Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#331 Uchiha_Tina

Uchiha_Tina

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 September 2008 - 16:36

το δικο μου user name ειναι uchiha tina το οποι βγαινει απο την uchiha clan στο naruto και το τινα βγαινει απο το Ματινα!!!!

#332 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 30 September 2008 - 21:38

το δικο μου user name ειναι uchiha tina το οποι βγαινει απο την uchiha clan στο naruto και το τινα βγαινει απο το Ματινα!!!!

Uchihas.
They're everywhere.

Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#333 tenten

tenten

Bakemono

• Members
  • 25 posts

Posted 30 September 2008 - 23:50

Το δικό μου το έβγαλα μόνος μου και είναι το ποιό γνήσιο ψευδόνυμό μου.
Δεν το έχω ξανακούσει και είναι λογικό αφού μόνος μου το σκέφτηκα...

#334 NeverMore

NeverMore

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 01 October 2008 - 09:33

το δικο μου δεν ειναι τιποτα προτοτυπο και οχι δεν το πηρα απο το ομονυμο συγκροτημα αλλα απο ενα ποιημα του Edgar allan poe το "Raven" :wis:

#335 sieg+dark_angel

sieg+dark_angel

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 09 October 2008 - 17:15

το sieg+dark_angel προφανώς περιγράφει τον έρωτά μου με τον θεό τον siegfried από το kenichi(πανέμορφος κ μια μέρα θα γίνω κ εγώ anime και θα πάω στον anime-κόσμο και θα τον βρω κ τότε θα παντρευτούμε!!!
όσο για το σκοτεινός άγγελος,τραβάει χρόνιαααααα αυτό κ είναι όνομα συγκροτήματος!!!

sieg σ'αγαπάω!!!:awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww::awww:
:P

#336 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 12 October 2008 - 09:31

Το δικο μου απ'το Summon στο FF12,ονοματι Mateus,που πηρε την θεση της Shiva.:burningbe3:

Posted Image

#337 Seiryuu

Seiryuu

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 12 October 2008 - 12:05

Θα σας πω την αλήθεια . Το seiryuu είναι το πραγματικό μου όνομα γιατι είμαι και πολύ δράκος ... :kawaii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Azure_Dragon

#338 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 October 2008 - 15:44

τώρα που άλλαξα να γράψω και εγώ...
χε χε ..
Erisabetsi + Desu = μπάμπης

#339 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 November 2008 - 22:54

...................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:51.

#340 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 10 January 2009 - 15:35

the duck who never was(το παπι που δεν υπηρξε ποτε) ειναι μια ισορια του ντον ροσα(φοβερος!!) και μου αρεσε πολυ,μου αρεσε και το ονομα της και το υιοθετησα

#341 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 10 January 2009 - 15:59

εμένα είναι πολύ απλό
αλλά δεν σας το λέω..

Edited by Anelis, 08 January 2011 - 21:38.

Posted Image

#342 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 10 January 2009 - 17:14

Το nick μου βγαίνει από ένα boss στο Paper Mario: The Thousand-Year Door (παιχνίδι για το Game Cube) που το λένε Doopliss!! Το συγκεκριμένο τερατάκι ζει σε ένα τεράστιο στοιχειομένο πύργο, του αρέσουν τα party και γουστάρει τις φάρσες μιας και έχει καταραστεί την Twilight Town (το σκηνικό της πόλης αυτής είναι πολύ Hollowin και έτσι) και μεταμορφωνεί τους κατοίκους σε γουρουνάκια κάθε φορά που ηχεί η καμπάνα του πύργου!! Επίσης καταφέρνει να κλέψει το σώμα του Mario και του αφήνει μόνο τη σκια του δημιουργόντας μεγάλα προβλήματα στον αγαπημένο μας ήρωα! Είναι πολύ χαριτομένος όμως και ας είναι κακός! Δείτε τον και πες τε μου αν έχω άδικο:ureshii:
[media]http://www.mariowiki.com/images/4/41/Doopliss2.jpg[/media]

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#343 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 10 January 2009 - 18:09

Έτσι έλεγαν έναν λύκο σε κάτι βιβλία fantasy της Robin Hobb που μ' άρεσαν πολύ.

Posted Image

Posted Image

#344 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 10 January 2009 - 18:43

Δεν χρησιμοποιησα ψευδωνυμο ειμαι ενας απλος και ταπεινος (ή βαλε αν θες ενας φτωχος και μονος) S-Class Ninja απο το Iga.

#345 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 10 January 2009 - 18:51

Ηταν μια μερα που ηθελα να κανω accont στη Deviantart και δεν μου ερχοταν κατι...
σε καποια φαση επειδη ηθελα να εχει και το ονομα μου μεσα...και επειδη μαρεσουν οι αγγελοι (σκοτεινοι ομως)so i came up with this....HUGE οπως με κραζει και ο Adventurer.....
ετσι ρε γιατι εγω το εχω μεγαλυτερο!!!

Spoiler:

Tiger-stock-blog-header.jpg