Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#91 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2007 - 17:11

Thx duck !!!

@ Yuna : Τα 3 πρωτα Ova δειχνουν περιπου τα ιδια πραματα με τα episodes αλλα το σεναριο ακολουθει το manga ( στα ep βγαλανε, βαλανε ασχετα πραγματα, αλλαξανε διαφορα etc ) και γενικα ειναι πολυ πιο καλοφτιαγμενο και στο πως το γυρισανε, στη μουσικη , οι χαρακτηρες βασικα ολα ^^ .

Τα υπολοιπα 3? ova ( αν κανω λαθος διορθωστε) θα συνεχισουν την ιστορια πιο περα.

Αμα εχεις ορεξη και χρονο δες τα episodes και μετα τα ova για να δεις το πραγματικο Hellsing !

edit : Phantom Duck εννοουσα κανονικο dvdrip δλδ το πρωτο το εχω σε 3.2GB και το 2ο σε 2.7GB εκδοση iso's. Το 3ο το εχω στην 700mb εκδοση αλλα το θελω και αυτο σε full dvdrip ^^

#92 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 23:43

Α, καταλαβα, thanks Loke ^^!

#93 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2007 - 23:55

εμενα παντως τα επεισοδια μαρεσαν παρα πολλυ (μπορει επειδη δεν εχω δει ακομα τα Οva)...παντως , μπορω να πω οτι ξεφευγει λιγο απο τι κλασσικη υποθεσε ανιμε....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:18

Το καλό το πράγμα αργεί να γίνει. :congrats:

Δηλαδή μιλάμε πάμε για αριστούργημα με τόση καθυστέρηση...και λίγα λέω!!!:bleh:
OVA ανά 6 μήνες περίπου :deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2007 - 00:59

OVA ανά 6 μήνες τουλάχιστον:deadga6:

fixed

Ειδικά αν σκεφτείς πως τα 2 τελευταία επεισόδια τα ανέβαλλαν λίγο πριν την κυκλοφορία τους, με αποτέλεσμα το 4ο να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα :deadga6:

E5VV38U.jpg

#96 meredoth

meredoth

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 15:42

Το λατρεψά και τα OVA επισης καταπληκτικα.

#97 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 02:29

Δηλαδή μιλάμε πάμε για αριστούργημα με τόση καθυστέρηση...και λίγα λέω!!!:bleh:
OVA ανά 6 μήνες περίπου :deadga6:

πωωω... κ ηθελα να το ρωτησω αυτο...
ελεος πολυ το αργουνε

btw το τελευταιο ova σε σχεση με τα αλλα 2 αριστουργηματα ηταν πολυ μετριο
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#98 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 02:54

πρεπει να περιμενουμε μεχρι 22 Φεβρουαριου για το 4ο

#99 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 13:19

Το μόνο που δεν μ'αρέσει στα OVAs είναι το πόσο "solid" είναι τα σχέδια των χαρακτήρων... Πολύ παχιά outlines etc.

Θα μου πείτε "τι π@π@ριές κάθεσαι και κοιτάς ρε;" αλλά τι να κάνω, είμαι ψείρας.:congrats:

Κατα τα άλλα πολύ καλά τα OVAs, σαφώς καλύτερα απο την σειρά.

πρεπει να περιμενουμε μεχρι 22 Φεβρουαριου για το 4ο

Ποτέ μην είσαι σίγουρος μ'αυτούς. Είδες τι καθυστέρηση φάγαμε στη μάπα για κάθε OVA.

HnH5aB0.jpg

#100 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 16:17

απλα εκαναν ανακοινωση λεγοντας ταυτοχρονα και συγγνωμη για την κα8υστερηση...δε νομιζω να το κα8υστερησουν αλλο γιατι αλλιως 8α εχει περασει χρονος απο την κυκλοφορια του 3ου

#101 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2007 - 21:01

Πάντως σε σχέση με το που έιναι το manga και αν κάνουν ένα OVA ανά 6 μήνες μας βλέπω για μερικά χρόνια ακόμα να περιμένουμε να τελείωσουν τα OVA.:P

#102 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 19:58

καθησα και ειδα το πρωτο οβα και απογοητευτικα σφοδρα.Δεν μου αρεσαν ουτε κατα διανοια οι αλλαγες αλλα ουτε και ο τροπος που προσπαθουν να συμπιεσουν την πλοκη σε μια μικρης συγκρητικα διαρκειας ταινια.(καμια συγκριση μετα επεισοδια) :( :(
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#103 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 20:07

καθησα και ειδα το πρωτο οβα και απογοητευτικα σφοδρα.Δεν μου αρεσαν ουτε κατα διανοια οι αλλαγες αλλα ουτε και ο τροπος που προσπαθουν να συμπιεσουν την πλοκη σε μια μικρης συγκρητικα διαρκειας ταινια.(καμια συγκριση μετα επεισοδια) :( :(

:oo:
το πρωτο OVA που ειναι αυτουσιο το manga δεν σου αρεσε,και σου αρεσαν τα tv series που εχουν του κοσμου τον αυτοσχεδιασμο και τη μετριοτητα?

#104 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 20:48

:oo:
το πρωτο OVA που ειναι αυτουσιο το manga δεν σου αρεσε,και σου αρεσαν τα tv series που εχουν του κοσμου τον αυτοσχεδιασμο και τη μετριοτητα?

αποψη σου :) . Για μενα αλλου μεταπηδουσε απο ενα σημειο στο αλλο χωρις να δινει λεπτομερειες και αλλου εδινε περειτες λεπτομερειες κατι που δεν υπηρχε στα τβ σηριης.Το μανγκα δεν το εχω διαβασει αλλα πρεπει να ειναι το πιο επιτυχημενο απο τα τρια με την προυποθεση να δινει την καταλληλη εκταση καθε σκηνης .Αλλα συνφωνα με την ταπεινη μου αποψη η ταινια(μονο για το πρωτο οβα μιλαω τα αλλα δεν τα εχω δει) ηταν ΑΙΣΧΟΣ .
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#105 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2007 - 22:46

Ούτε εμένα μου άρεσε το πρώτο OVA...ΚΑΘΟΛΟΥ!

Το δεύτερο πάντως ήταν αρκετά καλό.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear