@Melkor: Αν οπως λες "you dont give a damn" τοτε γιατι απαντας?
Και οι προηγουμενοι την γνωμη τους ειπαν,απλα επικεντρωθηκα συγκεκριμενα στο ολο "What more could you ask for.Ιt has titties" στιλακι που εχει γινει πιπιλα ως απαντηση σε οσους δεν τους αρεσε η σειρα.
Eπισης,ναι εχω δει doujin της σειρας και ΝΑΙ ηταν εξισου αθλια.
Βασικα απορω γιατι πηρα εξ αρχης το post σου στα σοβαρα αλλα τελος παντων.Μαλλον το thread αυτο δεν με σηκωνει.Η πλακα ειναι οτι προσπαθω να εκφραστω οσο πιο κοσμια γινεται για την σειρα και να μην της τα χωσω ασχημα για τα πεταμενα λεφτα του studio και τον χαμενο χρονο μου αλλα,fuck this I'm outta here.
Aπο τα πιο καθυστερημενα threads στο forum παντως.Εχουν δει τα ματια μου επικα ποστς εδω μεσα.
@Ryuji :προφανως και δεν περιμενα κατι απο μετριο και πανω.Παρολ αυτα,ενω μερικοι αναγνωριζουν ποσο αθλιο ειναι,να δεις που θα το ψηφισουν και ανιμε of the year στην ανεση ξερω γω.Επισης οχι φιλε τα b-movies ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.Τουλαχιστον εκει θα δεις ακραια βια,σαπιλα και διαστροφη.Oχι τις φλωριες του hotd.
Και ναι,λατρευω την ακυριλα/randomness οπως θες πες το.Η σειρα ηταν γαμημeνα προβλεψιμη απο την αρχη ως το τελος παραυτα.
Let me see...
1) απαντάω γιατί παίρνεις στα σοβαρά τη σειρά και το τρόλλινγκ που σου ρίχνω.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΩΠΟΣ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ.
2) Προσπαθώ να σου δώσω από την αρχή να καταλάβεις, αλλά δεν εννοείς να το κάνεις, οτι τα βρακια και τα βυζιά ήταν ο σκοπός αυτής της σειράς να δείξει. όπως λέει ο Ryuji.
αν έρθεις και μου παραπονεθείς γιατί
αυτό δείχνει βρακιά και βυζιά ενώ θα μπορούσε να είναι ένα καταπληκτικό angst-alternative universe-swordplay-conspiracy ανιμε, θα πω οτι έχεις όλα τα δίκια.
3)Νταξ δεν φτάνουν το επίπεδο του Sanbun Kyoden, αλλά ελπίζω αργότερα να βγουν καλύτερα.
4) καθόλου πεταμένα λεφτά, ίσα ίσα, τα μαλλιοκέφαλά τους θα βγάλουν πάλι.
όσο για το thread και το οτι ασχολείσαι μαζί μου, α) δες το Νο1 β) WHY SO TSUN TSUN?
5) Σίγουρα δνε θα ψηφίσω αυτό ως άνιμε της χρονιάς. πρώτη επιλογή θα ήταν το OVA Princess Lover μετά το Motto TO LOVE RU αλλά βλέπεις αυτά είναι sequels άρα εκτός συναγωνισμού, οπότε με βλέπω να ζορίζομαι να διαλέξω ανάμεσα στο hanamaru kindergarten και το mitsudomoe