Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#121 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 14 March 2010 - 01:06

pokemon kai yugioh cards here :P θα φερω μαζι και τα 2 deck μαλλον :P
Posted Image
Posted Image

#122 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 14 March 2010 - 01:15

Ωραία, οπότε εγώ λέω να φέρουνε τις κάρτες τους Pokemon και οποιος έχει - θέλει εμείς εκεί θα είμαστε!!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#123 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 14 March 2010 - 16:12

Μπορω να φερω ενα επιτραπεζιο παρεηστικο και σχετικα απλο.Ελιξιριο λεγετε(κατι σαν θαρρος η αληθεια μ καρτες να φανταστητε πανω κατω) που βγαζει απειρο γελιο:P
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#124 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 14 March 2010 - 16:31

IF γέλιο=TRUE THEN "Φέρ'το":)

Ξέρει κανείς ένα card game, Warlord? Είναι πολύ καλό. Έχω 2 deckάκια, θέλετε να φέρω?
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#125 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 14 March 2010 - 16:58

LOL αυτα ειναι... warlord ηταν το κυριο card game που επαιζα επι χρονια...ωραιες εποχες... παιζει κανεις L5R btw???
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!

#126 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 14 March 2010 - 17:02

εγω θα φερω Υπερατου να γουσταρουμε...
>_>

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#127 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 14 March 2010 - 17:04

Είχα πάρει ένα pack L5R, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε η παρέα. Θα φέρω Warlord όμως, που το είχαμε λιώσει κανονικά... Κρίμα που δεν έχω την Mnettaor μου πια...
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#128 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 16 March 2010 - 23:32

γραφω εδω με ελπιδες να δω εστω σημαδια ζωης.
Εστειλα στις 13 του μηνα ωρα βραδι ενα mail στο akaipanda@hotmail.com ζητωντας ενα επιπλεον κομματι. Απαντηση ως σημερα δεν εχω παρει και πιστευω η προθεσμια ηταν ως και τις 14. Λαβατε κανενα μηνυμα η δεν εφτασε ποτε?

#129 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 17 March 2010 - 00:47

Blademaster_X......

Να σου πω για αλλη μια φορα (μετα απο τοσα χρονια) ποσο σ αγαπάω????? :blingeye2:

Εγω δεν διαννοουμαι j-anime-karaoke χωρις εσενα!

Παντως εσυ φερε καλαου-κακου τα κομματια σου σε ενα στικάκι για παν ενδεχομενο.

(πχ. εγω εχω τραγουδι που θα πω, αλλα δεν μπορουσα να το στειλω. Μπορει να γινει ο,τιδηποτε με τα μεηλ. Τελος παντων, εχε το μαζι σου και λιγο πριν ξεκινησει η....παρασταση τακτοποιουμε τις τελευταιες λεπτομεριες των συμμετοχων)

Τες παντων, εγω προσωπικα δεν ειμαι της οργανωσης του ιβεντ, ουτε κανω κοσπλέη-το Δερβέναγα μ αυτο που ειπα παραπάνω. Απλως ας εχουμε και μαζι μας τα κομματια που θα πουμε, για παν ενδεχομενο....

#130 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 17 March 2010 - 01:08

Blademaster_X......

Να σου πω για αλλη μια φορα (μετα απο τοσα χρονια) ποσο σ αγαπάω????? :blingeye2:

Εγω δεν διαννοουμαι j-anime-karaoke χωρις εσενα!

Παντως εσυ φερε καλαου-κακου τα κομματια σου σε ενα στικάκι για παν ενδεχομενο.

(πχ. εγω εχω τραγουδι που θα πω, αλλα δεν μπορουσα να το στειλω. Μπορει να γινει ο,τιδηποτε με τα μεηλ. Τελος παντων, εχε το μαζι σου και λιγο πριν ξεκινησει η....παρασταση τακτοποιουμε τις τελευταιες λεπτομεριες των συμμετοχων)

Τες παντων, εγω προσωπικα δεν ειμαι της οργανωσης του ιβεντ, ουτε κανω κοσπλέη-το Δερβέναγα μ αυτο που ειπα παραπάνω. Απλως ας εχουμε και μαζι μας τα κομματια που θα πουμε, για παν ενδεχομενο....

thanks tomo-aneue
βασικα αλλη απορια μου δημιουργειται τωρα: πρεπει να φερουμε το οποιο/α διαλεξουμε εμεις οι ιδιοι?
ελπιζω να παρω απαντηση ως προς το τι εχει γινει και τελοσπαντων αν εκανα πατατα να το διορθωσουμε να κανουμε το κεφι μας εν τελι!

#131 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 17 March 2010 - 01:15

Ολοι οσοι επιθυμούμε διακαως να καραοκίσουμε (πρωτη και καλύτερη εγω) εχουμε ήδη στειλει με μαηλ τα κομματια που εχουμε να πουμε. Εμενα μου απαντησαν οτι τα ελαβαν, οκ.

Ενα απο τα κομματια που θα πω δεν καταφερα να το στειλω, γιατι ήταν πολυ μεγαλο για να σταλει με μεηλ ακομα και ζιπαρισμενο, οποτε θα το φερω μαζι μου σε στικακι να περαστει στην playlist εκεινη τη μερα.

Εγω βεβαια θα φερω σε στικάκι ολοκληρη την karaoke playlist μου και τους στιχους, μηπως και εχω στη συλλογή μου κατι που θα ενδιεφερε καποιον να το τραγουδισει πατ-κιουτ.

Τωρα γιατι δε σου απαντησαν, μπορει να συνεβη ο,τιδηποτε. Γι αυτο καλου-κακου και τα τραγουδια που εστειλες ως επιλογη να τα πεις σιγουρα και αυτα που θα θελες να πεις επιπλεον-αν υπαρξει διαθεσιμος χρόνος, φερτα ολα σε στικακι να τα εχεις διαθεσιμα.

Και φερε και στιχους μαζί σου! Τα θυμασαι τα ντοσιέ τα δικα μου εε?? :hihi2:

#132 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 17 March 2010 - 13:33

Λίγο αργά μεν αλλά επειδή δεν νομίζω να το ανέφερα,θα είμαστε κάτω επίσης εγώ και η Laiste, οπότε μην 'διανοηθεί' κάποιος γνωστός να λείψει θα τον φάω ζωντανό:hiding_something:.Και ας είναι περίοδο νηστείας:P.

Edited by Cassiel, 17 March 2010 - 14:27.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#133 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 17 March 2010 - 13:37

Λίγο αργά μεν αλλά επειδή δεν νομίζω να το ανέφερα,θα είμαστε κάτω επίσης εγώ και οι Laiste, οπότε μην 'διανοηθεί' κάποιος γνωστός να λείψει θα τον φάω ζωντανό:hiding_something:.Και ας είναι περίοδο νηστείας:P.

Πόσοι είναι αυτοί οι Laiste? :P :blingeye2:
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#134 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 17 March 2010 - 14:24

αν και λιγο αργα εχω μια απορια...
αναφερθηκε οτι θα υπαρχουν και επιτραπεζια παιχνιδια γαι να καουμε....και σαν λατρεις των επιτραπεζιων τσιμπησα κανονικα... :joyful:τι παιχνιδια θα ναι???
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#135 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 17 March 2010 - 14:28

Πόσοι είναι αυτοί οι Laiste? :P :blingeye2:

Μην χάσεις εσύ:roar:.Ούτε ένα γραμματικό λάθος δεν μπορεί να κάνει ο άλλος:borednn9:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail