Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#301 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 03 September 2008 - 21:26

Το δικό μου είναι συντομογραφία του SouLSLayeR(μη βγάζετε ακόμα συμπεράσματα)επειδή βαριόμουν να το γράφω ολόκληρο.
Το SouLSLayeR ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το Bleach αφού το έβγαλα πολύ πριν αρχίσω να το βλέπω,από ένα γκράφιτι που έλεγε "SoulFree" και μια μπλούζα Slayer ενός συμμαθητή μου!
(Όταν η τάξη σου έχει παράθυρο και τυχαίνει να κάνεις αρχαία γίνεσαι παραγωγικός:tensai:)

#302 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 03 September 2008 - 21:57

Το δικο μου ειναι δανεισμενο απο το τραγουδι των The Killers, Mr. brightside.

#303 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 posts

Posted 04 September 2008 - 00:02

μια μερα ξυπνησα και ειπα οτι δεν γινεται ολοι εχουν ενα ψευδωνυμο πρεπει να εχω και εγω κατι.στην αρχη με φοναζαν japan,joannita,joannita-sama αλλα το προτο δεν μου αρεσε το δευτερο ακουστηκε πολυ γουτσου γουτσου και το τριτο ακουστηκε σαν γουτσουγουτσου για γριες(sama=κυρια)οποτε πηρα το ιοαννα (το ονομα μου) και κολλησα ενα chaaaaaaaaaan και τωρα ολοι ειναι ευτιχησμενοι.
Posted Image

#304 Daf_Chan

Daf_Chan

Fumoffu!

• Members
  • 63 posts

Posted 04 September 2008 - 07:45

ε, δεν νομίζω οτί το δικό μου χρήζει διευκρινίσεων. Απλώς όταν είχα πρςτοκολλήσει με τα anime πριν απο ένα χρόνο περίπου το χρησιμοποιύσα έτσι για πλάκα.Ε και αν και μετά το βαρέθηκα και το βρήκα κοινότυπο(ένα υποκοριστικό είναι,σιγά!) πολλοί με φώναζαν έτσι πλέον.Ε και επειδή βαριόμουν να σκεφτώ τπτ πιο πρωτότυπο..έβαλα αυτό.:wis:
Posted Image Konata rulez.:hero:

#305 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 04 September 2008 - 08:06

απλα για μια περιοδο στην 3η γυμνασιου οταν κολλουσα κ προσπαθουσα να σκευτω ελεγα το κλασσικο"anoooooo" κ μια συμμαθητρια μου αρχισε να με φωναζει ετσι,κ μετα γ καποιον μυστηριο λογο ολοι αρχισαν να με φωναζουν ano και εχω ξεμεινει για 2 χρονια με αυτο το παρατσουκλι...οποτε τ βαλα και εδω....
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#306 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 September 2008 - 10:19

ε, δεν νομίζω οτί το δικό μου χρήζει διευκρινίσεων. Απλώς όταν είχα πρςτοκολλήσει με τα anime πριν απο ένα χρόνο περίπου το χρησιμοποιύσα έτσι για πλάκα.Ε και αν και μετά το βαρέθηκα και το βρήκα κοινότυπο(ένα υποκοριστικό είναι,σιγά!) πολλοί με φώναζαν έτσι πλέον.Ε και επειδή βαριόμουν να σκεφτώ τπτ πιο πρωτότυπο..έβαλα αυτό.

Καλα ολα αυτα, αλλα τελικα απο που βγαινει το "Daf" δεν μας ειπες :hmmm:
Posted Image

#307 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 September 2008 - 11:59

το δικο μου ειναι κατα καποιο τροπο απο το silmarillion του tolkien.
Στο lineage χρησιμοποιουσα το ονομα Ringil (το σπα8ι του king fingolfin), αλλα επειδι μερικοι με φοναζαν Rin ειπα να το κανω Rin

qzMHWHd.png

#308 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 04 September 2008 - 12:16

hyuga είναι απλά το όνομα του ήρωα που θαυμάζω από το αγαπημένο μου anime captain tsubasa..Και οι φίλες μου στο πανεπιστήμιο με φώναζαν hyuga...:tensai:

#309 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 posts

Posted 04 September 2008 - 12:22

Μιά μέρα βαριόμουν και είπα να ψάξω στο Internet καμια ιστοσελίδα που να μεταφράζει ονόματα από άλλες γλώσσες στα Ιαπωνικά. Ε, λοιπόν, σαν καλός otaku, εβαλά και εγώ το δικό μου και βγήκε κάτι που έμοιαζε πολύ με το username μου, το άλλαξα λιγάκι στα δικά μου γούστα και τσούπ!, βγήκε ο Ajairisu:wis:

Στο lineage χρησιμοποιουσα το ονομα Ringil (το σπα8ι του king fingolfin), αλλα επειδι μερικοι με φοναζαν Rin ειπα να το κανω Rin

Kαι εσύ συν-καμμένος(όχι συγκαμμένος... έλεος...) με το Lineage? :orly:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#310 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 04 September 2008 - 14:04

Όσοι έχουν παίξει το Final Fantsy X θα καταλάβουν για τι πράγμα μιλάω...
Θυμάστε την γλώσσα των Al-Bhed και το πώς αποτελουσε μια κωδικοποιημένη μορφή του λατινικού αλφαβήτου και τίποτα παραπάνω. Κωδικοποίησα στα Al Bhed λοιπόν το όνομά μου (Ioannis) μία φορά, αλλά δε μου άρεσε. Οπότε πήρα το αποτέλεσμα και το ξανακωδικοποίησα. Και προέκυψε το Aiorral. Nice, eh?:tensai:

Edited by Aiorral, 04 September 2008 - 14:10.

#311 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 September 2008 - 20:51

Μετά από αίτημα αρκετών ατόμων, αποφάσισα να ανακοινώσω τα αρχικά του ονόματος μου και πως προέκυψαν:

Please Help Me

is your answear.

Τώρα πώς προέκυψε... Προέκυψε από ένα παιχνίδι, το Rainbow Six 3: Raven Shield, στο οποίο έχει hostages και πρέπει να τους σώσεις. Ε και αυτοί οι hostages λένε διάφορα, όπως και please help me... Και επειδή το λέγανε με αρκετά καημένο και αστείο τρόπο μου ψιλοέμεινε... Μετά όταν πήγα να βάλω κάπου username, βαριόμουν να σκευτώ κάτι καλό και μου ήρθε το Please Help Me, aka PHM. I'm not really proud of it, but that's it :bath:
phmava.php

#312 neste

neste

anbu_xousou _ANBU Squad

• Members
  • 88 posts

Posted 14 September 2008 - 01:52

το δικο μου βγαινει κραφιτ του ners ειταν σαν τον metrobrain και το ειχε ονομαζει nestres και μια μερα που ειμουν στο pc εφτιαχνα acount στο w3 θημιθηκα το ονομα του κραφιτ και ετσι εβγαλα το r -s βγηκαι neste

#313 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 14 September 2008 - 11:55

Και εμένα με φωνάζουν Fingo αρκετές φορές αλλά δεν τολμώ να πετσοκόψω ένα τόσο φοβερό όνομα :bleh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#314 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 September 2008 - 12:08

Πρώτη φορά το χρησιμοποίησα το username αυτό . Έψαχνα να βρώ κάποιο που να έχει σχέση με τα anime και ήταν το πρώτο που μου ήρθε . Παντού αλλού έχω τα Glaurung και Gothmog απο το silmarillion :kakaka:

#315 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 14 September 2008 - 12:57

Ελα ρε συ, κι εγώ 13 γεννήθηκα!!! ^-^ χιχι..! Για το name μου τώρα, βασικά είναι το όνομα μιας δικιάς μου character, που δημιουργησα μερικα χρονακια πριν xDD κι ετσι το χρησιμοποιώ κι εγώ ;pppp Το
:joyful:Yoshaaaa!! ;333