Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

NOBLESSE
Posted 14 June 2011 - 00:32

Posted 14 June 2011 - 11:19
Fallen angel θα συμφωνησω μαζι σου. Πλεον τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα για τον Φρανκ εξαιτιας του dark spear αλλα νταξει για τον Frankenstein μιλαμε, θα την βρει την λυση.
Posted 14 June 2011 - 13:13
Βασικά πιστεύω ότι αν το dark spear καταβροχθίσει τον Frankenstein θα μείνει το σώμα του με άλλου\ων την\τις ψυχή\ές κι ο ίδιος θα χαθεί για πάντα. Έτσι νομίζω πάντα. Δεν ξέρω, το όπλο του μου φαίνεται πως είναι πιο σκοτεινό ή μάλλον τόσο σκοτεινό όσο ήταν ο ίδιος κάποτε.
Posted 14 June 2011 - 13:24
βασικα το βρηκα εδωΚαλέ βάζε κανα spoiler tag καλέ! Και πού το βρήκες το νέο chapter?
ειναι τα αυθεντικα raw στην Κορεατικη γλωσσα ,βγαινει καθε δευτερα απογευμα 1 η 2 μερες πριν απο το μεταφρασμενο

Posted 14 June 2011 - 15:53

Posted 15 June 2011 - 00:08

Posted 20 June 2011 - 19:18
Gejutel: a long time ago when Lukedonia was chaos by the six straiters, our lord wanted to catch Frankenstein alive, so the leader of kertia(I don't know the spelling) and I went to him, only one single human.
και αυτο το δανείστηκα απο το mangafox
Edited by magicofantasy, 20 June 2011 - 20:42.

Posted 20 June 2011 - 22:44
αυτι ειναι μεταφραση για καποια απο τα λογια του Gejutel δεν ξερω αν ειναι 100% σιγουρα αλλα απο' οτι καταλαβα ο franky καποτε ηταν ανθρωπος στα σιγουρα
Gejutel: a long time ago when Lukedonia was chaos by the six straiters, our lord wanted to catch Frankenstein alive, so the leader of kertia(I don't know the spelling) and I went to him, only one single human.
και αυτο το δανείστηκα απο το mangafoxSpoiler:
Ο διάλογος που έβαλες σε σποιλερ δεν νομίζω να υπάρχει στο chapter με μια ματιά που κοιταξα στα raws. Φαίνεται ενδιαφέρον chapter όμως. Περισσότερα μόλις μεταφραστεί!
Posted 20 June 2011 - 23:04

Posted 21 June 2011 - 13:28
αυτος ο διαλογος ειναι για να διακωμωδήσει την ολη κατασταση αναμεσα στην lord και τον raiΟ διάλογος που έβαλες σε σποιλερ δεν νομίζω να υπάρχει στο chapter με μια ματιά που κοιταξα στα raws
δεν ειναι απο τα raw , στο mangafox Discussion μπορεις να βρεις πολλα τετοια ...απλος μου αρεσε τοσο πολυ που το δανείστηκα απο εκει
Παντος ειδατε ακομα και ο Gejutel λεει το ποσο ισχυρος ειναι ο franky τοσο που ουτε ο previous lord μαζι με τον Gejutel δεν μπορεσαν να τον πιασουν ...τωρα το πως εγινε ο rai αφέντης του franky θα το μαθουμε στο μελον ... αυτο και μονο αποδυκνίει πως ο rai ειναι δυνατοτερος απο τον previous lord και ολους τους αλλους
Edited by magicofantasy, 21 June 2011 - 17:38.