Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

High School Of The Dead

• Please log in to reply
658 replies to this topic

#526 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 20:22

κοιτα μπορεις ευκολα να πεις πολλα αρνητικα σχολεια για ενα ανιμε σαν το hotd οπως πλ childish σεναριο,χαλια αναπτυξη χαρακτηρων,κλισε σκηνες,υπερβολικο ecchi,ανοητο αλλα κ σε πολλα σημεια οπως η σκηνη με

Spoiler:
να σε κανουν να το θεωρησεις μεγαλη μλκια κ μπαρουφα..αλλα δν μπορεις να το πεις με τπτ βαρετο κ ποσο μαλλον αν εισαι του zombie style οπως λες και ειδικα στα πρωτα επεισοδια που ειναι η ολη δραση..τι να σου πω νομιζω βαριουσουν γενικοτερα κ δν του εδωσες χρονο..γτ btw με 2-5 min δν μπορεις να κρινεις ενα ανιμε

OK εγω το ιδα ολο και οχι τα 2-5 πρωτα λεπτα. Θελω το χρονο που εχασα πισω! + το μονο καλο ειναι πωσ τωρα που το ιδα μπορω ευκολα να πω πωσ ειναι ενα απο τα πιο αθλια ανιμε που χω δει. Αμα το ριχναν στη μλκια εντελωσ ισωσ να κριβωταν καπωσ στο κομεντι τζεντρε τωρα ομωσ ειναι η απολυτη πατατα!

#527 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 21:53

Εγω δεν ξερω τι λετε η γτ παραπονιεστε αλλα το ευχαριστηθηκα οσο τπ.Απο την αρχη ειπα οτι δεν θα το δω για το τρελο σεναριο αλλα για τα μεγαλα και στρογγυλα
Spoiler:
για τα ωραια ομορφα χρωματιστα
Spoiler:
, το συνεχομενο σφαξιμο, τα ηρωικα samurai/tsundere/loli/ tsoli / milf πιπινακια, τους εκπληκτικα φλωρους χαρακτηρες που ριχνουν nosebleed se κα8ε σηκωμα της φουστας και σκοτωνουν zombie , τα επικα απαυτωματα και τις επικες αβολες καταστασεις.

WHO CARES ABOU THE FUCKING SCRIPT. 10/10

Δημοσιευμένη  εικόνα

#528 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 22:00

He said it all! :nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#529 GeRi

GeRi

AnatheMangitis!

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 22:03

Εγω δεν ξερω τι λετε η γτ παραπονιεστε αλλα το ευχαριστηθηκα οσο τπ.Απο την αρχη ειπα οτι δεν θα το δω για το τρελο σεναριο αλλα για τα μεγαλα και στρογγυλα

Spoiler:
Spoiler:
, το συνεχομενο σφαξιμο, τα ηρωικα samurai/tsundere/loli/ tsoli / milf πιπινακια, τους εκπληκτικα φλωρους χαρακτηρες που ριχνουν nosebleed se κα8ε σηκωμα της φουστας και σκοτωνουν zombie , τα επικα απαυτωματα και τις επικες αβολες καταστασεις.

what he said.^ epic post. XD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#530 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 22:58

Kαλα posts σαν το απο πανω του στιλ "βυζια να χει και μια χαρα θα ναι" εχουμε δει πολλα και στις προηγουμενες σελιδες του thread.Το θεμα ειναι οτι,ευτυχως,δεν αρκει μονο αυτο για να γουσταρουν καποιοι.Hell,αυτο θα λειπε δηλαδη.

Θα μου πειτε τωρα,αφου ηξεραν εξ αρχης αυτοι οι καποιοι περι τινος προκειται η σειρα γιατι το ειδαν?Προσωπικα το ειδα απο περιεργεια και επειδη δεν εχω ξαναδει παρομοιο σκηνικο σε anime.Νταξ την αποψη μου για το ποσο χαμος εγινε τζαμπα στην ανιμε κοινοτητα παγκοσμιως γιαυτη την κακη σειρα την εχω ξαναπει.

