Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#511 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 July 2011 - 23:30

Εγω του το προτεινα απο προσωπικη εμπειρια:knock-knock:

Σοβαρά τώρα, σου άρεσε το βραστό κοτόπουλο που σερβίρουν; Εκεί μέσα ρε είναι όλοι τρελοί... :D
Posted Image

#512 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 posts

Posted 14 July 2011 - 13:57

Twilight fan... :smokingg:

Μου αρέσουν οι ταινίες με vampire , αλλά προτιμώ bloody story και όχι τόσο ρομάντζο , αν και διάβασα τα βιβλία δεν είμαι τόσο fun .btw το Mikazuki το έχω πολύ πριν βγουν τα βιβλία ...
:cry5: θυμήθηκα τους χαρακτήρες μου στο Wow και στο l2 θελω τα elf μου!!!!!!:cry5::sadist:

Εγω ειδα οτι εκτος απο νεα σεληνη συμαινει και μισοφεγγαρο, που ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα.
Το ονομα μου κινησε την περιεργεια επειδη υπαρχει μια κινηση στο Karate (mikazuki geri) οπου το ποδι κανει μια υμικυκλια κινηση.
Ετσι ειδικα με τη δευτερη ενοια, ταιριαζει και στη συγκεκριμενη κινηση.

Λες και η εκφραση δεν εχει αλλο νοημα περα απο το συγκεκριμενο...:knock-knock:
Αμεσως να το βγαλεις fangirl το παιδι.

Δεν το ηξερα αυτο για το καρατε ty ... ειδες ακομα δεν με γνωρισε με θαβει....

Posted Image

Jin Rules

#513 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 14 July 2011 - 14:38

Καλα το δικο μου ειναι ολοφανερο...:sigh2:
Konata (Izumi)επειδη ειναι η αδερφη ψυχη μου.Ο,τι συνηθειες εχει στο ανιμε εχω και εγω.Ακομη και το βιτσιο με τον ανεμιστηρα :canthelp:.Το otaku ειναι ενας χαρακτηρισμος που παρολλο (συμμφωνα με μια φιλη μου που δουλευει εκει)στην Ιαπωνια ειναι αρκετα ππροσβλητικος εμενα με περιγραφει απιστευτα και δεν ντρεπομαι καθολου γι'αυτο :kakaka:!

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#514 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 July 2011 - 15:10

...Eγώ τώρα τι να πω...Όταν είχα αρχίσει τα anime και τα manga και είχα αρχίσει να διαβάζω και Naruto, ο Itachi ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Είναι ο αγαπημένος μου ακόμα δηλαδή, έστω κι αν τώρα
Spoiler:
και το Fallen Angel...δεν ξέρω μου ήρθε πολύ απροσδόκητα. Επίσης νομίζω ότι ταιριάζει και στον ίδιο τον Itachi. Μην το πείτε σε κανέναν αλλά τότε ήμουνα και 14 χρονών και το παιζα βαρύ πεπόνι οπότε λέω αχ τι ωραία που ακούγεται όλο μαζί. Τώρα συνειδητοποιώ ότι είναι απλώς τεράστιο και μη πρακτικό. XP

Ε, αφού το χρησιμοποίησα λοιπόν σε χίλια site είπα να το χρησιμοποιήσω κ εγώ.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#515 ViPeRaS

ViPeRaS

crazy

• Members
  • 2 posts

Posted 25 July 2011 - 04:56

Καλα το δικο μου βγαζει ματια.Φυσικα απο τη καταπληκτικη DotA,που απο 10 χρονων που επαιξα για πρωτη φορα τον Viper(hero του παιχνιδιου)ειναι ακομα ο αγαπημενος μου παικτης. :)

#516 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 25 July 2011 - 08:47

Εγω την λέξη zennith καπού την πήρε το αυτί μου αλλά δεν έδωσα σημασία. Έλα μου ντε που την άκουσα στον ύπνο μου μέτα και μου άρεσε οπότε λέω αύτο είναι βρήκα nickname... τώρα όσο για το 666 επιπολαιότητα της στιγμής που έμεινε...

#517 violentmuffin

violentmuffin

O RLY?

• Members
  • 10 posts

Posted 29 July 2011 - 21:19

Ειναι τελειως ασχετο. Ειδα μια ζωγραφια με ενα KAWAII ANIMU DESU DESU muffin με προσωπο και χερια που κρατουσε ενα μαχαιρι- καπως ετσι- :hiding_something: αλλα αθλια ζωγραφισμενο, και ειπα "α, να μια καλη ιδεα για username στο livejournal" και ετσι εμεινε.

#518 Vittorio

Vittorio

The Vampire

• Members
  • 15 posts

Posted 07 August 2011 - 08:40

Πρίν 13 χρόνια .....

Vittorio the Vampire, Anne Rice Vampire cronicles.

Others write of doubt and darkness.

Others write of meaninglessness and quiet.

I write of indefinable and celestial gold that will forever burn bright.

I write of blood thirst that is never satisfied. I write of knowledge and its price.

Posted Image

#519 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 11 August 2011 - 14:59

Το όνομα μου + μια χαρούμενη φάτσα (γιατί είμαι χαρούμενος άνθρωπος).
Lol.

#520 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 17 August 2011 - 14:06

Το δίκο μου όπως φαίνεται είναι από την αγάπη μου για την metal μουσική
Posted Image

#521 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 17 August 2011 - 14:37

Απο το L2 ειχα φτιαξει ενα sorcerer (μαγος που χειρίζεται τη φωτια για οσους δεν ξερουν) και επειδη
βαριομουν να ψαχνω για ονομα τον ονομασα fotitsa (γενικα εχω ενα προβλημα με τα ονοματα :P). Οταν με το καλο μετακομισα και αρχισα να λιωνω στα ιντερνετ καφε κανενας δεν με ηξερε με το ονομα μου απλα ερχοντουσαν απο πανω μου βλεπαν τον πεχτη και με φωναζαν fotitsas κι απο τοτε μ εμεινε :D

gVaaH5O.jpg

#522 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 17 August 2011 - 16:01

^ τι γλυκό

#523 BizzareContact

BizzareContact

~Take Control~

• Members
  • 4 posts

Posted 22 August 2011 - 03:51

Το βρηκα απο εναν τυπο που παιζει μουσικι με απλα λογια και επειδη η μεταφραση μου αρεσε και κατα καποιον τροπο με εκφραζει, ειπα να το χρησιμοποιησω!!! Προσφατα αρχισα να το χρησιμοποιω... εδω και 5-6 χρονια ειχα το ονομα Riku και οσοι παιζουν μαζι μου PS3 με φοναζουν οπου και να με δουν Demona γιατι οτι ονομα και να εβαζα στο psn ηταν ποιασμενο -.- και ετσι εβαλα Demonas23!(το 23 ειναι αλλη ιστορια)(οσοι δεν ξερουν το ονομα μου η το ξερουν και δεν το λενε με φοναζουν Μπιζάρο :P δεν ξερω γιατι και σπανια μπιζ!)(δεν κρατησα το Riku γιατι πλεον σταματησε να με εκφραζει αλλα και οπου και να το εβαζα συνηθος ηταν ποιασμενο και επρεπε να το κανω παραλλαγη και δεν μου αρεσε :s)

Posted Image

#524 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 22 August 2011 - 12:10

Εγω παλι εμεινα εκπληκτος οταν ειδα οτι ειναι διαθεσιμο ακομα και μετα απο 5(!) χρονια λειτουργιας του φορουμ. Ειναι φορος τιμης στον MC του Breath Of Fire 3.

#525 Fwtis animelover

Fwtis animelover

I live for love

• Members
  • 6 posts

Posted 24 August 2011 - 23:21

Το όνομα μου + η αγάπη μου για τα Romance Anime
Posted Image