Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#496 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 24 June 2011 - 21:37

^^ ωραίος ο τρόπος που το έβγαλες :)

Thank u Kenobi sensei..:P

#497 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 29 June 2011 - 02:48

zweistein

το χρησιμοποιώ από πολύ παλιά. γύρω στο 97 γεννήθηκε η χαρά μου για την Γερμανική γλώσσα, και έτσι κατασκεύασα το δικό μου ψευδώνυμο. you will find me anywhere by that nickname.

#498 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 29 June 2011 - 02:52

^απο τα πιο πετυχημενα ψευδωνυμα που χω δει!

2po6sfa_jpg.gif

#499 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 29 June 2011 - 12:24

To LuluChan92 βγήκε σχετικά απλά (λόγω έλλειψης φαντασίας)!

Πήρα το Lulu από τον Lelouch (Code Geass) όπως τον φώναζε η Shirley, το -chan για να το κάνουμε πιο χαριτωμένο (μιας και είμαι γένους θηλυκού) και το 92... ε, φαντάζομαι είναι δεδομένο, είναι η χρονιά που γεννήθηκα!

Εδώ και 4 χρόνια χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο username σχεδόν παντού, σε οποιαδήποτε anime-manga κοινότητα συμμετέχω, οπότε αν θέλετε να με βρείτε απλά πληκτρολογήστε το όνομα!

#500 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 29 June 2011 - 17:30

Κάθε γράμμα του acc μου συμβολίζει μια διαφορετική πτυχή της πολυτάραχης ζωής μου...Το Z είναι το όνομα ενός club στο Nιουκαστλ,όπου ξεκίνησα την καριέρα μου σαν DJ...Το Α είναι το 'Αργος,εκεί όπου ολοκλήρωσα για πρώτη φορά...Το Ν είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος του αρχηγού των Παπαράουα,που με είχε φιλοξενήσει στο καλύβι του όταν είχα πάει στην Αφρική για σαφάρι..Το τελευταίο γράμμα είναι κάτι πολύ προσωπικό και επίπονο,αν δεν σας πειράζει δεν θα ήθελα να επεκταθώ...

Οκ οκ εντάξει,τυχαίο είναι το όνομα,αλλά είδα τις πομπώδεις και ενδόμυχες ιστορίες των άλλων accs και ζήλεψα...Τι δηλαδή,το δικό μου να μην έχει,στο πηγάδι κατούρησα?

#501 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 June 2011 - 17:56

Κάθε γράμμα του acc μου συμβολίζει μια διαφορετική πτυχή της πολυτάραχης ζωής μου...Το Z είναι το όνομα ενός club στο Nιουκαστλ,όπου ξεκίνησα την καριέρα μου σαν DJ...Το Α είναι το 'Αργος,εκεί όπου ολοκλήρωσα για πρώτη φορά...Το Ν είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος του αρχηγού των Παπαράουα,που με είχε φιλοξενήσει στο καλύβι του όταν είχα πάει στην Αφρική για σαφάρι..Το τελευταίο γράμμα είναι κάτι πολύ προσωπικό και επίπονο,αν δεν σας πειράζει δεν θα ήθελα να επεκταθώ...

Οκ οκ εντάξει,τυχαίο είναι το όνομα,αλλά είδα τις πομπώδεις και ενδόμυχες ιστορίες των άλλων accs και ζήλεψα...Τι δηλαδή,το δικό μου να μην έχει,στο πηγάδι κατούρησα?

Εντάξει ΕΛΙΩΣΑ στο γέλιο!
Δεν έπρεπε να είχες βάλει τα μικρά γράμματα όμως. Θα ήταν απείρως καλύτερο αν μας άφηνες να νομίζουμε ότι μιλάς σοβαρά!:hihi2:

Posted Image

#502 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 29 June 2011 - 22:30

To username μου ειναι τελειως φανταστικο και δεν προερχεται απο καποιον χαρακτηρα anime, ή σουπερ ηρωα :P Το ειχαμε σκαρωσει με τον κολλητο μου στο λυκειο οταν ειχαμε πορωθει με το lineage και το D&D και οπως καταλαβαινετε, επελεγα παντα ξωτικα :P :P

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#503 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 29 June 2011 - 23:03

Ειχα ενα παλιο πληκτρολογιο και το γραμμα C ηταν Kameno..

:hahaha: :kakaka:

Spoiler: Την πατησες

#504 MikaZuki

MikaZuki

DuskMistress

• Members
  • 13 posts

Posted 04 July 2011 - 23:13

το παρατσούκλι μου από μικρή ήταν Μίκα ..
όταν το έβαλα σε έναν μεταφραστή και ανακάλυψα ότι έχει νόημα στα Ιαπωνικά
το λάτρεψα 2 φορές .. :burningbe3: btw σημάνει νέα σελήνη

Posted Image

Jin Rules

#505 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 05 July 2011 - 19:55

Twilight fan... :smokingg:

#506 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 05 July 2011 - 20:52

Εγω ειδα οτι εκτος απο νεα σεληνη συμαινει και μισοφεγγαρο, που ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα.
Το ονομα μου κινησε την περιεργεια επειδη υπαρχει μια κινηση στο Karate (mikazuki geri) οπου το ποδι κανει μια υμικυκλια κινηση.
Ετσι ειδικα με τη δευτερη ενοια, ταιριαζει και στη συγκεκριμενη κινηση.

Twilight fan... :smokingg:

Λες και η εκφραση δεν εχει αλλο νοημα περα απο το συγκεκριμενο...:knock-knock:
Αμεσως να το βγαλεις fangirl το παιδι.

Edited by Kamui, 05 July 2011 - 20:59.

O6rrvsU.jpg

#507 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 08 July 2011 - 08:36

Εντάξει, το "God" είναι προφανές. Συμβολίζει το "σύμπλεγμα του Θεού" απ' το οποίο υποφέρω. Το "Clande" δεν είναι τίποτα άλλο από την αρχή του "Clandestine". Όλα μαζί μπορούν να δώσουν το νόημα του "κρυφού Θεού", του θεού που φωλιάζει στα έγκατα του ανθρώπινου εσώκοσμου, τον ενδότερο πόλεμο που λαμβάνει χώρα στα βάθη της ανθρώπινης συνείδησης κλπ. Επίσης, η αντίθεση του "θεός" που συμβολίζει το φως με το "κρυφός" που συμβολίζει του σκότος, είναι μία αναφορά στον ανθρώπινο δυϊσμό. Αυτά.
Posted Image

#508 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 July 2011 - 19:50

Εντάξει, το "God" είναι προφανές. Συμβολίζει το "σύμπλεγμα του Θεού" απ' το οποίο υποφέρω. Το "Clande" δεν είναι τίποτα άλλο από την αρχή του "Clandestine". Όλα μαζί μπορούν να δώσουν το νόημα του "κρυφού Θεού", του θεού που φωλιάζει στα έγκατα του ανθρώπινου εσώκοσμου, τον ενδότερο πόλεμο που λαμβάνει χώρα στα βάθη της ανθρώπινης συνείδησης κλπ. Επίσης, η αντίθεση του "θεός" που συμβολίζει το φως με το "κρυφός" που συμβολίζει του σκότος, είναι μία αναφορά στον ανθρώπινο δυϊσμό. Αυτά.

Posted Image
Μπορει να βοηθησει:thatsit:

sc5bab.jpg

#509 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 11 July 2011 - 22:49

...said the guy with a username inspired by this dude

Posted Image

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#510 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 July 2011 - 22:52

...said the guy with a username inspired by this dude

Posted Image

Εγω του το προτεινα απο προσωπικη εμπειρια:knock-knock:

sc5bab.jpg