Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Trading Card Games!
Posted 21 July 2010 - 22:19

Posted 22 July 2010 - 15:51
yugioh και ξερο ψωμι!!Το καλυτερο tcg με τις περισσοτερες πωλησεις στον κοσμο.Υπαρχουν χιλιαδες καρτες και απεριοριστες ελευθεριες στο deck.Ομως οι καρτες ειναι πανακριβες 4 ευρω το φακελακι και ολοι οι καλοι παιζουν με καρτες που οι καθεμια αξιζει 100 ευρω[δεν λεει ετσι].
κιομος λέει ακούμε κάτι ξέρω και εγώ αυτό είναι το καλύτερο στο παιχνίδι ^^
Posted 08 February 2011 - 22:50
(το οποίο τεχνικά δεν Living Card Game, a.k.a. LCG, i.e. non-collectible αν & βγαίνουν καινούργια sets σε τακτά χρονικά διαστήματα)
Γιατί έπεσε στα χέρια μου το starter box (& αύριο το Assault on Ulthuan & όταν έρθουν όλα τα άλλα sets...) & το έχω παίξει ακόμη & με κάποια παιδιά από το forum. Καλό παιχνίδι, δεν ξεφεύγει πολύ από τη σχολή του M:tG αλλά καλοδουλεμένο & δίνει ένα ενδιαφέρον spin στην προαναφερθείσα σχολή.
Επιπλέον, παίζει μία χαρά & μόνο με το starter, οπότε είναι *και* οικονομικό (ειδικά μιας & το Book Depository φαίνεται να έχει ακόμη & boardgames της FF για κάποιο λόγο).

I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.
Posted 08 February 2011 - 23:18

Και για pretty much λόγους ποζεριάς (

Edited by Yo! Master, 09 February 2011 - 00:04.
Posted 08 February 2011 - 23:46
Digimon Digi-Battle card game (το πρωτο,που κυκλοφορησε το 2000)
Bionicle TCG
Pokemon TCG
Harry Potter TCG
Spongebob Squarepants TCG
Teenage Mutant Ninja Turtles TCG
DragonBall Z CCG
Magic The Gathering TCG
X-MEN TCG
Neopets TCG
Legend of the five rings CCG
Spycraft CCG
Shaman King TCG
Pirates of the Caribbean TCG(Quickstrike system)
.hack CCG
VS SYSTEM TCG
Anachronism(card game του History Channel)
Chaotic TCG
The nightmare before christmas TCG
Call of Cthulhu CCG
Vampire The eternal strugle TCG
Conan CCG
The Simpsons TCG
Warlord TCG
High Stakes Driftres TCG
Lord of the rings TCG
Street Fighter CCG (Universal Fighting System-UFS)
Soul Calibur CCG (Universal Fighting System-UFS)
World of Warcraft TCG
Yu-Gi-Oh TCG
Naruto CCG
Bleach CCG
Full Metal Alchemist CCG
Star Wars TCG
Duel Masters TCG
Ηρωες στην μυθικη Ελλαδα ( ελληνικο card game)
Wizards of Mickey
Huntik TCG
Posted 08 February 2011 - 23:52
Warlord: Saga Of The Storm. Πολύ καλό balance, δεν ήταν σαν το Magic, που ο πιο παλιός έχει σαφές πλεονέκτημα, στοιχείο τύχης (d20 rolls), τεράστια ποικιλία καρτών... Μετά ήρθε η Epic Edition και μας το χάλασε (ban οι αγαπημένοι μας Warlord), και τώρα πια το game είναι on life support. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει.
Serp μαν, απ'οτι έψαξα στο site της AEG της πρέπει να έχει σταματήσει η κυκλοφορία του παιχνιδιού. Πάντως ξέρω μερικά άτομα που παίζουν ακόμα!!
Ωστέ τέλος λοιπόν
Εμείς εδώ στην γειτονιά είμαστε μια παρέα, έχουμε deckάκια όλοι, αλλά δεν παίζουμε.
Κρίμα, και ήταν καλό game...
Αν και απότι είδα το έχουνε κάνει licence κάτι τύποι, βγάζουν ακόμα κάρτες. Καλή φάση
(με μεγάλη καθυστέρηση)
Ναι, το Warlord ακόμη βγαίνει. Κοίτα εδώ. Basic set & 3 expansions (το 4ο βγαίνει σιγά-σιγά). Και εδώ για τα spoilers.
Βασικά το έχει κάνει license o overall European tournament organizer του παιχνιδιού (ο τύπος που έστηνε & συνεχίζει να το 'King of the Hill International Tournament', a.k.a. KoHIT, i.e. το πανευρωπαϊκό & μεγαλύτερο παγκοσμίως τουρνουά του παιχνιδιού - χτυπήσαμε 120+ άτομα μία χρονιά).
Προσωπικά δεν παίζω πλέον, από την αλλαγή στο 4e & μετά (το ότι μετακόμισα στην Αθήνα εκείνη την περίοδο ήταν η αφορμή, αλλά πρέπει να πω ότι μετά από 6 χρόνια είχαμε κουραστεί και η καινούργια έκδοση αποτέλεσε βολικό drop-off σημείο), αλλά ακόμη παρακολουθώ τα δρώμενα γύρω από το παιχνίδι. Υπάρχουν διάφορα προβλήματα (καθυστερήσεις & άλλα) & ειλικρινά δε ξέρω πόσο θα καταφέρει να κρατήσει η φάση ακόμη, αλλά όλοι λένε πως από άποψη balance & gameplay το παιχνίδι είναι σε μία από τις καλύτερες φάσης τους & πάλι καλά που άντεξε 3+ χρόνια ακόμη.
Πάντως, back in the day, του είχαμε δώσει & καταλάβει. Δε θα έλεγα πως είναι το αγαπημένο μου card-game evah ή το καλύτερο card-game που έχει παίξει αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι που μας έκαστε, της παρέας μου στη Θεσ/νίκη & εμένα, το πιο πολύ.
Βάλε για μένα μία 1η θέση σε πανελλήνιο, μία 2η & μία 5η σε παγκόσμια στο 2-vs-2, τις 2ες περισσότερες κάρτες στο Call to Arms (το set μόνο από player submissions), 4,5 χρόνια σαν playtester, & χιλιάδες παρτίδες & μπορώ να πω πως σίγουρα έχω καλές μνήμες από το παιχνίδι.

Τελευταία φορά που άκουσα (αλλά πάνε 1 - 2 χρόνια) πράγματι υπήρχαν άτομα που ακόμη έπαιζαν Αθήνα.
Κρίμα πάντως, οι κάρτες μου είναι Θεσ/νίκη. Από την άλλη, ένας φίλος τις κατέβασε & αυτές όταν μετακόμισε & αυτός εδώ, χμμ... Οπότε, αν ψήνεται ποτέ κανείς για κάνα παιχνίδι, να θυμηθούμε τα παλιά

Υ.Γ. Ένα γρήγορο σχόλιο για την αλλαγή εκδόσεων (από 'Campaign' σε 'Epic') που ανέφερες: είναι *100%* αναγκαστικό να γίνονται σε οποιοδήποτε card-game κρατήσει για κάποιο καιρό. Και δεν ήταν καν το πρώτο που έγινε στο Warlord. Κάτι μου λέει πως δεν ήσουν around για την 'Saga' -> 'Campaign'.
Edited by Yo! Master, 09 February 2011 - 00:04.
Posted 08 February 2011 - 23:57
ΗΡΩΕΣ : Στη μυθική Ελλάδα ( ελληνικο card game)
Man, το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό (με εξαίρεση κάτι boosters που ακόμη βλέπω στο Public ανά φάσεις).
Μάλλον γιατί δε θα έλεγα πως που άρεσε...
Αστεία φάση όταν κάποια στιγμή που διάβαζα τους κανόνες με πέτυχε ο τύπος που το έφτιαξε & το βρήκε σαν αφορμή αυτό να με ρωτήσει πως μου φαίνεται το παιχνίδι. Προσπάθησα να το πάω διπλωματικά, χεχ.
Edited by Yo! Master, 09 February 2011 - 00:03.
Posted 04 April 2011 - 23:14
Posted 05 April 2011 - 00:03
Από την άλλη, τον σκοπό του: το να διαχωρίζει πιτσιρικαρία από τα λεφτά της, τον εξετέλεσε αδρά, οπότε κανείς δε μπορεί να πει πως δεν είναι επιτυχημένο & 'καλό' design (for certain values του όρου "καλό design").
Posted 06 April 2011 - 12:13
Ο ναι!!Τι λεφτακια εφυγαν για αυτες τις καρτες δεν λεγεται!!!To YGO ήταν & είναι μακράν για τα μπάζα όσον αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με ποιότητα game design.
Από την άλλη, τον σκοπό του: το να διαχωρίζει πιτσιρικαρία από τα λεφτά της, τον εξετέλεσε αδρά, οπότε κανείς δε μπορεί να πει πως δεν είναι επιτυχημένο & 'καλό' design (for certain values του όρου "καλό design").

Posted 06 April 2011 - 13:35
Ο ναι!!Τι λεφτακια εφυγαν για αυτες τις καρτες δεν λεγεται!!!
Γι'αυτό εγώ το έπαιζα μόνο στο PC.

Posted 06 April 2011 - 16:55
Και εγω το'χα το παιχνιδι και δεν κερδιζα ποτεΓι'αυτό εγώ το έπαιζα μόνο στο PC.

Posted 06 April 2011 - 17:00
Posted 06 April 2011 - 19:46
Αμα εισαι καλος παικτης τα βγαζεις τα λεφτα σου και με το παραπανω..
Κάτι μου λέει πως αυτοί που δεν έβγαζαν τα λεφτά τους ήταν κατά πολύ περισσότεροι από αυτούς που τα έβγαζαν. Στο κάτω - κάτω, δεν είναι πως οι θέσεις δεν ήταν περιορισμένες εκ φύσεως, αλλά υπήρχαν για όλους όσους ήταν καλοί.
Posted 06 April 2011 - 19:59
Πέζμου κιάλλα..hack CCG