Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#166 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 21 March 2010 - 11:22

Αυτή την στιγμή κάνω encode τα βιντεάκια από το χθεσινό Καραόκε κομμάτι του event. Πράγματικά πολύ καλή βραδια! Όντως το Soul Calibur II έχει επί χρόνια ψηφιστεί το καλύτερο dueling fighting game στην Nihon, ελπίζω να το δούμε σε μελλοντικό event.
Αναμείνατε video download link ;)
Posted Image
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#167 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 21 March 2010 - 13:29

Εμένα οι εντυπώσεις μου απο το πάρτυ περιορίζονται στο διάστημα 2 - 8 περίπου. Μετά έπρεπε να φύγω. Ομολογώ ότι ήταν ένα πολύ όμορφο event, γνώρισα και καινούρια ενδιαφέροντα άτομα, είδα τα υπέροχα artworks των παιδιών και κατάφερα να κάνω επιτέλους origami weee:wooi2:. Ευχαριστώ πολύ το παιδί που μας έδωσε αυτήν την ευκαιρία, ήταν πολύ ευγενικός. Να πω επίσης ένα μπράβο στις maids που κουράστηκαν πολύ κατά την διάρκεια του event, καθώς και στον Φώτη και την Ναυσικά που το διοργάνωσαν. Εξαιρετική δουλειά παιδιά!

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#168 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 21 March 2010 - 13:30

:if: Πόσο συγκινημενη ειμαι!!!

Το οραμα μου, οχι απλως πραγματοποιήθηκε, αλλα λειτουργησε και αριστα!!

Οπως ειδατε και όλοι οσοι προλαβατε να παρακολουθήσετε το χτεσινό πρώτο j-karaoke event, ενα καραοκε δεν ειναι βασανο για τα αυτια των θαμωνων. Ειδατε πως υπάρχουν ατομα που μπορουν να τραγουδήσουν καλά.

Τωρα πια νομιζω πως μπορουμε να πουμε πως μπορει ενα ιβέντ να στηριχθει μονάχα στο καραοκε, απο την αρχη ως το τελος του. Μπορει ενα προγραμμα με ποικιλια κομματιων (από ποπ και δημοφιλή ανιμε οπενινγκ, ως χαρντ-μεταλ, τα λαϊκά του one piece και μπαλάντες) να οργανωθει και να μας φιλοξενήσει το ισογειο του DaSein όπου θα χοραμε όλοι.

Το χτεσινο ειχε και κατι αλλο. Πολύ ομορφη ατμόσφαιρα κλασσικου karaoke room. Ηταν σαν ενα μικρό εντελως αυτόνομο πάρτυ.

Θελω πραγματικά να επαναληφθει κατι τετοιο. Με ακομη περισσοτερες συμμετοχες.

ΖΗΤΩ στην Ειρηνούλα (IreneCardcaptor) για τις εκπληκτικές ερμηνίες.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συμμετεχοντες!!!!:gotit:
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στους οργανωτες! Που τους δεσμευουμε με υποσχεση ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

#169 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 21 March 2010 - 14:10

πραγματικα ενα απο τα καλυτερα event που εχω παει ,,ΜΠΡΑΒΟ σε ολους που κουραστηκαν για απολαυσουμε εμεις το αποτελεσμα ,,,, κατα την γνωμη μ στο μελον πρεπει να συνδειαστουν video games karaoke κτλπ με cosplay party και ειμαι σιγουρος πως θα βγει κατι τρομερο,,,,,,ααα και χρονια πολλα στην Μisa και τον Βλασση για αλλη μια φορα για τα γενεθλια τους :riiight:

#170 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 21 March 2010 - 14:32

To βράδυ όταν θα γυρίσω από την δουλεία θ' ανεβάσω ορισμένα βιντεάκια από το karaoke στο YouTube αφού κάνω πρώτα το απαιτούμενο converting. :thatsit:

#171 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 21 March 2010 - 14:40

Πολλά συγχαρητήρια (τί πρωτότυπο:P) στους οργανωτές για την δουλεία που ρίξανε. Πέρασα ωραία, έπαξα και Magic (τα σπασμένα του Δαίμονα να μην είχε...), και γενικά ωραίο πάρτυ. Άντε και τώρα αναμονή για το επόμενο!
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#172 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 posts

Posted 21 March 2010 - 14:42

ΖΗΤΩ στην Ειρηνούλα (IreneCardcaptor) για τις εκπληκτικές ερμηνίες.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ρωτήσω ποια είναι κτλ κτλ, θαρρώ πως ήταν προφανές.
Η κοπέλα απλά ήταν Α Ψ Ο Γ Η !!
Respect !

