Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 22:45

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 00:15
και γενικα οποιος ντρεπεται-φοβαται να ρθει μονος-μονη, στην εισοδο πειτε το nick μου

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 01:09
don't worry.
Στην είσοδο πείτε το nick μουSpoiler:και καθαρίσατε.
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 08:08
ποιος ειναι ο κυριος.G.T.P .....

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 09:57
Επειδη πρωτη φορα 8α σκασω μυτη στο Dasein (κ ναι ειμαι hikkikomori οποτε i'm a bit shy
) + εχω την ταση να χανομαι (βλεπε Zoro Syndrome, σπανια βεβαια) υπαρχει καποιος
να 8υσιαστειε8ελωντης που 8α ειχε την ευγενη καλοσυνη να με συναντησει ειτε στην ομονοια ειτε στον σταθμο του μετρο του αγ. αντωνιου να παμε μαζι? (αμα υπαρχει καποιος pm me ^^ arigato!).
Μακάρι να μπορούσα να έρθω..αλλά δεν έχω κανέναν να με πάρει και μόνη μου θα νιώθω άσχημα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω. ^_^...
Ο πιο εύκολος τρόπος για να έρθετε είναι να κατεβείτε με το μετρό Ομόνοια και να βγείτε από την έξοδο Πανεπιστημίου. Πάτε ευθεία, και βγαίνετε στην Πατησιών (28ης Οκτωβρίου). Κάνετε αριστερά προς Πατήσια. Η Σολομού είναι κάθετη στην Πατησιών, μετά από 2-3 στενά.
Πάντως την πρώτη φορά όλοι έτσι είμαστε. Δεν γνωρίζαμε κάποιον, αλλά επειδή υπάρχει ένας κοινός τόπος, είναι πολύ εύκολο να πιάσεις κουβέντα. Αν ωστόσο κάποιος προθυμοποιείται να συναντηθεί με τα παιδιά στο μετρό, θα το εκτιμούσαμε δεόντως.
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 13:26
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 14:11
Όσοι θέλουν απλά να μου στείλουν ένα pm για να τους περιμένουμε... μην φύγουμε χωρίς εσάς....
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 14:12
Ο οποιοσδήποτε δεν ξέρει που είναι το μαγαζί,δεν θέλει να πάει μόνος του,ψάχνει παρέα κλπ κλπ και θέλει να πάει από νωρίς ας βρίσκετε στην ''Ομονια..εξοδοσ μετρο στην πανεπιστιμιου'' 12.00-12.15 που θα πάμε μερικά παιδιά να πάμε όλοι μαζί....
Στείλτε και ένα pm για να σας περιμένουμε...μην φύγουμε χωρίς εσάς....
Στο είπα ότι θα βρεις σίγουρα

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 17:51
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 17:55

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 18:05

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 18:50

+1 για τη ομαδικη συναντιση για να παμε στο μαγαζι μιας και ουτε γω ξερω τοσο καλα τα μερη :/
...
αχ για το καραοκε παιζει τιποτα να τραγουδισουμε ολοι μαζί; >_>'
....
@ Namida: manga απο 3 ευρο Οοοοουαο !!! τελεια τελεια *χε χε χε*
-^ο^-
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:55
Το Maid cafe θα λειτουργήσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πάρτι με όλα τα είδη της αγαπημένης μας μουσικής. Οι εκδηλώσεις που 8α πλαισιώνουν το καφέ είναι.
Κυρίως χώρος
Mangashop stand (Σε συνεργασία με το Jemma)
Boardgames (Σε συνεργασία με το Fantasy Shop)
17:00-18:00
Origami Demonstration (Σε συνεργασία με τον Sokail)
Αίθουσα προβολών
13:00 - 18:00
Kin no Tori (το χρυσό πουλί με ελληνική μεταγλώττιση)
Lovely Complex (live action)
Kaze no Tani no Nausicaa (Hayao Miyazaki)
18:00 - 20:00
Karaoke
Κάτω αίθουσα
Street Fighter 4 Tournament (Σε συνεργασία με το το Greek Dojo Academy)
Videogames (Σε συνεργασία με το ELX)
Manga Artists`s Gallery
Τα δώρα των νικητών είναι μια ευγενική προσφορά των καταστημάτων Jemma και Fantasy shop
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που προσφερθείκατε να μας βοηθήσετε

Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, αλλά το κάνετε ήδη. Ένας καφές, μια μπύρα ή ένα αναψυκτικό που θα πάρετε, είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε. Το πράξατε και στο valentines party, και σας είμαστε υπόχρεοι! Ελπίζουμε ότι στηρίξετε και πάλι
P.S.
Karaoke requests accepted until 14/3, music requests until 16/3
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 08 Μάρτιος 2010 - 17:24
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:58
Τα πάντα είναι έτοιμα!
Κάτω αίθουσα
Street Fighter 4 Tournament (Σε συνεργασία με το το Greek Dojo Academy)
Αυτό τι ώρα θα γίνει;; Λογικά αφού είναι tournament δεν μπορεί να γίνει όποτε να'ναι... ή θα ανακοινωθεί αργότερα;;
Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:02

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense