looooooool calm down
εμένα νομίζω πως με βολεύει η ώρα πάντως!!! (μιλάω φυσικά για το cosplay στις 11 του μηνός) όμως τώρα που μου είπατε για τα επισόδια.. ρε παιδιά θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα! (δεν μπορούμε απλά να στηριζόμαστε στην τύχη μας!!!)
) εγώ πάντως το ψιλοφοβάμαι όλο αυτό! πέρσι γινόταν Ο ΠΑΝΙΚΟΣ! καταστρεφαν ακόμα και μαγαζιά! δεν μιλάμε απλά για μια πορεία! σίγουρα θα μας το χαλάσουν! δεν ξέρουμε καν αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο μέρος όπου γίνεται! αφηστε που αν μας δουν κ έτσι ντυμένους θα μας πάρουν με τα κρεμμυδάκια!
(είμαι κ μικρή εγώ θα με τσαλαπατήσουν!
) !!
ααχχ.. έλπιζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο! γιατί τότε πολλά άτομα (και μαζί λογικά και εγώ) δεν θα μπορέσουν να έρθουν!! και ποιος ξέρει τι θα συμβεί σε αυτουσ που θα πάνε!
μιλαμε για τις 6 που πεφτει η ιδια ημερομηνια με τα περσινα , μετα λογικα θα ειναι ησυχα...
επισης θα μας κλασουν τα @@@@

τελος αυτα γινοταν εγνατια η τσιμισκη (αν θυμαμε καλα) οπωτε μπορουμε να παμε στο χωρο παραλιακα!
και το παρτυ στις 6 ειναι σχετικα μακρια απο αυτους τους δρομους, το φοτοσουτινγκ ομως πιστευω αν δουμε ανακοινωση για πορεια θα πρεπει να αλλαξουμε μερος γιατι η χανθ...