Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#541 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 01 October 2010 - 13:20

Μόλις είδα και το δωδέκατο επισόδειο του HOTD.Μα καλα γιατι τελιώνει εδω το anime δεν καταλαβαίνω.

Spoiler:
******* τελικα ητανε δεν μου αρεσε καθολου στο τελος.Such a waist of time!:cry5:

Όπως έχουν πει και άλλοι δεκάδες φορές, το anime ακολούθησε το ρυθμό του manga από την αρχή. Αν το συνέχιζαν, θα ξέμεναν από υλικό και θα αναγκάζονταν να κάνουν fillers μέχρι να προχωρήσει το manga.
Posted Image
Posted Image

#542 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 02 October 2010 - 01:18

Yay! We support fillers with saeko<3

ezgif.com-resize.gif

#543 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 02 October 2010 - 21:30

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, βγήκε το 1ο Bluray με τα 2 πρώτα επεισόδια.
http://www.thoranime.org/?p=1608
http://coalgirls.nyaatorrents.org/?p=1645
http://kira-fansub.blogspot.com/2010/09/high-school-of-dead-vol-01-bd-720p.html

Εγώ κατεβάζω τώρα τα releases του Kira γιατί οι Thora και Coalgirl το γ@**σανε και ψόφησε στο bitrate...
Posted Image
Posted Image

#544 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 03 October 2010 - 02:10

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, βγήκε το 1ο Bluray με τα 2 πρώτα επεισόδια.
http://www.thoranime.org/?p=1608
http://coalgirls.nyaatorrents.org/?p=1645
http://kira-fansub.blogspot.com/2010/09/high-school-of-dead-vol-01-bd-720p.html

Εγώ κατεβάζω τώρα τα releases του Kira γιατί οι Thora και Coalgirl το γ@**σανε και ψόφησε στο bitrate...

τα κατέβασα άλλα δεν παίζουν <μήπως φταίει το κμπ και πρεπει να αλλάξω player η φτενέ τα Thora και Coalgir:wet2:
:awww:

#545 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 October 2010 - 02:19

Σβησε οτι Codec και player εχεις και βαλε αυτο
Αφου το βαλεις,τρεξτο με το προγραμμα που εγκατεστησε.

2bbd14fc.jpg

#546 bifteki

bifteki

Anime Amateur

• Members
  • 84 posts

Posted 03 October 2010 - 02:23

Σβησε οτι Codec και player εχεις και βαλε αυτο
Αφου το βαλεις,τρεξτο με το προγραμμα που εγκατεστησε.

ευχάριστο σύντροφε διδιμακια:8): <δη τε το codec και **** τα ονόματα :kakaka:>

edited ειδα λίγο απο 1 κ 2 επ δεν διαπιστούμενα παραπάνω blood gore etc (disapointed):nanteee: :Crying2:

Edited by bifteki, 03 October 2010 - 02:34.

:awww:

#547 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 17 October 2010 - 13:22

Φοβερή σειρά!!!!:gotit:
Θα περιμένουμε πως και πως το OVA απο το 2011!!!!:head:

#548 Portgas D.Ace

Portgas D.Ace

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 09 December 2010 - 11:53

Αυτη η σειρα ηταν ολα τα λεφτα αλλα κριμα που σταματησε...:damn:
To 2011 πλησιαζει μεχρι τοτε καντε τα τσιγαρα σας,πιεστε τις μπιρες σας και ΧΑΛΑΡΑ:smokingg:

Posted Image

#549 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 09 December 2010 - 21:32

Αυτη η σειρα ηταν ολα τα λεφτα αλλα κριμα που σταματησε...:damn:
To 2011 πλησιαζει μεχρι τοτε καντε τα τσιγαρα σας,πιεστε τις μπιρες σας και ΧΑΛΑΡΑ:smokingg:

η ζωη ειναι ωραια?

τελοσπαντων, αυτη η σειρα παρολο που εχει ζομπι βυζια και pantsu βγαζει πολυ αραια και που κεφαλαια μανγκα, που σημαινει οτι και να θελανε δεν θα μπορουσαν να βγαλουν νεα ανιμε.

αν και δεν εχει την θεματολογια που επιτρεπει μεγαλες συνεχειες.

και αναρωτιεμαι εγω τωρα. στα επομενα κεφαλαιαθα συνεχισουν να ψαχνουν τους συγγενεις του καθενος. αναγκαστικα καποιος απο αυτους θα ειναι πεθαμενος αλλα θα κανουν την καρδια τους πετρα και θα συνεχισουν η τιποτα τετοιο.
μετα απο αυτο τι? δεν νομιζω να εχει και πολυ υλικο ο συγγραφεας γι'αυτο και κολλαει.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#550 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 291 posts

Posted 09 December 2010 - 22:55

Μπα, μην το λες. Εδώ το Walking Dead (το γνωστό κόμικ) έφτασε τόσα άλμπυμ και ακόμα συνεχίζει, χωρίς μάλιστα να έχει ούτε αναζήτηση γονέων ούτε τίποτα, απλώς αγώνα για επιβίωση. Μεράκι να έχει ο δημιουργός, και η ζομποποιΐα μπορεί να συνεχιστεί για πάρα πολύ.

******* τελικα ητανε δεν μου αρεσε καθολου στο τελος.Such a waist of time!

Βασικά σε όλες σχεδόν τις ζομποϊστορίες έτσι πάει. Μάλλον δεν είσαι φαν του genre...

Δωσ' τε Saeko στο λαό! :lovulovu:

Επίσης, η υπογραφή μου! :wooi2:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#551 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 18 December 2010 - 00:03

το ειδα και εγω(μεσα σε μια μερα btw)....δεν καταλαβαινω γιατι σε πολλους φανηκε τοσο κακο το anime οπως προαναφερθηκε οτι περιμεναμε δεν πηραμε??εγω προσωπικα περασα πολυ ευχαριστα την ωρα μου,καλο το story(οσο καλο θα μπορουσε να ειναι),τελειο animation δεν ξερω σε τι οφειλεται αλλα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ ως noob δε θυμαμαι να εχω δει καλυτερο animation σε anime(noob ειπα μη βρισετε),καλο fanservice αν και σταδιακα μου την εσπαγαν τα τεραστια βυζια της sensei και last but not least υπεργαματα zombies(rape,rape και παλι rape).....

να πω την αληθεια ημουν αρνητικα προκατειλημενος λογω των οσων ειχα ακουσει αλλα αποδειχτηκε πολυ καλο anime,απο μενα παιρνει ενα 8/10.....εν αναμονη των ova!!!!:burningbe3:

#552 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 December 2010 - 02:00

Μπα, μην το λες. Εδώ το Walking Dead (το γνωστό κόμικ) έφτασε τόσα άλμπυμ και ακόμα συνεχίζει, χωρίς μάλιστα να έχει ούτε αναζήτηση γονέων ούτε τίποτα, απλώς αγώνα για επιβίωση. Μεράκι να έχει ο δημιουργός, και η ζομποποιΐα μπορεί να συνεχιστεί για πάρα πολύ.

Ε εντάξει ας μην συγκρίνουμε τώρα και το σπιτικό φαγητό της μαμάς με το βρώμικο από την τελευταία καντίνα..... Σοβαρά το HOTD δεν συγκρίνεται με το Walking Dead το οποίο μπορεί να μην είναι τέλειο είναι κάτι όμως που μπορεί να το δει κανείς από μία πιο σοβαρή οπτική γωνία.

Τώρα από εκεί και πέρα όσοι περιμένετε το OVA χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μην περιμένετε και καμια συγκλονιστική εξέλιξη στη σειρά.. Είναι σε μορφή extra και όχι σαν κάτι που προχωρά την υπόθεση.

#553 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 18 December 2010 - 16:36

τέλειο animation...η πλοκή μου τα χάλασε από ένα σημείο και μετά αλλά μου άφησε καλές εντυπώσεις...άμα σκεφτεί κανένας ότι το είδα σε κάτι μέρες..:P
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#554 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 January 2011 - 00:08

Καλά άρχισα να το ξαναβλέπω και τρελάθηκα όταν στο 3ο επεισόδιο είδα την αναφορά στο Shaun Of The Dead!!
~nyaaa zombies!!

Όταν ξαναείδα το 1ο επεισόδιο άρχισαν τα doki doki με τα πρώτα ζόμπια. Χάου λάβλι.

Posted Image

#555 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 291 posts

Posted 16 January 2011 - 00:59

Spoilers τελευταίου επεισοδίου.

Spoiler:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png