Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Από που βγαίνει το username σας;

• Please log in to reply
596 replies to this topic

#226 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 16:37

cause λεγεται Loki η Loke :hahaha:, βασικα ηθελα το Loke με τονο στο e aλλα βαριομουν να το βρω ^^

#227 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 17:38

cause λεγεται Loki η Loke :hahaha:, βασικα ηθελα το Loke με τονο στο e aλλα βαριομουν να το βρω ^^

για το ονομα καποιος πρεπει να κανει τα παντα ..
δεν δικαιολογισε xD :hahaha:

Το δικο μου ονομα το εχω 4-5 χρονια απο τοτε που ξεκινησα lan&onoine games
και ουσιαστικα αναφερετε στον τροπο που πεζω αλλα κ επειδη οι φιλοι μου λογο χαρακτηρα,συνυθιας αλλα και διαφορων αλλων παραγοντων με φωαναζαν "Shadow"..
επι εποχης CS παντα ερχομουν απο πισω κ ποτε ντου απο μπροστα η με sniper..
σε αλλα shooting παντα προτιμουσα stealth etc..
σε παιχνιδια οπως l2&wow παντα επεζα "dark" type chars xD
ειδικα στο λ2 4 χρονια που επεζα παντου ειχα abyss walker.. O_o
τεσπα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#228 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 19:22

Λοιπον,το δικο μου ειναι σε 2 μεριες...Το Zauk ειναι το ονομα που εχω στο WoW το οποιο τεριαζει γαντι στον χαρακτηρα μου...Το Lain τωρα...Βαλτε κατω τα anime και βρειτε το....(Serial Experiments Lain φυσικα:wooi2:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#229 sacrosant

sacrosant

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 19:38

Γεια σε ολους!! Λοιπον για το δικο μου ονομα τωρα.. Κατα την διαρκεια των εξετασεων Profficiency συναντησα την λεξη Sacrosant και αφου δεν ηξερα τι σημενε εχασα μια ασκηση :(:(:(:(:( Την κοιταξα στο λεξικο και μου αρεσε τοσο που αποφασησα να την κρατισω! Σημενει ιερος και κατι που δεν μπορει να βεβηλοθει!

->Paraloga miazoune ta pragmata pou den katalavenw para monaxa otan den ghnode afta pou perimenw

Kane Click edw gia na se dagosw

#230 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 20:16

Απο τον Yagyu Retsudo (柳生 烈堂) τον βασικό "κακό" στο κλασσικό manga Kozure Okami (a.k.a Lone Wolf and Cub).

Posted Image

Posted Image

Lone Wolf and Cub - Wikipedia, the free encyclopedia
Δημοσιευμένη  εικόνα

#231 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιανουάριος 2008 - 21:49

Γεια σε ολους!! Λοιπον για το δικο μου ονομα τωρα.. Κατα την διαρκεια των εξετασεων Profficiency συναντησα την λεξη Sacrosant και αφου δεν ηξερα τι σημενε εχασα μια ασκηση :(:(:(:(:( Την κοιταξα στο λεξικο και μου αρεσε τοσο που αποφασησα να την κρατισω! Σημενει ιερος και κατι που δεν μπορει να βεβηλοθει!

τοτε φοβαμαι οτι εχεις κανει ενα λαθακι γιατι η λεξη ειναι sacrosanct.....
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#232 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2008 - 00:49

Wheel of Time baby!!

オオカミの中心部

#233 Kokari

Kokari

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 20:36

Κοκάρι δεν είναι τίποτα άλλο από το παρατσούκλι μου στην Κρήτη, απ'όπου κατάγομαι, και τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο. Άσε που αρκετοί άσχετοι νομίζουν ότι είναι τίποτα Κινέζικη-Ιαπωνέζικη λέξη λόγω χροιάς, και σπάω πλάκα μαζί τους!:hahaha: Όσοι είναι από Κρήτη, λογικά, ήδη θα έπρεπε να ξέρουν τι είναι το κοκάρι. Όσοι πάλι δεν ξέρουν θα πω αργότερα. Θα 'θελα να δω τι πιστεύουν οτι είναι πρώτα!:wis:

#234 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 21:17

όσο καιρό ήμουν στην κρήτη δεν την άκουσα αυτη τη λέξη πάντως.

#235 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 21:53

στα μερη μου ψηλα κοκαρι λενε το μικρο κρεμμυδι που βαζουν στο στιφαδο
αμφιβαλλω ομως αν ειναι αυτο.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#236 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 22:20

στα μερη μου ψηλα κοκαρι λενε το μικρο κρεμμυδι που βαζουν στο στιφαδο
αμφιβαλλω ομως αν ειναι αυτο.

Χε, χε...Ελπίζω να μην είναι αυτό...Γιατί κάθε φορά που το βλέπω θα πεινάω...

Το δικό μου nick έρχεται από ένα site όπου μπορούσες να βρείς ποιό είναι το gothic όνομά σου (Ευαγγελία εσύ να τα βλέπεις αυτά :wooi2:). Τεσπα, έβαλα το όνομά μου και βγήκε Damaged.Rose...Αυτό...^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#237 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2008 - 23:29

Κοκάρι δεν είναι τίποτα άλλο από το παρατσούκλι μου στην Κρήτη, απ'όπου κατάγομαι, και τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ όλο και περισσότερο. Άσε που αρκετοί άσχετοι νομίζουν ότι είναι τίποτα Κινέζικη-Ιαπωνέζικη λέξη λόγω χροιάς, και σπάω πλάκα μαζί τους!:hahaha: Όσοι είναι από Κρήτη, λογικά, ήδη θα έπρεπε να ξέρουν τι είναι το κοκάρι. Όσοι πάλι δεν ξέρουν θα πω αργότερα. Θα 'θελα να δω τι πιστεύουν οτι είναι πρώτα!:wis:

Δεν ξέρω τι σημαίνει...αυτή η λέξη!!!Αλλά ξέρω γιατί την περνάν για ιαπωνική!!!!Επειδή υπάρχει μια παρόμοια...kokoro...που σημαίνει καρδιά(in japanese)!!Οπότε κακώς εισαι έτσι:hahaha:απέναντί τους buddy !!
Τώρα θα μας ενημερώσεις τι σημαίνει και στα...ελληνικά?:wis:
Δεν παίζει να ξέρουμε ξένες λέξεις καλύτερα από τις δικές μας:greece:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#238 Kokari

Kokari

Anime Newbie

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 00:58

Κοκάρι είναι το μικρό κρεμμύδι όπως ανάφερε και ο melkor! Δεν ξέρω αν το λένε έτσι και αλλού, αλλά στην Κρήτη αυτό είναι.
Spoiler:

#239 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 10:44

Κοκάρι είναι το μικρό κρεμμύδι όπως ανάφερε και ο melkor! Δεν ξέρω αν το λένε έτσι και αλλού, αλλά στην Κρήτη αυτό είναι.

Spoiler:

Σχετικά με το spoiler
Spoiler:
Επίσης αν έχεις δει mahou sensei negima θα μπορουσαν να σε λέγανε
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 13:30

Norse Mythology και Irreligious για Avatar , κάτι μου λέει πως μεταλλίζεις :P

Το δικό μου nick προέρχεται από εποχές Ναυαρίνου, επειδή η μπυροπαρέα είχε πολλούς Κωστάδες έπρεπε να βρεθεί τρόπος να μας ξεχωρίζουν, και έτσι προέκυψε ο Κώστας ο Bal-Sagoth , ο Κώστας ο Cannibal , και η αφεντιά μου ο Κώστας ο Gorgoroth , που στη πορεία έγινε Gorgi γιατί το άλλο είναι γλωσσοδέτης :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Eye for an eye, and the whole world goes blind...