Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

4o & 5ο Pre-'Japan, Anime & Cosplay Party' Photoshooting- (06 & 11).12.09-Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#31 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 12 December 2009 - 00:55

Είστε απαράδεκτοι. με εξαίρεση τον cassiel που ξέραμε πως θα δουλεύει και θα αργήσει απο κατερίνη εως εδω.
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#32 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 12 December 2009 - 15:39

hmmm καλά ήταν στο photoshooting.
με ξαίρεση ότι είχε αρκετό κρύο, είχε ήδη βραδιάσει και δεν βγαίνανε τέλειες οι pics και το ότι άργησαν μερικά άτομα και περιμέναμε στο κρύο:frozen:
αλλα άξιζε το κόπο:orly:

Edited by alex90, 12 December 2009 - 16:49.

Posted Image

#33 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 12 December 2009 - 16:59

hmmm καλά ήταν στο photoshooting.
με ξαίρεση ότι είχε αρκετό κρύο, είχε ήδη βραδιάσει και δεν βγαίνανε τέλειες οι pics και το ότι άργησαν μερικά άτομα και περιμέναμε στο κρύο:frozen:
αλλα άξιζε το κόπο:orly:

seriously?
:erk:
Posted Image

#34 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 12 December 2009 - 17:54

εννοείτε mithuna-chan...
άλλωστε εσύ ήσουν το μοντέλο μου.:wooi2:
και με αυτές τις καυτές πόζες που έπαιρνες εννοείτε θα εμενα ευχαριστημένη;):nbleed:
Posted Image

#35 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 12 December 2009 - 23:50

lol lesvia. το καλό που σου θέλω να μην τα ανεβάσεις!!!! χε χε χε
Posted Image

#36 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 December 2009 - 03:00

Ανέβασε τα Πόπη να τα έχουμε για την συλλογή μας (του cosplay database φυσικά:wis:).

Πέρα από αυτό θέλω να ξαναπώ το εξής. Από την στιγμή που πάτε για photoshooting...γιατί περιμένετε και δεν κάνετε αρκιβώς αυτό;Δεν νομίζω ότι απαιτήτε η παρουσία μου (το ότι θα αργούσα ήταν ουσιαστικά δεδομένο για όσους γνώριζαν τι τραβάω κάθε φορά) ή γενικά κάποιου άλλου για να πει στον κόσμο 'άντε πάμε' ή κάτι ανάλογο.Το να κάθεστε, να βγαίνουμε μετά για ένα τέταρτο φώτος και να φεύγουμε νωρίς είναι χάσιμο όλης της φάσης. Να μιλήσουμε μπορούμε και στον δρόμο και στο πάρτι,δεν χρειάζεται αν γίνετε και στο shooting.Χάνονται έτσι πολλές ευκαιρίες για καλές φώτο και είναι κρίμα όταν όλες οι άλλες συνθήκες είναι με το μέρος μας.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#37 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 15 December 2009 - 21:54

Εγώ είπα πόσες φορές να βγάλουμε κ με έγραψαν οπότε καταλήξαμε να βγάζουμε εγώ και η Πόπη ομως το group cosplay προυποθέτει και το group. το οποίο απο τα 20 άτομα εκει ήταν 6! νταξ μην κοροιδευόμαστε, αν ήθελα να βγάλω φωτογραφίες μονο εμένα θα τις έβγαζα σπιτι μου με καλό φωτισμό. Στεναχωρέθηκα πολύ που οι περισσότεροι ήρ8αν κατευθείαν εκει και μάλιστα αργοποροιμένοι.
Posted Image

#38 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 16 December 2009 - 01:13

Όπως το κόβω άλλη φορά θα το κανονίζουμε πιο αργά ώστε να μην αργώ ούτε εγώ, αλλά ούτε κανείς άλλος και να γίνετε η δουλειά σωστά και γρήγορα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#39 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 17 December 2009 - 22:12