Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#301 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 14:28

^ Oh my, perfect chapter.

Πολύ ενδιαφέρον το παρελθόν του Franke.

Spoiler:

Ανυπομονώ για το επόμενο. Κορύφωση της μάχης, here we go!

Ναι είναι άνθρωπος ή καλύτερα ήταν άνθρωπος. Μια λογική δική μου θεωρία είναι ότι ήταν πανέξυπνος έζησε στα πολύ παλιά χρόνια (πχ μεσαίωνα) και έκανε πολλά πειράματα τόσο σε διάφορους όσο και στο εαυτό του φτάνοντας σε αυτό το level δύναμης.
Κάπου αναφέρθηκε στα παλιά chapters για τα πειράματα του. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το βιβλίο που έχει βοηθήσει το Dr. Crombel στις έρευνές του είναι πιθανότατα το σημειωματάριο του Frank :8):
Για να θυμηθούμε και λίγο τα παλιά: Η πρώτη σελίδα στο mangafox τα λέει όλα
http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v02/c140/1.html

#302 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2011 - 15:27

ο gedujel με τον leader της kertia πηγαν και μαλλον τον επιασαν(αυτο καταλαβα εγω)...ο παλιος λορδος απλα τους διεταξε

mangaka συνεχησε να μας πορωνεις....περιμενω να δω ποτε θα σκασει ο rai στον ναο και μεινουν ολοι καγκελο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2011 - 19:25

Ναι είναι άνθρωπος ή καλύτερα ήταν άνθρωπος. Μια λογική δική μου θεωρία είναι ότι ήταν πανέξυπνος έζησε στα πολύ παλιά χρόνια (πχ μεσαίωνα) και έκανε πολλά πειράματα τόσο σε διάφορους όσο και στο εαυτό του φτάνοντας σε αυτό το level δύναμης.
Κάπου αναφέρθηκε στα παλιά chapters για τα πειράματα του. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το βιβλίο που έχει βοηθήσει το Dr. Crombel στις έρευνές του είναι πιθανότατα το σημειωματάριο του Frank :8):
Για να θυμηθούμε και λίγο τα παλιά: Η πρώτη σελίδα στο mangafox τα λέει όλα
http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v02/c140/1.html

Σωστότατο. Μπορεί να περιπλέκονται και άλλες δυνάμεις μέσα στο παιχνίδι, οπότε το background μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο ενδιαφέρον. But still it is a wonder. Frankestein rulez and we all love him! Ο Τύπος είναι divinus. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#304 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 17:47

Το ειδατε αυτο , ο τροπος με τον οποίον ο Rai μπηκε στο ιερο (ποπο εκει κρατησε την ανασα μου) ηταν φοβερο ....ακριβος στην ωρα του για να σωσει τον gedujel ....
αντε τωρα να περιμενεις εως την αλλη εβδομαδα , και αν ειμαι τοσο ατυχη οστε στο chapter 192 να δείξουν μονο την μαχη του franky τοτε την πατησα , ελπιζω ο δημιουργος να μας δείξει κατι και απο το ιερο ...
επισης το soul weapon της lord ηταν αρκετα εντυπωσιακο , τι σπαθι ηταν αυτο wow
οσο για τον franky , ναι , τελικα ηταν ενας σπουδαιος επιστημονας...

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από magicofantasy: 27 Ιούνιος 2011 - 18:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#305 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 08:10

Να και το link για όσους δεν το βρήκαν.

Hohoho Great Speak απο τον Gejutel!!
Επιβεβαιώθηκε για τον Frank ότι είναι επιστήμονας που μέσα απο ερευνες έγινε immortal και είχε την αναγνώριση του Lord επειδή ήταν διορατικός και έψαχνε πάντα την πρόοδο και την εξέλιξη. (Not sure if I like that). Επίσης κάτι μου λέει ότι στο επόμενο δεν θα είναι και τόσο καλά τα πράγματα για τον Frank. Το Dark Spear πάει σχεδόν να τον καταπιεί, εκτός και αν κρύβει κανα άσσο στο μανίκι του!

Πως της μίλησε έτσι ο Gejutel!!! Tης έκλεισε το στόμα για τα καλά! Δεν μπορεσε να σχολιάσει τπτ.
Και μάθαμε πολυ σημαντικά πράγματα για την "προδοσία" των προηγουμενων clan leader και η αιτία είναι η ίδια η Lord.

Τι είσοδος ήταν αυτή απο τον Rai; :8):
Πραγματικά η τελευταία εικόνα του Rai είναι φοβερή. Πάει για signature!:kill4u:
Αντε τώρα στο επόμενο να δουμε ποιες θα είναι οι πρώτες λέξεις που θα πει Rai.

#306 Jooji-san

Jooji-san

Lieutenant

• Members
  • 437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 10:38

Να και το link για όσους δεν το βρήκαν.

Hohoho Great Speak απο τον Gejutel!!
Επιβεβαιώθηκε για τον Frank ότι είναι επιστήμονας που μέσα απο ερευνες έγινε immortal και είχε την αναγνώριση του Lord επειδή ήταν διορατικός και έψαχνε πάντα την πρόοδο και την εξέλιξη. (Not sure if I like that). Επίσης κάτι μου λέει ότι στο επόμενο δεν θα είναι και τόσο καλά τα πράγματα για τον Frank. Το Dark Spear πάει σχεδόν να τον καταπιεί, εκτός και αν κρύβει κανα άσσο στο μανίκι του!

Πως της μίλησε έτσι ο Gejutel!!! Tης έκλεισε το στόμα για τα καλά! Δεν μπορεσε να σχολιάσει τπτ.
Και μάθαμε πολυ σημαντικά πράγματα για την "προδοσία" των προηγουμενων clan leader και η αιτία είναι η ίδια η Lord.

Τι είσοδος ήταν αυτή απο τον Rai; :8):
Πραγματικά η τελευταία εικόνα του Rai είναι φοβερή. Πάει για signature!:kill4u:
Αντε τώρα στο επόμενο να δουμε ποιες θα είναι οι πρώτες λέξεις που θα πει Rai.

Adamsbankai, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Respect απλα στον Gejutel που εκλεισε σπιτια:kakaka::kakaka:

Ερωτηση: Ποσα Ragnarok σπαθια υπαρχουν :S?? Το Ragnarok δεν το ειχε αφησει ο προηγουμενος αρχοντας στο Ναο που βρισκεται μεσα στην επαυλη του Rai?? Πως βρεθηκε στην Lord?

#307 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 10:55

Adamsbankai, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Respect απλα στον Gejutel που εκλεισε σπιτια:kakaka::kakaka:

Ερωτηση: Ποσα Ragnarok σπαθια υπαρχουν :S?? Το Ragnarok δεν το ειχε αφησει ο προηγουμενος αρχοντας στο Ναο που βρισκεται μεσα στην επαυλη του Rai?? Πως βρεθηκε στην Lord?

Yep! Απλά respect!! Αυτά θέλει το μυξιάρικο...:hehehe:

Πιθανή Απάντηση: Βασικά ένα είναι το σπαθί(soul weapon) με το όνομα Ragnarok. Απλά όπως έκανε και ο προηγούμενος leader της Kertia clan που μοίρασε το soul weapon και έδωσε ένα κομματάκι στον Rael έτσι πρέπει να έγινε και με την Lord. Δλδ της έδωσε ένα κομμάτι απο το soul weapon, έτσι απλά για να λέει ότι και καλά έχει το Ragnarok, και το υπόλοιπο κομμάτι το έκρυψε στην επαυλη του Rai.

#308 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 11:03

I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaack baby! Επιτέλους μπορώ κι εγώ να σχολιάσω ξανά!

Πω πω πω, μια βδομάδα έλειψα δες τι έγινε! Καλά, επιτέλους μάθαμε πόσο imba είναι τελικά ο Frankenstein, και είναι τόσο sexy mofo που ο Gejutel χρειάστηκε δύο ολόκληρα κεφάλαια για να το εξηγήσει! Επίσης, καλά την έκανε την άχρηστη την κακομαθημένη την σκρόφα που ακόμα τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει κάτι επιτέλους από διοίκηση και τα συναισθήματα του πατέρα της που της τα είπε έτσι! +1000 στον Gejutel που της την είπε έτσι κι έξω απ'τα δόντια! Φανταστείτε πόσο θυμωμένος πρέπει να ήταν όχι μόνο από την ανικανότητά της αλλά και για το γεγονός ότι του στοίχησε ένα ολόκληρο γιο η υπέρμεμετρη βλακεία της...Πώς το χάρηκα, πώς, όταν της τα χωσε έτσι κανονικά και με τον νόμο.

In other news, μ'΄άρεσε που ο Rael επιτέλους, μα επιτέλους, κατάλαβε την πραγματική δύναμε του Frankenstein σε όλη την έκτασή της κι επίσης κι ο ίδιος φάνηκε να ωριμάζει σκεπτόμενος πως πρέπει να δώσει το soul weapon στον Rajak για να νικήσει και να μην πεθάνει/χάσει. Εξάλλου αυτό μας δείχνει πως όντως έχουν ισχυρούς δεσμούς οικογένειας στη συγκεκριμένη φυλή.

Τέλος...είδατε την super special awesome είσοδο του Cadis Etrama Di Raizel -που είναι τόσο απίθανη που έπρεπε να πούμε όλο το ονομά του-? Μπορεί να είμαι λίγο σαδίστρια λέγοντάς το αυτό αλλά...πολύ χάρηκα που τα σχεδιά της άλλης καταστράφηκαν άλλη μία φορά και συν αυτού ντροπιάστηκε γι άλλη μια φορά -πριν απ'τον Gejutel και τώρα από την χαλαρή είσοδο του ίδιου του εχθρού της-. Problem Lord? xD

Όσο για την προέλευση ή το τι είναι Ragnarok τελικά νομίζω ότι είναι το soul weapon του previous lord αλλά όπως κι ο πατέρας της Kertia clan το χώρισε σε δύο μέρη, το μεγαλύτερο και το μικρότερο, έτσι κι εδώ. Κάτι τέτοιο μυρίζομαι.
Edit:ninja'ed by adamsbankai :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#309 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 11:14

μονο εγω παρατηρησα οτι τα 2 lord soul weapon ειναι διαφορετικα? η λαβη ειναι τελειως διαφορετικη , αντιθετα νομιζω το grandia και το kartas ειναι ολοιδια ....αρα πιστευω οτι κατι αλλο παιζει

α και πιστευω οτι δεν προλαβε τον gejutel δυστηχως :if:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 11:31

Όχι ρε συ, δεν είχε προλάβει να εκτελέσει την ποινή ακόμα...απλώς δεν ξέρω αν το υπόλοιπο είναι τυπικό ή όχι γιατί το blood field όντως έγινε -παρεπιμπτόντως, γιατί έχουν την ίδια επίθεση?-. Θα δούμε φαντάζομαι.

Έχεις δίκιο πάντως, είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους...αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και οι δύο μεριές πιστεύουν πως έχουν το soul weapon του παλιού lord. Μπορεί όντως κάτι να σημαίνει, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα και να ναι όπως υποθέσαμε. Πάντως και τα όπλα των δύο αδερφών είναι διαφορετικά. Reference σε κεφάλαιο 186 σελίδα 21 και 188 σελίδα 28. I looked it up :3

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#311 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 11:45

ναι εχεις δικιο τελικα για τα οπλα , ειχα την εντυπωση οτι ηταν ιδια...αρα συμφωνω με την εκδοχη που δωσατε εσεις.Για τον gejutel το ειπα επειδη εδειξε αυτο το boom , δεν νομιζω οτι το boom εγινε απο τον rai , βεβαια μπορει να εχω λαθος παλι :canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#312 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 11:56

Κοίτα, τo BOOM έγινε από τον Rai λογικά εφόσον άνοιξε την πόρτα για να μπει μέσα. Εννοώ, ένα σπαθί να κάνει τέτοιον ήχο, όποια και να ναι η ιδιότητά του με φαίνεται περίεργο. Αλλά και πάλι,μπορεί όντως να πέθανε. Ίδωμεν.

:if: Γι αυτό δε μπορώ να περιμένω κάθε φορλά την επόμενη βδομάδα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#313 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 12:16

Δικαίωσηηηηηηη!!!!!!!!!F.A.I.,σου τα'λεγα για τη Lord,τώρα τα βλέπεις κι εσύ.Ένα άχρηστο κακομαθημένο είναι.Πόσο χαίρομαι που της τα'πε στα ίσια ο Gejutel!Αν και φαντάζομαι πως της τα είπε,όχι για να την ξεφτυλίσει,αλλά για να την "ξυπνήσει".Παρότι εξαιτίας της έχασε τον γιό του,συνέχισε να της είναι πιστός.
Έχω μια απορία όμως...ίσως και να μην έχω καταλάβει καλά το timeline...αλλά ο Rai δεν "κοιμήθηκε" πριν πεθάνει ο προηγούμενος Lord?Όπως έχω τις χρονολογίες στο κεφάλι μου,ο Rai κοιμόταν 800 χρόνια...ενώ ο προηγούμενος Lord πέθανε πριν 500 χρόνια.Για ποιό πράγμα λοιπόν τον κατηγορούν??Έστω,ο προηγούμενος Lord το επεξεργαζόταν να πεθάνει 300 χρόνια νωρίτερα και πιστεύουν οτι ο Rai το'σκασε για να μην έχει την ίδια μοίρα.Ο Gejutel ξέρει ότι ο Rai κοιμόταν τόσα χρόνια και δεν είχε σχέση με την Union που δημιουργεί ανθρώπους-βαμπίρ.Τα χώνει που τα χώνει στη Lord,γιατί δε λέει κι αυτό???
On another note,ανησυχώ για τον Franke.Ήδη ζορίζεται για να κρατήσει τον έλεγχο του εαυτού του.Αν ο Rael δώσει το soul weapon του στον Rajak φοβάμαι ότι ο Franke θα το χάσει.Frankeeeeee!!!!Don't go beyond the point of no return!!!!:nanteee:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#314 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 12:44

Nαι μου τά λεγες φίλη, μου τα λεγες κι εγώ δεν ήθελα να σε πιστέψω. Ε ναι, φαντάζομαι πως ο Gejutel με τόση εμπειρία και τόσα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του ξέρει να συγχωρεί και να βοηθάει τους μικρότερους...

Όσο γι αυτό που λες για τη συνομωσία και την περίοδο ύπνου του Rai εγώ κάνω την εξής εικασία: οι προδόρες θέλανε τον Rai στον θρόνο. Ο Rai ήταν άφαντος και πριν τον θάνατο του πατέρα της. Ο πατέρας της τον ήθελε για διάδοχο. Ο πατέρας της πεθαίνει και οι άλλοι ετοιμάζουν την ανταρσία που θέλει τον Rai στο θρόνο. Η "επανάσταση" καταπνίχθηκε οπότε αυτός δεν εμφανίστηκε...Δε μπορεί να ξέρει λογικά αν κοιμόταν ή όχι αλλά υπέθετε πως ο Rai τους υποκινούσε επειδή ήθελαν την αφεντιά του στον θρόνο. Προφανώς είναι αρκετά μνησίκακη και κολλημένη αυτή η κοπέλα για να θεωρεί πως ο Rai ορεγόταν τη θέση της και θα έκανε τα πάντα να την αποκτήσει κλπ κλπ χωρίς να ψάξει πραγματικά τι γίνεται. Κάτ που φαίνεται να το κάνει πολύ. -.-

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#315 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2011 - 13:01

Χμμμ...είναι ένα πιθανό σενάριο.
Θέλω,όμως να δω τι έγινε ακριβώς με τους "προδότες"....αν σκοτώθηκαν όλοι,κι αν όχι,όσοι επιβίωσαν τι απέγιναν.

Ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να κληρονομήσει ο Rai το soul weapon του Lord,και το θρόνο,γιατί δεν έχουν δεσμούς αίματος.Τι γίνεται,λοιπόν,σε περίπτωση που πεθάνει ο/η Lord χωρίς απόγονο?

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?