Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#391 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 28 October 2009 - 00:33

Το Hinata φανταζομαι ολοι ξερετε απο που βγαινει. Το St το κολλησα στο τελος γιατι το σκετο Hinata ηταν πιασμενο και επειδη δεν μπορουσα να βρω τιποτα καλυτερο. Τεσπα το St βγαινει απο τα 2 πρωτα γραμματα του επιθετου μου το οποιο σιχενομαι. Αν μπορουσα τωρα θα το αλλαζα σε Robin-Chwan απο ΟΡ.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#392 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 28 October 2009 - 00:38

εεεε καλα το δικο μου δεν θελει και πολυ φαντασια!!!! Βασικα το ειχα ξαναχρησιμοποιησει παλιοερα και το εβαλα κ εδω γιατι βαριομουν να σκεφτω καινουριο....

Ηπρωτη μου αγαπη ηταν ο Vegeta γιατι ηταν ο μοναδικος ρεαλιστικος χαρακτηρας του dragonball!!! οποτε προσθεσα το mate το οποιο μπορει να σημαινει φιλος, συμμαθητης ή ταιρι αναλογως του πως θα το χρησιμοποιησεις (στην δικη μου περιπτωση δεν χρειαζεται να εξηγησω ποια σημασια διαλεξα!!!) και ετσι γεννηθηκε το vegetasmate!!!

#393 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 November 2009 - 14:12

το δικο μου βγαινει απο τη δουλεια μου :P
περα απ την πλακα δεν 8υμαμαι πως το σκευτηκα, εχει περασει παρα πολυς καιρος

#394 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 November 2009 - 14:26

Mine....

From my real name : Αγγελος -> Tenshi

Tiger-stock-blog-header.jpg

#395 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 November 2009 - 17:47

Απο τον θρυλο (ε καλα τωρα) Gogeta μονο που ονταν το πρωτοεγραψα στο db.gr το εγραψα λαθος με δυο "g" ε και μου αρεσε και το κρατησα ετσι και το SSJ6 ειναι ενα επιπεδο super sayian το οποιο ειναι fan made..!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#396 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 04 November 2009 - 20:16

Το δικο μου ειναι αρκετα απλο το ειχα για παικτη σε online παιχνιδι και το εβαλα επηδει ο αγαπημενος μου ηρωας ειναι o ROXAS kingdom hearts οσοι δεν τον ξερουν και οσοι τον ξερουν ελπιζο να καταλαβαν την σχεση...
Posted Image

#397 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 04 November 2009 - 21:16

Το δικο μου ειναι το ονομα μου κατακανιασμενο:hihi2:: Χρήστος --> Chris --> Kurisu
So simple! Αρχικα ηθελα να βαλω クリス αλλα θα ταν προβλημα για οσους δεν ξερουν ιαπωνικα.

Edit: Για την ιστορια μονο να πω οτι αρχικα ηταν Sasuke24note, απο το Σασουκε που ηταν ο αγαπημενος μου(μαζι με θεο Ιτατσι) απο το Ναρουτο που το βλεπα εκεινο το καιρο, απο το 24 που ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος (και η ημερομηνια γεννησης - 24/5) και τελος το note απο το death note. Το αλλαξα γιατι προτιμουσα το Kurisu (μικρο και ευχρηστο), αλλα και επειδη με περναγαν ολοι για καμμενο ναρουτακια:hahaha:

Edited by Kurisu, 04 November 2009 - 21:22.

Spoiler: ~The Door~

#398 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 04 November 2009 - 22:58

Βασικα το ονομα μου ειναι Γιωργος που στα Γερμανικα μεταφραζεται ως Jorg. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη σχεση με την Γερμανια, εκτος απο το οτι μαθαινω τη γλωσσα της, απλως μου αρεσε και το εβαλα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#399 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 05 November 2009 - 15:43

Το δικο μου username δεν χρειαζεται πολλες επεξηγησεις :nosey:

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#400 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 26 June 2010 - 02:01

Εγώ εβαζα οτι να΄ναι παρατσουκλια συνηθως man apo to Manolis η manolaman gia na κοροιδεψω τους αμερικανικουσ ηρωες superman batman k.t.l alles φορες εβαζα bahamut ή ifrit apo to tromero ff8.το Zabimaru den ειναι και πολυ προτοτυπο αφου ειναι apo to bleach.απλα μου αρεσε ο τροπος που φώναζε ο Renji to onoma tou zanpakuto tou kai to ebala.( :despair: :bleh: the end)

από εκεί ακριβώς πηγάζει και το Johnyman...
η σύμπτωση είναι πως εγώ κι ένας φίλος μου είχαμε αυτή την ιδέα..να πετάξουμε δηλαδή ενα -man στο όνομά μας και να γίνουμε σούπερ ήρωες..ε λοιπόν αυτόν τον φίλο μου τον λένε Μανώλη..αυτός όμως είχε ονομαστεί Manolisman..:laugh:

Posted Image

#401 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 June 2010 - 02:13

Κι ας φαίνεται απλό, το δικό μου κρύβει 3~4 wordplays μέσα.

#402 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 26 June 2010 - 03:14

Well, GEB :nod: inspired και μου ήρθε έτσι στο ξαφνικό όταν αποφάσισα να αλλάξω το παλιό μου που ήταν λες και με πηρε ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο.

Spoiler:

Edited by Strange Loop, 26 June 2010 - 03:23.

#403 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 June 2010 - 04:40

Εγώ θυμάμαι ότι το τελευταίο άνιμε που είχα δεί πριν μπώ στο Anime//gr, ήταν το Night Wizard.
Στο άνιμε με τις δυνάμεις τους και κάτι τέτοια έβγαινε και ένα σήμα. Εγώ το πήρα σαν σφραγίδα (seal) και έβγαλα το όνομα. Κόλλημα της τότε στιγμής.

Βέβαια κάποιοι με έβγαλαν φώκια, but it's still good :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#404 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 26 June 2010 - 09:02

εγω εβαλα το ονομα μου: Νικη και την ημερομηνια που εγινα μελος στο forum!ειναι πολυ απλο...:)

#405 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 June 2010 - 11:48

Εγω παλια επαιζα ενα mmorpg με τον διδυμο αδερφο μου και σκεφτομασταν τη ID να βαλουμε στο account...ε λοιπον μετα απο μερες σκεψης (XD) σκεφτηκαμε το didimakia... απ εκει και μπρος το χρησιμοποιουσα σε ολα τα sites,games κλπ... thats it :P

2bbd14fc.jpg