Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Trading Card Games!

• Please log in to reply
274 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιο είναι το καλύτερο?..(η τσπ με ποιο ασχολείστε?) (271 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιο είναι το καλύτερο?..(η τσπ με ποιο ασχολείστε?)

1. Yu-Gi-Oh! (84 ψήφοι [54.55%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 54.55%

2. Magic:The Gathering (70 ψήφοι [45.45%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 45.45%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#136 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 13:48

yes white/black cleric deck is uuuuuuuuber
σεν εχω ομως δυστυχως 4αδα τους clerics που αν τους κανεις sacrifice, κανεις summon τον Scion ( εχω τον Scion ομως:hehehe: )
ειχα ενα καλο cleric deck, αλλα μετα το χαλασα, μαζι με τα υπολοιπα, για να συμμαζεψω τις καρτες μου. προσφατα προσπαθησα λιγο στο φτερο να το ξαναφτιαξω, αλλα δεν βγηκε καλο, θελει δουλεια.

Elf deck on the other hand... is unstoppable ( unless you have protection from green)
εκανα και ενα blue/red control με λιγο hack and slash ομως και μου βγηκε πολυ καλο.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#137 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 13:55

15 σχεδον.....

Ποιά είναι η καλύτερη κάρτα στο deck σας???(yu-gi-oh!)

Και εγω yugioh-κολλημενος ειμαι!!!Η καλυτερη καρτα στο deck ειναι:
(σαν trap)Cyber Shadow Gardna

(σαν magic)Wave-Motion cannon

(σαν τερας)Mystic Swordman LV6 και Armed Dragon LV5

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#138 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 21:03

Spoiler:

Χαχαχαχ!! και έχω τους mystic swordsmen..εχτώς το lv 6...εχω τον Lvl 2 kai 4 απο 2 φορές τον καθένα...πολύ χρησημοι!!

Spoiler:

Θανατηφόρα κάρτα η wAVE motion cannon....έχτως αν καταστραφεί με κανενα Effect :wis:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 17 Νοέμβριος 2008 - 22:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

#139 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 21:32

Yugioh αν και το εχω ψιλοσταματησει αλλα μ'αρεσει να αγοραζω νεες καρτες κατα διαστηματα ετσι για να ανανεωνω τις τραπουλες. Αν και δεν ξερω τωρα με τα Synchro και tuners ποσο θα αλλαξει το παιχνιδι. Αλλα θα παρω ετσι μερικες μηπως και πετυχω τον Black rose dragon.

#140 Yagami L-ght

Yagami L-ght

The God of the New World

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 23:33

Με χαλάει που κάναν ban κάποιες κάρτες χωρίς λόγο .... :oo:

#141 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2008 - 23:31

yes white/black cleric deck is uuuuuuuuber
σεν εχω ομως δυστυχως 4αδα τους clerics που αν τους κανεις sacrifice, κανεις summon τον Scion ( εχω τον Scion ομως:hehehe: )
ειχα ενα καλο cleric deck, αλλα μετα το χαλασα, μαζι με τα υπολοιπα, για να συμμαζεψω τις καρτες μου. προσφατα προσπαθησα λιγο στο φτερο να το ξαναφτιαξω, αλλα δεν βγηκε καλο, θελει δουλεια.

Elf deck on the other hand... is unstoppable ( unless you have protection from green)
εκανα και ενα blue/red control με λιγο hack and slash ομως και μου βγηκε πολυ καλο.

Εγώ τον Dark Suplicant τον έχω 5 φορές (ναι, τον παρήγγειλα παραπάνω φορές από όσες τον χρειαζόμουν καταλάθος :canthelp:) για να φέρω τον Scion στο παιχνίδι... Και με την deck που έκανα 1 παιχνίδι στα 4 περίπου ο Scion μπαίνει στο παιχνίδι από τον 3ο-4ο γύρο (έχει τύχει και 2ο, το είχα ευχαριστηθεί τρελά!).

Τα elf decks μου τη δίνουν άσχημα, γιατί τουμπανιάζουν τρελά με τις κατάλληλες κάρτες... (βασικά μου τη δίνουν γιατί ποτέ δεν έκανα και πάντα έπαιζα εναντίον τους...). Κάτι elves "you gain life equal to the number of elves you control" και τα παιχνίδια γίνονταν φωσκολικές λάμψεις...

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#142 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2008 - 00:04

Κάτι elves "you gain life equal to the number of elves you control" και τα παιχνίδια γίνονταν φωσκολικές λάμψεις...

Wellwisher...:lovulovu:

bring your decks on Sunday

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#143 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2008 - 17:32

εγω αρχισα τωρα magic ειναι κολημα αρκετα αλλα εχει πολλες ιμπα καρτες γενικα

#144 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 17:34

uhuh κ γω με YGO ασχολουμαι.

Εχω δυο deck. Ενα εχει Μηχανες κ το αλλο τερατα Φωτιας. Ολο το καιρο επαιζα με τον αδελφο μου για τοσα χρονια. Σταματησα λιγο κ ξαναρχισα λιγο αυτο τον καιρο.

Καλα μ αρεσει που ο καθενας εχει την τεχνικη του. Ενας φιλος του αδελφου μου εχει Εντομα αλλος Ασπρους Δρακους αλλος Harpies κ ενας αλλος παλι μηχανες (αλλα δεν χρησιμοθποιει την τεχνικη μου χουχου)
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 18:34

Ρε παιδιά, κακά τα ψέματα, το YuGiOh είναι πολύ imba παιχνίδι.
Βασίζεται πολύ περισσότερο στην τύχη και η ελευθερία κινήσεων του είναι περιορισμένη. Άντε να δούμε τι θα κάνεις αν έχεις φάει 5 γύρους να καλέσεις ένα ισχυρό τέρας με δύο θυσίες και ο άλλος πετάξει μια παλιο-παγίδα στο άσχετο.
Στο magic μπορείς να κάνεις πράγματα ανάλογα του mana που έχεις και όχι κατέβασμα μόνο ένα τέρας τον γύρο, όπως στο YGO.
Έχω παίξει και λίγο WOW card game και μπορώ να πω ότι η ιδέα κάθε κάρτα να γίνεται resource (το αντίστοιχο του mana στο magic) ήταν πολύ καλή. Αλλά από την άλλη να περιμένεις πότε θα εξοπλίσεις τον ήρωα με όπλα και ξόρκια είναι κομμάτι άθλιο. Στο μισό παιχνίδι κάθεται και τρώει ξύλο.
Είδα και λίγο Legend of the 5 Rings και τα έπαιξα. Τόσο περίπλοκο και πολύπλευρο που θέλεις μόνο έναν μήνα για να καταλάβεις τι παίζει. Strategy game ήταν αυτό, όχι card game.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από roriconfan: 17 Νοέμβριος 2008 - 18:46

#146 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 18:52

Βασίζεται πολύ περισσότερο στην τύχη και η ελευθερία κινήσεων του είναι περιορισμένη. Άντε να δούμε τι θα κάνεις αν έχεις φάει 5 γύρους να καλέσεις ένα ισχυρό τέρας με δύο θυσίες και ο άλλος πετάξει μια παλιο-παγίδα στο άσχετο.
Στο magic μπορείς να κάνεις πράγματα ανάλογα του mana που έχεις και όχι κατέβασμα μόνο ένα τέρας τον γύρο, όπως στο YGO.
Έχω παίξει και λίγο WOW card game και μπορώ να πω ότι η ιδέα κάθε κάρτα να γίνεται resource (το αντίστοιχο του mana στο magic) ήταν πολύ καλή. Αλλά από την άλλη να περιμένεις πότε θα εξοπλίσεις τον ήρωα με όπλα και ξόρκια είναι κομμάτι άθλιο. Στο μισό παιχνίδι κάθεται και τρώει ξύλο.
Είδα και λίγο Legend of the 5 Rings και τα έπαιξα. Τόσο περίπλοκο και πολύπλευρο που θέλεις μόνο έναν μήνα για να καταλάβεις τι παίζει. Strategy game ήταν αυτό, όχι card game.

