Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)

• Please log in to reply
205 replies to this topic

#181 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 22 March 2010 - 14:48

λοιπόν, ας πω και εγώ ότι έχω να πω. ήρθα κατά τις 12.45 με άλλους 3, you know who you are :P κάθισα μέχρι τις 10 περίπου. στην αρχή ήταν χαλαρά και ευχάριστα, παίζαμε οι 4 μας mario kart σαν καλά καμένα στο DS και είδα και την έκθεση στο υπόγειο, πολύ ωραία έκθεση indeed, αλλα ρε seraphimon, παο να σε ψηφίσω και βλέπω 3/4 sasuke Ο_Ο
ήτανε ένα πολύ καλά οργανωμένο party, είδα άπειρο κόσμο που είχα να δω από τον καιρό που ερχόμουν: Hanzo, Tragic Prince, Kon_Okami, Megi, Asaph, Zauk, GTP 1982, xa0s, namida, yo!master, kleidokrator, mercyful, Six Winged angel and his brother and many more.
όπως και γνώρισα καινούριο κόσμο: Tolis Izumi, Diamondhand and his friend.

είχα έρθει με μεγάλη πώρωση για την ιδέα του karaoke αλλα μετά από 10 λεπτά με την tomodachi διπλα μου να μου λέει πως καλά κάνω και ντρέπομαι τα έκλασα και δεν είπα το τραγούδι που είχα παραγγείλει αλλα thanks το Asaph and her friend, τους οποιους ευχάριστw θερμά, τραγούδησα το DMC το οποιο μπορεί να μην άρεσε σε κανέναν σας αλλα εμενα μου φάνηκε γνήσιο του κερατα ;P

το event ήτανε ευχάριστο, bravo στα παιδιά που το οργανώσανε. next time το karaoke θα είναι ακόμα καλύτερο πιστεύω γιατί θα έχει οργανωθεί ακόμα καλύτερα.

also i thank Yo!Master και τους φιλαρες του για την ωραία συζήτηση περί D&D

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#182 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 22 March 2010 - 16:53

Παιδιά, πραγματικά μπράβο για το πάρτυ! Γουσταρα τρελά την όλη φάση. Από τις 12 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ πέρασα πολύ ωραία οι maids πολύ καλές και η ιδέα με τα videogames ήταν πολύ καλή, αφού μου δόθηκε και η ευκαιρία να γνωρισω έτσι και καινούργιο κόσμο. Το αποκορύφωμα βέβαια, για μένα, ήταν το καραόκε. Πραγματικά το χάρηκα (τόσο που σηκώθηκα να ουρλιάξω και εγώ μαζί με τα παιδιά στο Satsugai, δεν κρατήθηκα :P)
Επίσης συμφώνω με αυτό που έιπε ένα παιδί σε κάποιο προηγούμενο ποστ.
Ένα σταντ-αλόουν καραόκε πάρτυ θα ήταν τρελό κάψιμο και θα έιχε πολύ γουστο! Βέβαια, αυτό εξαρτάται από τα παιδιά που διοργανώνουν τα πάρτυς (οι οποίοι αξίζουν τα περισσότερα μπράβο και τους ευχαριστώ πραγματικά για το όλο σκηνικό).

#183 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 22 March 2010 - 20:09

παιδια ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια για το καραοκε μας στο DMC αν και φοβαμε πως καποια παιδια τρομαξαν με τις κραυγες μας και θα ηθελα να ζητησω συγνωμη,την επομενη φορα θα ειναι ακομα πιο δυνατα!!XD
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#184 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 22 March 2010 - 21:41

Οχι Αlex μην τους τρομαζεις, αρκετα μας ανεχτηκαν, ειδικα τα λολιτακια που ηταν και μπροστα μπροστα :) (thnx παντως, ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω κανει - μετα απο το να τριγυρναω χειμωνιατικα εξω με κολαν φορμα βινυλιου:P- και χαρις σε σενα και τον Azathoth ειχε πολλη πλακα, γκαριδες :D)

Χιλια ευχαριστω στους τους Akai οπως παντα που τρεχουν για τα παρτυ αυτα (εχω την εντυπωση οτι μετα οι πλατες ολων μας πονουσαν με την ιδια ενταση:P). Καμια φορα μπορει να παιρνουμε δεδομενο το να πουμε ευχαριστω/bravo αλλα χρειαζεται κ γραμμενο :D (ειδικα οταν με τον χαμο στα παρτυ δεν προλαβαινουμε να πουμε και πολλα σε ατομα που θελαμε..)

Panda τετοια ;)

#185 imm0rtal

imm0rtal

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 23 March 2010 - 01:41

α ναι παιδia μηπως υπαρχει τοπικ γνωριμιας να βαρεσω προσοχη :P (και να σας μαθω και γω καλητερα ^^??):hihi2::canthelp::hot:

sorry 4 the offtopicness:redcard2:
Posted Image

#186 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 March 2010 - 02:13

Επειδή δεν την παλεύω και ιδιαίτερα με 36 ώρες πλήρους αυπνίας, σας παραθέτω τις φωτογραφίες και βιντεο από μένα και τον Yumemaru και θα επανέλθω αύριο για όλα τα υπόλοιπα.321 φώτος και 10 βίντεο:

http://www.megaupload.com/?d=NQ83L1GL

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#187 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 March 2010 - 23:12

Congrats στα παιδιά για άλλη μια φορά για την διοργάνωση, που με τόσα που είχε σίγουρα θα τους ζάλησε αρκετά για να στείσουν:hot:.Όλα ήταν ωραία.Το μόνο πράγματα που με 'χάλασε' κάπως ήταν ότι δεν υπήρχαν αρκετά κατά την άποψη μου character based cosplays (σε αντίθεση με παλιότερα non-cosplay events των Akai Panda).Επίσης για κακή μου τύχη εκτός από 3 τραγούδια έχασα όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του καραόκε καθώς ταλαντευόμουν αναγκαστικά μεταξύ των τριών ορόφων και δεν γινόταν αλλιώς.Και ήθελα να τραγουδήσω και κανένα Pokemon Opening:if:. Ευχαριστώ τους Namida,MisaYoshiko & Matu-san για την 'συνομοσία' ώστε να κανονιστεί η τούρτα γενεθλίων για την αγαπητή μου Laiste,καθώς από Κατερίνη δεν μπορούσα να το κάνω εγώ:blingeye2:.Χρόνια πολλά και ξανά στην MisaYoshiko/Ναυσικά και τον Flexxxy/Βλάση:hbd:

Ακολουθεί η λίστα με τα cosplays.Όποιος γνωρίζεις nickname/όνομα των ανώνυμων παιδιών ας ενημερώσει παρακαλώ:

39 Cosplays (15 Cosplays & 24 Specials):

Brook [ One Piece ] ( Getekid )
Dark Magician Girl [ Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ] ( Konart )
Ebisu [ Naruto ] ( Akihisa )
Keiichi Maebara [ Higurashi no Naku Koro ni ] ( Myth D. )
Mai Valentine [ Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ] ( Laiste )
Pip Bernadotte [ Hellsing ] ( Adam Blade )
Poison [ Final Fight ] ( Vegetasmate )
Ryo/Yami/Thief King Bakura [ Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ] ( Cassiel )
Saber [ Fate/Stay Night ] ( Noilandraka Dragonica )
Sailor Moon [ Sailor Moon ] ( Hush )
Tetora Nishizono [ MPD Psycho ] ( Asaph )
Tosaka Rin [ Fate/Stay Night ] ( ??? )
Trafalgar Law [ One Piece ] ( SotosProtos )
Virgo [ Fairy Tail ] ( Lucy-Nyu )
Yami/Yugi Mutou [ Yu-Gi-Oh! Duel Monsters ] ( Lisveth Tes )
----
Anna-chan
Annoula Hikari
Ayami
Bloody
ChildPray
Demetra
Flexxxy
IreneTheCardcaptor
N8 the GR8
Kasumi Χρυσάνθη
Lucy-Nyu
Maria Negri von Krauser
Meruda John
Mika Fuyutsuki
MisaYoshiko
Ramone
Tomodachi
Uchiha Χριστίνα
Wabbit
Άσπα
Ιόλη
Τζούλη
Shoolgirl ( ??? )
Shoolgirl ( ??? )

Edited by Cassiel, 26 March 2010 - 13:53.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#188 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 24 March 2010 - 00:22

Cassiel, Pokemon Opening (αν εννοείς το γνωστό αγγλικό) δεν είχε, δυστυχώς (ήθελα να τραγουδήσω και εγώ).

Τώρα, και πάλι συγχαρητήρια σε όλους για την καλή δουλεία. Keep up the good work, και στο επόμενο ακόμα καλύτερα. GO AKAI PANDA!
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#189 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 24 March 2010 - 01:04

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!

Ναι είχε πάρα πολύ δουλειά αλλά άξιζε τον κόπο. Για το επόμενο σκεφτόμαστε κάτι σε πάρτι γενεθλίων, μιας και κλείνουμε τον ένα χρόνο μας. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα

#190 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 24 March 2010 - 01:27

Μια προσθηκη Cassi-nii-chan, ενας φιλος, ο Myth D., ειχε ντυθει Takeshi Yamamoto απο το Reborn!

#191 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 24 March 2010 - 02:20

Thankies L-i-nee-chan:ureshii:.Αλλά δεν έχω ιδέα ποιος είναι γι΄αυτό και δεν τον κατάλαβα,οπότε αν έχεις δει κάποια φώτο του ανεβασμένη στο FB στείλε μου εκεί ένα link σε παρακαλώ:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#192 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 24 March 2010 - 02:52

Δυστυχως δεν βρηκα καμια του, Cassi, (στο παρτυ κατα τυχη τον αναγνωρισα, δεν τον ειχα καταλαβει) σαν να μην υπηρξε ενα πραμα... χαχαχα μαλλον ηρθε αργα και καθοταν ολο εξω οποτε και δεν τον πετυχε καποιος φωτογραφικος φακος :)

#193 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 24 March 2010 - 04:32

είδα και την έκθεση στο υπόγειο, πολύ ωραία έκθεση indeed, αλλα ρε seraphimon, παο να σε ψηφίσω και βλέπω 3/4 sasuke Ο_Ο

Προσπαθώ να είμαι εμπορικός:smokingg: Δεν φταίω εγώ...:sadist: Ευχαριστώ οσους/οσες ψήφισαν τα σχέδια μου <3
Δεν μπόρεσα να έρθω, αλλά είμαι σίγουρος ότι ήταν Awesome!! Μπράβο Namida & Misa :riiight:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#194 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 24 March 2010 - 11:36

Ναι είχε πάρα πολύ δουλειά αλλά άξιζε τον κόπο. Για το επόμενο σκεφτόμαστε κάτι σε πάρτι γενεθλίων, μιας και κλείνουμε τον ένα χρόνο μας. Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία τελευταία:
όλοι εσείς που διοργανώνετε parties & events, συνεννοείστε καθόλου μεταξύ σας για τις ημερομηνίες;;

Αυτή τη στιγμή έχουμε (πρόσφατα και μελλοντικά):

20/3 -> Akai Panda party
27/3 -> Harajuku party
(4/4 > ΠΑΣΧΑ)
9/4 -> Le Ciel party
16 ή 17 /4 -> Sakura Syndrome?? (αν δεν κάνω λάθος)
Akai panda? 23 ή 24;; 30;;

Πλάκα έχει ως ένα σημείο, όμως μην οδηγηθούμε σε burn-out. :OMG3:

ΥΓ: Ναι, ξέρω το αντεπιχείρημα: "Όποιος θέλει ας πάει όπου θέλει". Όμως, δεν είμαστε τόσο πολλοί ακόμα που να το δικαιολογεί επαρκώς νομίζω, ούτε οι ομάδες είναι τόσο "ασύνδετες" ώστε να μην μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

ΥΓ2: αν κάποιος mod νομίζει ότι αυτό θέλει δικό του thread, you are welcome.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#195 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 24 March 2010 - 18:20

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που γενικά έχω απορία τελευταία:
όλοι εσείς που διοργανώνετε parties & events, συνεννοείστε καθόλου μεταξύ σας για τις ημερομηνίες;;

Αυτή τη στιγμή έχουμε (πρόσφατα και μελλοντικά):

20/3 -> Akai Panda party
27/3 -> Harajuku party
(4/4 > ΠΑΣΧΑ)
9/4 -> Le Ciel party
16 ή 17 /4 -> Sakura Syndrome?? (αν δεν κάνω λάθος)
Akai panda? 23 ή 24;; 30;;

Νομίζω ότι κοιτόντας τις ημερομηνίες όπως τις έγραψες, θα πάρεις και την απάντηση σου

Σκεφτήκαμε πάρα πολύ εάν πρέπει ή όχι να κάνουμε τελικά άλλο πάρτι μέσα στον Απρίλιο. Και αν δεν ήταν τα γενέθλια που έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία, δεν θα το κάναμε. Ο κορεσμός είναι κάτι που όλοι φοβόμαστε, και είμαι σίγουρος πως και οι άλλες ομάδες λαμβάνουν διάφορους παράγοντες υπόψη. Απλώς έτυχε αυτή τη φορά, επειδή έχουμε το καινούριο γκρουπ και κατεβαίνει και η Sakura.

Εμείς πάντως μέχρι τις 15 περίπου Ιουνίου, δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι άλλο. Και μιας και το θήξαμε, εκείνο το πάρτι θα είναι j-music, και θα έχει school theme (sailor fuku ftw!)

Edited by Namida, 24 March 2010 - 18:32.