Το θεμα ειναι οτι μεχρι και αυτο που ισχυριζεται οτι προσφερει,προσωπικα δεν μου το εδωσε.Ελαχιστη βια σε shonenika επιπεδα και ουτε,γελοιες σκηνες δρασης και εκνευριστικοι χαρακτηρες.Well ειδικα οι κοπελες,για τις οποιες γινεται τοσος ντορος,μου φανηκαν τουλαχιστον αδιαφορες και καθυστερημενες.Ουτε για doujin δεν αξιζουν.

Οσοι ειδαν το πρωτο επεισοδιο και δεν τους αρεσε καλυτερα να μην το συνεχισουν.Εγω το τελειωσα και τι καταλαβα δηλαδη.Οσους παλι τους τραβηξει απο την αρχη μαλλον θα τους αρεσει.Well περι ορεξεως στο φιναλε αλλα οποτε ακουγεται η αντιθετη γνωμη σε αυτο το thread μαρεσει που κανει εντυπωση σε καποιους...Toυλαχιστον αστειο αυτο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#531 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:10

Kαλα posts σαν το απο πανω του στιλ "βυζια να χει και μια χαρα θα ναι" εχουμε δει πολλα και στις προηγουμενες σελιδες του thread.Το θεμα ειναι οτι,ευτυχως,δεν αρκει μονο αυτο για να γουσταρουν καποιοι.Hell,αυτο θα λειπε δηλαδη.

deal with it.

Θα μου πειτε τωρα,αφου ηξεραν εξ αρχης αυτοι οι καποιοι περι τινος προκειται η σειρα γιατι το ειδαν?Προσωπικα το ειδα απο περιεργεια και επειδη δεν εχω ξαναδει παρομοιο σκηνικο σε anime.Νταξ την αποψη μου για το ποσο χαμος εγινε τζαμπα στην ανιμε κοινοτητα παγκοσμιως γιαυτη την κακη σειρα την εχω ξαναπει.

and guess what, not a single damn was given.

Το θεμα ειναι οτι μεχρι και αυτο που ισχυριζεται οτι προσφερει,προσωπικα δεν μου το εδωσε.Ελαχιστη βια σε shonenika επιπεδα και ουτε,γελοιες σκηνες δρασης και εκνευριστικοι χαρακτηρες.Well ειδικα οι κοπελες,για τις οποιες γινεται τοσος ντορος,μου φανηκαν τουλαχιστον αδιαφορες και καθυστερημενες.Ουτε για doujin δεν αξιζουν.

you are saying that cuz you haven't seen the HOTD doujinshi yet.

Οσοι ειδαν το πρωτο επεισοδιο και δεν τους αρεσε καλυτερα να μην το συνεχισουν.Εγω το τελειωσα και τι καταλαβα δηλαδη.Οσους παλι τους τραβηξει απο την αρχη μαλλον θα τους αρεσει.Well περι ορεξεως στο φιναλε αλλα οποτε ακουγεται η αντιθετη γνωμη σε αυτο το thread μαρεσει που κανει εντυπωση σε καποιους...Toυλαχιστον αστειο αυτο.

ecchi-harem-pantsu-oppai-zombie animu: SERIOZE BUZINESS

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#532 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:26

Ε μανία με τα βυζιά.. Και άλλα πράματα είχε δεν ήταν μόνο βυζιά. Άσε που δεν ήταν και καλό το σχέδιο xD

το συνεχομενο σφαξιμο, τα ηρωικα samurai/tsundere/loli/ tsoli / milf πιπινακια, τους εκπληκτικα φλωρους χαρακτηρες που ριχνουν nosebleed se κα8ε σηκωμα της φουστας και σκοτωνουν zombie , τα επικα απαυτωματα και τις επικες αβολες καταστασεις.

Και ρε Hanzo ποιος πίστευε ότι θα εξελιχθεί σε πολύ καλή σειρά ? Δηλαδή με την κριτική σου μου δίνεις την εντύπωση ότι περιμέναμε κανένα έπος που τελικά δεν ήρθε. Από την αρχή φαινόταν το πως θα πάει η σειρά. Your (lower than) average b-movie σενάριο. Και μη μου πεις ότι δεν γελάς με την ακυρίλα μερικών από αυτές :P. Προσωπικά αυτός ήταν ο κύριος μου λόγος πάντως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#533 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:30

@Melkor: Αν οπως λες "you dont give a damn" τοτε γιατι απαντας?

Και οι προηγουμενοι την γνωμη τους ειπαν,απλα επικεντρωθηκα συγκεκριμενα στο ολο "What more could you ask for.Ιt has titties" στιλακι που εχει γινει πιπιλα ως απαντηση σε οσους δεν τους αρεσε η σειρα.

Eπισης,ναι εχω δει doujin της σειρας και ΝΑΙ ηταν εξισου αθλια.

Βασικα απορω γιατι πηρα εξ αρχης το post σου στα σοβαρα αλλα τελος παντων.Μαλλον το thread αυτο δεν με σηκωνει.Η πλακα ειναι οτι προσπαθω να εκφραστω οσο πιο κοσμια γινεται για την σειρα και να μην της τα χωσω ασχημα για τα πεταμενα λεφτα του studio και τον χαμενο χρονο μου αλλα,fuck this I'm outta here.
Aπο τα πιο καθυστερημενα threads στο forum παντως.Εχουν δει τα ματια μου επικα ποστς εδω μεσα.

@Ryuji :προφανως και δεν περιμενα κατι απο μετριο και πανω.Παρολ αυτα,ενω μερικοι αναγνωριζουν ποσο αθλιο ειναι,να δεις που θα το ψηφισουν και ανιμε of the year στην ανεση ξερω γω.Επισης οχι φιλε τα b-movies ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.Τουλαχιστον εκει θα δεις ακραια βια,σαπιλα και διαστροφη.Oχι τις φλωριες του hotd.

Και ναι,λατρευω την ακυριλα/randomness οπως θες πες το.Η σειρα ηταν γαμημeνα προβλεψιμη απο την αρχη ως το τελος παραυτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:39

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#534 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:50

Και οι προηγουμενοι την γνωμη τους ειπαν,απλα επικεντρωθηκα συγκεκριμενα στο ολο "What more could you ask for.Ιt has titties" στιλακι που εχει γινει πιπιλα ως απαντηση σε οσους δεν τους αρεσε η σειρα.

Βασικα απορω γιατι πηρα εξ αρχης το post σου στα σοβαρα αλλα τελος παντων.Μαλλον το thread αυτο δεν με σηκωνει.Η πλακα ειναι οτι προσπαθω να εκφραστω οσο πιο κοσμια γινεται για την σειρα και να μην της τα χωσω ασχημα για τα πεταμενα λεφτα του studio και τον χαμενο χρονο μου αλλα,fuck this I'm outta here.
Aπο τα πιο καθυστερημενα threads στο forum παντως.Εχουν δει τα ματια μου επικα ποστς εδω μεσα.

@Ryuji :προφανως και δεν περιμενα κατι απο μετριο και πανω.Παρολ αυτα,ενω μερικοι αναγνωριζουν ποσο αθλιο ειναι,να δεις που θα το ψηφισουν και ανιμε of the year στην ανεση ξερω γω.Επισης οχι φιλε τα b-movies ειναι πολυ καλυτερα απο αυτο.Τουλαχιστον εκει θα δεις ακραια βια,σαπιλα και διαστροφη.Oχι τις φλωριες του hotd.

Και ναι,λατρευω την ακυριλα/randomness οπως θες πες το.Η σειρα ηταν γαμημeνα προβλεψιμη απο την αρχη ως το τελος παραυτα.

+1 hanzo, Εγω παντως δεν ξερω για σας αλλα περιμενω μερικα καλα doujin.

ezgif.com-resize.gif

#535 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2010 - 23:52

Ηanzo αυτη η στιγμη η εκτιμηση μου για σενα εχει ανεβει στο κατακορυφο.Πρεπει να εισαι απο τα λιγα ατομα που πραγματικα κοιτανε ecchi for the plot.Τωρα δεν μπορω να μιλησω για αλλους αλλα εγω ως ρηχος φαν δεν προσπερασα κατι περα απο αυτα που εγραψα στο ποστ μου.Tι να κανω κοιταω ecchi for the ecchi...im pathetic and despicable...but im lovin it xd
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#536 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 00:04

Let me see...
1) απαντάω γιατί παίρνεις στα σοβαρά τη σειρά και το τρόλλινγκ που σου ρίχνω.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΩΠΟΣ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ.

2) Προσπαθώ να σου δώσω από την αρχή να καταλάβεις, αλλά δεν εννοείς να το κάνεις, οτι τα βρακια και τα βυζιά ήταν ο σκοπός αυτής της σειράς να δείξει. όπως λέει ο Ryuji.
αν έρθεις και μου παραπονεθείς γιατί αυτό δείχνει βρακιά και βυζιά ενώ θα μπορούσε να είναι ένα καταπληκτικό angst-alternative universe-swordplay-conspiracy ανιμε, θα πω οτι έχεις όλα τα δίκια.

3)Νταξ δεν φτάνουν το επίπεδο του Sanbun Kyoden, αλλά ελπίζω αργότερα να βγουν καλύτερα.

4) καθόλου πεταμένα λεφτά, ίσα ίσα, τα μαλλιοκέφαλά τους θα βγάλουν πάλι.
όσο για το thread και το οτι ασχολείσαι μαζί μου, α) δες το Νο1 β) WHY SO TSUN TSUN?

5) Σίγουρα δνε θα ψηφίσω αυτό ως άνιμε της χρονιάς. πρώτη επιλογή θα ήταν το OVA Princess Lover μετά το Motto TO LOVE RU αλλά βλέπεις αυτά είναι sequels άρα εκτός συναγωνισμού, οπότε με βλέπω να ζορίζομαι να διαλέξω ανάμεσα στο hanamaru kindergarten και το mitsudomoe

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#537 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 01:05

OK εγω το ιδα ολο και οχι τα 2-5 πρωτα λεπτα. Θελω το χρονο που εχασα πισω! + το μονο καλο ειναι πωσ τωρα που το ιδα μπορω ευκολα να πω πωσ ειναι ενα απο τα πιο αθλια ανιμε που χω δει. Αμα το ριχναν στη μλκια εντελωσ ισωσ να κριβωταν καπωσ στο κομεντι τζεντρε τωρα ομωσ ειναι η απολυτη πατατα!

hmm ok μπορει οντως εσενα να μην σ αρεσει:canthelp:
tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#538 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 11:41

Spoiler:
Spoiler:

+11111111111111111111111
Δημοσιευμένη  εικόνα

#539 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 12:15

Αφου δεν σας αρεσε αυτο που πουλαγε το show γιατι καθισατε και το ειδατε ολοκληρο? Το να κραζεις κατι τοσο πολυ αλλα να εισαι απο τους πρωτους που το κατεβαζουν καθε βδομαδα ειναι μαζοχισμος.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#540 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2010 - 13:01

Μόλις είδα και το δωδέκατο επισόδειο του HOTD.Μα καλα γιατι τελιώνει εδω το anime δεν καταλαβαίνω.
Spoiler:
******* τελικα ητανε δεν μου αρεσε καθολου στο τελος.Such a waist of time!:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...