Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Hellsing
Posted 11 March 2009 - 22:03
το 5 ειδικα τα εσπασε, φοβερες σκηνες
Posted 11 March 2009 - 23:54

Αναρωτιέμαι αν θα πιάσουν και το dawn, θέλω τόσο πολύ να δω τον Walter στα χρόνια της νιώτης του

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 23 March 2009 - 16:54

Απίστευτο,από τα καλύτερα έχω να πω,η όλη απεικόνιση του Λονδίνου ως πύρηνη κόλαση σε συνδιασμό με ταινία τρόμου με βαμπίρ και ζόμπι εγινε πολύ καλά και με πολύ ωραίο σχέδιο,ενώ η δυνατή μουσική δεν πήγαινε καθόλου πίσω,με ξαναέβαλε δυναμικά στο κλίμα μετά από πολύ καιρό.
Μοναδικά μου παράπονα:η διάρκεια (44 mins φφς,it left me wantin' moar:if:)και η απουσία του Αλουκάρδου για το μεγαλύτερο διάστημα,ελπίζω αυτό να μας προετοιμάζει για κάτι ακόμη μεγαλύτερο στο επόμενο OVA.
Κατά τ'άλλα χαρήκαμε ωραία ατμόσφαιρα,animation και μουσική,μπόλικο gore/αίμα και έναν πολύ στυλάτο και πορωμένο Anderson,όπως και τους 2 ακολουθούς του που έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους,ειδικά το παλικάρι πολύ μου άρεσε.
Can't wait for the next one.

ΥΓ:
Edited by Zoro, 23 March 2009 - 17:07.
Posted 23 March 2009 - 17:17
όπως και τους 2 ακολουθούς του που έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους,ειδικά το παλικάρι πολύ μου άρεσε.
That was a woman, actually.

ΥΓ2:Τρελό το ξεκίνημα με τον Willis,αναρωτιέμαι ακόμη όμως τι ήταν όλη αυτή η αφασία που είδαμε,αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει.XD
Check this out: (no worries, no spoilers για αυτούς που έχουν δει τα OVA)
Hellsing 028 » Read Hellsing 028 Online at Manga Hut
Ετούτο που λες ήταν απλά ο Hirano βαριέται και κάνει μ@λ@κι€$.

Καιιι... update!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=sxAwgsFONvI[/media]
Νέο trailer. Δε δείχνει και τίπτα καινούριο, αλλά φήμες λένε για το καλοκαίρι. Το τραγούδι εδώ είναι κάπως ακυρίλα, αλλά μπορεί και να κολλήσει σωστά εάν καλοδουλευτεί.
Posted 23 March 2009 - 17:36

Το περίμενα ότι θα απαντούσες εσύ εδώ πέρα,ως καμένη Hellsing Fangirl,αλλά όχι τόσο άμεσα,πέτυχα την σωστή στιγμή.XD
Σχετικά με την πρώτη σου απάντηση όμως,οι ακόλουθοι ήταν 2:

Επίσης,δεν ξέρω αν σου ξέφυγε ή αν απλά δεν έχεις ιδέα ακόμη,αλλά τσέκαρε το πρώτο ΥΓ μου.

Κατά τ'άλλα ξέχασα να αναφέρω ότι ο Walter,αν και είχε το στυλάκι του,δεν με τρέλανε τόσο όσο ο Captain του Battalion με το ήρεμο ύφος του,η Integra σπασική και σνόμπ κλασικά και ο Anderson φοβερός,αν και θεωρώ ότι πορώνετε υπερβολικά με αυτά που λέει,πραγματικά φανατικός οπαδός της θρησκείας με την χρήση βίας,γι'αυτό και προτίμησα τον/την ακολουθό του,τον/την βρήκα πιο cool με τα πιστόλια.XD
(αν λατρεύω κάτι σε αυτή την σειρά btw είναι η αντανάκλαση που έχουν τα γυαλιά όλων των χαρακτήρων,πολύ στυλάτη

Thx για τις απαντήσεις όπως και να χει Tea-chan.

Edited by Zoro, 23 March 2009 - 17:42.
Posted 24 March 2009 - 11:57
Wao,αυτό θα πει speedservice!
Το περίμενα ότι θα απαντούσες εσύ εδώ πέρα,ως καμένη Hellsing Fangirl,αλλά όχι τόσο άμεσα,πέτυχα την σωστή στιγμή.XD
Και τώρα ξανά 24 ώρες αργότερα...

Σχετικά με την πρώτη σου απάντηση όμως,οι ακόλουθοι ήταν 2:
Spoiler:Εγώ νόμιζα ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα,θες να πεις ότι είναι και οι 2 γυναίκες;
Το λοιπόν, ο ξανθός ο χαρακτήρας είναι "ανακύκλωση" από παλιά manga του Hirano. Ή μάλλον και οι δύο που λες είναι ανακυκλώσεις. Ή, ακόμα καλύτερα, όοοοολοι οι χαρακτήρες στο Hellsing είναι ανακυκλώσεις παλιών manga του Hirano, και μάλιστα hentai manga! (πλην της Seras, αυτή είναι original). Τώρα, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που λες είναι γυναίκα στο Cross Fire, ένα μικρούλι manga 3 chapter που πήγε ως extra με το manga Hellsing. ΑΛΛΑ: το Cross Fire, (όπως και όλες οι δουλειές του Hirano απ'όπου έχει πάρει τους χαρακτήρες) ΔΕΝ είναι canon στο Hellsing, δηλαδή δεν υπάρχει στην ιστορία. Είναι απλά εμπνεύσεις. Οπότε, τί είναι η Heinkel στο Hellsing;
Σε μια συνέντευξή του, ο Hirano είπε πως ούτε ο ίδιος δε ξέρει. Αχεμ...

Επίσης,δεν ξέρω αν σου ξέφυγε ή αν απλά δεν έχεις ιδέα ακόμη,αλλά τσέκαρε το πρώτο ΥΓ μου.
Δε μου ξέφυγε και ξέρω την απάντηση, αλλά το απέφυγα λόγω spoiler. Θυμάσαι τί έγνε τη τελευταία φορά που σου απάντησα δίνοντας manga facts; Μεταφέρθηκε όλη η συζήτηση, προκαλέσαμε μπελάδες στους admns & mods, spoilάραμε τους υπόλοιπους...

Αν θες, πε με να σου στείλω ΠΜ.

η Integra σπασική και σνόμπ κλασικά
Σε λατρεύω, το ξέρεις;

Posted 24 March 2009 - 17:27
Και τώρα ξανά 24 ώρες αργότερα...
Gomen, Zoro μου, ντεν έκει ίντερνετ σπίτ'...
Όποτε προλάβεις Tea,μην ανησυχείς,ούτος ή άλλος είσαι η μόνη που μπορεί να μου απαντήσει εις βάθος σε αυτές τις απορίες.

Το λοιπόν, ο ξανθός ο χαρακτήρας είναι "ανακύκλωση" από παλιά manga του Hirano. Ή μάλλον και οι δύο που λες είναι ανακυκλώσεις. Ή, ακόμα καλύτερα, όοοοολοι οι χαρακτήρες στο Hellsing είναι ανακυκλώσεις παλιών manga του Hirano, και μάλιστα hentai manga! (πλην της Seras, αυτή είναι original). Τώρα, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας που λες είναι γυναίκα στο Cross Fire, ένα μικρούλι manga 3 chapter που πήγε ως extra με το manga Hellsing. ΑΛΛΑ: το Cross Fire, (όπως και όλες οι δουλειές του Hirano απ'όπου έχει πάρει τους χαρακτήρες) ΔΕΝ είναι canon στο Hellsing, δηλαδή δεν υπάρχει στην ιστορία. Είναι απλά εμπνεύσεις. Οπότε, τί είναι η Heinkel στο Hellsing;
Σε μια συνέντευξή του, ο Hirano είπε πως ούτε ο ίδιος δε ξέρει. Αχεμ...Βλέπεις, το φύλο στο συγκεκριμένο χαρακτήρα δεν είναι και πολύ εμφανές. Go ahead and figure. Πολλοί την αποκαλούν η Heinkel, επηρεασμένοι από το Cross Fire. Αλλά στο Hellsing... μπα.
Ναι,ε;

Ώστε hentai ο Χιράνος,δεν τον είχα κόψει...να που όμως από hentai ξεκίνησε και στο τέλος έκανε δημοφιλή ιστορία!XP
Η Heinkel it is λοιπόν...αν και θα την προτιμούσα αρσενικό,το όλο στυλάκι με τα πιστόλια αλα Dante προς τα κει μου θύμιζε,αλλά anw,απ'όπου εμπνεύστηκε ο δημιουργός...καλύτερα,για αλλαγή!XD
Δε μου ξέφυγε και ξέρω την απάντηση, αλλά το απέφυγα λόγω spoiler. Θυμάσαι τί έγνε τη τελευταία φορά που σου απάντησα δίνοντας manga facts; Μεταφέρθηκε όλη η συζήτηση, προκαλέσαμε μπελάδες στους admns & mods, spoilάραμε τους υπόλοιπους...
Αν θες, πε με να σου στείλω ΠΜ.
Roger!
Χαίρομαι που συμφωνούμε για την Integra;):το όλο ύφος της(αρχικά την είδα περάσει για άντρα XD),φωνή και ατάκες πολύ κρύες,κάνει συνεχώς την ξερόλα ενώ έχει τους άλλους 2 από πίσω να την προστατεύουν(αν και θα παρεδεχτώ ότι,όταν έμεινε μόνη της στο V,καλά τα βγαλε πέρα για τα δεδομένα της,όχι ότι θα άντεχε αν δεν ερχόταν οι Iscariots βέβαια) και το flashback που την έδειξε μικρή ενώ μιλούσε με μυξιάρικο υφάκι στον Penwood μου έδιωξε κάθε αμφιβολία.Σε λατρεύω, το ξέρεις;
:wooi2:

Καιιι... update!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=sxAwgsFONvI[/media]Νέο trailer. Δε δείχνει και τίπτα καινούριο, αλλά φήμες λένε για το καλοκαίρι. Το τραγούδι εδώ είναι κάπως ακυρίλα, αλλά μπορεί και να κολλήσει σωστά εάν καλοδουλευτεί.
Spoiler:
Ξέχασα να σχολιάσω και αυτό την άλλη φορά!!
Πωπωπωπωπωωω έπικ!!

Και η μουσική που διάλεξαν πολύ ταιριαστή,αλλά και η δράση άπαιχτη!
Can't Wait για το VI,μόλις ξανάναψε το πάθος μου για την σειρά!

Edited by Zoro, 25 March 2009 - 14:13.
Posted 25 March 2009 - 15:02
Posted 26 March 2009 - 12:47
απο εκει και περα, αυτα που βλεπουμε τωρα στα ova ειναι η κανονικη πορεια του manga?θα καληψουν ολλα τα γεγονοτα του Manga, αν εχει ακουσει κανεις τπτ?
Posted 26 March 2009 - 14:15
Posted 25 April 2009 - 19:55
Posted 25 April 2009 - 23:00
Posted 29 April 2009 - 11:42

Posted 29 April 2009 - 11:50

Το γεγονός ότι μπαίνουν στον κόπο να ξανακάνουν animated το manga δε σου λέει κάτι;
Posted 10 May 2009 - 21:54
Ανακοινώθηκε ημερομηνία για το OVA VI!
Release date for OVA 6: JULY 27.

Άλλα νέα: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τα OVA Ι-V ξαναεκδίδονται σε Blu-ray. Μάλιστα, το OVA VI θα είναι το πρώτο που θα βγει κατ'ευθείαν σε Blu-ray.

Επίσης, μια έκπληξη. Παρέα με το OVA, θα βγει και το Drama CD του Cross Fire, το οποίο είναι κάτι μικρά chapter στο τέλος κάθε Hellsing manga volume από το 1 μέχρι το 3 και έχει να κάνει με τις περιπέτειες των δύο βοηθών του Anderson που είδαμε στο OVA V, Heinkel & Yumie. Ωραίο extra.

Και τώρα, οφθαλμόλουτρο!

Περισότερα scans σύντομα.