Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

NOBLESSE

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#271 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 June 2011 - 17:36

Εγώ νομίζω πώς ο Rai εχει soul weapon και μαλιστα ειναι πολυ πιο ισχυρο απο αυτο του προηγουμενου λορδου , απλος επειδη δεν ειναι αρχηγός καποιου clan για αυτο και δεν το χρησιμοποιεί ....φυσικα μεχρι τωρα δεν χριαστικε , γιατι ουτε τις αληθινες του δυναμεις δεν εχουμε δει ακομα ...Παντος ενα ειναι σιγουρο μεχρι τωρα δεν ξερουμε τιποτα για τον Rai , για το παρελθον του για το clan του , εαν ανήκει σε καποιο clan ??? ξερουμε μονο πως ειναι ενας πραγματικος noblesse ... ακομα και ο προηγουμενος λορδος τον σέβονταν και τον ηθελε για διαδοχο του αρα για να γινει clan leader πρεπει να εχει soul weapon (περα απο το γεγονος πως ο προιγουμενος clan leader ηθελε να του δωσει το δικο του soul weapon)γιατι οσο noblesse και δυνατος και να ειναι καποιος δεν ειναι σιγουρο πως μπορει να χρησιμοποιησει το soul weapon καποιου αλλου...
Posted Image
Posted Image

#272 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 June 2011 - 17:41

Α το ξεχασα , δημιούργισα χθες Social Group για το NOBLESSE ...ειστε ολοι καλοδεχουμενοι ...

http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=185

Posted Image
Posted Image

#273 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 June 2011 - 17:53

Aυτές οι φωτογραφίες τα σπάνε...! Πού της βρήκες?

Τώρα όσον αφορά το soul weapon του Rai...συμφωνώ ότι θα χει αλλά δεν ξέρω τι! Αλλά δεν ξέρω αν θα είναι δυνατότερο του προηγούμενου άρχοντα. Αν σκεφτούμε ότι η κάθε γενιά το δυναμώνει τότε μπορεί πολυ εύκλα ο Rai να είναι "αιώνιος" και μπορεί να είναι ο πρώτος της φυλής του μπορεί να είναι η δεύτερη γενιά, ποιος ξέρει?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#274 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 June 2011 - 18:19

Ναι εχεις δικιο εχουμε μελλον ακομα ...
Τι να σου πω δεν θυμαμαι , εκανα πλοιγησει στο google και τις βρικα σε ενα Sait μου άρεσαν τοσο που τa κατεβασα αλλα δεν κράτησα το link για την διευθυνση του sait ...
τις εχω στο αλμπουμ μου μπορεις αν θες να τις παρεις απο εκει κανοντας απλος μια αποθηκευση εικονας ...
Posted Image
Posted Image

#275 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 08 June 2011 - 18:39

ξερουμε παντως οτι ο rai απο την εποχη του παλιου λορδου δεν ειχε πολλες επαφες με αλλους nobl καθως ο λορδος ειχε πει "αν δεν σε καλουσα θα εμενες σπιτι σου ολη την ωρα" .Ειμαι ακομα περιεργος να μαθω τι ακριβως ειναι ο frank στον rai , πως εγινε υπηρετης του (btw ο frank μου φενετε πολυ "σκοτεινος" και δεν μου μοιαζει να εχει τα ηθη των αλλων noblesse)

ps: btw στο chapter 180 σελιδα 7 ο frank λεει "this is my masters shrine similiar to lords shrine where he entered his eternal sleep" αρα πιστευω οτι ειναι φανερο πια οτι η πανσεληνος χρειαζετε για να μπει ο rai στον ταφο του παλιου λορδου

Posted Image

#276 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 June 2011 - 19:04

ο rai δεν ειχε ποτε ιδιαιτερη επαφη με κανεναν γιατι δεν εμπιστευεται κανεναν εκτος απο τον franky φυσικα...φαινεται πως κατι ειχε παιχτει στο παρελθον με τους clan leader
οσο αναφορα τον franky δεν εχει τα ηθη των αλλων noblesse γιατι δεν ειναι noblesse οπως και ο Dr. Crombel ειναι δημιουργημα καποιου.... τουλαχιστον εχουν την ιδια αυρα.. http://www.mangafox.com/manga/noblesse/v02/c153/1.html

Posted Image

Edited by magicofantasy, 08 June 2011 - 19:13.

Posted Image

#277 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 June 2011 - 19:06

Magicofantasy, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπάκι EDIT, για να μην κάνεις δύο ποστ ταυτόχρονα. :)
Και καλό θα ήταν να τροποποιήσεις λίγο την υπογραφή σου γιατί είναι εκτός ορίων. Μπορείς να διαβάσεις τους κανόνες εδώ.

^And Supg18 συμφωνώ. Νομίζω είναι φανερή η ένδειξη. Έχουμε καλύτερα πράγματα να πούμε, screw the full moon. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#278 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 June 2011 - 19:07

Θα συμφωνήσω μαζί σου, πλέον κι εγώ είμαι σίγουρη ότι το χρειάζεται για να μπει μέσα αστο ιερό του παλιού λόρδου. Κι επίσης θα συμφωνήσω ότι ο Frankenstein δεν έχει τίποτα "φωτεινό" επάνω του, το αντίθετο. "Dark Spear"=Dark δυνάμεις. Εδώ το ίδιο του το όπλο θέλει να τον φάει, ξέρουμε πως είναι ψυχές κάποιων, επίσης ξέρουμε ότι έκανε πειράματα σε ανθρώπους για όποιον λόγο κα να το κανε και ξέρουμε ότι το όπλο του όντως είναι σκοτεινό εφόσον το λέει ο ίδιος -αν θυμάμαι καλά σε κάποια φάση κατα τη μάχη του με τον Rael ή αργότερα αλλά κάπου εκεί. Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο Frankenstein είναι η κλασσική περίπτωση του τρελού επιστήμονα, απλώς που βρίσκεται στην πλευρά των "καλών". Ειλικρινά θεωρώ τον Frankenstein πολύ πιο μυστηριώδη και σκοτεινό χαρακτήρα από τον Rai...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#279 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 08 June 2011 - 19:27

Σε αυτο ηθελα να καταλειξω , οτι μου φενετε ακρως περιεργο πως ενω ο frank ειναι τελειως αντιθετος στα ηθη των noblesse κατεληξε να ειναι το μοναδικο ισως προσωπο που ο rai εμπιστευετε...

ps:απλα ειχα χρονο σημερα και εκανα μια "επαναληψη" μπας και βρω τπτ αξιολογο για συζητηση :tensai:¨συμφωνω screw the full moon :hehe:

Posted Image

#280 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 08 June 2011 - 19:39

Σε αυτο ηθελα να καταλειξω , οτι μου φενετε ακρως περιεργο πως ενω ο frank ειναι τελειως αντιθετος στα ηθη των noblesse κατεληξε να ειναι το μοναδικο ισως προσωπο που ο rai εμπιστευετε...

Indeed...Περίεργο έτσι? Και παρεπιμπτόντως όταν έγραφα το post μου εσείς δεν είχατε απαντήσει ακόμα, πάλι ninja'd damn it!

ps:απλα ειχα χρονο σημερα και εκανα μια "επαναληψη" μπας και βρω τπτ αξιολογο για συζητηση :tensai:¨συμφωνω screw the full moon :hehe:

E he he he...yes, screw it. Το θέμα είναι ότι έκανε στην άκρη τον Rajak χωρίς καν να κοιτάξει στ μέρος του. :kakaka:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#281 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 08 June 2011 - 20:03

ο franky ειναι σκοτεινος χαρακτηρας ναι αλλα για να τον εμπιστεύεται τοσο ο rai θα εχει τον λογο του απο την αλλη ο rai ειναι πολυ ηρεμος και λογικος χαρακτηρας που αξιολογει και δέχεται τους αλλους σύμφωνα με τα κριτηρια του π.χ οι ανθρωποι ,ο rai παντα τους ειχε αδυναμια ,το λεει και ο franky σε κάποιο chapter δεν θυμαμαι σε ποιο ....παντος ανυπομονω να μαθω το παρελθον του franky και τις αληθινες δυναμεις και τον δυο τους ( franky και rai )
Posted Image

#282 magicofantasy

magicofantasy

♥ ☯ ✦ ★ ╋ ♠ ☾ ♣

• Members
  • 130 posts

Posted 13 June 2011 - 17:37

παιδια τι λετε για την μαχη franky /Rajak .... such a wonderful battle ...
Spoiler:

Edited by Kenny, 13 June 2011 - 22:01.

Posted Image

#283 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 13 June 2011 - 17:54

μαματο τσαπτερου!
Spoiler:

Edited by Kenny, 13 June 2011 - 22:01.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#284 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 13 June 2011 - 21:56

Καλέ βάζε κανα spoiler tag καλέ! Και πού το βρήκες το νέο chapter?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#285 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 14 June 2011 - 00:21

εδω http://egscans.com/Manga_Viewer/Noblesse_100-/Chapter_189

Spoiler:

Posted Image