Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Maid Cafe, side events and after j-music party 20 Μαρτίου @ Dasein (by Akai Panda)
Posted 17 March 2010 - 15:37
Vegeta, είχα ρωτήσει και εγώ κάτι παρόμοιο, αλλά μόνο ως προς το format.
Καλή ιδέα να ξέρουμε τί θα υπάρχει.
Αλήθεια, μπορούμε να φέρουμε κανά δικό μας, δεν έχω τίποτα αξιόλογο, αλλά πληροφοριακά^^

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 17 March 2010 - 18:52
Απο επιτραπεζια, εκτος απο αυτα που εχει ηδη το dasein, τα μαγαζια δ μας εχουν ενημερωσει ουτε εμας τι θα φερουν, οποτε θα το μαθουμε ολοι εκεινη την ημερα :Ρ 2 μερες ειναι ακομα, patience..
Φυσικά και μπορειτε να φερετε και δικα σας, ουτως οι αλλως οσοι ερθουν απο το πρωι θα εχουν πολλες ωρες να περσσουν, οποτε ολα ειναι καλοδεχουμενα. και οπως αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστς, πολλα παιδια θα φερουν τα decks τους απο διαφορα παιχνιδια
Σχετικά με το που θα χωρεσουν ολα αυτα, εχουμε και εμεις αυτο το φοβο. Αλλα τι να κανουμε, θελαμε να ειναι σε στυλ καφετερια ο χωρος λογω του maid cafe και το dasein ειναι εξαιρετικά φιλικό και δεκτικο. οποτε ας ελπισουμε οτι δε θα δημιουργηθουν προβληματα.. (θετικη ενεργειαααααααααα

ναι, επιτρεπετε να βιντεοσκοπησετε το καραοκε:Ρ
Posted 17 March 2010 - 20:46
Κουράγιο!

Posted 17 March 2010 - 21:35
Καταβάλουμε κάθε συνατή προσπάθεια να έχουμε βίντεο με τους στίχους και το τραγούδι σε ορχηστρική μορφή για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό θέλει χρόνο, για να βρεθούν τα βίντεο και να γίνει ο συγχρονισμός της εικόνας με τον ήχο. Αν δεν βρούμε κάτι, θα ειδοποιήσουμε εκείνον που το ζήτησε, οπότε αν δεν έχετε λάβει καμία σχετική ειδοποίηση πάει να πει ότι είναι όλα καλά.
Επιτραπέζια θα μας φέρει το Fantasy shop, για αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εκ των προταίρω τι θα έχουμε.
Οργανώθηκε και το τουρνουά Street Fighter, στον κάτω χώρο του μαγαζιού θα υπάρχουν από νωρίς οθόνες για να μπορείτε να δείτε λίγο το παιχνίδι και να κάνετε ζέσταμα, και το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.
Posted 19 March 2010 - 02:24
Θα ναι η πρωτη μου φορα στο Dasein και γενικα σε παρομοια συναντηση οποτε οπου δειτε ενα τρακαρισμενο τυπο να κοιταει δεξια και αριστερα στον οριζοντα πεερα στο απειρο εγω θα μαι

Posted 19 March 2010 - 03:09
Στο άπειρο κι άκομα παραπέρα!...οποτε οπου δειτε ενα τρακαρισμενο τυπο να κοιταει δεξια και αριστερα στον οριζοντα πεερα στο απειρο εγω θα μαι

Posted 19 March 2010 - 11:26

Μερικές σελίδες πιο πρίν είχα προτείνει να γίνει συνάντηση στον σταθμό της Ομόνοιας για αυτούς που θα έρθουν πρώτη φορά και δεν ξέρουν τον δρόμο/ντρέπονται να έρθουν μόνοι τους. Αν ενδιαφέρεστε ακόμα, πείτε το έδω.
Η ώρα που προτείνω να συναντηθούμε είναι 4.30 με 5.
Posted 19 March 2010 - 14:55
Όπως είπε και ο αείμνηστος Oscar Wilde: "OH SWEET KAMINA IT'S TOMORROW!!!!!!!!!!!"

Posted 19 March 2010 - 16:20

Posted 19 March 2010 - 16:51
Αντε cant wait for tomorow

Posted 19 March 2010 - 17:57
btw, το μενου του dasein ειναι ακριβως το ιδιο, με μονη διαφορα οτι θα προσφερουμε και κεηκ εμεις στους καφεδες και τις σοκολατες δωρεαν. επισης να σημειωσω οτι το μαγαζι φτιαχνει τοστ και σαντουιτς, για οποιον θα ειναι ολη μερα και πεινασει
για την ακριβη ωρα των ταινιων, θα απαντησω πιο αργα γιατι εχω το προγραμμα σπιτι:Ρ
Posted 19 March 2010 - 20:35

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 19 March 2010 - 22:32