Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#61 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 April 2007 - 01:33

Apopsis mou, manga pano ap' ola den leo aksiepeni i prospathia na vgaloun ta ova ta opoia akolouthoun to akoma imiteles manga alla kai pali distixos den pianoun tin eironiki kai komiki plevra tou mangakaka dinontas mono tin drasi kai ton tromo...gegonos to opoio pistevo pos kanei to ova to idio imiteles me tin sapia sira an kai i sira tha einai panta xiroteri

teliko simperasma...diavaste to manga...

x2
*btw,welcome back man!:bleh:*

αν και το μανγκα απ'οτι εχω διαβασει τελιωνει συντομα..γενικα οσα remakes και να γινουν βασισμενα πανω του,δεν προκειται ποτε να φτασουν στο ιδιο επιπεδο με το μανγκα...:calm:
οποτε συμπερασμα...:bleh: if ya like hellsing,stop watching the anime,stick to the manga...

Παιδια βγηκε subαρισμενο?

nope...no subs yet...

#62 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 12 April 2007 - 00:34

Αχ τι να πω μόλις τελείωσα τον 7ο τόμο του hellsing και είναι τρομερό. Δεν λέω και το ανίμε καλό ήταν αλλά το manga είναι πολύ καλύτερο.

Αχ γιατί η darkhorse να μην έχει βγάλει το 8ο τόμο να τον διαβάσουμε και αυτόν. Το ξέρω ότι έχουν βγει και τα scanlations αλλά προτιμώ να περιμένω (είμαι λίγο μαζόχας το παραδέχομαι)

Άδικος ο κόσμος :bleh: .

#63 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 April 2007 - 17:11

Μετά από αρκετό καιρό από την κυκλοφορία του 3ου DVD, βγήκε το αναμενόμενο επεισόδιο από ένα "no-group", με το παρακάτω Description στο aniDB

Made By FraterKork for the panda community and all associates because all established groups are snails.
We love u Frater!

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ
http://www.isohunt.com/download/18822101/Hellsing+OVA

Επίσης υπάρχει και άλλο ένα torrent. RAW όμως, χωρίς subs
http://www.isohunt.com/download/18567305/hellsing
Τους υπότιτλους για το 2ο μπορείτε να τους κατεβάσετε από εδώ
http://www.btmon.com/Video/Movies/Hellsing_OVA_3_ENGLISH_SUBBED.torrent.html

Αν κατεβάσετε το 2ο torrent και ξεχωριστά υπότιτλους, ονομάστε με το ίδιο όνομα τους υπότιτλους και το βίντεο. Αλλιώς οι υπότιτλοι δεν θα λειτουργήσουν Π.χ.
Hellsing Ep 3.avi
Hellsing Ep 3.srt

E5VV38U.jpg

#64 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 April 2007 - 17:33

are they're any good?
γιατι αλλιως προτειμω να περιμενω απο mahou ή AonE hardsubbed,rather than waste couple of hours donwloading crap :\

#65 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 April 2007 - 18:02

Δεν τα έχω κατεβάσει για να ξέρω. Μόλις είδα ότι βγήκαν τα postαρα εδώ πέρα. Αν και μάλλον θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για να περιμένω να τα δω από κάνα group της προκοπής (αν το βγάλουν ποτέ:tongue:) για να είμαι σίγουρος.
Στο κάτω κάτω τόσους μήνες περίμενα, ας περιμένω μερικές ακόμα ημέρες

E5VV38U.jpg

#66 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 April 2007 - 18:49

Eγω εχω τα πρωτα 2 απο Anime One και εχουν παρα πολυ καλη ποιοτητα...και λεω να περιμενω να το βγαλουν αυτοι ή κανενα group γνωστο...

Αν το κατεβασει κανενας ας κανει ενα Gspot και να το postarei για να δουμε τι παιζει...
Posted Image

#67 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 April 2007 - 17:34

Οι Hanako που θεωρούνται αρκετά καλό group, έβγαλαν το 3ο επεισόδιο μαζί με τους Demon Rin οι οποίοι ανέλαβαν τη μετάφραση. (οι τελευταίοι απ' ότι έχω καταλάβει ασχολούνται με τη μετάφραση του manga)
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=4352

Το Torrent τους βρίσκεται στο Demonoid , αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται Registration για να κατέβει.

Πάντως φαίνεται πως έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά σε σχέση με τους υπόλοιπους :calm:

E5VV38U.jpg

#68 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 April 2007 - 19:55

Eυχαριστω πολυ Phantom!
Λογικα θα εχει καλη ποιοτητα γιατι ειναι 670.72 MB (τα προηγουμενα ηταν καπου 480) και αν εχει την ιδια διαρκεια....
Θα το κατεβασω και θα σας πω...
Posted Image

#69 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 April 2007 - 18:46

Λοιπον...κατεβασα την 3η OVA απο Hanako και Demon Rin....
Παρακατω δινω τα στοιχεια που δινει το mediainfo:

General #0
Complete name : [DR & HD]_HELLSING_OVA_III.mkv
Format : Matroska
File size : 671 MiB
PlayTime : 46mn 38s
Bit rate : 2011 Kbps
Encoded date : UTC 2007-04-19 16:22:10
Writing application : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Video #0
Codec : XviD
Codec/Family : MPEG-4
Codec/Info : XviD project
PlayTime : 46mn 35s
Width : 848 pixels
Height : 480 pixels
Aspect ratio : 16/9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits

Audio #0
Codec : MPEG1/2 L3
Codec/Info : MPEG1 or 2 Audio Layer 3
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44 KHz
Title : Japanese Audio
Language : Japanese

Text #0
Codec : ASS
Codec/Info : Advanced Sub Station Alpha
Title : English Subs

Δεν την ειδα ακομα ολοκληρη μονο μερικες σκηνες. To video εχει κλασσικη αναλυση και καλη εικονα. Ο ηχος ειναι μια χαρα. Το μονο προβλημα ειναι οι υποτιτλοι...Ειναι πολυ μικροι και πολυ απλοι....Arial font χωρις καποιο ιδιαιτερο εφέ...αλλα δεν ειναι κατι συνταρακτικο....παρακατω δινω 2 screenshots για να καταλαβετε τι εννοω...

Posted Image

Posted Image
Posted Image

#70 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 24 April 2007 - 19:30

Εγώ το έχω δεί όλο, το μόνο παράπονο είναι το μέγεθος των υπότιτλων και οτι ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός, η μετάφραση μου φάνηκε ok, χωρίς να βάζω το χερι μου στην φωτιά.

ps. definitely wathcable.

LfNX0dh.png

#71 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 April 2007 - 23:33

Τους υπότιτλους μπορείτε να τους μεγαλώσετε. Εγώ αυτό έκανα, και ήταν κυριλέ. Παρεμπιπτόντως, όσο προχωράει το OVA, όλο και καλυτερεύει. Να δούμε σε τι επίπεδα θα φτάσει :hero:

Και εννοείται πως όταν το βγάλουν οι AonE, θα το κατεβάσω από αυτούς, όπως έκανα και με τα 2 προηγούμενα :nosey:

E5VV38U.jpg

#72 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 April 2007 - 00:21

Ρε δε νομιζω οτι μεγαλωνουν εμενα μoυ λεει οτι ειναι embedded (hardsubs)
Posted Image

#73 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 April 2007 - 00:50

Hardsubs δεν είναι με τίποτα. Το είπες και μόνος σου ότι είναι ASS :P

Codec : ASS
Codec/Info : Advanced Sub Station Alpha
Title : English Subs

Μεγαλώνουν μια χαρά, και Font αλλάζεις, και χρώμα αν θέλεις. Αυτός που το ανέβασε στο Demonoid έδωσε ένα Tutorial εδώ http://www.animenfo.com/forums/viewtopic.php?t=13238 . Αν και δεν ξέρω αν δουλεύει μιας και εγώ χρησιμοποιώ Zoom Player

E5VV38U.jpg

#74 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 April 2007 - 02:26

Τελικα ειχες δικιο ... κοιμαμαι ορθιος!:emptyonexg1:
Δεν ειχα προσεξει τις ρυθμισεις στο VobSub
Thanks που μας ανοιξες τα ματια!
PHANTOM DUCK RULES! :respect:

Και για του λογου το αληθες στελνω ενα ακομα screenshot με αλλαγμενο font και χρωμα....οποτε κατεβαστε το αφοβα!

Posted Image
Posted Image

#75 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 27 April 2007 - 21:43

μολις ειδα το ova 3......ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Posted Image