Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings


  • Please log in to reply
1169 replies to this topic

#1096 nickgoku

nickgoku

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 22 May 2013 - 23:43

Eπμένος εχουμε : 1 Ηighlander
2 Tales from EarthSea
3 The Borrower Arrietty
4 The Place Promised in our Early Days
5 Majo no takkyubin
6 Andromeda Stories (ελληνική μεταγλώττιση)
7 Laputa - Castle In The Sky (ελληνικοί υπότιτλοι από AC)
8 The Sky Crawlers (ελληνικοί υπότιτλοι από Ookami)
Παρακαλώ οσοι σκοπευουν να ερθουν στην προβολη ας ψηφισουν για να δουμε τελικά ποσοι θελουν να ερθουν....


Προς το παρόν το Laputa - Castle In The Sky (ελληνικοί υπότιτλοι από AC) εχεις τις περισσότερες ψηφους.

#1097 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 23 May 2013 - 11:17

Highlander

Posted Image


#1098 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 posts

Posted 23 May 2013 - 15:08

Όσο το να πηγαίνουμε cinema, ως club, με την έννοια να κλείνουμε όλοι μαζί εισιτήρια για να πάμε να δούμε μια ταινία, είναι κάτι που προσωπικά εμένα μου φαίνεται too much, Φυσικά και θα με ευχαριστούσε να κανονίζαμε να πηγαίναμε να δούμε τον Iron Man με την Stefi και με τα άλλα παιδιά, αλλά αυτό θα το εκλάμβανα ως μια "έξοδο" που θα έκανα με την παρέα μου και όχι σαν κάποιο event του Patras Otaku Club. Δηλαδή το να κάνουμε κάποιο post σε forum/FB να δούμε τι λέει η πλειοψηφία και στο τέλος αν συμφωνήσουμε να κάνουμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση, δε μου φαίνεται καλή ιδέα.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στις έρμες τις προβολές που τις παραμέλησα. Στο τελευταίο meeting ξεκαθάρισα πως εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για την διοργάνωση των προβολών, μιας και ανά τακτά διαστήματα λείπω από την Πάτρα και μάλιστα χωρίς να μπορώ να υπολογίσω με ακρίβεια το πότε θα φύγω/επιστρέψω. Έτσι λοιπόν ζήτησα από τον Nikos Papadis (nickgoku νομίζω πως είναι εδώ) να αναλάβει την οργάνωση.

Συμφωνώ και επαυξάνω για ταινίες όπως Iron Man κ.τ.λ ότι είναι too much να το κανονίζουμε σαν event του Patras Otaku Club. Αυτό μπορεί να κανονιστεί απλά σαν έξοδο παρέας. Δεν έχει σχέση με τα "γενόμενα" του Club.

Όσο για τις προβολές, η αλήθεια είναι πως το αφήσαμε όλοι πολύ. Ο Νίκος είναι υπεύθυνο άτομο και θέλω να πιστεύω πως θα κάνει καλή δουλειά. Επίσης Νίκο όπου χρειαστείς βοήθεια μην διστάσεις να ζητήσεις.
Πάντως καλό θα ήταν να ενημερωνόμασταν αν υπάρχουν προθέσεις για τέτοιου είδους αλλαγές και όχι απλά να μαθαίνουμε το αποτέλεσμα.

+1 στο The Borrower Arrietty

και ανεβάστε τις ταινίες με τους ψήφους όπως είναι τώρα(τις ταινίες με αριθμό ψήφων η καθεμία, δεν χρειάζεται ονόματα).

Posted Image
















Posted Image


#1099 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 posts

Posted 23 May 2013 - 18:38

Πάντως καλό θα ήταν να ενημερωνόμασταν αν υπάρχουν προθέσεις για τέτοιου είδους αλλαγές και όχι απλά να μαθαίνουμε το αποτέλεσμα.

Μια χαρά ενημερωθήκαμε. Γι'αυτό κάνουμε meeting, και εκεί τα συζητάμε. Δεν θα κάθεται η Geu και ο εκάστοτε υπεύθυνος να ανεβάζει γκάλοπ σε κάθε site που υπάρχουν διασκορπισμένα μέλη και να περιμένει μέχρι κααααποιος να απαντήσει. Sooooo.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#1100 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 23 May 2013 - 22:27

^What she said. Η Geu μας ρώτησε στο meeting αν θέλει κάποιος να αναλάβει και έγινε η αλλαγή.
Anw
Για την ιδέα με τις εξόδους, όπως είπα και πιο πάνω, η ιδέα ποτέ δεν ήταν να γίνει κάτι επίσημα. Σίγουρα κάτι τέτοιο γινόταν και πιο πριν αλλά όχι με πολλά μέλη, σε παρέες περισσότερο. Αυτή τη φορά η ιδέα είναι να λέει κάποιος εδώ ή στο group ότι θα πάει για την τάδε ταινία και όποιος θέλει πάει μαζί και να μαζευόμαστε. Ή λέμε πια ταινία προτιμούμε κτλ και να πηγαίνουμε.
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1101 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 posts

Posted 23 May 2013 - 23:17

Δεν νομίζω πως κατάλαβες, δεν εννοώ να ανεβάσει γκάλοπ ή poll ή οτιδήποτε τέτοιο, καλά κάνατε και το αποφασίσατε στο meeting. Αυτό που εννοώ είναι πως από την στιγμή που είχε παρουσιαστεί πρόβλημα με τις προβολές και πήρε την απόφαση, να ειδοποιήσει για την προθεση της αυτή τα ατομα που πατανε και υποστηρίζουν τις προβολές(οι τρόποι πολλοί, sms, mail, τηλέφωνο, PM ή απλή ανακοίνωση εδώ). Τεσπα, ό,τι έγινε έγινε δεν έχει νόημα να συζητάμε άλλο κάτι που ήδη αποφασίστηκε και εξάλλου είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή του Νικου.

Και ξαναλέω Στεφι, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις και σε προσωπικό επίπεδο, βγάλε ανακοίνωση στο FB σου πως θα πας να δεις μια ταινία. Τι αλλάζει; Το να το ονομάσουμε συγκεντρώσεις του Patras Otaku Club είναι υπερβολή. Εξάλλου από μόνο του η φύση του Patras Otaku Club είναι ένα μέρος κοινωνικής δικτύωσης όπου άτομα με ίδια ενδιαφέροντα να έρχονται πιο κοντά(ανιμε και μανγκα στην δικιά μας περίπτωση). Τα άτομα μπορούν να γνωριστούν και να σχηματίσουν παρέες ώστε να πηγαίνουν σε προβολές ταινιών ή για καφέ ή για οτιδήποτε. Τα meeting είναι για να φέρνουν άτομα πιο κοντά και όχι απλά να πηγαίνουμε για έναν καφέ και επιτραπέζια(αν μεσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά). Τέλος πάντων νομίζω πως καταλαβαίνεις το point μου.

BTW guys τις ταινίες με τους ψήφους ανεβάστε.

Edited by Samu, 23 May 2013 - 23:34.

Posted Image
















Posted Image


#1102 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 posts

Posted 24 May 2013 - 00:10

Thus far

1 Ηighlander (1.Nikorasu)
2 Tales from EarthSea (1.Nekyia, 2. Mαύρη Μπύρα)
3 The Borrower Arrietty (1.Samu)
4 The Place Promised in our Early Days --
5 Majo no takkyubin --
6 Andromeda Stories (ελληνική μεταγλώττιση) --
7 Laputa - Castle In The Sky (ελληνικοί υπότιτλοι από AC) (1.Panos, 2.Nickgoku, 3. Geutella 4.Nikos, 5.Kanenas)
8 The Sky Crawlers (ελληνικοί υπότιτλοι από Ookami)
--

Eπίσης όπως είπα και στο fμπ, στον Νίκο που λέει για Παρασκευή 31, απ'ότι θυμάμαι, βασικά μέλη που πάντα έρχονταν στις προβολές είχαν πει ότι τελικά Παρασκευή δεν βολεύει γιατί πολλοί δεν έχουν προλάβει να τελειώσουν δουλειές/φροντιστήρια πριν τις 9+, οπότε να λυθεί και το πρόβλημα της ημέρας για να ειδοποιηθεί και η Εστία.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#1103 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 posts

Posted 24 May 2013 - 00:25

Και εγώ αυτό θυμάμαι. Παρασκευή δεν βόλευε τόσο.
Thanks για την list.

Posted Image
















Posted Image


#1104 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 24 May 2013 - 00:25

Εγώ κατάλαβα τι εννοείς, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι λέω εγώ, και με το δίκιο σου.
Μέσω του club έχουμε βρει όπως είπες μερικές παρέες. Αν πάω όμως εγώ με 1-2 κοντινούς μου φίλους cinema, θα πάμε εμείς, δεν θα πούμε σε άλλους αν θέλουν να έρθουν. Αν πας εσύ με την παρέα σου, δεν θα πεις σε εμένα να έρθω ή σε άλλους που είναι στο club αλλά δεν κάνετε πολύ παρέα. Αυτό γίνετε και με άλλες παρέες που έχουν γνωριστεί μέσω του club. Το point της ιδέας (και δεν ήταν δική μου, να προσθέσω) ήταν να λέμε να πάμε cinema, και να πηγαίνουμε μαζί όσοι από το club θέλουν.Τίποτα επίσημο, σαν παρέα, αλλά με περισσότερα άτομα από το club.
Όσοι απάντησαν στην ιδέα στο facebook ήταν θετικοί. Και αυτοί να είμαστε, μια χαρά. Ο σκοπός δεν είναι να οργανώσουμε εκδρομή ή να μαζέψουμε όλο το club. Αλλά πλέον εκτός από τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί οι υπόλοιποι εκτός των events του club δεν βρισκόμαστε.
Η Geu, πχ, είπε ότι ήθελε να πάει να δει το Iron Man 3 αλλά δεν είχε με ποιον να πάει. Μιλάει και κάνει παρέα με πολλούς από το club, αλλά και πάλι δεν βρήκε κάποιον. Θα μπορούσε με αυτή την ιδέα να πει εδώ και στο group "Παιδιά, θέλει κανείς να πάμε να δούμε το Iron Man 3;" και να ερχόταν έστω και ένα-δύο άτομα. Ακούγεται απλό, ότι θα μπορούσε να γίνει και χωρίς να το αναλύουμε, ότι γίνετε και τώρα, αλλά αυτό είναι το θέμα. Δεν γίνετε. Γι'αυτό ήταν καλή ιδέα
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1105 Samu

Samu

    The Measure & The Code

  • Members
  • 91 posts

Posted 24 May 2013 - 00:50

Ok, τίποτα επίσημο δεκτό. Αλλά λίγο να αναρωτηθούμε κάτι, όσοι εκτός των events του club δεν βρίσκονται με άλλα άτομα του Club δεν είναι λίγο δικιά τους επιλογή; Μέσω των meeting, anime.gr και facebook εχουν την δυνατότητα όλοι μηδενός εξαιρουμένου να μιλήσουν με όλους. Δεν μπορείς να μιλήσεις και να πλησιάσεις όποιο άτομο θέλεις αρκεί να θέλεις; Οπότε ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και προσπάθεια.
Για να μην το κουράζουμε άλλο προσωπικά είμαι κατά, αλλά αν το θέλετε οι περισσότεροι τι να πω κάντε το. Αλλά Στεφι προσπάθησε ώστε to group στο FB να μην γίνει από μέρος συζήτησης για anime και των meetings σε απλά μέρος συνάντησης για καφέ και ταινίες θα είναι μια πολύ άσχημη εικόνα, χώρια το γεγονός πως κάθε φορά δεν θα ξέρεις ποιος θα πατήσει, αν πράγματι θα έρθει και τι είδους άνθρωπος θα έρθει. Μην ξεχνάς υπάρχουν πολλά άτομα που να τα έχουμε δει σε meeting μόνο μια φορά, αλλά είναι στο group.
Αν και δεν έχει φάση να δεις ταινία με άγνωστους..... Που θα είναι ο χαβαλές;
Επίσης πχ για την Geut θα μπορούσε να πάει μια άλλη μερα που θα μπορούσε κάποιος. Μα και εσύ ρε Geutella, αντρα θες, τώρα τον θες. :kakaka:

Posted Image
















Posted Image


#1106 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 24 May 2013 - 09:58

Το point είναι ότι είναι τόσο απλή ιδέα που δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε. Αλλά δεν γίνεται, γι'αυτό το συζητάμε. Λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας στο group, οπότε why not?

> Αλλά Στεφι προσπάθησε ώστε to group στο FB να μην γίνει από μέρος συζήτησης για anime και των meetings σε απλά μέρος συνάντησης για καφέ και ταινίες θα είναι μια πολύ άσχημη εικόνα
>implying ότι κάνουμε κάτι σοβαρό
>implying ότι έχουμε εικόνα
>implying ότι σε αυτό το σημείο παρακολουθεί κανείς τι γίνεται

Στα τελευταία αρκετά post, εκτός αν αφορά προβολές, είχαμε ελάχιστη έως μηδαμινή αντίδραση από εδώ. Στο group το έχουν πάρει πιο χαλαρά και όλοι φαίνεται να περνάνε καλά, οπότε γιατί να μην το κάνουμε. Με τους περισσότερους γνωριζόμαστε αρκετά ώστε να μιλάμε άνετα στα meeting αλλά όχι τόσο ώστε να προτείνουμε κάτι για εκτός των meeting. Αυτή η ιδέα το κάνει λιγότερο awkward. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν αντιπαθούν το μισό club ακόμα και αυτό είναι
ελπιδοφόρο.

