Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Christmas Cosplay party 18 Δεκεμβρίου @ MAD (by Akai Panda)

• Please log in to reply
132 replies to this topic

#61 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 14:51

Cosplay Progress : 100%
Θα'ναι απλά άψογα!!!
Memo-chan δεν νομίζω να είσαι μόνη..Αν ο Ζero δεν έρθει θα βρεις κάποιον άλλον! :P
Δεν σε εφοβούμαι!

Αν η memole ψάχνει για bishi arm-candy, άντε, θα την κάνω αυτή τη θυσία. :8): (;))

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 18 Δεκέμβριος 2009 - 15:50

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#62 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 14:56

Καημένη memole...Έπρεπε να είχες έρθει για Umineko cosplay τελικά μου φαίνεται. Αλλά είμαι σίγουρη ότι και ως standalone Yuuki θα σκίσεις, so dont worry!:wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#63 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 17:39

thanks guys για το comfort *hugs*, τουλάχιστον το yuuki cos μου είναι 100% έτοιμο, και κατάφερα να φτιάξω και το stuff και χαίρομαι λιγάκι ^^.
can't wait to see ya tonight! :)
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#64 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 21:53

παιδια!εγω που εχω ντυθει john constantine:smokingg: ελπιζω να μην με παρετε με τις πετρες!!!:OMG3: (το ξερω πως δεν ειναι cosplay αυτο,αλλα τρωω σκαλωματα ωρες ωρες με ακυρα!!):hihi2:(συγνωμη αν ηταν spam)

#65 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:35

Περιμένουμε Upload τις φώτο!!!:kill4u:
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 02:42

Παρα πολυ ωρεο σημερα το παρτυ ((αν και δεν ακουσα και πολυ την μουσικη γιατι ημουν συνεχεια απεζω αλλα νπ)) τωρα περιμενουμε απο τους φοτογραφους να ανενασουν τοις φοτο....
Υ.Γ. συγνωμη σε οσους πηρα σβαρνα με το φονικο φτερο μ αλλα δεν μπορουσα να το ελενξω:nod:

#67 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 03:28

Iδού οι φωτογραφίες που έβγαλα με τον Red, τον Blue και τον Yellow από το Tentai Senshi Sunred (που τους κάνουν αντίστοιχα ο Monkey D.Luffy, o Six Winged Angel κι ο Shadow):
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

#68 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 05:19

Just back από το πάρτι. Πολύ γαμάτα! (αν & εγώ προσπαθούσα να το περάσω έξω λόγο του combo καπνός & φακοί επαφής).

Τόσα άπειρα τα cosplay, λοιπά κοστούμια, & γενικώς ο κόσμος που νομίζω ότι πιο πολύ θα δω λεπτομέρειες από τις φωτό παρά από το κοντά που ήμουνα.

Και ντάξει, τα άτομα στο σουβλατζίδικο πρέπει να τα είδαν κάπως όλα. :kakaka:

Υ.Γ. Α ρε, Atridi, πως δεν έκανες καμία ζημιά με το φτερό (την κουμούτσα το σπαιθί το κουμάνταρες, πάλι καλά) να σε μπαγλαρώσουν πάλι τυχερός είσαι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 19 Δεκέμβριος 2009 - 11:50

----

#69 Digi713

Digi713

Digi

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 09:02

Καλημέρα και από μέναααααααααααααααααα.......!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Digi713: 19 Δεκέμβριος 2009 - 09:10

#70 Digi713

Digi713

Digi

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 09:08

το party ήταν καταπληκτικό και μπράβο στους διοργανωτές!! επίσης μπράβο σε όλους τους cosplayers....αλλά γιατί υπήρχαν μόνο 3 naruto cosplayers ρε παιδιά? :(
όπως και να χει ανυπομονώ για το επόμενο ^^
Toys are most beautiful right before they break...(U)

#71 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 09:51

Πολύ καλό το party, ότι έπρεπε για να αποχαιρέτισουμε μια εξαιρετική χρονιά!!! Στα δια ταύτα:

• Μεγάλη προσέλευση κόσμου!! (στο peak είχε γεμίσει το δρομάκι έξω από το μαγαζί)
  • Η "Βασίλισσα του fanservice" (aka Vegetasmate), παρέμεινε βασίλισσα :)
  • ΠΟΛΥ καλό το ομαδικό του One Piece!!! Πάντα τέτοια!!
  • Αισθητή η απουσία του SpeedGrapher (ελπίζω να είσαι καλά)
  • Αισθητή η παρουσία περισσότερων φωτογράφων! Πολλές "νέες" παρουσίες και για πρώτη φορά (από όσο πηγαίνω εγώ) περισσότερες γυναίκες φωτογράφοι από ότι άντρες!! :) [και μια D3000!!!!]

Οι φωτογραφίες μου είναι εδώ:
Skydrive μου σε 4 ZIP αρχεία (click me)

Δύο παρατηρήσεις μόνο:
  • Είναι 4 zip αρχεία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ μεταξύ τους αυτή τη φορά (δηλαδή πρέπει να ξεσυμπιέσετε καθένα χωριστά! (και 3 stitches)
  • Για διάφορους (ευνόητους ελπίζω) λόγους έχω αρχίσει να βάζω watermark στις φωτογραφίες που διαθέτω δημόσια. Είναι μικρό και σε μέρος που μπορεί εύκολα να βγει για προσωπική χρήση. Θα παρακαλούσα όμως να το σεβαστείτε και να μην το βγάλετε σε δημόσια χρήση του (Facebook κτλ).
  • Όποιος θέλει τις φωτογραφίες του σε real size, στείλτε μου ΠΜ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SpirosK81: 20 Δεκέμβριος 2009 - 11:44

#72 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 11:15

Ένα πρωινό χριστουγεννιάτικων διακοπών μετά από ένα super cosplay party :bath: this is life!

Πάααρα πολλά cosplays! :wooi2: Και μάλιστα δουλεμένα ακόμα περισσότερο από τις προηγούμενες φορές!! Το ομαδικό one piece τα έσπασε, το θεωρώ τρελή επιτυχία μόνο και μόνο που καταφέρανε να είναι 23+ άτομα πράγμα που είναι πολύυυ πιο δύσκολο απότι φαντάζει, μπράβο στους συντονιστές! :riiight: Η μουσική πάρα πολύ καλή με synched βιντεάκια και γενικά προσεγμένη και ο χώρος του MAD ικανοποιητικά μεγάλος (βέβαια όχι σαν το Art)

Καλά Vetus είσαι γρήγορο πιστόλι! Η τελευταία ειδικά με την Robin είναι EPIC XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 19 Δεκέμβριος 2009 - 11:37

#73 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 12:02

Το party ήταν πολύ ωραίο .. δίστιχος δεν μπορούσα να τραβήξω πολλές φωτογραφίες λόγο του cosplay μου αν και προσπάθησα! Δίστιχος είχαμε και δυσάρεστο γεγονός που δεν έχει καμία σχέση βεβαία με την διοργάνωση του party που ήταν πολύ καλό... ευχάριστο θερμά στην tomodachi(σου χροσταω κέρασμα το λιγότερο), ευχάριστο κ στην misa(ξερή για ποιο πράγμα). Σύντομα θα ανεβάσω τις λιγοστές μου φωτογραφίες.
Spoiler:

#74 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 12:38

Ερώτηση εμένα με αναγνώρισε κανένας?

Ποιος έκανες cosplay ή ποιος ήσουν στην πραγματικότητα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yo! Master: 19 Δεκέμβριος 2009 - 14:05

----

#75 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2009 - 12:57

πολυ ωραιο το παρτυ χθες. συγχαρητηρια σε ολους μας. περασαμε πολυ ομορφα.
μονο να μην μπερδευανε το cosplay μου με τον Usopp.....ζουσα στιγμες του anime που ολοι λεγανε στον Kaku οτι ειναι ο Usopp.....:cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews