Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
High School Of The Dead
Posted 27 September 2010 - 11:27
Posted 27 September 2010 - 13:27
Ειχα καιρο να δω τοσο βαρετο και αδιάφορο 2λεπτο
Συμφωνα με τα δικα μου γούστα παντα, αλλοι μπορει να την λατρευουν την σειρα, αλλα δεν μου εκανε click ουτε το σχεδιο, ουτε τιποτα.
ps: i love zombies
Edited by Strange Loop, 27 September 2010 - 14:08.
whi i didnt like it
Posted 27 September 2010 - 13:58
Αντεξα και είδα νομιζω 2 λεπτα απο το πρωτο επεισόδιο εκει που ανέβαιναν σε κατι σκαλιά.
εμμ..ναι αλλα για πιο λόγο σου φάνηκε βαρετό??not your style??..να το λέω επειδή ανάφερες και σε άλλο thread ότι είδες το shiki και ούτε αυτό σου άρεσε...
Posted 27 September 2010 - 23:12
κοιτα μπορεις ευκολα να πεις πολλα αρνητικα σχολεια για ενα ανιμε σαν το hotd οπως πλ childish σεναριο,χαλια αναπτυξη χαρακτηρων,κλισε σκηνες,υπερβολικο ecchi,ανοητο αλλα κ σε πολλα σημεια οπως η σκηνη μεΑντεξα και είδα νομιζω 2 λεπτα απο το πρωτο επεισόδιο εκει που ανέβαιναν σε κατι σκαλιά.
Συμφωνα με τα δικα μου γούστα παντα, αλλοι μπορει να την λατρευουν την σειρα, αλλα δεν μου εκανε click ουτε το σχεδιο, ουτε τιποτα.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'
Posted 28 September 2010 - 00:02
Αντεξα και είδα νομιζω 2 λεπτα απο το πρωτο επεισόδιο εκει που ανέβαιναν σε κατι σκαλιά.
2λεπτο?
Μα ολες οι ταινιες ζομπι οταν ξεκινανε εχουν ενα βαρετο 10λεπτο πριν ξεκινησουν.
Γενικα το ανιμε ειναι μετριο αλλα διασκεδαστικο. Αν σ'αρεσουν τα ζομπι δηλαδη δες τα 2 πρωτα επεισοδια και μετα αποφασισε. Γιατι πραγματικα με 2 λεπτα τι διαλο να δεις.
Posted 28 September 2010 - 01:26
Και επιστρέφω με σωστο θάψιμο αυτη την φορά (or an apology)
Posted 28 September 2010 - 07:28
Όχι, υπάρχουν ταινίες που σε πωρώνουν από το 1ο λεπτό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.2λεπτο?
Μα ολες οι ταινιες ζομπι οταν ξεκινανε εχουν ενα βαρετο 10λεπτο πριν ξεκινησουν.
Γενικα το ανιμε ειναι μετριο αλλα διασκεδαστικο. Αν σ'αρεσουν τα ζομπι δηλαδη δες τα 2 πρωτα επεισοδια και μετα αποφασισε. Γιατι πραγματικα με 2 λεπτα τι διαλο να δεις.
Drop στο 2ο λεπτό πάντως δεν παίζει να έκανα πουθενά και νομίζω ότι βιάστηκες να αποφασίσεις Strange Loop. Βέβαια αν απλά ήθελες να επιβεβαιώσεις ότι είναι ακόμα ένα άλλο ηλίθιο eechi τότε μάλλον καλά έκανες.
Εγώ για κάποιο μυστήριο λόγο είχα αντέξει να διαβάσω όλα τα κεφάλαια του μανγκα.
Το ανιμέ όμως, μετά βίας το έφτασα στο 2ο επεισόδιο (και δεν χρειάζεται να τονίσω πόσο πολύ είμαι ερωτευμένη με τα ζόμπια). Δεν άντεξα παραπάνω, σχεδόν με διέλυσε.
Σκεύτομαι βέβαια να το ξαναρχίσω, με την προοπτική να βλέπω ένα επεισόδιο το πολύ τη βδομάδα, αλλά μου φαίνεται uber μαζοχιστικό, ακόμα και για μένα....

Posted 29 September 2010 - 13:32
For those who never learned to fail, failure is thought to be the one who made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 29 September 2010 - 15:29
Για να μην πέσει άλλο rage, θα κάτσω ,εστω με το ζόρι, να δω ολόκληρο το πρώτο επεισοδιο.
Και επιστρέφω με σωστο θάψιμο αυτη την φορά (or an apology)
Kακως το ντροπαρες τοσο γρηγοα...Παροτι εχει πολλα αρνητικα παραμενει μια ακρως διασκεδαστικη σειρα...Οσο για το θαψιμο αναμενω με αγωνια
Δεν κατεληξε πουθενα για να μην αποκλεισουν το ενδεχομενο να συνεχιστει...Αν οχι λογικα θα το τελειωσουν στο OVA.Το βρηκα πολυ ενδιαφερον αν και ελειπε η πλοκη και στην τελικη δεν κατεληξε πουθενα (wtf) αλλα οκ, ειναι απο τα ανιμε που αν σ'αρεσει τελος το βλεπεις ολο..αλλιως ντροπαρεις απο το 1ο επισοδειο(2 λεπτο ειναι τραγικα λιγος χρονος).Παντως ο male character ηταν ρισπεκτ..σχεδον ερωτευτηκα
Posted 29 September 2010 - 15:29
For those who never learned to fail, failure is thought to be the one who made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
ExoNViruS
Posted 29 September 2010 - 15:40
Posted 29 September 2010 - 15:47
Κλασικός λιγούρης σε harem anime που θέλει να τα βρει με όλες ήταν. Σιγά τον ήρωα.
Όσο για το παιδικό του έρωτα με την Rei, είδαμε πόσο δίστασε όταν "απαύτωσε" την Saeko...
οκ δε διαφωνω εχεις απολυτο δικιο...αλλα περιμενες κατι διαφορετικο απο συγκεκριμενο harem concept?αυτη δεν ειναι η λογικη του εξαλλου?εγω ειπα απλα πως εχω δει και χειροτερους..ηταν αρκετα σοβαρος για το ρολο του xD
ExoNViruS
Posted 29 September 2010 - 15:55
οκ δε διαφωνω εχεις απολυτο δικιο...αλλα περιμενες κατι διαφορετικο απο συγκεκριμενο harem concept?αυτη δεν ειναι η λογικη του εξαλλου?εγω ειπα απλα πως εχω δει και χειροτερους..ηταν αρκετα σοβαρος για το ρολο του xD
lol ok αν είναι έτσι.
Όχι και να τον ερωτευτείς όμως...