Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Trading Card Games!
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 23:19
Το YGO ξεκινάει κατευθείαν με το μέγιστο των δυνατοτήτων που μπορείς να κάνεις.
Αλλά αυτήν είναι και η μαγκιά στα δύο πρώτα. Έχουνε κλιμάκωση. Όσοι περισσότεροι γύροι περνάνε, τόσα περισσότερα πράγματα μπορείς να κάνεις.
Ενώ στο YGO μετράς κατά κανόνα γύρους μόνο για τις θυσίες και για διάφορα effects.
Ιδίως όταν αναγκάζεσαι να είσαι συνέχεια άμυνα μέχρι να σου τύχει κάτι καλό (συνήθως κάρτα παγίδα) επειδή ο αντίπαλος σου τσάκισε τα δυνατά τέρατα (επίσης συνήθως από κάρτα παγίδα) μου φαίνεται κάπως χαζό.
Στο magic, σε προχωρημένους γύρους μπορείς να καλέσεις κατευθείαν κάτι γομάρια ή να κάνεις τα τρελά effect χωρίς τόσο στρίμωγμα. Στο YGO αν σε στριμώξουν, μόνο με inba κόλπα την γλητώνεις και έχεις τον άλλο να μουρμουράει "πάνε 10 γύροι προετοιμασία στράφι".
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 00:17
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 05:07
Εχω την ικανοτητα να διπλασιασω η κ να τριπλασιασω επιθεση τερατων ανα πασα στιγμη
Παραδειγμα--> Power Bond κανοντας Steam Gyroid (2100ATK) με το effect της Power Bond παει 4200ATK κ μια Limiter Removal (8400ATK) like a peace of cake lol
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 05:11
-Cyber Dragon
-Mirror Force
-Mask of the Accursed
-Raigeki
-4 Blast Sphere
Οποιος τις εχει πμ kudasai
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 09:41
Γιατί είναι πολύ imba.
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 14:08
Ει, οι περισσότερες κάρτες που ζητάς είναι νομίζω επισήμως banned.
Γιατί είναι πολύ imba.
Δε νομιζω λολ κ αμαν με το imba. Φερε μου μια τετοια κ θα δεις πως ανανεωνεται το deck.

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 14:19
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 16:31
Δεν είναι imba το mirror force;
Οχι. Αν ο αντιπαλος εχει πολλα τερατα κ σου κανει επιθεση ολα τα face up του τερατα καταστρεφονται.
Ας πουμε οτι ειναι μια απ'τις καλυτερες καρτες που ψαχνω

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 23:18

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 23:51
χμμ εγω απο YGO ψαχνω τις ακολουθες καρτες:
-Cyber Dragon
-Mirror Force
-Mask of the Accursed
-Raigeki
-4 Blast Sphere
Οποιος τις εχει πμ kudasai
Εχω τις 4 και πρεπει να μου λειπει το ''4 blast sphere''.

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2008 - 00:46
Εχω τις 4 και πρεπει να μου λειπει το ''4 blast sphere''.
ΙΙΙΙΙΙ αυθεντικες? uhuhuh λιγο ακομα κ ολοκληρωνω το καινουριο deck μου. Παραδεχομαι οτι πρωτη φορα δουλεψα κ περιμενα πολυ για να κανω ενα τετοιο !
Ψαχνεις καμια καρτα που ενδιαφερεσε? Τις ανταλαζεις τι πουλας τι??? ΧD:nod:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 16:57
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 19:22
τωρα πλεον δεν τισ μαζευω
και μενα μου λεπει το ''4 blast sphere''...γκρρρρ

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 19:55
ΙΙΙΙΙΙ αυθεντικες? uhuhuh λιγο ακομα κ ολοκληρωνω το καινουριο deck μου. Παραδεχομαι οτι πρωτη φορα δουλεψα κ περιμενα πολυ για να κανω ενα τετοιο !
Ψαχνεις καμια καρτα που ενδιαφερεσε? Τις ανταλαζεις τι πουλας τι??? ΧD:nod:
Αυθεντικοτατες.

Οποιος θελει το final,το εχω ολο.
Επισης ψαχνω και για ολοχρυσες καρτες.

Η καρτα "Chaos Emperor Dragon - Envoy of the End" ποσο σπανια ειναι;
Με το καινουργιο yugioh,ειναι σαν τις κανονικες.Υπαρχει σε special edition του machine revolution (ή σε καποιο αλλο αλλα ειναι σιγουρα σε special edition.

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2008 - 04:00

Παντως ειχα παρει καρτες και για τα 2 που αναφερονται αλλα ποτε δεν κολησα με κανενα... ισως επειδη δεν υπηρχαν και αλλοι που να ασχολουνται με το αθλημα...