Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#76 CatWitch

CatWitch

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 22:45

Μακάρι να μπορούσα να έρθω..αλλά δεν έχω κανέναν να με πάρει και μόνη μου θα νιώθω άσχημα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω. ^_^... :(

#77 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 00:15

don't worry.
και γενικα οποιος ντρεπεται-φοβαται να ρθει μονος-μονη, στην εισοδο πειτε το nick μου
Spoiler:
και καθαρισατε :kakaka:.

#78 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 01:09

Fixed

don't worry.
Στην είσοδο πείτε το nick μου

Spoiler:
και καθαρίσατε :kakaka:.

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#79 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 08:08

G.T.P .....

ποιος ειναι ο κυριος. :himitsu:

#80 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 09:57

Στο χώρο του καφέ, θα βρίσκεται και το Jemma! Οι τιμές στα manga που μπορείτε να αγοράσετε ξεκινούν από 3 ευρώ!

Επειδη πρωτη φορα 8α σκασω μυτη στο Dasein (κ ναι ειμαι hikkikomori οποτε i'm a bit shy :P ) + εχω την ταση να χανομαι (βλεπε Zoro Syndrome, σπανια βεβαια) υπαρχει καποιος να 8υσιαστει ε8ελωντης που 8α ειχε την ευγενη καλοσυνη να με συναντησει ειτε στην ομονοια ειτε στον σταθμο του μετρο του αγ. αντωνιου να παμε μαζι? (αμα υπαρχει καποιος pm me ^^ arigato!).

Μακάρι να μπορούσα να έρθω..αλλά δεν έχω κανέναν να με πάρει και μόνη μου θα νιώθω άσχημα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω. ^_^... :(

Ο πιο εύκολος τρόπος για να έρθετε είναι να κατεβείτε με το μετρό Ομόνοια και να βγείτε από την έξοδο Πανεπιστημίου. Πάτε ευθεία, και βγαίνετε στην Πατησιών (28ης Οκτωβρίου). Κάνετε αριστερά προς Πατήσια. Η Σολομού είναι κάθετη στην Πατησιών, μετά από 2-3 στενά.

Πάντως την πρώτη φορά όλοι έτσι είμαστε. Δεν γνωρίζαμε κάποιον, αλλά επειδή υπάρχει ένας κοινός τόπος, είναι πολύ εύκολο να πιάσεις κουβέντα. Αν ωστόσο κάποιος προθυμοποιείται να συναντηθεί με τα παιδιά στο μετρό, θα το εκτιμούσαμε δεόντως.

#81 CatWitch

CatWitch

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 13:26

Ακριβώς. Αν μπορούσε κάποιος να με πάρει μαζί του επειδή πάω πρώτη φορά θα το εκτιμούσα πολύ. (^_^) Πάντως θα προσπαθήσω πολύ να έρθω γιατί το θέλω τόοοοσο πολύ! Σας ευχαριστώ όλους.

#82 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 14:11

Ο οποιοσδήποτε δεν ξέρει που είναι το μαγαζί,δεν θέλει να πάει μόνος του,ψάχνει παρέα κλπ κλπ και θέλει να πάει από νωρίς ας βρίσκετε στην ''Ομονια..εξοδοσ μετρο στην πανεπιστιμιου'' 12.00-12.15 που θα πάμε μερικά παιδιά να πάμε όλοι μαζί....
Όσοι θέλουν απλά να μου στείλουν ένα pm για να τους περιμένουμε... μην φύγουμε χωρίς εσάς....

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#83 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 14:12

Ο οποιοσδήποτε δεν ξέρει που είναι το μαγαζί,δεν θέλει να πάει μόνος του,ψάχνει παρέα κλπ κλπ και θέλει να πάει από νωρίς ας βρίσκετε στην ''Ομονια..εξοδοσ μετρο στην πανεπιστιμιου'' 12.00-12.15 που θα πάμε μερικά παιδιά να πάμε όλοι μαζί....
Στείλτε και ένα pm για να σας περιμένουμε...μην φύγουμε χωρίς εσάς....

Στο είπα ότι θα βρεις σίγουρα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#84 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 17:51

Επειδή βλέπω πως θα έρθουν αρκετά καινούρια παιδιά που δεν ξέρουν που είναι το μαγαζί, μήπως να κανονίζαμε μια γενική συνάντηση στο Μετρό, για να μην πάει ένας-ένας? Να συμφωνήσουμε μια ώρα που θα βολεύει όλα τα παιδιά, και κάποιος από εμάς που ξέρει τον δρόμο να πάει και να τα συναντήσει.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#85 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 17:55

Εγω παντως βρηκα οδηγο :P
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#86 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 18:05

Καλή ιδέα Matu. Πληροφοριακά, είναι απέναντι από το An Club σωστά?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#87 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 18:50

:beaten:
+1 για τη ομαδικη συναντιση για να παμε στο μαγαζι μιας και ουτε γω ξερω τοσο καλα τα μερη :/
...
αχ για το καραοκε παιζει τιποτα να τραγουδισουμε ολοι μαζί; >_>'
....

@ Namida: manga απο 3 ευρο Οοοοουαο !!! τελεια τελεια *χε χε χε*
-^ο^-
Imagination is the only limit!

#88 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:55

Τα πάντα είναι έτοιμα!

Το Maid cafe θα λειτουργήσει από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πάρτι με όλα τα είδη της αγαπημένης μας μουσικής. Οι εκδηλώσεις που 8α πλαισιώνουν το καφέ είναι.

Κυρίως χώρος
Mangashop stand (Σε συνεργασία με το Jemma)
Boardgames (Σε συνεργασία με το Fantasy Shop)
17:00-18:00
Origami Demonstration (Σε συνεργασία με τον Sokail)

Αίθουσα προβολών

13:00 - 18:00
Kin no Tori (το χρυσό πουλί με ελληνική μεταγλώττιση)
Lovely Complex (live action)
Kaze no Tani no Nausicaa (Hayao Miyazaki)
18:00 - 20:00
Karaoke

Κάτω αίθουσα
Street Fighter 4 Tournament (Σε συνεργασία με το το Greek Dojo Academy)
Videogames (Σε συνεργασία με το ELX)
Manga Artists`s Gallery

Τα δώρα των νικητών είναι μια ευγενική προσφορά των καταστημάτων Jemma και Fantasy shop

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που προσφερθείκατε να μας βοηθήσετε:nod:
Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει, αλλά το κάνετε ήδη. Ένας καφές, μια μπύρα ή ένα αναψυκτικό που θα πάρετε, είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε. Το πράξατε και στο valentines party, και σας είμαστε υπόχρεοι! Ελπίζουμε ότι στηρίξετε και πάλι

P.S.
Karaoke requests accepted until 14/3, music requests until 16/3

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Namida: 08 Μάρτιος 2010 - 17:24

#89 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 16:58

Τα πάντα είναι έτοιμα!

Κάτω αίθουσα
Street Fighter 4 Tournament (Σε συνεργασία με το το Greek Dojo Academy)

Αυτό τι ώρα θα γίνει;; Λογικά αφού είναι tournament δεν μπορεί να γίνει όποτε να'ναι... ή θα ανακοινωθεί αργότερα;;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#90 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 17:02

Συγχαρητήρια για την οργάνωση σε όλους. Μια ερώτηση για τα boardgames. Θα είναι σαν το Game's Fair πχ που είχε τραπέζια σε χαλαρή ατμόσφαιρα για γενικό παιχνίδι?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense