Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#286 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 01:04

Το Σοραφιν ήταν το πρώτο όνομα μ στο ΔνΔ.... εβγαινε απο το SORcerer και δν θυμάμαι τι άλλο...γμτ...
Το sorcerer από την αντίστοιχη class ^^
(γμτ πατήθηκε κάτι και με πήγε στην προηγούμενη σελίδα και εγώ το ξανάγραψα , ενώ είχε γίνει ήδη post...)
(PLZ MODS DELETE THE FIRST POST)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 18 Ιούνιος 2008 - 01:37
fixed ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#287 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 01:31

Το δικο μου name εχει μεγαλη ιστορια και το χρησιμοποιω σε οτι rpg και γενικα game παιζω (lineage,dota,battlefield και γενικα παντου).Τωρα για το πως βγηκε...απλα οταν ειμουν μικρος και με ρωτουσαν το ονομα μου εγω αντι για Τασος ελεγα tas(βεβαια το παραποιησα και λιγακι ετσι για περισσοτερη φινετσα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#288 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 01:17

το δικο μου ειναι εμπνευση απο τον Toλκιν!!!διαβαζα που λετε το Σιλμαριλιον και εκει συναντησα για πρωτη φορα την λεξη "Σινταρ"(ειχα την ελληινικη εκδοση...),η οποια ηταν η οπνομασια της φυλης των γκριζων ξωτικων...εεε μου αρεσε και ειπα να το χρησημοποιεισω για nick...αλλα το εγραφα με λατινικους χαρακτηρες γιατι ειναι πιο στυλατο!!"Sintar"...μολις φετος μετα απο 3 χρονια εμαθα οτι το σωστο ειναι "Sindar!!"
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#289 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 02:45

Real life ninja.......Hattori Hanzo.....

Hattori HanzΕ - Wikipedia, the free encyclopedia
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#290 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 08:10

Real life ninja.......Hattori Hanzo.....

Hattori Hanz� - Wikipedia, the free encyclopedia

Noμίζω και στο Κιll BiLL Vol 1 γίνεται μια αναφορά στον Χατόρι Χάνζο . Είναι το όνομα του τεχνίτη σπαθιών από τον οποίο η "νύφη" προμηθεύεται το δικό της . Νόμιζα ότι επρόκειτο για φανταστικό πρόσωπο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#291 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 10:49

Από τα συμφραζόμενα ^^ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#292 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 12:41

Noμίζω και στο Κιll BiLL Vol 1 γίνεται μια αναφορά στον Χατόρι Χάνζο . Είναι το όνομα του τεχνίτη σπαθιών από τον οποίο η "νύφη" προμηθεύεται το δικό της . Νόμιζα ότι επρόκειτο για φανταστικό πρόσωπο.

Καλα δεν ειναι μονο στο kill bill......αυτο το ονομα εχει εμφανιστει σε δεκαδες anime/manga,games μεχρι και ταινιες.......το οτι ειναι ιστορικο προσωπο ειναι εξακριβομενο δεν το αμφισβητει κανεις.......

Ηταν ο καλυτερος κατασκοπος/δολοφονος του Tokugawa και εζησε μεχρι και την ενωση ολοκληρης της Ιαπωνιας απο αυτον.Λεγεται οτι σκοτωθηκε απο εναν αλλον πραγματικο και επισης διασημο Ninja της εποχης....τον Kotaro Fumα.Μαλιστα υπαρχει και μνημειο αφιερωμενο στη μνημη του....

Ηταν ιδρυτης και αρχηγος του ισχυροτερου shinobi clan της εποχης που βρισκονταν στην περιοχη Iga της Ιαπωνιας.Ειχε και ενα γιο αλλα ουσιαστικα μετα το θανατο του η φυλη του κατερρευσε και γιαυτο και η παραδοση δεν συνεχιστηκε.

Ενδεικτικα αναφερω μερικες σειρες που εχει εμφανιστει:
Στο Samurai Warriors της Koei εμφανιζεται κανονικα ως η σκια/υπηρετης του tokugawa ο οποιος ηταν και ο πραγματικος του ρολος και τονιζεται η διαμαχη του με τον Fuma ο οποιος υπαρχει και αυτος μεσα στο game.

Στο Samurai Showdown κανει απλα την εμφανιση του ως ενας......ninja.....

Στο Basilisk ειναι κατι σαν head ninja ολης της επικρατειας του tokugawa και φαινεται ο σεβασμος των δυο αντιπαλων clans στο προσωπο του.

Στο Hunter X Hunter ο καραφλος ninja που συμμετειχε στα Hunter exams.

Aυτα μου ρχονται τωρα στο μυαλο παντως ισχυει το:οπου ninja.....ε....χωνεται και ενας hanzo παντα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#293 Yoriyoshi

Yoriyoshi

エレフテルーディ

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 01:18

Καλα παιδιά, εμένα με λένε Γιώργο.....

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Ἀς παίδευε ἐμένα στῆν θέση του. ちくしょう... Δὲν ξέρω ἐὰν σὲ κάτι τέτοιες περιπτώσεις λέμε Θεὲ μου ἣ Θεὰ μου...

#294 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 02:06

το δικο μου βγενει απο την πασυγνωστη ιαπωνικη λεξη masaka. Την ακουγα σε καθε ανιμε που εβλεπα, και σε καποια φαση μου ειχε κολλησει και την ελεγα συνεχεια. Την χρισημοποιουσα σε site και στο lineage:P Οταν εγραψα σε ενα μπλουζακι μιας τριημερης masaka, με φωναζαν ολοι ετσι, και ας μην ξερανε τι σημαινει, και ετσι μου εμεινε ως ψευδωνυμο. Βασικα το χρησιμοποιω περισσοτερο απο το κανονικο μου ονομα. Σε ολα τα παιδια που γνωριζω συστηνομαι masaka. Ακομα και η μανα μου ετσι με φωναζει^^

#295 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 09:50

Εγω το πρωτοφτιαξα οταν ξεκινησα να παιζω lineage πριν καιροοοοοο( δεν εχει καμια σχεση με τον ηρωα στη dota)
προερχεται απο το" Ezealor" που ειναι το επιθετο ενος τυπα που βρηκα στο google ψαχνοντας για ιατρους χωρις συνορα ( εκανα healer sto game) και βρηκα εναν Dr. Augustin Ezealor , e μαρεσε ετσι οπως ακουγοταν και δε το σκεφτηκα 2η φορα ¨Δ
το σκετο Εζε ειναι η συντομευση που χρησιμοποιει ολος ο κοσμος οταν με φωναζει *ντα3 οχι κιολοσ)_
Signature Removed

#296 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 21:48

Το δικο μου προερχεται απο τη Rue - Princess Kreahe.Καποιο επεισοδιο της Princess Tutu εχει αυτον το τιτλο.Αλλωστε ο "πατερας'' της Rue ειναι κορακι εξου και το ονομα!!!
Αλλωστε το κατω μερος αυτης της εικονας τα λεει ολα!!!
Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Raven Princess: 04 Σεπτέμβριος 2008 - 14:53

Δημοσιευμένη  εικόναI will always know that you love me....

#297 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 21:56

Βασικά το δικό μου είναι τυχαίο.Dark οπως οι περισσότεροι ξερετε σημαίνει σκοτεινός. Venus σημαίνει στα λατινικά Αφροδίτη αλλα θα μπορούσε να σημαίνει και γυναικα,αφου κάποτε αφροδίτη σημαινε γυναίκα...Dark_Venus,or DV αν βαριεστε να το γραψετε ολοκληρο :) ;)

#298 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 00:15

Nookie...Απο το ομωνυμο τραγουδι των Limp Bizkit!

So you can take the cookie..

PS.Για το τι σημαινει το τραγουδι..αυτο δεν μπορω να το πω εγω!Google it και βρειτε το νοημα που ταιριαζει στον καθενα σας!! ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#299 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 00:40

.......................

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:29

#300 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 09:12

Εμένα Μάγια είναι το όνομά μου. Απλά όταν πήγα να φτιάξω e-mail, έπρεπε να προσθέσω και κάτι ακόμα και δε μου πήγαινε να ξεμπερδέψω με ένα σκέτω νούμερο. Οπότε κόλλησα από δίπλα το αγαπημένο μου honorific και μου έμεινε. :canthelp:

15fkk04.jpg