Επίσης η Geutella δεν είπε ότι "ήθελα να πάω αλλά δεν βόλεψε η ημερομηνία", είπε "θέλω να πάω και δεν βρίσκω παρέα"
Όταν το είπε σε μένα είπα να πάμε μαζί και συμφώνησε, όπως και με άλλα παιδιά. Απλά δεν σκέφτηκε να ρωτήσει πολλούς. Αυτό είναι το point. Μπορεί εσύ να μην θες να βγεις με άκυρους του group, αλλά άλλοι δεν έχουν θέμα

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1107 Nekyia

Nekyia

    Lt. Obnoxious

  • Members
  • 52 posts

Posted 24 May 2013 - 13:17

> Αλλά Στεφι προσπάθησε ώστε to group στο FB να μην γίνει από μέρος συζήτησης για anime και των meetings σε απλά μέρος συνάντησης για καφέ και ταινίες θα είναι μια πολύ άσχημη εικόνα
>implying ότι κάνουμε κάτι σοβαρό
>implying ότι έχουμε εικόνα
>implying ότι σε αυτό το σημείο παρακολουθεί κανείς τι γίνεται


Υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν αντιπαθούν το μισό club ακόμα και αυτό είναι ελπιδοφόρο



Posted Image


Bless you.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#1108 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

    Cine Iubeste Si Lasa

  • Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 26 May 2013 - 15:19

Αλλαξα γνωμη και λέω να ψηφίσω το Andromeda Stories (ειμαι σε 80s mood), οχι οτι εχει σημασία καθως δεν προκειται να βγει ουτε αυτο, αλλά έτσι για τα πρακτικά.

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 26 May 2013 - 15:50.

Posted Image


#1109 nickgoku

nickgoku

    Starting...

  • Members
  • 25 posts

Posted 28 May 2013 - 01:11







Προβολή Anime στην Πάτρα, Κυριακή 2 ιουνίου 2013
Το Patras Otaku Club διοργανώνει μια νέα anime προβολή για τον μήνα ιούνιο.
Η ταινία που επιλέχθηκε είναι το Laputa - Castle In The Sky.

O Pazu διασώζει ένα αναίσθητο κορίτσι που κατεβαίνει από τον νυκτερινό ουρανό, φορώντας ένα κρεμαστό πετράδι γύρω από το λαιμό της. Ο Pazu βοηθάει το κορίτσι (Sheeta) να δραπετεύσει από τους αεροπειρατές και τους στρατιωτικούς που έχουν εμμονή με το Laputa, ένα θρυλικό βασίλειο που βρίσκεται πάνω σε ένα ιπτάμενο νησί στον ουρανό, και για το οποίο η Sheeta θεωρείται ότι έχει άμεση σχέση με αυτό το βασίλειο.

Με ένα τολμηρό αγόρι ως τον κύριο χαρακτήρα, ο Hayao Miyazaki δηλώνει “μια ιστορία που περιλαμβάνει ανακαλύψεις και θαυμάσιες αναμετρήσεις... μια ιστορία που φέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα." Η παραγωγή της ταινίας Laputa οδήγησε επίσης στην καθίδρυση του στούντιο Ghibli το 1985.

Σας περιμένουμε λοιπόν, όλους και όλες, την Κυριακή 2 ιουνίου ώρα 21:15, στην αίθουσα προβολών της Κινηματογραφικής Ομάδας της Εστίας του Παν/μιου Πατρών.

Ευχαριστούμε όπως πάντα την Κινηματογραφική Ομάδα της Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών. Φυσικά η είσοδος ελεύθερη!

Να είστε όλοι εκεί!

Attached Files


Edited by nickgoku, 28 May 2013 - 01:27.


#1110 tasosaki

tasosaki

    Novice Otaku

  • Members
  • 33 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 08 July 2013 - 17:59

Συναντήσεις και προβολές έχουν σταματήσει;
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews