Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#316 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 June 2011 - 13:09

Whaaaaaat!!!!????:oo:
I can't tolerate this cliffhanger! :if:
Θα γίνουμε καρδιακοί με αυτό το manhwa, το έχω πει και θα το ξαναλέω. Πάνω σε αυτόν τον εξαίσιο λόγ του Gejutel, πάει η άλλη να τον καθαρίσει, έρχεται και ο Cadis.

Επίσης, Faust ο Frankestein. I LIKE! I really like.Μιλάμε για μεγάλο μυαλό ο Franke. Έτσι το αγόρι μου... :
:P
Πάντως, απ'όσο κατάλαβα, υπήρχε τέτοια σχέση πίστης και σεβασμού με τους προηγουμένους άρχοντες που μια τέτοια κόρη δε θα μπορούσε ποτέ να καταστήσει σώους, όσο ο πατέρας της. Και γι'αυτό πρέπει να αναλάβει δράση ο Cadis. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι δε ξέρουμε από πού "ξεφύτρωσε" ο Cadis.Ποια η καταγωγή του; Ιδού η απορία...
Πολλές απορίες μαζεμένες. Εξήγα ρε άτιμε manhwaka!!!!! :P

Άντε τώρα πάλι μια εβδομάδα. :zetsubou:

Respect απλα στον Gejutel που εκλεισε σπιτια:kakaka::kakaka:

Ι lol'ed :hahaha:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#317 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 28 June 2011 - 13:29

Χμμμ...είναι ένα πιθανό σενάριο.
Θέλω,όμως να δω τι έγινε ακριβώς με τους "προδότες"....αν σκοτώθηκαν όλοι,κι αν όχι,όσοι επιβίωσαν τι απέγιναν.

Ξέρουμε ότι είναι αδύνατο να κληρονομήσει ο Rai το soul weapon του Lord,και το θρόνο,γιατί δεν έχουν δεσμούς αίματος.Τι γίνεται,λοιπόν,σε περίπτωση που πεθάνει ο/η Lord χωρίς απόγονο?

Να μια ωραία ερώτηση...αν πεθάνει η άλλη άκληρη λογικά όπως ήθελε κι ο προηγούμενος άρχοντας, θα μπορέσει να περάσει σε κάποιον που δεν είναι blood related εφόσον δε θα χε μείνει άλλος κι αμφιβάλλω να χωρίζαν τα τσανάκια τους τόσο εύκολα. Τ'ωρα να αυτός ο άλλος θα ναι ο Raizel ή κάποιος άλλος δεν ξέρω. Μάλον ο δικός μας θα ξαναματαρνηθεί, έτσι για να είναι συνεπής στον χαρακτήρα του.

Τώρα ως προς το τι έγιναν οι προδότες, υποννοείται ότι έπεσαν...αλλά ποιος ξέρει? Μόνο οι manga-ka όπως είπε κι ο Night Wizard Seal. Και ναι, ούτε κι εγώ το αντέχωωωωω~! Αχ ναι, ο Frankenstein το αγόρι μας είναι πολύ πιο πάνω, πολύ πιο πάνω απ'τους άλλους. Ελπόζω μόνο να μην πάθει τίποτα τώρα και τον φάει το όπλο του-hang in there! Αλλά δε νομίζω να πουλήσε καμιά ψυχή του, απλώς οι απλοί άνθρωποι το βγάλανε νομίζω επειδή δεν καταννοούσαν τη δύναμή του...μέχρι που ήρθε η απάντηση του παρανοϊκού επιστήμονα και ταιριάζει γάντι...:kawaii:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#318 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 29 June 2011 - 22:13

Να μια ωραία ερώτηση...αν πεθάνει η άλλη άκληρη λογικά όπως ήθελε κι ο προηγούμενος άρχοντας, θα μπορέσει να περάσει σε κάποιον που δεν είναι blood related εφόσον δε θα χε μείνει άλλος κι αμφιβάλλω να χωρίζαν τα τσανάκια τους τόσο εύκολα. Τ'ωρα να αυτός ο άλλος θα ναι ο Raizel ή κάποιος άλλος δεν ξέρω. Μάλον ο δικός μας θα ξαναματαρνηθεί, έτσι για να είναι συνεπής στον χαρακτήρα του.

Τώρα ως προς το τι έγιναν οι προδότες, υποννοείται ότι έπεσαν...αλλά ποιος ξέρει? Μόνο οι manga-ka όπως είπε κι ο Night Wizard Seal. Και ναι, ούτε κι εγώ το αντέχωωωωω~! Αχ ναι, ο Frankenstein το αγόρι μας είναι πολύ πιο πάνω, πολύ πιο πάνω απ'τους άλλους. Ελπόζω μόνο να μην πάθει τίποτα τώρα και τον φάει το όπλο του-hang in there! Αλλά δε νομίζω να πουλήσε καμιά ψυχή του, απλώς οι απλοί άνθρωποι το βγάλανε νομίζω επειδή δεν καταννοούσαν τη δύναμή του...μέχρι που ήρθε η απάντηση του παρανοϊκού επιστήμονα και ταιριάζει γάντι...:kawaii:

Ούτε εγώ πιστευω ότι πούλησε την ψυχή του για τις δυνάμεις του, αλλά για τις δυνάμεις του όπλου του (Dark Spear) πιστευω ότι πούλησε, όχι την δική του άλλα άλλων σαν πειράματα.
Και οι ψυχές αυτές έκαναν merge διαμόρφωσαν το Dark Spear και δεν μπορεί να τις ελέγξει. Aυτή είναι η θεωρία μας και ελπίζω σε κάποια φάση ο mangaka να μας διαφωτίσει! :if:

btw I changed my sig!:joyful:

Edited by adamsbankai, 29 June 2011 - 22:25.

