Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#151 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 19 March 2010 - 22:52

Παιδιά, σόρρυ αν ακούγομαι άκυρος, αλλά μάθαμε τί θα γίνει με την συνάντηση?
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#152 CatWitch

CatWitch

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 19 March 2010 - 22:56

Εγώ δε θα έρθω τελικά. Τ_Τ Εύχομαι σε όλους να περάσετε τέλεια.! ^^ Μακάρι να μπορέσω να έρθω στο επόμενο party αν βρω παρέα ή γενικά κάποιον να με πάρει. Ξέρει κανένας πότε θα είναι το επόμενο party?

#153 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 20 March 2010 - 00:54

Το Nausicaa θα ξεκινήσει περίπου στις 4, αλλά ας είστε και λίγο νωρίτερα, και θα μας πάει μέχρι το καραόκε.

Οι συναντήσεις που έχουν προτείνει τα παιδιά είναι 2

12:00-12:15 στο μετρό Ομόνοια
16:30-17:00 στο μετρό Ομόνοια

Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί αυτές τις ώρες, ας ρωτήσει στην Ομόνοια που είναι η πλατεία Εξαρχείων, και θα τον κατευθύνουν. Η Σολομού είναι κάθετη στην πλατεία, και το μαγαζί είναι στο νούμερο 12

#154 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 20 March 2010 - 01:30

Εγώ μάλλον θα είμαι 16:30-17:00 στην Ομόνοια. Αν όχι, τότε θα προσπαθήσω για τις 12:00.

Τα λέμε εκεί με όλους (ελπίζω:) )
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#155 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 20 March 2010 - 06:51

Aν ειναι για 16.30-17.00 να περιμενετε και εμενα τοτες.Επειδη μολις γυρισα απο ξενυχτι το να ξυπνησω καποια ωρα πριν τις 12 λιιιγο δυσκολο χωρις πονοκεφαλο και υπνηλιες αργοτερα:wis:

Ελεγα να περασω απο αυτες τις ωρες οποτε θα ηταν καλο να βρω παρειτσα απο εκει για το χαβαλε του πραματος.Οχι πως δεν ξερω να παω δηλαδη,αν δεν γινει τελικα καποια συναντηση αλλα λεμε τωρα..

Θα μαι εγω και αλλη μια κοπελα σιγουρα(και ισως και ενα ακομα παιδι).Αν ειναι ξερω γω να δωσω σε καποιον εναν αριθμο?Δεν ξερω και κανενα σας παναθεμα σας/μου:kakaka:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#156 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 20 March 2010 - 11:23

DS ready, yugioh cards ready, θα είμαι εκεί με παρέα κατά τις 12.30-12.50

it's time to D-D-D-D-D-D-Duel!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#157 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 21 March 2010 - 00:08

αααααααααχ... ηταν τελεια :himitsu:
ευχαριστο πολυ για το event και πραβο στις Maid και τους Akai Panda για τη δουλεια τους :3
χαρικα πολυ που ειδα τις ζωγραφιες μου στο game room :D
εμαθα και λιγο street fight
και επαιξα Magic και Yu-Gi-Oh! TCG :lovulovu:
Spoiler:

επισης Digimon FTW Karaoke :blush2: yeah!

awesome all in all :D
Imagination is the only limit!

#158 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 21 March 2010 - 01:00

ωραια ηταν αλλα ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες!!!! περασα ομορφα, ειδα παλια και νεα προσωπα και ξεσκιασα το ultimate ninja storm...ναι εγω ημουν αυτος που ειχε παρει kakashi(λογικο) και δεν σηκωνοτανε να παιξει και κανας αλλος......
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#159 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 posts

Posted 21 March 2010 - 01:40

Πριν λιγο μπηκα σπιτι.Πολυ ωραιο event!Πραγματικα περασα πολυ καλα..

Στις προβολες δεν ετυχε να παρεβρεθω που ηθελα αλλα τελικα ολα ηταν πολυ ομορφα με αποκορυφωμα το κομματι του καραοκε!Η κερκιδα πισω που δεν σταματησε ποτε να χτυπιεται,τα πατεις με πατω σε σκηνικα(παραλιγο να φυγω απο τις σκαλες ιπταμενος κατω στο ισογειο:P),γελιο πολυ,φοβερες σκηνικες παρουσιες και ερμηνειες!:joyful:

Spoiler:

Στο παρτυ μετα δεν εκατσα,εφυγα λιιιγο μετα το καραοκε που τελειωσε..

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#160 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 21 March 2010 - 02:05

Εγώ πήγα μόνο προς το τέλος για Street και το πάρτυ, αλλά ήταν πολύ καλά :)
Και οι τούρτες πανέμορφες και πεντανόστιμες!!

Φώτοζ ΕΔΩ <- Megaupload link
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#161 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 21 March 2010 - 02:43

Για να δούνε το karaoke είχε ανέβει πάνω *τόσος* κόσμος που όταν κατέβαινε ήταν σαν εκείνα τα αμάξια με τους κλόουν στο τσίρκο, που βγαίνουν & βγαίνουν & βγαίνουν & βγαίνουν, χαχαχα.

Άργησα να έρθω (κατά τις 18.30) αλλά ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Thanks to everyone που βοήθησε. :)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#162 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 21 March 2010 - 02:51

Δυστυχώς έπρεπε να φύγω κατά τις 8μιση, αλλά οφείλω να πω ότι το event ήταν απίστευτο. Φοβερή διοργάνωση, πολύς γνωστός κόσμος, ποικιλία στο πρόγραμμα!!! Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Thanks so much, we had a great time =DDDD

PS: Επιτέλους είδα το Nausicaa *__*
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#163 Uzumaki-Naruto

Uzumaki-Naruto

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 March 2010 - 09:39

ειταν τελεια περασα καταπληκτικα χθες μπραβο ειχα ερθι με την ξαδερφη μ και περασαμε τελια αφτη τραγουδισε κιολας εγω οχι :hihi2:

Edited by Uzumaki-Naruto, 21 March 2010 - 09:49.

#164 Baboy

Baboy

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 21 March 2010 - 10:59

Γίασας είμαι καινούργιος στο forum εχτές είμουνα και εγώ στο event πέρασα φοβερά σιχαριτίρια στους διοργανωτές που κάνανε καταπρίχτικι δουλιά. Αλλά έκατσα λίγο και δεν μπόρεσα να γνωρίσω κανένα . Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στα μελλοντικά event.

#165 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 21 March 2010 - 11:01

uber event was uber

Αξέχαστο θα μας μείνει σίγουρα το Σάββατο, ένα πάρτυ που είχε πραγματικά *τα πάντα*! (οκ ίσως έλειπε λίγο soul calibur :P) από προβολές και video games, μέχρι origami και yugioh~!

και φυσικά το καραόκε! *-* Δεν περίμενα ποτέ πως θα τραβήξει τόσο κόσμο! Μιλάμε για ουρές στη σκάλα σε σημείο να μην μπορούμε να περάσουμε να βγούμε έξω! Απίστευτος χαβαλές στον πάνω όροφο και πολλά τραγούδια και συμμετοχές! Χαίρομαι που είχε επιτυχία το event! :joyful:
Αξίζουν σίγουρα *πολλά* συγχαρητήρια ο Namida, η Misa, και όλοι οι επιμελητές του event! :nod: keep it up guys, we love you!