Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

4o & 5ο Pre-'Japan, Anime & Cosplay Party' Photoshooting- (06 & 11).12.09-Θεσσαλονίκη

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#16 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 20:04

:congrats: εμένα νομίζω πως με βολεύει η ώρα πάντως!!! (μιλάω φυσικά για το cosplay στις 11 του μηνός) όμως τώρα που μου είπατε για τα επισόδια.. ρε παιδιά θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα! (δεν μπορούμε απλά να στηριζόμαστε στην τύχη μας!!!) :if:) εγώ πάντως το ψιλοφοβάμαι όλο αυτό! πέρσι γινόταν Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! καταστρεφαν ακόμα και μαγαζιά! δεν μιλάμε απλά για μια πορεία! σίγουρα θα μας το χαλάσουν! δεν ξέρουμε καν αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο μέρος όπου γίνεται! αφηστε που αν μας δουν κ έτσι ντυμένους θα μας πάρουν με τα κρεμμυδάκια!:beaten: (είμαι κ μικρή εγώ θα με τσαλαπατήσουν!:blurah5:) !!
ααχχ.. έλπιζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο! γιατί τότε πολλά άτομα (και μαζί λογικά και εγώ) δεν θα μπορέσουν να έρθουν!! και ποιος ξέρει τι θα συμβεί σε αυτουσ που θα πάνε! :bahhh:

looooooool calm down
μιλαμε για τις 6 που πεφτει η ιδια ημερομηνια με τα περσινα , μετα λογικα θα ειναι ησυχα...
επισης θα μας κλασουν τα @@@@ :burningbe3: δεν καρφωνω στολη αλλα θα με βλεπουν απο μακρια και θα φευγουν :burningbe3: (που λεει ο λογος!:wis:)
τελος αυτα γινοταν εγνατια η τσιμισκη (αν θυμαμε καλα) οπωτε μπορουμε να παμε στο χωρο παραλιακα!
και το παρτυ στις 6 ειναι σχετικα μακρια απο αυτους τους δρομους, το φοτοσουτινγκ ομως πιστευω αν δουμε ανακοινωση για πορεια θα πρεπει να αλλαξουμε μερος γιατι η χανθ...

#17 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:55

επεισοδια για ποιον λογο?

#18 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 12:58

επεισοδια για ποιον λογο?

το όνομα Αλέξης δεν σου θυμίζει τίποτα???

#19 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 16:55

looooooool calm down
μιλαμε για τις 6 που πεφτει η ιδια ημερομηνια με τα περσινα , μετα λογικα θα ειναι ησυχα...
επισης θα μας κλασουν τα @@@@ :burningbe3: δεν καρφωνω στολη αλλα θα με βλεπουν απο μακρια και θα φευγουν :burningbe3: (που λεει ο λογος!:wis:)
τελος αυτα γινοταν εγνατια η τσιμισκη (αν θυμαμε καλα) οπωτε μπορουμε να παμε στο χωρο παραλιακα!
και το παρτυ στις 6 ειναι σχετικα μακρια απο αυτους τους δρομους, το φοτοσουτινγκ ομως πιστευω αν δουμε ανακοινωση για πορεια θα πρεπει να αλλαξουμε μερος γιατι η χανθ...

:deadga6:

εεε...χεχε.. ναι μετά με ενημέρωσαν! :frozen:
πάντως άκουσα για πορείες για όλη την εβδομάδα!!!:cry5:
ελπίζω όχι!
anyway! τότε θα έρθω!

#20 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 17:16

Kάντε ό,τι θέλετε εγώ μέσα στη βδομάδα θα λείπω anyway, σπάστε τα όλα μόνοι σας~ Στο photoshoot την Παρασκευή θα έρθω πάντως, γι'αυτό προσέχετε να μην σας πάρουν παραμάζωμα οι καταληψίες και οι πορειο-δεινοί, να σας ξαναδώ όλους <3333

Αννέτα μαζί θα είμαστε, άμα σε απειλήσει κανένας θα του κάτσω εγώ στο σβέρκο [κυριολεκτικά] και να δούμε μετά αν θα μπορεί να ξανασηκώσει χέρι-πόδι-**** αμα μπορεί Χ33333
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#21 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 17:28

Πάντως θα έχει πλάκα να υπάρχουν διαδηλώσεις και να δουν εμένα όπως θα ντυθώ.Θα νομίζουν ότι βγήκα από διαδήλωση ενώ είχα σπάσει στο ξύλο όλο τον κόσμο και έγινα όπως έγινα:hahaha:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#22 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 19:42

εγώ πάντως το επικυρώνω οτι δεν θα έρθω στο photoshooting σίγουρα. Εδώ καλά καλά δεν ξέρω αν θα έρθω καν γιατί η στολή παρουσιάζει προβλήματα και δεν ξέρω αν θα κάνω κατι τελικά. Πάντως προσοχή και μαζέψτε τον Tenshi

#23 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 20:07

το όνομα Αλέξης δεν σου θυμίζει τίποτα???

Spoiler:

πληροφοριακα Αλεξη τον λενε τον Καντορα αρα του θυμιζει τον εαυτο του!:nanana:
περα απο την πλακα ηταν πολυ χοντρο το περσινο γεγονος και θα μου τη σπασει αν δεν γινουν πορειες και καταληψεις, αλλα αν τα (αν γινουν) επεισοδια μας χαλασουν την ατμοσφαιρα.... :sleepy:

#24 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2009 - 22:52

Kάντε ό,τι θέλετε εγώ μέσα στη βδομάδα θα λείπω anyway, σπάστε τα όλα μόνοι σας~ Στο photoshoot την Παρασκευή θα έρθω πάντως, γι'αυτό προσέχετε να μην σας πάρουν παραμάζωμα οι καταληψίες και οι πορειο-δεινοί, να σας ξαναδώ όλους <3333

Αννέτα μαζί θα είμαστε, άμα σε απειλήσει κανένας θα του κάτσω εγώ στο σβέρκο [κυριολεκτικά] και να δούμε μετά αν θα μπορεί να ξανασηκώσει χέρι-πόδι-**** αμα μπορεί Χ33333

έτσι έτσι ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ με! :burningbe3: εε μαζί να πάμε κιόλας ! να το κανονίσουμε γιατί εγώ μονή μου σαν καρνάβαλος δεν κατεβαίνω!

πάντως θα τα κανονίσουμε γιατί υπάρχει μια περίπτωση να μην έρθω στο photoshoot! ανάλογα πως θα είναι το μάτι μου μέχρι τότε (φαντάζομαι σε ενημέρωσε η ιωάννα!) όποτε αν είναι ακόμα τούμπανο δεν έχω λόγο να έρθω για να βγάλω φωτογραφίες!! δεν θέλω να το θυμάμαι κιόλας! δεν χρειάζονται αποδείξεις! :emptyonexg1:

cassiel έχε το και εσύ υπόψην σου!:if:

#25 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2009 - 19:57

Τελικα χαμος εγινε σημερα στη θεσσαλονικη κ το αποτελεσμα ηταν να γελαει ολη η ευρωπη με μας, δεν μπορεσα να καταλαβω γτ υπαρχουν τοσα ζωα γυρω μας(τωρα θα μου πεις γτ τ λεω αυτα σε φορυμ που μιλαει γ ανιμε lol;Δεν ηξερα τι να κανω κ αρχισα να φιλλοσοφω.Τελικα το photoshooting ακυρωθηκε???

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 14:11

Cassiel και Adventurer! Ανεβαστε τις φωτογραφιες που βγαλατε!!

Και ηταν οι μονοι που βγαλανε φωτογραφιες. Αναρωτιεστε γιατι ηταν μονο 2 φωτογραφοι? Γιατι τα κοσπλει ηταν 3!(συμπεριμβανομενου του Cassiel)
Ε μα δηλαδη ρε παιδια τι ειναι αυτα? Ειπαμε θα κανουμε ενα παρτυ και ενα photoshooting πριν, ας τα κανουμε σωστα. Καθονται παιδευονται τα παιδια που το διοργανωνουν και αυτοι που κανονιζουν για φωτογραφιες για ποιον? Για τα 2 ατομα? Τι να πω... Ελπιζω να ηταν η τελευταια φορα αυτη...:bahhh::bahhh::bahhh:
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#27 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 00:51

