Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Hellsing

• Please log in to reply
682 replies to this topic

#301 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 15:27

Ξεθάψιμο!!!

Όταν εμείς στη Θεσσαλονίκη θα κάνουμε το party, η OVA θα βγαίνει στα ράφια! Καλό θα ήταν να κάνουμε μια επανάληψη, βλέποντας το IV πριν δούμε αυτό, για να θυμηθούμε τί γίνεται...

Επίσης...

[media]http://jp.youtube.com/watch?v=KxwOnVGzCwk&fmt=18[/media][media]http://www.hiranomoe.com/public/Hellsing.OVA.5.YKO.adv.jpg[/media]
Γ****ο, θα είναι ΘΕΪΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nod2::nod2::nod2:

Όποιος είναι φαν των Iscariot και ειδικά του Anderson, ΜΗΝ το χάσετε, με καμία δύναμη στο Σύμπαν!! Θα κάνετε έγκλημα!!!
Η 21η δε θα έρθει γρήγορα... :zetsubou::zetsubou::zetsubou:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#302 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 23:40

Το OVA δεν υποτιθεται οτι θα εβγαινε στις 28 του Οκτωβρη απ οτι θυμαμαι??Ποοο δηλαδη αν βγει 21 αντε αλλες 2 βδομαδες για να το κανουν subbing με βλεπω αρχες δεκεμβριου να το βλεπω:uhh::nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 07:23

Άντε καιρός ήταν... Κάθησα κ είδα κ τα πρώτα 4 ova να το θυμηθώ... 2 εβδομάδες για να γίνει subbed, αλήθεια?:oo:

#304 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 18:51

εχουμε κανενα νεο για το ova5 ή ρωταω πολυ νωρις?

#305 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 19:08

Στο Tokyotosho έχουν εμφανιστεί δύο raws, φαντάζομαι πως αυτά θα είναι.
Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Details
Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Details

Δεν νομίζω να κάνει δύο εβδομάδες πάντως για να υποτιτλιστεί. Τα προηγούμενα επεισόδια πήραν περίπου 1 εβδομάδα. Όπως και νά' χει, επιτέλους βγήκε:congrats:

E5VV38U.jpg

#306 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 19:40

Haaai, αυτό είναι! Κατεβάζω τώρα το raw (ανάγκη για μετάφραση εγώ δεν έχω, μιας και ξέρω το manga απ'έξω κι ανακατωτά!:congrats:) και θα αφήσω εντυπώσεις αύριο!

Δεν νομίζω να κάνει δύο εβδομάδες πάντως για να υποτιτλιστεί. Τα προηγούμενα επεισόδια πήραν περίπου 1 εβδομάδα. Όπως και νά' χει, επιτέλους βγήκε:congrats:

Και το πιστεύετε ή όχι, το πρώτο trailer για το VI ΒΓΗΚΕ!!!!!:oo:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=hmQEpjaLRoY[/media]
Spoiler:
Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 23 Νοέμβριος 2008 - 19:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

#307 blackpete

blackpete

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 18:17

NAIIIIIIIIIIIIIIIII BGIKEEEEEEEEEEEEEE EPITELOUSSSSSSSSS :nanana::kill4u:
άντε τώρα για τα subs:(
πάντως βγήκε μετά από μήνες αναμονής

#308 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 21:56

Wow that was fast!!Τελεια σε καμια βδομαδα οποτε και με subs ποιος τη χαρη μας(εγω παντως θυμαμαι το προηγουμενο 2 βδομαδες σχεδον εκανε για να βγουν τα subs)Μπορει να μην εχω διαβασει το manga αλλα η περιληψη του 6 ηταν λιγο ακυρη η εμενα μ φανηκε???
Δημοσιευμένη  εικόνα

#309 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 12:30

5 FINNALLY!!!Now waiting for subs!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#310 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2008 - 12:51

ρε το βλεπω το thread στο new posts Και μπαινω και ολο βλεπω comments του στυλ ελα να βγουν τα subs...

Καταλαβαινω την ανυπομονησια σας αλλα αμα ο καθενας μας μπει και το κανει αυτο παει γ******ε... θα χουμε 4 σελιδες μονο να λεει αυτο.

#311 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Δεκέμβριος 2008 - 06:11

Παιδιά subs για ova 5 βγήκαν? Έχουν περάσει 3 εβδομάδες κ στο toshokan ακόμα τα raws έχει...

#312 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2008 - 11:10

Για να αλλάξουμε λοιπόν θέμα απο τα subs, εγώ ακόμα χτυπιέμαι που το τραγούδι απο το IV is nowhere to be found...

ΠΟΡΩΣΗ!

#313 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 05:29

Επιτέλους, το 5ο επεισόδιο με υπότιτλους βγήκε. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Επίσης, λίγη ώρα μετά το release, κυκλοφόρησαν διορθωμένοι υπότιτλοι με μερικά τυπογραφικά.

Από ποιότητα βέβαια δεν ξέρω τι λένε, βλέποντας και κάνοντας.

E5VV38U.jpg

#314 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 12:16

Kuso! Πότε πρόλαβες, ρε Πάπια; :oo:

Από ποιότητα βέβαια δεν ξέρω τι λένε, βλέποντας και κάνοντας.

Το κατέβασα χτες και το είδα. Τα λάθη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, το timing πολύ καλό... Αξίζει το κατέβασμα, ναι. Βέβαια, περιμένω τα softsubs από DemonRin. Θα έχουν και μετάφραση τα τραγούδια. :congrats:

Όσο για το ίδιο το OVA...

Τρομερό, υπέροχο, με βεβαιότητα το καλύτερο της σειράς έως τώρα! Χαίρομαι που η όλη ατμόσφαιρα δεν επηρεάστηκε από την αλλαγή του studio.

Μου άρεσε:

Spoiler:

Δε μου άρεσε:

Spoiler:

Γενικά από αλλού περίμενα συγκίνηση εδώ και από αλλού την πήρα. Και ομολογώ πως μου άρεσε, αν και ήταν ουσιαστικά λάθος... ένα καλό λάθος.:wooi2:

Επίσης, μετά τους τίτλους τέλους, μη το σταματήσετε! Έχει ακόμα μια τελευταία σκηνή, η οποία μας προϊδεάζει για το μετ'έπειτα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#315 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 02:23

βγήκε επιτέλους! Τέλεια! :wooi2:Μόνο που έχω μια ερώτηση... ξέρουμε πόσα OVA θα υπάρξουν συνολικά;