Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)
Posted 09 March 2010 - 02:56
YOU HA SHOCK!!!
Posted 09 March 2010 - 11:07
Αυτό τι ώρα θα γίνει;; Λογικά αφού είναι tournament δεν μπορεί να γίνει όποτε να'ναι... ή θα ανακοινωθεί αργότερα;;
Το τουρνουά θα είναι συγκεκριμένη ώρα (TBC) και θα διεξαχθεί μέσω single elimination matches, δλδ τυχαία ζευγάρια, από τα οποία ο ηττημένος θα αποχωρεί, και ο νικητής θα προχωράει στον επόμενο γύρο.
Συγχαρητήρια για την οργάνωση σε όλους. Μια ερώτηση για τα boardgames. Θα είναι σαν το Game's Fair πχ που είχε τραπέζια σε χαλαρή ατμόσφαιρα για γενικό παιχνίδι?
Κι αυτό TBC, πιθανών να υπάρχουν κάποιες επιδείξεις ή sesions διάρκειας μια ώρας, για να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατών περισσότεροι
Καλή ιδέα, μπορεί να φέρω και γω, αν και δεν νομίζω να βρω χρόνο για να παίξωας το πω και από εδώ
οποιος έχει κάρτες yugioh και έχει όρεξη ας φέρει :Ο μερικοί έχουμε ήδη αποφασίσει να φέρουμε και μάλλον θα παίξουμε και θα ανταλλάξουμε κιόλας :Ο
Edited by Namida, 09 March 2010 - 11:41.
Posted 09 March 2010 - 11:31

EDIT:
you may find some time for ανταλλαγές thoughΚαλή ιδέα, μπορεί να φέρω και γω, αν και δεν νομίζω να βρω χρόνο για να παίξω

Edited by Azathoth, 09 March 2010 - 11:44.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 09 March 2010 - 13:07
Ore to no ai wo mamoru tame.Ψήνεται κανείς για ντουέτο στο Ai Wo Torimodose από Hokuto no Κen; Aν ναι ας μου στείλει pm.
YOU HA SHOCK!!!
Θα σε βοηθησω Vetusιδιο σε αυτον τον αγωνα.Μονο οχι καμερες αν γινεται

Posted 09 March 2010 - 15:11
"Inori~You raise me up" (Romeo X Juliet OP).
Το κομματι θα το χω φερει μαζί μου, γιατι ηταν μεγάλο να σταλει με μαηλ ακομα και ζιπαρισμένο.
Καποιος πρεπει να φερει και τον N-TG, τιμης ενεκεν, επειτα απ τη θριαμβευτική του εμφάνιση στο Greek Idol....
Posted 09 March 2010 - 15:34
Posted 09 March 2010 - 16:09
Καποιος πρεπει να φερει και τον N-TG, τιμης ενεκεν, επειτα απ τη θριαμβευτική του εμφάνιση στο Greek Idol....
Συγγνώμη... Ο τυπάς με το άσπρο το μακρύ που απ'ότι μου είπαν τραγούδησε και Ιαπωνικά, είναι από εδώ? Αν ναι τότε +1 Internets από μένα.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 09 March 2010 - 16:49

θα φερω θα φερω για τις παλιες ωραιες στιγμες

so lets burn

εχω και τις μαυρες θυκες που γραφουν yugioh απο πησο

οκ εγω θα ειμαι ενα πολυ ψηλο παιδι

Posted 10 March 2010 - 14:06
Είναι στους JAP Dan και κάνουν το πάρτι τους την ίδια μέρα οπότε you know the rest.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 11 March 2010 - 09:11
Ore to no ai wo mamoru tame.
Θα σε βοηθησω Vetusιδιο σε αυτον τον αγωνα.Μονο οχι καμερες αν γινεται
αναπληρωματικός εγώ! XD
Posted 11 March 2010 - 14:35
(Παρακαλω αγνοηστε το comment μου... Απλως, η μερα που περιμενα 10 μηνες ηρθε... ΧΑΧΑΧΑ!)
Posted 11 March 2010 - 16:56
Ρε αθεοφοβε ολα θες να τα τραγουδησεις;Αφου ειπε ο One Piece πιο πριν απο εσενα οτι θα τον βοηθησει τον Vetus.Κατσε προετοιμασε το Gagagagagagaga,και ασε να τραγουδησει και κανενας αλλος
...busted!! \(O_o\) *runs*
p.s. gaogaigar owns! D:
Posted 11 March 2010 - 21:07
ας το πω και από εδώ
οποιος έχει κάρτες yugioh και έχει όρεξη ας φέρει :Ο μερικοί έχουμε ήδη αποφασίσει να φέρουμε και μάλλον θα παίξουμε και θα ανταλλάξουμε κιόλας :Ο
Και Magic The Gathering όποιος έχει. Έχω καιρό να παίξω αλλά αν ψήνεται κανείς είμαι μέσα με τα 1000.

Posted 11 March 2010 - 23:05
Και Magic The Gathering όποιος έχει. Έχω καιρό να παίξω αλλά αν ψήνεται κανείς είμαι μέσα με τα 1000.
MAGIC??? μεσααα εχω κανα χρονο να πεξω βεβεα αλλα δεν ξεχνετιαι το αθλημα οποτε +1 για magic και οποιος αλος θελει ας το πει
Υ.Γ. (Getekid) να φερεις σιγουρα τοις καρτες σου μην κουβαλαω τζαμπα τα deck μου.