#319 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 29 June 2011 - 22:49

Έτσι ακριβώς, αυτή είνα η θεωρία μας κι ελπίζουμε να διαφωτιστούμε/ικανοποιηθούμε από τον συγγραφέα.

:joyful: Μεγιές~!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#320 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 04 July 2011 - 17:41

παιδια το 192 ειναι το πιο τελειο chapter απ'ολα ...ειδατε τον Rai ,ειναι φανταστικος , αληθεια σας λεω τωρα ειμαι ερωτευμενη , τι βλεμμα ηταν αυτο....
νομιζω πως τωρα η lord θα καταλαβει τι σημαινει φοβος χαχαχαχαχαχαχαχ ηταν απλα τελειο , ειδατε τις φατσες ολον τον noblesse , δεν θα το ξεχασω για ολη την υπολοιπη ζωη μου....
τωρα ολοι θα καταλαβουν τι εστι Cadis Etrama Di Raizel....

α και κατι που δανείστηκε από το mangafox

Spoiler:

Spoiler:

(συγνωμη για την ορθογραφια, οταν ειμαι ενθουσιασμενη δεν προσεχω καν τι γραφω)

Edited by magicofantasy, 04 July 2011 - 18:41.

Posted Image

#321 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 04 July 2011 - 18:50

παιδια το 192 ειναι το πιο τελειο chapter απ'ολα ...)

που το βριηκες???

#322 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 04 July 2011 - 18:59

raws....
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=25455&no=192&weekday=tue
Posted Image

#323 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 July 2011 - 07:38

192
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#324 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 July 2011 - 08:56

192
Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#325 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 05 July 2011 - 12:57

Ναι ,τελικα αυτο που μ' αρεσε περισσότερο απ' ολα ηταν η φατσα τις lord στο τελος.....

Spoiler:

Posted Image

#326 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 July 2011 - 13:40

Έτσι, αλλάζουμε και avatar γιατί αυτό το chapter ήταν υπερβολικά επικό.

Spoiler:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#327 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 05 July 2011 - 14:20

γαματο ηταν...εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι οτι ο rai ειναι ο ενας και μοναδικος noblesse η ο τιτλος του Noblesse υπηρχε πριν απο αυτον και απλα τωρα τον εχει ο rai ? δηλαδη υπηρχε καποιος πριν απο τον rai ο οποιος ηταν αυτος ο δυνατοτερος?

Posted Image

#328 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 05 July 2011 - 15:20

ναι αυτο το βλεμμα θα μου μεινει για παντα αξεχαστο ειναι τελειο ως avatar.....

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#329 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 05 July 2011 - 15:47

Α, αυτό το θέμα έχει ξεκαθαριστεί καλέ. Ο Rai είναι ο πραγματικός noblesse και οι άλλοι απλώς καταχράστηκαν τον τίτλο ενώ ο πρώτος είχε πέσει σε ύπνο βαθύ ύπνο αιώνιο -8 αιώνων για την ακρίβεια-. Οι άλλοι δεν είναι noblesse αλλά nobles, και οι ίδιοι έτσι αναφέρονται στους εαυτούς τους: σαν nobles.

O Frankenstein πάντως πρέπει να είναι ακόμα άνθρωπος, δεν παίζει να έχει αλλάξει το γενετικό του υλικό απλώς έχει δυναμώσει υπερβολικά. Απλώς θερίζει ο άνθρωπος! Αλλά κι εγώ θέλω να δω πως οι δύο γνωρίστηκαν κι έγιναν αφέντης/υπηρέτης και τόσο πιστό μάλιστα, αν σκεφτούμε και την προηγούμενη φύση του "ζωή" με τα πειράματα σε ανθρώπους κλπ κλπ σίγουρα θα είναι κάτι καλό...

Edit: κι εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν ο Rai είναι ο μόνος ή διάδοχος του πρώτου noblesse αλλά μέχρι τώρα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μάλλον αυτός ήταν τουλάχιστον μέχρι και πριν την εποχή του Gejutel εφόσον -αν κρίνουμε απ'την ηλικία τους και το πόσο δείχνουν- είναι πολύ πιθανό να είναι 2000 χρονών...Τώρα αν εννοείς καμιά φυλή των noblesse, αμφιβάλλω. Το πολύ να ναι τίτλος που πάει κληρονομικά, σαν τον θρόνο.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#330 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 05 July 2011 - 16:39

το καταλαβα , ομος αυτο το εξηγουσα στον SupG18 που εχει την απορια ...

Spoiler:

ααααααααααααααααα ανυπομονω να ερθει η επομενη Δευτερα / Τριτη κανε θεε μου να περαση γρηγορα αυτη η εβδομαδα...

Posted Image
Posted Image
Posted Image