλλαξαν πολυ τον Mumm-Ra κ μας θυμιζει τον παλιο καλο αγαπημενο villain των παιδικων μας χρονων.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#107 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 22:41

Χμμ αυτό είχε καλό animation και όχι τη σαπίλα που περίμενα! (well, except maybe for mumra, αυτός είναι παντοτινά σάπιος xd)

#108 emman

emman

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 23:24

πολυ ωραιο!!!αρχιζω και γω να αναθεωρω:blingeye2:!!!ευτυχως ο mumra ειναι οπως παλια!!! στο τραιλερ πηρε το ματι μου στο 1.07 τα διδυμακια??!!:joyful::kill4u: τον πανθρο δεν εδειξε μονο :borednn9:

#109 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 00:10

This is actually awesome!

GAR!

2bbd14fc.jpg

#110 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 01:29

Μόνο εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα?!?

Κάκιστο character animation, άψυχο voice acting...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 02:08

Οι χαρακτήρες ούτε εμένα μου άρεσαν καθόλου πέραν του Μάμρα του παντοτινού, όμως όλα τα υπόλοιπα με δελεάζουν θετικά. Αναμφίβολα θα του ρίξω μια ματιά όταν με το καλό βγει το πρώτο επεισόδιο, και βλέπουμε...

E5VV38U.jpg

#112 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 08:36

τον πανθρο δεν εδειξε μονο :borednn9:

Ο Panthro παιζει να ειναι ο χειροτερος οσον αφορα τον σχεδιασμο του.Τον εχουμε δει σε μια promotional pic κ στο προηγουμενο teaser εαν δεν κανω λαθος.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#113 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 09:25

Ένα like και από μένα στο trailer!

#114 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 12:18

Απλά ΕΠΙΚΟ!!

Δεν περίμενα να μου αρέσει. Είχα μια προκατάληψη από τα προσχέδια (όπως και πολλοί φαντάζομαι),
αλλά το Animation με άφησε άναυδο!
Πολύ καλό.
Καμιά ιδέα για το πότε θα βγει?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#115 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 14:02

Πάντως εμένα μου αρέσει που δεν είναι ακριβώς ίδιο με το παλιό...Αν ήταν ποιός ο λόγος να το ξανακάνουν?

xbJ3b2w.jpeg

#116 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 16:23

Πάντως εμένα μου αρέσει που δεν είναι ακριβώς ίδιο με το παλιό...Αν ήταν ποιός ο λόγος να το ξανακάνουν?

Συμφωνώ. Plus έχοντας μεγαλώσει με το Ελληνικό VA δεν θα μπορούσα ποτέ να ευχαριστηθώ ένα απλό remake με νέο animation και διαφορετικές τελείως φωνές.

I loved the trailer.
Προσωπικά δεν είχα ξενερώσει καθόλου με τα προσχέδια γιατί τα βρήκα αναμενόμενα. Δεν ήταν το anime που περίμενα πως και πως αλλά σίγουρα θα το τιμήσω όταν με το καλό βγει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 05 Απρίλιος 2011 - 16:30

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#117 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2011 - 22:32

Spoiler: Κάτι τέτοιο θα σας άρεσε περισσότερο

Σοβαρά τώρα, αν και άργησα, ομολογώ ότι ανυπομονώ για τη νέα σειρά. Μου αρέσει που άλλαξαν τους χαρακτήρες και μου αρέσει το animation. Ούτως ή άλλως, η ιστορία και οι χαρακτήρες εάν είναι καλά, είμαι πρόθυμη να συγχωρήσω όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 16:25

Το πρώτο διπλό επεισόδιο κυκλοφόρησε και παρά τις πολύ αρνητικές εντυπώσεις από τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσε απίστευτα. Ωραίο animation, ωραία ιστορία, ωραίες μάχες, ωραίοι χαρακτήρες, γενικά η σειρά αξίζει. Συγκινήθηκα πάλι :if:

E5VV38U.jpg

#119 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 18:05

Το πρώτο διπλό επεισόδιο κυκλοφόρησε και παρά τις πολύ αρνητικές εντυπώσεις από τον σχεδιασμό των χαρακτήρων, πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσε απίστευτα. Ωραίο animation, ωραία ιστορία, ωραίες μάχες, ωραίοι χαρακτήρες, γενικά η σειρά αξίζει. Συγκινήθηκα πάλι :if:

+1 σε όλα τα παραπάνω. Αρχικά δεν ενθουσιάστηκα με την ιδέα, όμως τώρα που είδα το επεισόδιο περιμένω με ανυπομονησία για τα επόμενα. Τελικά, πολύ κακία για το τίποτα, η σειρά είναι πολύ προσεγμένη κατ' εμέ, χωρίς να τη συγκρίνω με την πρώτη σειρά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Εδώ θα βρείτε το κανάλι μας στο Youtube!
Αλλά και ζωντανά, κάθε Σάββατο 15:00 - 17:00 στο involvedradio.gr!
Facebook: http://www.facebook.com/AnimeCast
Twitter: http://twitter.com/animecastgr
E-mail: animecastgr@gmail.com

#120 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2011 - 20:35

και εμενα μου αρεσε ως σειρα. αλλα δεν ξερω, μου περασε απο το μυαλο μια φανταστικη συζητηση στελεχων του CN:

-Πρεπει να βγαλουμε μια νεα σειρα για να μαζεψουμε κανα φραγκο.

-To βρηκα. Θα κανουμε μια σειρα φαντασιας που θα μαχονται δυο αντιπαλα στρατοπεδα. Στο κυριαρχο βασιλειο θα υπαρχουν δυο πριγκηπες, ο ενας δειλος και διστακτικος, ο αλλος αλαζονας και ξερολας. Το βασιλειο απο προδοσια θα καταστραφει απο τις δυναμεις του κακου και τα δυο πριγκηποπουλα θα δραπευτευσουν και θα αναζητησουν τροπο να επαναφερουν το βασιλειο στην παλια του δοξα και να συμφιλιωσουν τις δυο μαχομενες παραταξεις. Θα εχει κορυφαια ποιοτητα μιας και ενα μερος θα γινεται σε ιαπωνικο στουντιο. να δειξουμε πως και εμεις μπορουμε να κανουμε HD κινουμενα σχεδια απο το να περιοριζομαστε σε sitcoms καρτουν.

-ωραια ιδεα αλλα δεν ειναι ριψοκινδυνη; ενταξει σειρες οπως η Avatar στο τελος εβγαλε τα λεφτα της αλλα μας βγηκε ο κουκος αηδονι. Και αν απο τηλεθεαση δεν τα παει καλα; τοτε τη βαψαμε, αντε 13 επεισοδια να βγαλουμε με το ζορι.

-κανενα προβλημα. Θα ονομασουμε αυτη τη σειρα Nεοι Thundercats και λυθηκε το προβλημα. και πρεπει να μοιαζουν λιγο οι χαρακτηρες. Βλεπεις αρκετοι γονεις μεγαλωσαν με τους Thundercats και ειναι μια πρωτη ευκαιρια να τη δειξουν στα παιδια τους, αν οχι στην πλοκη, εστω στην αισθητικη. Αν βαλουμε αλλους χαρακτηρες σε αυτη τη θεματολογια φοβαμαι πως δεν θα γινει τοσο γνωστη.

- τι λες τωρα, η σειρα ειναι 30 χρονων. Δεν ειμαστε στη δεκαετια του 80 που η τηλεοραση μεσουρανουσε. Δεν εχουμε πολυτελεια να ξενερωσει το κοινο και ιδιως το νεανικο.Υπαρχει χασμα γενεων

-παλι κανενα προβλημα. Πρωτα θα μειωσουμε την τετοστερονη. Πολυ μπρατσο βρε παιδι μου λες και βλεπουμε καμια επικη ταινια με τον Κοναν το βαρβαρο. Θα κανουμε τους χαρακτηρες πιο στυλατους. οχι μακρυα απεριποιητα μαλλια, πανε αυτα.

-ωχ θυμαμαι και το συντροφο του Λαιονο εκεινο το γατι που ηταν για sidekick και ηταν σπαστικο. θα ξενερωσει ο κοσμος.

-Θα τον κανουμε να ειναι απλα ενα υπακουο και χαριτωμενο γατακι.

-ουφ, ευτυχως. Αλλα οι χαρακτηρες φορουσαν κορμακια και πολυ λεπτα ρουχα, λες και ηταν απο κομικ του Frazetta. Τι θα πουν οι μαναδες βλεποντας τα παιδια τσιτσιδα; Και εκεινα τα παιδια τα διδυμα, να τα κανουμε χαριτωμενα γατακια να πουλησουμε κανα παιχνιδακι.

-θα τους ντυσουμε να μη κρυωνουν και νομιζουν οτι περναμε στα παιδια ομοφυλοφιλικες τασεις.

-ναι αλλα σκοτωμους και αιματα θα εχει;

-αστειευεσαι; μπορει να εγινε στην Ιαπωνια αλλα μεχρι εκει. Ουτε σταγονα αιματος. Θα υπονοειται ο θανατος και το αιμα, οπως στην αρχαια τραγωδια.

- Ο Θεος να βαλει το χερι του.