Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Christmas Cosplay party 18 Δεκεμβρίου @ MAD (by Akai Panda)
Posted 19 December 2009 - 18:03
Posted 19 December 2009 - 18:44
πέρασα χτες το βράδυ κατά τις 10 από το μετρό στο γκάζι και είδα μια ομάδα cosplay και λέω α μπα, λες να γίνεται κανά πάρτι πάλι....
Posted 19 December 2009 - 21:49

Posted 20 December 2009 - 02:33
Τα αποτελέσματα του cosplay. Όπου υπάρχει λάθος μπορείτε να το υποδείξετε.
Σε μια έμπνευση της στιγμής, και σαν μια ελάχιστη επιβράβευση για τη δημιουργικότητά σας, αποφασίσαμε να βραβεύσουμε τις 10 καλύτερες στολές, αντί για τις 5 όπως συνηθίζαμε μέχρι τώρα. Δυστυχώς κάπου μας ξέφυγε η memole και δεν πήρε το δωράκι που θα έπρεπε. Μας συγχωρείς για την παράλειψη αυτή, και να είσαι σίγουρη ότι θα επανορθώσουμε.
1 - Chopper (One Piece)
2 - Alex (Kingdome Hearts)
3 - Seto Kaiba (Yu-Gi-Oh)
4 - Sailor V (Sailormoon)
4 - Garp (One Piece)
6- L (Death Note)
7 -Soubi (?)
8- Kuro (One Piece)
9-14 (αλφαβητικά)
Boa (One Piece)
Gold Roger (One Piece)
Νico Robin (One Piece)
Ronong (Umi Neko)
Yui (Vampire Knight)
Λιγότερες από 4 ψήφους έλαβαν (αλφαβητικά)
Aokiji (One Piece)
Blue Ranger (Sunred)
Buggy (One Piece)
Burn Castel
Cloud (Kingdome Hearts)
Domino (One Piece)
Don Flamengo (One Piece)
Franky (One Piece)
Hellsing (Hellsing)
Kalifa (One Piece)
Mickey (Kingdome Hearts)
Lambdadelta (Umineko)
Loveless (?)
Nami (One Piece)
Negi (Naruto)
Ritsuka
Sasuke (Naruto)
Sania
Takuto
Ymvin
Yuna (Final Fantasy X2)
Zabuza (Naruto)
Το θέμα με τις τσάντες και το κινητό που χάθηκαν μας στενοχώρησε και μας. Για αυτό στο επόμενο θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια γκαρνταρόμπα για να μπορείτε να αφήνετε τα πράγματά σας, χωρίς να κινδυνεύουν.
Είσοδο δεν θα θέλαμε να βάλουμε, επειδή τα 5 ευρώ δεν νομίζω ότι μπορούν να αποτρέψουν τον επίδοξο τσαντάκια, αλλά θα αποτρέψουν τους περαστικούς από το να μπουν να δουν τι γίνεται.
Το επόμενο πάρτι μας θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου και θα έχει σπέσιαλ Valentine`s θέμα. Επιπλέον η Κυριακή αυτή είναι η τελευταία Κυριακή των αποκριών (πριν την καθαρή Δευτέρα) για αυτό όσοι ντρέπεστε να ντυθείτε τον υπόλοιπο χρόνο, εκμεταλλευτείτε το!
Α, και αν έχετε requests μπορείτε να μας τα στέλνετε με pm από εδώ ή στο space ή στο facebook, για να βρίσκουμε και το βίντεο
Edited by Namida, 21 December 2009 - 14:55.
Too many mistakes
Posted 20 December 2009 - 03:47
Kudos to the person that dressed up as that crazy bastard xD. (soubi <3)
Γενικά υπήρχαν άψογα cosplay από όσο είδα. Μπράβο παιδιά.
Posted 20 December 2009 - 06:53

Η πιο αξιομνημόνευτη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν φύγαμε σχεδόν όλοι μαζί με το μετρό. Να έβλεπες τώρα ένα βαγόνι γεμάτους otaku. Άλλη εμπειρία. Έτοιμοι ήμασταν για να φύγουμε για Akihabara.

Posted 20 December 2009 - 11:34
Στο megaupload
Επίσης για όσους θέλουν το πλήρες μέγεθος της φωτογραφίας υπάρχει το flickr
Πέραν αυτού τώρα, το θέμα με τις κλοπές... προσωπικά νομίζω ότι is to be expected, ότι το ρισκάρεις αν αφήνεις τα πράγματά σου εκτός επιτήρησης σε δημόσιο χώρο. Εδώ σε μπαρ, 2 λεπτά γυρίζεις το κεφάλι και σου κλέβουν το κινητό από μπροστά σου, πόσο μάλλον άλλα αντικείμενα...
Η γκαρνταρόμπα θα ήταν μεν λύση, αλλά από την άλλη βάζει μεγάλο βάρος στους διοργανωτές (θέλει 1-2 άτομα dedicated σε αυτό) και επιπλέον θέλει ένα "ειδικό" χώρο που πολλά club απλώς δεν τον έχουν.
Posted 20 December 2009 - 11:52
Πολύ καλές ετοιμασίες κ πολύ εντιπωσιακά cosplayw! Keep on the good work guys! ^^
~Ενημερωτικά: αρκετό yaoi included xD
Posted 20 December 2009 - 11:56

Posted 20 December 2009 - 13:07

Κατεβάστε τα αρχεία στο ίδιο φάκελο και σαν κωδικό βάλτε το όνομα του μαγαζιού.
Cosplays.part01.exe
Cosplays.part02.rar
Cosplays.part07.rar
Cosplays.part08.rar
Cosplays.part09.rar
Cosplays.part10.rar
Cosplays.part11.rar
Cosplays.part12.rar
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 20 December 2009 - 13:16
για να το παρουσιάσουν και να μας πουν πως το εφτιαξαν!

Posted 20 December 2009 - 15:02
Α ρε Σπυρο, να το γραψεις το σχολιο στο φατσοβιβλιο το δεχομαι....αλλα να το γραψεις κ εδω!!!!! Η βασιλισσα του fanservice???? Θα μου βγαλεις το ονομα, μα το Θεο!!!!

Η Wabbit με το κοσ της με σκλαβωσε!!! Κι ο Κραουζερ ηταν ολα τα λεφτα!!! Ο Τακουτο ηταν σκετη γλυκα! και φυσικα ουδεν σχολιον για το μεγαλο ομαδικο του ΟΠ!!!
Ανυπομονω να δω το παρτυ του Αγιου Βαλεντινου!! 8α ναι 8εοτρελο και φανταστικο οπως παντα!!
keep going folks!!!!

Posted 20 December 2009 - 15:09
Κατεβάστε τα αρχεία στο ίδιο φάκελο και σαν κωδικό βάλτε το όνομα του μαγαζιού.
Cosplays.part01.exe
Cosplays.part02.rar
Cosplays.part07.rar
Cosplays.part08.rar
Cosplays.part09.rar
Cosplays.part10.rar
Cosplays.part11.rar
Cosplays.part12.rar
Λείπουν τα 3,4,5,6 ή μου φαίνεται;;;
Α ρε Σπυρο, να το γραψεις το σχολιο στο φατσοβιβλιο το δεχομαι....αλλα να το γραψεις κ εδω!!!!! Η βασιλισσα του fanservice???? Θα μου βγαλεις το ονομα, μα το Θεο!!!!
:hahaha:
Ναι, ΕΓΩ θα στο βγάλω.... καλά, δεν απονέμω τίτλους άλλη φορά

Posted 20 December 2009 - 15:23
Ναι, ΕΓΩ θα στο βγάλω.... καλά, δεν απονέμω τίτλους άλλη φορά
ahahhahahahaaa!!! Now is too late......