δεν εχεις δικιο για το Yu-gi-oh ειναι θεμα σρατιγηκης πρεπει να προβλεψεις τις κινισεις σου πριν θυσιασεις και ρηξεις ενα δυνατο τερας:tensai:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#147 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 18:56

Επιμένω να λέω ότι τα traps του YGO κάνουν το παιχνίδι πολύ inba.

#148 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 19:50

Παιδια ειχε παιξει κανεις σας το Vs οταν ακόμα κυκλοφορούσε στην ελλάδα δηλαδη πριν κανα 2 χρονια?Ηταν ενα TCG με ηρωες απο marvel και DC παρα πολυ καλο.Πολυ ισοροπημενο και ενδιαφερον.Αλλα τα διαφορα ελληνικα μαγαζια (για να μην πω ονομα συγκεκριμενης αλυσιδας) δεν το προωθησαν οσο επρεπε...
Intelligence is nothing without wisdom...

#149 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 20:16

Το πήρε το μάτι μου που το παίζανε πολλοί στα Battlegrounds. Αλλά επειδή σιχαίνομαι τους Αμερικάνους υπερήρωες, λόγω αισθητικής και μόνο δε μπήκα στον κόπο να το ψάξω πως παίζεται.

#150 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 22:53

λολ πολυ λενε τα θεικα τερατα ειναι τα καλυτερα κ βασιζονται μονο σε ενα δυνατο τερας η πιστευουν οτι τα δυνατα τερατα πρεπει παντα να νικανε.

Το deck μου για πχ εχει μονο ενα τερας για δυο θυσιες μεσα. Τι να τα κανω τα δυνατα εκτος κ αν εχουν καλο effect.

Εαν δεν ειχαν κ τις trap κ τις μαγικες ενας αρχαριος δεν θα ειχε καμια πιθανοτητα να βαλει με εναν που ειχε τερατα μ μεγαλη επιθεση.

Κει ομως η στρατηγικη στο Yugioh ειναι να μην βασιζεσαι απολυτα στο καλυτερο σου τερας. Μεχρι κ τα πιο αδυναμα ειναι χρησιμα.

Ενα παραδειγμα, ο φιλος του αδελφου μου ολο βασιζεται στο να βγαλει Ασπρους Δρακους η κ Ultimate Dragon η κ τον Shining Dragon. Εμενα το δηλωνω δε φοβαμε καθολου τα θεικα τερατα κ τις επιθεσεις τους. Εφτασε το deck της Φωτιας που χρησιμοποιει μια στρατηγηκη διαφορετικη απ αυτες που χρησιμοποιουν οι κλασικοι παιχτες. Κ το πιο Δυνατο τερας που κατεχω σε εκεινο το deck δε λεει κ πολλα

Το Magic μ αρεσει αλλα το βλεπω λιγο αργο σαν παιχνιδι. Εχω 2 Starter Deck, ενα με Samurai κ αλλο με Ninja. Το παιξα καμια 3 φορες αλλα βαρεθηκα.

Στο Yugioh μ'αρεσει οτι εναι γρηγορο και ειναι ευκολο να το καταλαβεις. Ενω με το Magic δυσκολευτηκα αρκετα κ τωρα δε θμαμαι τιποτα πια. Αλλα να πω την αληθεια μου φαινεται αργο. Εχω κ ενα Starter Deck Street Fighter της Sakura αλλα δε καταλαβαινω Χριστο για το παιχνιδι. Μακαρι να μου δειξει κανενας καμια φορα.
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Δημοσιευμένη  εικόνα