#173 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 21 March 2010 - 15:29

Το πάρτυ ήταν κορυφαίο. Εγώ έκατσα αρκετή ώρα 15:00-3:00 και μόνο video games δεν έπαιξα (το street fighter ή το tekken δεν με τραβάνε πολύ). Τα υπόλοιπα ήταν απολαυστικότατα. Έπαιξα Magic που είχα να παίξω 4-5 χρόνια και γνώρισα αρκετά άτομα.

Ευχαριστώ το παιδί με τα origami που έδειξε σε εμένα και 3 άλλα παιδιά ένα επιπλέον, ένα δράκο, άντε τώρα να θυμηθώ τα στάδια (και δεν εννοώ το Καλλιμάρμαρο ή το OAKA, Βλάση).

Μετά, το karaoke ήταν απίστευτο. Αν εξαιρέσεις τη ζέστη που είχε κατά τα άλλα είχε μεγάλη προσέλευση, πολλά και διάφορα τα κομμάτια και τη συνεργασία στο Digimon δεν περίμενα να την κάνω αλλά αποτέλεσε πολλά περισσότερο απ' ότι αν το έκανα μόνος μου.
[Α, όποιος έχει βίντεο με εμένα να τραγουδάω το World's End θα ήθελα να ξέρετε ότι γνωρίζω πολύ καλά ότι το σκότωσα :unlucky: (μετά από 2 τραγούδια που να βγει φωνή) οπότε μην το ανεβάσετε πουθενά........]

Τέλος, συγχαρητίρια σε όλους τους διοργανωτές που κατάφεραν κι έκαναν κάτι τόσο μεγάλο σε διάρκεια και το κράτησαν ωραίο από την αρχή ως το τέλος. Μπράβο σας παιδιά!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#174 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 21 March 2010 - 15:40

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που οργανωσαν το παρτυ.Ενα ακομη μεγαλο μπραβο στην Ασπα την Τζουλι και την Νανσυ που τρεχανε ολη μερα περα δοθε και μας ψεκαζανε με αγαπη.Χμμ αληθεια ο ανωμαλος στο μπαρ τι εγινε?
Το καραοκε εσκισε,οπως επισης τα ελαχιστα cosplay που ειδα.
Μπραβο παιδια
Posted Image

#175 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 21 March 2010 - 17:45

εμεις ευχαριστουμε οοοοοοολους σας που ηρθατε!! το παρτυ ειναι επιτυχια χαρη σε ολους εσας. εδω να αναφερουμε οσους συνεβαλαν σ αυτο το event.

τον neuro για τις πανεμορφες maids που σχεδιασε,
τον χαος και την julie για το στησιμο της εκθεσης,
τον κλειδοκρατωρ για την οργανωση των προβολων,
τον sokail για την επιδειξη origami,
τον kon, ayami, ιωάννα και δημητρη, που επαιξαν μουσικη
και φυσικα τις υπεροχες maids μας, ayami, julie, aspa, megi

τουρνουα street fighter δεν εγινε τελικα, γιατι προτιμησαμε να παιξουν τα παιδια ετσι οπως επαιζαν ολη την ημερα, φαινοταν οτι το ευχαριστιουνται πιο πολυ.
οπως σε καθε παρτυ, υπαρχει ενας ανωμαλος:Ρ ευτυχως δεν ειχαμε τιποτα περιστατικα

στη gallery, μετα την καταμετρηση της ψηφοφοριας, την οποια πολυ λιγα ατομα δυστυχως καταλαβαν, εξαιτιας δικου μας λαθους, οι 5 πρωτοι ηταν οι εξης: Αdam Blade, Πανος ( με τα αγαλματακια απο fimo), Daimonhand, Seraphimon tk, Laiste. Τα σχεδια ηταν ολα τελεια, ο κοσμος δεν μπορουσε να διαλεξει μονο ενα. γι αυτο να αναφερουμε ολα τα παιδια που συμετειχαν:

Warui Hebi

Myspace.com/badsnakechris

Σταυρούλα Μπουκουβάλα - Laiste

tsavost@yahoo.gr

Στέφανος Βλασακάκης

Αλέξανδρος Αντωνάκης - Alex Akuma (Quintessence)

Medieval.2@hotmail.com

Megi

Iristella

Seraphimon – T.K.

Ds-seraphimon.deviantart.com

Hajime_Saito

Gagouzidis.deviantart.com

Immortal

Crustycrub@yahoo.com

Accela*

Facebook : Irida Panagopoulou

Φίλιππος Κωνσταντάκης - Daimonhand

Daimonhand.deviantart.com

Σάμιος Νικόλαος-Χρήστος - Adam Blade (Minato Arisato)

Aragaki69@hotmail.com - Alexknight.deviantart.com

Sokail-t3h-noobie.deviantart.com

Έλλη Μόκα

asaph.deviantart.com - elli.moka@gmail.com

Ναυσικά Κακιοπούλου - Misa Yoshiko

nausicoulinini@hotmail.com

Martin Yorgakev - Neuro

Odesos.deviantart.com - batgoko@hotmail.com

Οσα ονοματα αναφερονται πιο πανω με bold, εχουν κερδισει καποιο δωρακι, σε οσους ειχαν φυγει χθες και δεν το δωσαμε, δεν το χανουν, την επομενη φορα θα ειναι εκει και θα τους περιμενει

Τελος, ακομα μια φορα, χρονια πολλα στο Βλασση και στη Σταυρουλα που ηρθε απο τη θεσσαλονικη για το παρτυ

Edited by MisaYoshiko, 23 March 2010 - 00:42.

#176 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 21 March 2010 - 17:47

παιδια το event ειχε τεραστια επιτυχεια !!περασα πολυ καλα αν και δεν εκατσα για πολυ ...συνχαριτιρια για τους διοργανοτες ..τι αλλο να πω ,μπραβο!!:ureshii:

#177 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 21 March 2010 - 19:20

καλησπερα παιδια :hi::Blissfull:

το παρτυ ηταν πραγματικα ενα απ τα πιο μεγαλα, πιο εξαντλητικα, πιο επικα παρτυς που εχω παει :respect:
περασα αφανταστα καλα, γνωρισα πολλα παιδια που γουσταραν οτι και γω (:dwarf: soul calibur, berserk:love: και πολλα ακομα) και γενικα ηταν απ τα παρτυς που μενουν αξεχαστα:joyful:

μπραβο και παλι μπραβο σε ολους!!:riiight: :kakashithumbup:
Posted Image

#178 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 22 March 2010 - 00:57

Έτοιμα τα βιντεάκια από το Καραόκε:
http://smg.photobucket.com/albums/v120/KabaMaroudis/Dasein%20Karaoke%20March%202010/

Η κοπέλα που "έκανε θράυση" είναι η αξιαγάπητη Ειρήνη-chan, μαθήτριά μου στην Ιαπωνική γλώσσα. すごかったですよ、イリちゃん!
Posted Image
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#179 Xod

Xod

Green and evil

• Members
  • 46 posts

Posted 22 March 2010 - 06:45

Πολύ φοβερή η εκδήλωση! Εννοείται πως μου άρεσαν όλα τα events, αλλά πολύ μου άρεσε η προβολή που ήταν νωρίς και την είδα παρέα με τον Κλειδοκράτωρα και τον πρώην GTP. :twisted:
Τι απίθανα που ήταν και τα παιδιά στο karaoke του τραγουδιού των DMC! Α, μου άρεσαν πολύ και τα κορίτσια στο ντουέτο, στην αρχή περίπου.

Posted Image

#180 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 22 March 2010 - 10:45

Φώτη, Ναυσικά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά, δεν περιγράφεται η δουλειά που ρίξατε...Το καραόκε έιχε τόση επιτυχία που στην αρχή δεν με άφηναν να ανέβω πάνω γιατί είχε τιγκάρει αλλά τελικά κάποιοι κατέβηκαν και τα κατάφερα και ομολογώ ήταν καλύτερα από ότι περίμενα :3333

Τα σχέδια που υπέβαλαν τα παιδιά ήταν ως επί το πλείστον υπέροχα, έχουμε καλλιτέχνες ανάμεσα μας:wooi2:

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν που πέτυχα το παπί σε j-party αλλά μάλλον ήρθε για τα βιντεοπαιχνίδια αν και δεν το παραδέχεται :kakaka:

Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σας, συνεχίστε έτσι και εμείς θα συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε <3333

xbJ3b2w.jpeg