4 μαζί με την DarcRose22 που ήρθε μετά:).Αλλά τι να γίνει.Όλο το πάρτι είχε 10 cosplays με τα 3 να έρθουν κατά τα μεσάνυχτα,τα άλλα δύο να είναι οι διοργανωτές, ενώ ή αγαπητή μου Laiste είχε κάτι υποχρεώσεις:).Οπότε με αυτή την οπτική είμασταν όλοι όσοι μπορούμαστε να είμασταν παρόν,οπότε θα έλεγα ότι τον σκοπό του τον επιτέλεσε το shooting και ας μην είναι κάτι εντυπωσιακό όπως π.χ. θα γίνει στο επόμενο σε μερικές μέρες που λογικά θα έχουμε πολύ λαό.Επίσης για άλλη μια φορά θέλω να πω σε όσους δεν ήρθαν ούτε στο shooting ή στο πάρτι γενικά φοβόμενοι επεισόδια,διαδηλώσεις,βροχές,κρύο κ.τ.λ...I told you so:knock-knock:! Πως να το κάνουμε, -ΔΕΝ- είναι στην μοίρα των otaku events να υπάρξουν -ποτέ- προβλήματα τέτοιου είδους. Όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξαν -ποτέ-.Όσο επιφανιακό και να ακούγετε εγώ έχω την πεποίθηση ότι ούτε πρόκειτε να υπάρξουν ποτέ προβλήματα σε κανένα απολύτος και το λέω ξανά και ξανά και κάθε φορά επιβεβαιώνομαι.Και με την βροχή πάλι όπως και την προηγούμενη φορά, γύρω από την Θεσσαλονίκη έβρεχε για 2 μέρες ενώ στην Θεσσαλονίκη ούτε ίχνος.Τα έριξε όλα 'απ'έξω' για να μην έχουμε εμείς το πρόβλημα:wis:.Όσο για τις διαδηλώσεις κ.τ.λ. ούτε είδαμε,ούτε ακούσαμε, ούτε μυρίσαμε τίποτα.Γι'αυτό άλλη φορά κοιτάξτε να έρχεστε και να μην ασχολείστε με -υποθέσεις- που δεν πρόκειτε να προκύψουν ποτέ.Γιατί δεν λέει να βλέπεις τέτοια γεγονότα (και αναφέρομαι κυρίως στο πάρτι) να μην έχουν την προσέλευση που περιμένεις ενώ τα παιδιά προσπαθούν να προσφέρουν κάτι σε αυτούς που -πιστεύουν- ότι ενδιαφέρονται.

Φώτος από το shooting καθώς και το πάρτι, κλασσικά πακέτο όλες μαζί στο θέμα του πάρτι λογικά σήμερα το απόγευμα:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#28 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 07:03

Παρα τη μικρη προσελευση, βγαλαμε καποιες καλες φωτογραφιες στη ΧΑΝΘ σε αυτο το Photoshooting. Τις δικες μου μπορειτε να τις κατεβασετε απο εδω :

http://www.mediafire.com/?l2jizk24zmj

Cassiel, εχεις μεγα αδικο σε αυτο σου το ποστ. Επεισοδια εγιναν και κινδυνος υπηρχε γυρω μας (το οτι δεν περνουσαν λεωφορεια στην Εγνατια λογω των διαδηλωτων δε σου ειπε κατι; ) , το οτι δεν εφτασαν κοντα μας πρεπει να μας κανει ευγνωμωνες, οχι περηφανους:knock-knock: Αξιζει ενα μπραβο στα παιδια που ηρθανε, ειδικα σε αυτους που δεν εμεναν κοντα :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 anny_yachiru_chan

anny_yachiru_chan

Anime Amateur

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2009 - 22:41

με το αυριανό photoshoot τι θα γίνει??? κατα κυρια βάση σε περίπτωση που βρέχει...???

#30 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 02:07

Θα γίνει κανονικά 18:30 στο πάρκο της ΧΑΝΘ όπως ανακοινώθηκε γιατί δεν θα βρέξει:).Αν έβρεχε προφανώς και δεν θα μπορούσε να γίνει:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts