Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Trading Card Games!

• Please log in to reply
274 replies to this topic

Poll: Ποιο είναι το καλύτερο?..(η τσπ με ποιο ασχολείστε?) (271 member(s) have cast votes)

Ποιο είναι το καλύτερο?..(η τσπ με ποιο ασχολείστε?)

1. Yu-Gi-Oh! (84 votes [54.55%] - View)

Percentage of vote: 54.55%

2. Magic:The Gathering (70 votes [45.45%] - View)

Percentage of vote: 45.45%

Vote Guests cannot vote

#166 Samuryan

Samuryan

Spirit Crusher

• Members
  • 13 posts

Posted 19 December 2008 - 20:54

yugioh δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά παίζανε φίλοι μου και magic έχω χάσει τουλάχιστον 3-4 εκδόσεις (μα καλά πως βγένουν τόσο γρήγορα). Πιστέβω πως το magic απετεί περισσότερο μυαλό, διότι όπωσ προαναφέρθηκε έχει περισσότερες και πιο πολυπλοκες στρατηγικες, πράγμα (κατά τιν άποψή μου πάντα) που το κάνει πιο ενδιαφέρον...

#167 Yuri

Yuri

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 27 December 2008 - 20:50

Επαιζα πολλα χρονια magic και αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι εχω δωσει πολλα πολλα χρηματα για καρτες.Συνεχεια βγενουν καινουριες σειρες και οι προηγουμενες μενουν στο ραφι με αποτελεσμα να μην μπορεις να παιξεις με παλιες.Αυτο ειναι το κακο του παιχνιδιου.Θα ηταν καλυτερο να υπαρχει μια βασικη σειρα και απλα να βγαινουν expansions καρτες για να συμπληρωνουν της προηγουμενες.Παρολα αυτα ειναι πολυ πρωτο σαν gameplay και το design των καρτων απλα φοβερο.

#168 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 27 December 2008 - 21:03

Επαιζα πολλα χρονια magic και αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι εχω δωσει πολλα πολλα χρηματα για καρτες.Συνεχεια βγενουν καινουριες σειρες και οι προηγουμενες μενουν στο ραφι με αποτελεσμα να μην μπορεις να παιξεις με παλιες.Αυτο ειναι το κακο του παιχνιδιου.Θα ηταν καλυτερο να υπαρχει μια βασικη σειρα και απλα να βγαινουν expansions καρτες για να συμπληρωνουν της προηγουμενες.Παρολα αυτα ειναι πολυ πρωτο σαν gameplay και το design των καρτων απλα φοβερο.

Ναι.Συνηθως οι περισσοτερες σειρες ολο αναπτυσσονται.Καμια φορα ομως μετα απο πολλες σειρες οι παλιες καρτες γινονται πολυ σπανιες(π.χ. Skull Dice απο Yu-Gi-Oh!)Ειναι μια απο τις πιο σπανιες καρτες σημερα:wooi2:

#169 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 27 December 2008 - 22:02

The spice must flow.
Δε θα μπορούσε ένα καρτοπαίχνιδο να βγάζει επ' άπειρον νέες κάρτες χωρίς να κάνει αλλαγές και προσθήκες. Μόνο το WOW το πέτυχε έξυπνα, αφήνοντας υλικό για μελοντικά expansions.

#170 SetoKaiba

SetoKaiba

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 16 March 2009 - 11:03

Το Υu-Gi-Oh είναι το μοναδικό παιχνίδι καρτών που μου αρέσει εδώ στην ελλάδα μιας και καμία εταιρεία δεν λέει να φέρει τόσα άλλα καλά παιχνίδια όπως το Bleach, Dragonball Z, Chaotic,etc.. Αλλά όπως πάει και το Yu-Gi-Oh θα πεθάνει εδώ στην ελλάδα σε λίγο καιρό. Αυτό το λέω γιατί βλέπω σε σύγκριση με πριν 4-5 χρόνια πόσα άτομα πέζανε και πόσα ντεκ πέζανε και ήταν γαμάτα τώρα όλοι ξέρουν μόνο να αντιγράφουν ντεκ και να καταλήγουν νέα άτομα να βαριούνται εύκολα να αντιμετοπίζουν τα ίδια και τα ίδια ντεκ και έτσι μέσα σε λίγο καιρο το παρατάντε. Καλό ήταν πάντος όσο κράτησε. Ακόμα ασχολούμαι με αυτό μιας και βρήκα μια ομάδα παιδιών και ένα μαγαζί που ακόμα μαζεύονται άτομα με δικά τους ντεκ και όχι αντιγραμμένα και διασκεδάζουμε αρκετά. Αντε να δούμε και αυτό πόσο θα κρατήσει. YU-Gi-OH Forever. lol

#171 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 01 April 2009 - 10:38

Έπαιζα για χρονια magic the gathering...Ελιωνα για ωρες μπροστα στο τραπεζι με αυτο το φοβερο παιχνιδι και εχω παιξει με πολυυυυ δυνατους παιχτες.Ομως το παρατησα, αν και που και που παιζω, γιατι οι καινουριες εκδοσεις πραγματικα ντοπιαζουν το παιχνιδι. Μου φαινεται οτι η Wizards of the coast κατι εχει παθει μετα το 2005-6.Και σ'αλλα παιχνιδια τα ιδια συμβαινουν(βλεπε D&D...) με τις νεες εκδοσεις...

#172 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 April 2009 - 18:50

Παλιά έπαιζα magic the gathering.
Τώρα έχω αρχίσει L5R και αξίζει.

#173 isildur

isildur

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 20 April 2009 - 14:20

Εγώ παίζω ακόμα LOTR TCG με τον κολλητό μου και ψάχνουμε για παίχτες απο Αθήνα,αν υπάρχει κανεις ας στειλει p.m or e-mail isildur83@gmail.com

#174 Poulak

Poulak

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 17 May 2009 - 10:41

Παιδια ασχολουμαι με το Yugi Tcg arketo kairo..Mηπως ενδιαφερεται κανεις για ανταλλαγες καρτων?Αν ναι,στειλτε μου p.m..

#175 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 May 2009 - 20:00

ψιλοεμαθα 3 μελη του παροντος φορα να παιζουν Magic: The Gathering την κυριακη. ο ενας μαλιστα, που τυγχανει και moderator, νικησε με goblin deck. Η αλλη μας πηρε και τα σωβρακα με elf deck.
αν και.... το counterspell/library attack deck μου θα τους μεινει αξεχαστο:uhh:

Edited by Melkor, 20 May 2009 - 20:18.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#176 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 23 May 2009 - 13:48

εχει κανεις duel masters??

#177 Doshaburi

Doshaburi

High school days

• Members
  • 74 posts

Posted 23 May 2009 - 17:35

Ειχα παρει απο μια μερα απο μια Καισσα καμια 30ρια boosters και μερικα decks (ειχε τα boosters 30 λεπτα και τα decks 1 euro). Ενδιαφερον παιχνιδι αλλα δεν εβρισκα να παιξω με κανεναν και δεν το συνεχισα.

Πάντως επειδή μου λείψε κάποιο TCG μάλλον το καλοκαιράκι θα αρχίσω ξανά τα draftακια MTG.

Posted Image

#178 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 posts

Posted 11 June 2009 - 10:29

Γειά σας παίζω ακόμη yugioh μένω αλεξανδρούπολη όποιος είναι από εκεί και παίζει ας μου στείλει μήνυμα ή email στο dimitristriadafyllidis7@gmail.com ή ας με κάνει add στο dimitrismcyo@hotmail.com να συναντηθούμε

#179 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2009 - 10:59

Ναι.Συνηθως οι περισσοτερες σειρες ολο αναπτυσσονται.Καμια φορα ομως μετα απο πολλες σειρες οι παλιες καρτες γινονται πολυ σπανιες(π.χ. Skull Dice απο Yu-Gi-Oh!)Ειναι μια απο τις πιο σπανιες καρτες σημερα:wooi2:

ρε δεν υπαρχουν σπανιες καρτες πια yugioh γιατι οτι καρτα και να θες υπαρχουν μαγαζια τα οποια πουλανε καρτες.Οποια θες ειναι δικια σου με καποιο ποσο:tensai:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#180 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2009 - 11:02

εγω επαιζα duel master.....τη μου θημησες τωρα!!!!!!!!!!!!!!!
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you