Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Trading Card Games!
Posted 06 April 2011 - 20:25
συγκριτικα κανονικα φακελακια booster
yugioh! 9 cards cost 5 euro
magic 15 cards cost 4 euro
...
σαν gameplay και τα δυο εχουν πλακα ^^
Posted 13 April 2011 - 10:05

Το Magic στον αντιποδα τώρα, επειδή αντίθετα με το yugi εχει ένα ξεκάθαρο resource system (lands mana κλπ), προσφέρεται για περισσότερο modification από την μερία των παικτών και έχουμε έτσι την περίπτωση fan created formats που έγιναν γνωστά χωρίς την παρέμβαση της εταιρίας (Το highlander συγκεκριμενα). Επίσης το γεγονός οτί υπάρχουν πολλά διαφορετικά επίσημα formats, από τα οποία ολα υποστηρίζονται με τουρνουα, έπαθλα κλπ σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι όπως θες εσύ και όχι όπως θέλει η εταιρία. Από την άλλη μεριά τώρα, τολμώ να πω οτί το magic έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πολύ πιο ακριβό από το yugi. Τοσο το "καινούριο" mythic rarity και την εμμονή τους να τυπώνουν σπασμένες κάρτες σε αυτό (εσενα κοιτάω jace) με την τιμή τους να είναι over 9000, όσο και το γεγονός οτί format με παλαιότερες κάρτες (legacy, vintage) έχουν πολλές "staple" κάρτες στα 70-100 ευρώ η καθεμιά (που χρειαζονται τετράδες μέσα στα decks), κάνει το παιχνίδι πολύ απρόσιτο για αυτόν που δεν είναι διατεθημένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη (ή που προτιμάει με 400-600 ευρώ να βάλει βενζίνη ή να πλήρωσει λογαριασμους, αντί να τα δώσει σε χρωματιστά χαρτάκια).
Απο community άστα να πανε είναι και τα δύο. Στο yugi το παίζουν Doyle Brunson pokerface και businessmen, στο Magic κοινότητα που προσπαθεί ο ένας να κλέψει τον άλλο στις ανταλλαγές, με θάψιμο πίσω από την πλάτη, παίχτες που δεν ξέρουν πότε η πλάκα γίνεται προσβολή και άλλα όμορφα

'Οπως και να έχει ψηφίζω magic μόνο και μόνο επειδή, πιστεύω οτί, λόγω του πιο open-ended gameplay του, έχει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης, σε συνδυασμό με μία υπαρκτή casual κοινοτητα, για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί στο καμμένο επίπεδο που περιέγραψα πιο πάνω.
Posted 13 April 2011 - 11:38
Posted 13 April 2011 - 18:10
το magic ειναι δυσκολο να το μαθεις??
Είναι εύκολο να μάθεις τα βασικά αλλά δύσκολο να το καταλάβεις σε βάθος
Posted 24 April 2011 - 13:39

Posted 03 May 2011 - 07:48
Το Yu-gi-oH χάλασε μετά την εμφάνιση των synchro kai tuner. Σε ανάγκαζαν να αγοράσεις καινούριες κάρτες που να είχαν τέτοια τέρατα γιατί αλλιώς δύσκολα νικούσες.
Σε αντίθεση με πριν που αυτό δεν ίσχυε καθόλου, μα καθόλου.

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 03 May 2011 - 09:20
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν το MtG Online ή το Magic Workstation για το L5R;
Βασικά βρήκα μόλις τώρα αυτό αλλά δε το δοκίμασα ακόμα οπότε δε ξέρω τι παίζει.
είσαι σε καλό δρόμο, και το The Game και το Egg of Pan'Ku είναι παρόμοια με το MWS .εγώ προσωπικά έχω και προτιμώ το Egg..
Έχω μία λύση για το πρόβλημά σου....λφρ λέγεται ή αγγλιστί l5r...
generaly speaking όλα τα card games είναι κουμπαράς...δεν μπορείς να παίζεις ανταγωνστικα δύο ή και περισσότερα ταυτόχρονα αν θες να είσαι ανταγωνιστικός, όχι μόνο λόγω χρημάτων αλλά και χρόνου.
Edited by ZeD, 03 May 2011 - 09:28.
I don't wanna give a reason
Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku
Posted 03 May 2011 - 11:31
είσαι σε καλό δρόμο, και το The Game και το Egg of Pan'Ku είναι παρόμοια με το MWS .εγώ προσωπικά έχω και προτιμώ το Egg..
Spoiler:
Έχω μία λύση για το πρόβλημά σου....λφρ λέγεται ή αγγλιστί l5r...
generaly speaking όλα τα card games είναι κουμπαράς...δεν μπορείς να παίζεις ανταγωνστικα δύο ή και περισσότερα ταυτόχρονα αν θες να είσαι ανταγωνιστικός, όχι μόνο λόγω χρημάτων αλλά και χρόνου.
Δεν παίζω και τα δύο ταυτόχρονα. Αναλόγως την διάθεση μου παίζω ή το ένα ή το άλλο, και πάντα σε επίπεδο locals/fnm και για την πλάκα (ποτέ ανταγωνιστικά). Απλώς από πάνω παρέθεσα την άποψη μου και για τα δύο, τι βλέπω να γίνεται όσον αφορά την κατάσταση στα τουρνουα, αλλά και μεταξύ των μελών του κάθει community. Το l5r το δοκίμασα για κάποιο καιρό (όταν είχα λεφτα να χαλάσω) και έχω ένα deck (phoenix), και παρότι ενδιαφέρον, μου φάνηκε κάπως επαναλαμβανόμενο σαν game. Well, δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί και πάρα πολυ με αυτό, οπότε μπορεί απλώς να έπεσα στην περίπτωση.
Posted 03 May 2011 - 11:39
Συγκεκριμένα για το L5R δε θυμάμαι out-of-hand, μιας & δεν ήταν κάτι που είχαν κοιτάξει αλλά μόνο ότι έχει πάρει το αυτί μου ανά φάσεις.
Τον τελευταίο καιρό εμείς το έχουμε ρίξει στο OCTGN, μέσω του οποίου παίζουμε Warhammer: Invasion (& ένας φίλος μου έφτιαξε module για Doomtown). Καλή φάση.
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 03 May 2011 - 11:55
Posted 03 May 2011 - 12:14
εγω επαιζα wow tcg κλλα τωρα το εχω αφήσει αλλά σκέφτομαι να το ξαναρχίσω ......
Εγω ασχολουμαι με το WoW tcg απο το launch του.Εσυ σε ποιο set το παρατησες?
Posted 03 May 2011 - 13:41
Posted 09 May 2011 - 18:44
magic καθαρα το νο1 και ηρωες θα ελεγα νο 2 αλλα δεν παιζει κανεις πουθενα!!!
ουτε τραπουλες βρισκω πια.
yugioh ειχε πλακα στην αρχη αλλα μετα καταντησε μαπα..
Posted 09 May 2011 - 20:57
Εγω ασχολουμαι με το WoW tcg απο το launch του.Εσυ σε ποιο set το παρατησες?
Scourgewar αφού αγόρασα το collection box
Ήταν κορυφαίο το παιχνίδι αλλά έπρεπε να σταματήσω τα TCG

Τα μόνα προβλήματα που είχα ήταν 1ον οτι το Deck είχε ήρωα από το πρώτο set (φυσικά με κάρτες απο άλλα) και το οτι δεν υπήρχε άτομο για ανταλλαγές καθώς σε Κάισσα και τέτοια αγόραζαν μανιακα....
EDIT : ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΤΩΡΑ