Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#91 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 09 March 2010 - 02:56

Ψήνεται κανείς για ντουέτο στο Ai Wo Torimodose από Hokuto no Κen; Aν ναι ας μου στείλει pm.

YOU HA SHOCK!!!

#92 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 09 March 2010 - 11:07

Αυτό τι ώρα θα γίνει;; Λογικά αφού είναι tournament δεν μπορεί να γίνει όποτε να'ναι... ή θα ανακοινωθεί αργότερα;;

Το τουρνουά θα είναι συγκεκριμένη ώρα (TBC) και θα διεξαχθεί μέσω single elimination matches, δλδ τυχαία ζευγάρια, από τα οποία ο ηττημένος θα αποχωρεί, και ο νικητής θα προχωράει στον επόμενο γύρο.

Συγχαρητήρια για την οργάνωση σε όλους. Μια ερώτηση για τα boardgames. Θα είναι σαν το Game's Fair πχ που είχε τραπέζια σε χαλαρή ατμόσφαιρα για γενικό παιχνίδι?

Κι αυτό TBC, πιθανών να υπάρχουν κάποιες επιδείξεις ή sesions διάρκειας μια ώρας, για να μπορούν να συμμετέχουν όσο το δυνατών περισσότεροι

ας το πω και από εδώ :P οποιος έχει κάρτες yugioh και έχει όρεξη ας φέρει :Ο μερικοί έχουμε ήδη αποφασίσει να φέρουμε και μάλλον θα παίξουμε και θα ανταλλάξουμε κιόλας :Ο

Καλή ιδέα, μπορεί να φέρω και γω, αν και δεν νομίζω να βρω χρόνο για να παίξω

Edited by Namida, 09 March 2010 - 11:41.

#93 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 March 2010 - 11:31

ας το πω και από εδώ :P οποιος έχει κάρτες yugioh και έχει όρεξη ας φέρει :Ο μερικοί έχουμε ήδη αποφασίσει να φέρουμε και μάλλον θα παίξουμε και θα ανταλλάξουμε κιόλας :Ο

EDIT:

Καλή ιδέα, μπορεί να φέρω και γω, αν και δεν νομίζω να βρω χρόνο για να παίξω

you may find some time for ανταλλαγές though :D

Edited by Azathoth, 09 March 2010 - 11:44.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#94 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 09 March 2010 - 13:07

Ψήνεται κανείς για ντουέτο στο Ai Wo Torimodose από Hokuto no Κen; Aν ναι ας μου στείλει pm.

YOU HA SHOCK!!!

Ore to no ai wo mamoru tame.
Θα σε βοηθησω Vetusιδιο σε αυτον τον αγωνα.Μονο οχι καμερες αν γινεται :P

header.jpg?t=1485907896

#95 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 09 March 2010 - 15:11

Θα χουμε τελικα και ντουετάκι από εμενα και IreneTheCardCaptor,

"Inori~You raise me up" (Romeo X Juliet OP).

Το κομματι θα το χω φερει μαζί μου, γιατι ηταν μεγάλο να σταλει με μαηλ ακομα και ζιπαρισμένο.

Καποιος πρεπει να φερει και τον N-TG, τιμης ενεκεν, επειτα απ τη θριαμβευτική του εμφάνιση στο Greek Idol....

#96 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 09 March 2010 - 15:34

Αφού κανονίστηκαν (σχεδόν) τα side events του καφέ, λέω να κανονίσουμε και την ώρα που θα συναντήσουμε τα παιδιά που θα έρθουν για πρώτη φορά στο Dasein. Η αρχική μου σκέψη είναι να γίνει κατά τις 4 με 5 (ώρες που πιθανόν να πάω εγώ προσωπικά στο συγκεκριμένο μαγαζί), στην έξοδο του Μετρό της Ομόνοιας κοντά στο Νέον.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#97 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 09 March 2010 - 16:09

Καποιος πρεπει να φερει και τον N-TG, τιμης ενεκεν, επειτα απ τη θριαμβευτική του εμφάνιση στο Greek Idol....

Συγγνώμη... Ο τυπάς με το άσπρο το μακρύ που απ'ότι μου είπαν τραγούδησε και Ιαπωνικά, είναι από εδώ? Αν ναι τότε +1 Internets από μένα.:8):
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#98 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 09 March 2010 - 16:49

yu-gi-oh! ναι! θα φερς και εγω αν και εχω μηνει λιγο πισο απο invasion of caos :P (δεν αντεχω αυτα τα heroes cards XD) και παιζει να εχουν γινει πολλες καρτες μου ban :/ :hmmm:
θα φερω θα φερω για τις παλιες ωραιες στιγμες :joyful:
so lets burn :burningbe3: (φιλικα ματς παντα >__> )
εχω και τις μαυρες θυκες που γραφουν yugioh απο πησο :if:

οκ εγω θα ειμαι ενα πολυ ψηλο παιδι :hi: αν ειναι θα το καψουμε το yugioh :D
Imagination is the only limit!

#99 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 10 March 2010 - 14:06

Είναι στους JAP Dan και κάνουν το πάρτι τους την ίδια μέρα οπότε you know the rest.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#100 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 March 2010 - 09:11

Ore to no ai wo mamoru tame.
Θα σε βοηθησω Vetusιδιο σε αυτον τον αγωνα.Μονο οχι καμερες αν γινεται :P

αναπληρωματικός εγώ! XD

#101 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 11 March 2010 - 14:34

αναπληρωματικός εγώ! XD

Ρε αθεοφοβε ολα θες να τα τραγουδησεις;Αφου ειπε ο One Piece πιο πριν απο εσενα οτι θα τον βοηθησει τον Vetus.Κατσε προετοιμασε το Gagagagagagaga,και ασε να τραγουδησει και κανενας αλλος :P

#102 Tora-sama

Tora-sama

Greek Pirate

• Members
  • 27 posts

Posted 11 March 2010 - 14:35

Χαχα, το πιο πιθανο ειναι να ερθω! Δεν εχω ξαναρθει σε τετοιο μερος! 20 Μαρτιου 2010... Δυο μερες αφου θα εχω γινει επισημα ΠΟΛΙΤΗΣ!!!!! Απολυωμαι ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOOHOO!

(Παρακαλω αγνοηστε το comment μου... Απλως, η μερα που περιμενα 10 μηνες ηρθε... ΧΑΧΑΧΑ!)

#103 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 11 March 2010 - 16:56

Ρε αθεοφοβε ολα θες να τα τραγουδησεις;Αφου ειπε ο One Piece πιο πριν απο εσενα οτι θα τον βοηθησει τον Vetus.Κατσε προετοιμασε το Gagagagagagaga,και ασε να τραγουδησει και κανενας αλλος :P

...busted!! \(O_o\) *runs*

p.s. gaogaigar owns! D:

#104 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 11 March 2010 - 21:07

Και Magic The Gathering όποιος έχει. Έχω καιρό να παίξω αλλά αν ψήνεται κανείς είμαι μέσα με τα 1000.
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#105 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 11 March 2010 - 23:05

Και Magic The Gathering όποιος έχει. Έχω καιρό να παίξω αλλά αν ψήνεται κανείς είμαι μέσα με τα 1000.

MAGIC??? μεσααα εχω κανα χρονο να πεξω βεβεα αλλα δεν ξεχνετιαι το αθλημα οποτε +1 για magic και οποιος αλος θελει ας το πει

Υ.Γ. (Getekid) να φερεις σιγουρα τοις καρτες σου μην κουβαλαω τζαμπα τα deck μου.