Όντως στο τελευταίο meeting μαζευτήκαμε αρκετά άτομα, αρκετά αισιόδοξο αυτό. Συζητήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνει ένα εμβόλιμο cosplay πριν το επόμενο καρναβάλι, αν και προσωπικά δεν έχω σκεφτεί τι cosplay θέλω να κάνω, γενικά θεωρώ πως είναι καλή ιδέα, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, +1 από μένα στην πρόταση.
Όσο το να πηγαίνουμε cinema, ως club, με την έννοια να κλείνουμε όλοι μαζί εισιτήρια για να πάμε να δούμε μια ταινία, είναι κάτι που προσωπικά εμένα μου φαίνεται too much, Φυσικά και θα με ευχαριστούσε να κανονίζαμε να πηγαίναμε να δούμε τον Iron Man με την Stefi και με τα άλλα παιδιά, αλλά αυτό θα το εκλάμβανα ως μια "έξοδο" που θα έκανα με την παρέα μου και όχι σαν κάποιο event του Patras Otaku Club. Δηλαδή το να κάνουμε κάποιο post σε forum/FB να δούμε τι λέει η πλειοψηφία και στο τέλος αν συμφωνήσουμε να κάνουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση, δε μου φαίνεται καλή ιδέα.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στις έρμες τις προβολές που τις παραμέλησα. Στο τελευταίο meeting ξεκαθάρισα πως εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για την διοργάνωση των προβολών, μιας και ανά τακτά διαστήματα λείπω από την Πάτρα και μάλιστα χωρίς να μπορώ να υπολογίσω με ακρίβεια το πότε θα φύγω/επιστρέψω. Έτσι λοιπόν ζήτησα από τον
Nikos Papadis (nickgoku νομίζω πως είναι εδώ) να αναλάβει την οργάνωση.
Υπάρχει μια λίστα με ταινίες προς προβολή, αλλά χρειάζεται σοβαρή ανανέωση με νέες προτάσεις. Την παραθέτω εδώ:
1) Summer Wars
2) Ηighlander
3) Tales from EarthSea
4) The Borrower Arrietty
5) The Place Promised in our Early Days
6) Majo no takkyubin
Θα συνιστούσα πριν ξεκινήσει η οποιαδήποτε ψηφοφορία να εμπλουτιστεί πρώτα η λίστα. Θα δώσω στον Νίκο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να αναλάβει την διοργάνωση της επόμενης προβολής.
Εdit: Ορίστε 3 νέες προτάσεις από μένα:
Andromeda Stories (ελληνική μεταγλώττιση)
Laputa - Castle In The Sky (ελληνικοί υπότιτλοι από AC)
The Sky Crawlers (ελληνικοί υπότιτλοι από Ookami)
Edited by Geutella, 21 May 2013 - 09:19.