Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#76 .Therion//DCLXVI

.Therion//DCLXVI

Alchemist

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 16:20

Therion ειναι το ονομα της αγαπημενης μου band. Ειναι στα αγγλικα το θηριο και αναφερεται στο θηριο της αποκαλυψεως {ΑΠΟΚ 12:3} :happy2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
~Sors de l'enfance, ami, reveille-toi!

#77 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2006 - 01:23

Το myle βγαίνει από το ονομά μου. Στα ελληνικά θα το έγραφα μηλε που προέρχεται από το ΜηΛε που βγαίνει από το Μήτσος Λε... που είναι το όνομά μου. Αν και με φωνάζουν συνήθως Δημήτρη, κάποιος με έλεγε μήλε. Και όταν μπήκα σε ένα chat room έβαλα το myle (mhle δεν μου άρεσε ενώ αν ήθελα να είμαι πιστός στην προφορά θα έμοιαζα με πληντύριο miele).
Αργότερα έμαθα πως υπάρχει πραγματικό όνομα myles.
This is my way of the ninja.

#78 Uruz 7

Uruz 7

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2006 - 22:19

Το "Uruz 7" βέβαια είναι απο το ανιμε "Full Metall Panic" , όπου "Uruz 7" είανι το κοδικό όνομα του Sosuke Sagara κεντρικός ήρωας του ανιμε.
Hate the sin, love the sinner.
My List
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Για όσους κομιξάδες Comicworld

#79 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2006 - 23:32

Το δικο μου βγηκε πριν απο 2 χρονια....
Η τοτε τρελη μου πορωση με τους Iron Maiden... Εχουνε στο δευτερο cd τους ενα τραγουδι που λεγετε (Purgatory) στα ελληνικα: καθαρκτιριο ψηχων... και το εκανα Purgator: Καθαρκτης ψηχων... :shock:
λιγο καφρικο αλλα μ'αρεσει :happy2:

#80 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2006 - 11:22

Φανατικος υποστηρικτης του αν και φανατικος Μπαρτσελονιστας.Το 72003 μη ρωτατε τι ειναι :clap: .Μυστικο
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#81 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2006 - 13:35

Το δικό μου βγήκε πριν μερικά χρόνια όταν πρωτογράφτηκα στο dragonball.gr . Τότε το μόνο που ήξερα από anime ήταν το Dragonball και προσπαθούσα να βρω κάτι καλό. Οπότε σκέφτηκα τον trunks που εκείνη την περίοδο στην τηλεόραση είχε γίνει super saiya-jin 2 και νόμιζα ότι γράφονταν με y το trunks. Οπότε trynksssj2...

#82 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2006 - 16:01

hi there :happy2:
λοιπόν η delin-angel είμαι μόνο που ήθελα μια αλλαγή k για αυτό άλλαξα το nick μου
και το έκανα d.neko-angel, οπότε παρακαλώ από εδώ k πέρα να με λέτε d.neko-angel ;) :)
domo arigato :happy2:
Τέσπα για να ξαναμπώ στο θέμα.... έχουμε k λέμε πως προέκυψε το d.neko-angel ....
1st: DNAngel ένα από τα αγαπημένα μου anime + 2nd: neko τα ψιψίνια που τόσο αγαπώ = d.neko-angel

απλά μαθηματικά dld :bleh: (λέεεεμε τώρααα :rolleyes: )

rrmr.png

#83 spyo

spyo

Το αρνι τσιμπιτσι

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2006 - 18:42

SpYo
SpY[R]oS
Το ονομα μου δηλαδη με ιαπωνικο style.

#84 tsouk

tsouk

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 12:52

Εμένα είναι εντελώς ξενέρωτο καθώς φαίνεται...Το επίθετο μου είναι Τσουκαλάς.

Υ.Γ. Σόρυ για την γκάφα...αντί να κάνω ποστ στο φόρουμ για το ΒΜW Έκανα εδώ...αυτά συμβαίνου όταν γράφεις σε πολλά φόρουμ μαζί!
Δημοσιευμένη  εικόναThe Axe effect.Axe more get more!Make Axes not war!

#85 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 13:10

http://en.wikipedia.org/wiki/Hajime_Saito

Είμαι Shinsengumi fan...

LfNX0dh.png

#86 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2006 - 13:47

εγω παλι επειδη εχω ενα τεραστιο προβλημα με το να θυμαμαι usernames και passwords:wallbash: στο internet εγινε το εξης...απο τα πρωτα site-forums που ξεκινισα να μπαινω ενεργα και να ποσταρω ηταν το opelclub.gr:clap:..ενα club αυτοκινητων φιλων opel...ειχα βαλει το vectrapearl που δειχνει το ονομα του αυτοκινητου μου (vectra) και το χρωμα του (pearl)...μου εμεινε συνηθειο και ετσι συνεχιζετε μεχρι τωρα...:)...
αν και εδω που τα λεμε σκεφτομαι να το αλλαξω εδω για να μπω πιο καλα στο mood του site....:kakashithumbup:

#87 Turgon

Turgon

Anime Amateur

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2006 - 13:32

O Turgon είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από το Silmarillion του Tolkien. Το είχα πρωτοχρησιμοποιήσει για ένα yahoo club που είχα κάνει πριν από αρκετά χρόνια και μου έμεινε. Κυκλοφορώ και με το Nighteyes [από άλλο βιβλίο αυτός XD] σε κάποια sites.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 Nikos_Xortareas

Nikos_Xortareas

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2006 - 14:56

ειναι εμφανες :laugh:

Νικολας Χορταρεας, το γνωστο μεντιουμ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 YaTa

YaTa