Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Christmas Cosplay party 18 Δεκεμβρίου @ MAD (by Akai Panda)

• Please log in to reply
132 replies to this topic

#76 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 19 December 2009 - 13:04

Μεχρι να βρουμε το μερος με τον Loke μας πηρε λιγη ωρα, απο τυχη το βρηκαμε μη σας πω....αλλα μετα απο αυτη την περιπετειουλα στα στενα της Αθηνας, φτασαμε στην Δεκελεων 12, οπου συναντηθηκαμε με τον Kelborn.Εμεις ημαστε ντυμενοι κανονικα.....προσωπικα πρωτη φορα πηγαινα σε meeting και δη cosplay.Οφειλω να πω πως εμεινα εντυπωσιασμενος απο τα κοστουμια, ειδικα μερικα που ειδα ηταν καταπληκτικα (kingdom hearts, kaiba, one piece, ενας neji apo naruto).Πολυ θετικη ενεργεια γενικα, ηταν μια ευχαριστη βραδυα, βεβαια φυγαμε νωρις κατα τις 12, ως εκεινη την ωρα τα πραγματα ηταν ομαλα, μετα ελπιζω να μην εγινε κατι σοβαρο οπως ειπωθηκε απο ενα παιδι πιο πανω. Ελπιζω να βρω την ευκαιρια και μια αλλη φορα να ερθω και εγω ντυμενος (ΟROCHIMARU φυσικα).

Μπραβο παιδια.:wooi2:
Posted Image

#77 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2009 - 13:07

Εγώ άργησα να ρθω γιατί ήμουν σε δουλειά (αν δείτε στον ΑΝΤ1 το τελευταίο επεισόδιο του Λίτσα.com και παρατηρήσετε ανάμεσα στους κομπάρσους μια με το μαλλί της Lust, εγώ είμαι)!

Ειμαι πολύ περήφανη για τους cosplayers μας. Κάθε φορά ανεβάζουν το επίπεδο όλο και περισσότερο. Το one piece ήταν συγκλονιστική προσπάθεια! Ο Yo! Master με εξέπληξε, καθως δεν του το χα καθόλου! Τον είχα περάσει για μεγάλο τεμπελχανά και εμεινα κόκαλο οταν είδα τι είναι ικανός να κάνει τελικά!

Συγχαρητήρια στα τρία παιδιά του Umineko no naku koro ni (Wabbit, Tragic Prince & Mikaela) που με συγκινησαν με το χρόνο και τη φροντίδα που εδειξαν για να φερουν τετοιο αποτέλεσμα στα cosplays τους. Μπράβο!

#78 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 19 December 2009 - 13:08

Πολύ ωραίο το πάρτι, πραγματικά συγχαρητήρια που διοργανώνεται στην πόλη μας τέτοια όμορφα/διαφορετικά events.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να φτιάξει ένα basic who is who; Γι'αυτους απο'μας που ήμασταν λίγο ξέμπαρκοι και νέοι σ'αυτά τα events θα ήταν ανεκτίμητο πιστεύω. Δηλαδή π.χ. οι cosplayers ποιοι ήταν, τα παιδιά στην είσοδο που προφανώς είναι οι διοργανωτές ποιοι είναι στο forum μας? κλπ.

Arrigato gozaimasu!!!

#79 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 19 December 2009 - 13:27

Ο Yo! Master με εξέπληξε, καθως δεν του το χα καθόλου! Τον είχα περάσει για μεγάλο τεμπελχανά και εμεινα κόκαλο οταν είδα τι είναι ικανός να κάνει τελικά!

Geez, thanks! :P

(Όχι, ειλικρινά, ευχαριστώ. Πάντα μετράνε τα καλά τα λόγια από τη Μάνα του Cosplayer. :))
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#80 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 19 December 2009 - 14:40

Hello κι από εμένα! Πολύ όμορφο το πάρτι, πολλά καλά cosplay, το χάρηκα πολύ αν και μάλλον κρύωσα λίγο. Αυτή την φορά τράβηξα κι εγώ φωτογραφίες, εάν βρω τρόπο θα τις ανεβάσω κάπου.

Also, Σπύρο καλά έκανες και έβαλες watermark, πιστεύω ότι όλοι οι φωτογράφοι θα έπρεπε να το κάνουν γιατί μερικές φορές, όταν συλλέγουμε φωτογραφίες από το πάρτι μπλέκονται όλες μαζί και μετά δεν ξέρουμε στα σίγουρα σε ποιόν να δώσουμε τα credit (όσοι το κάνουμε).

Παρεμπιπτόντως, επειδή αρρώστησα και έφυγα πριν την λήξη της ψηφοφορίας, μήπως ξέρει κάποιος από εσάς ποία ήταν τα winning cosplays;

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#81 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 19 December 2009 - 15:23

Καλημερα και απο μενα!! (Τωρα ξυπνησα XD). Πολυ ωραια οργανωση και κυριως πολλα και εκπληκτικα cosplay. Συγχαρητηρια σε ολους!!

Παρεμπιπτόντως, επειδή αρρώστησα και έφυγα πριν την λήξη της ψηφοφορίας, μήπως ξέρει κάποιος από εσάς ποία ήταν τα winning cosplays;

1st: Chopper [One Piece] - (Xa0s)
2nd: Axel [Kingdom Hearts] - (Yo! Master)
3rd: Kaiba [Yu-Gi-Oh!] - (MoBoRoS)

τουλαχιστον ετσι καταλαβα...:hmmm:

Edited by Kurisu, 20 December 2009 - 02:26.

Spoiler: ~The Door~

#82 Asaph

Asaph

Okama's way

• Members
  • 158 posts

Posted 19 December 2009 - 16:03

Εμεις δυστυχως ηταν να ερθουμε με Detroit Metal City γκρουπ, καταληξαμε να ειμαστε μονο εγω (Johannes Krauser II απο DMC)κ ο αδερφος μου (Souichi Negishi DMC also) και φτασαμε 12 το βραδυ (!!!) παρεα με τον Cassiel (Portgas D. Ace/One Piece) και την Σταυρουλα (Nico Robin/One Piece). Εχασα πολυ κοσμο, χασαμε τιν ψηφοφορια και ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΧΑΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟ αργκ!!!

Πρεπει να πω οτι η Αθηνα εχει γινει ενα ελεινο !#@#@##%~ και η μετακινηση γινεται απιστευτα δυσκολα.
Οσο καθισαμε περασαμε πολυ καλα, τα κοσπλεης ηταν πολυ καλου επιπεδου, ολο γινομαστε καλυτεροι παιδια!

Αναγκαστικα να φυγω 4 γιατι ειχα προβλημα με το ματι μου (τωρα γραφω φοροντας eye patch επιδεσμο...)

#83 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 19 December 2009 - 16:09

Άλλο ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο party, με πολύ κόσμο! Πολύ ανεβασμένο το επίπεδο των στολών του cosplay, καμία σχέση με τα αντίστοιχα περσινά!
Οι μουσικές επιλογές των Akai Panda γίνονται όλο και καλύτερες. Προσωπικά δεν είμαι της J-Rock, είμαι της J-Pop και της Super Eurobeat, έτσι χαίρομαι που σιγά - σιγά ακούω και τέτοια μουσική στα πάρτυ τους!

Επί της ευκαιρίας, ψάχνω να βρω ενδιαφερόμενους για ομάδα σύστασης χορευτών Para Para - Eurobeat! Όποιος έχει τρέλα με το χορό και ενδιαφέρετε, ας επικοινωνήσει μαζί μου!

Βέβαια, εδώ πρέπει να πω και κάτι άλλο: Είναι γεγονός ότι ένα σεβαστό τμήμα του κόσμου που έρχεται τελευταία στα Αθηναϊκά party των Akai Panda (και λιγότερο LeCiel), δεν έχει σχέση με το χώρο του Anime και ο λόγος που μετέχουν είναι πιθανώς ως μια διέξοδο της έκφρασης του kinky που διατηρούν στην κουλτούρα τους. Xθες μάλιστα, τυχαία, ένα κοντινό μαγαζί στο Mad είχε "Fetish Ball" night party, επομένως αρκετοί από εκείνο το κόσμο πέρασαν από το Mad και τους Akai Panda νωρίτερα. Κανένα πρόβλημα με αυτό, εμείς κόσμο να μας βλέπουν και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας θέλουμε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι από αυτούς, όπως μου είπαν τα παιδιά, πήραν μαζί τους φεύγοντας και πράγματα που δεν ήταν δικά τους...
Προτείνω λοιπόν ότι καλό θα ήταν από τα επόμενα πάρτυ να υπάρχει χώρος γκανταρόμπας. Και πιθανώς, μια τυπική είσοδος της τάξεως των 5 ευρώ, θα προστάτευε περισσότερο εμάς του anime, από τους "περαστικούς" που έρχονται στα πάρτυ για τους όποιους λόγους τους (άσχετους σίγουρα από τους δικούς μας).

Άντε τώρα για το επόμενο πάρτυ! Sakura Syndrome έχουν σειρά; Βουρ!!!:ballumad:

#84 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 19 December 2009 - 16:25

Για μια ακόμη φορά το πάρτυ ήταν πολύ επιτυχημένο, τόσο από coplayers όσο και από προσέλευση κόσμου.
Αναρωτιέμαι για εκείνα τα παιδιά που ήταν στο ομαδικό του One Piece, και φορούσαν λίγα ρούχα, πως και δεν πάγωσαν. Εγώ με το μπουφάν και κουμπωμένος μέχρι την μύτη τα κατάφερα και κρύωσα!
Επίσης το ελληνικό op των pokemon , των digimon και του one piece ήταν over 9000!:kakaka: Και για να μην ξεχνιόμαστε εδώhttp://www.sendspace.com/file/7t5zp9 έχω ανεβάσει όσες φωτογραφίες μπόρεσα να τραβήξω. Αν μπορεί κανένας σας να τις φτιάξει λίγο θα του είμαι υπόχρεος γιατί δεν το κατέχω το άθλημα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#85 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 19 December 2009 - 16:26

Spoiler:

"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#86 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 19 December 2009 - 16:56

σπυρο τις φωτος σου δε μπορω να τις κατεβασω, οταν παταω ληψη μου ανοιγει λευκη σελιδα. μονο εγω εχω αυτο το προβλημα παιδια?

#87 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 19 December 2009 - 17:06

Και γω εχω το ιδιο προβλημα... Δεν κατεβαινουν. Επισης σημειωστε διπλα στο Kaiba το nick μου παρακαλω:P

#88 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 19 December 2009 - 17:10

σπυρο τις φωτος σου δε μπορω να τις κατεβασω, οταν παταω ληψη μου ανοιγει λευκη σελιδα. μονο εγω εχω αυτο το προβλημα παιδια?

Εμένα μου κατέβηκαν no prob...
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#89 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 19 December 2009 - 17:12

Έχεις δίκιο.... δεν ξέρω γιατί το κάνει.... κάποια βλακεία της Microsoft.. :(
κατάφερε κανείς να τις κατεβάσει;;

(άρα από ότι καταλαβαίνω, κάποιο πρόβλημα της MS είναι, όταν είμαι Logged In Κατεβαίνουν, όταν όχι- όχι.... αν έχετε MSN προσπαθήστε όταν είστε logged in)

EDIT (βράδυ): Έχει κάποιο πρόβλημα με μη logged in χρήστες τελικά... δεν ξέρω πώς και γιατί... τα κατέβασα και θα ανεβάσω φωτογραφίες με fixed το φωτισμό σήμερα το βράδυ/αύριο το πρωί... και ελπίζω. Πάντως ΟΥΤΕ οι παλιές μου δουλεύουν για μη-logged in.,.. :(

Edited by SpirosK81, 19 December 2009 - 23:24.

#90 Digi713

Digi713

Digi

• Members
  • 11 posts

Posted 19 December 2009 - 17:56

παιδιά εμένα μου κατέβηκαν μια χαρά.....και thanks επίσης στον φωτογράφο Σπύρο! ^^
Toys are most beautiful right before they break...(U)