Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Cosplay photoshoot στην Πάτρα, Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 03 March 2013 - 22:45

Το καρναβάλι έφτασε, και τι είναι το καρναβάλι της Πάτρας χωρίς cosplay photoshoot? Έτσι για άλλη μία χρονιά το Patras Otaku Club διοργανώνει την καθιερωμένη φωτογράφηση για όλους τους cosplayers!

Η διαδικασία είναι απλή. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 θα συναντηθούμε στις 9:30 π.μ. στο Κάστρο της Πάτρας Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 θα συναντηθούμε στις 9:30 στο Κάστρο της Πάτρας για την φωτογράφηση. Να πούμε για meeting point στο πάνω μέρος στις σκάλες της Αγίου Νικολάου. Επειδή μερικοί θα έρθουν με το τρένο, ίσως αργήσουμε μερικά λεπτά μιας και το τρένο φτάνει κατά τις 9:25 στον σταθμό. Σε περίπτωση βροχής θα ενημερώσουμε εγκαίρως για αλλαγή τοποθεσίας. Το θέμα μας φέτος είναι το anime/manga "Naruto". Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να κάνετε cosplay οποιοδήποτε χαρακτήρα από άλλο anime/manga/game/τηλεοπτική σειρά κτλ. Λόγω μεγάλης συμμετοχής, μεγαλύτερης από κάθε προηγούμενη χρονιά, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν θέλετε να συμμετέχετε για να είμαστε προετοιμασμένοι.

Ακολουθεί λίστα με τους συμμετέχοντες σε αλφαβητική σειρά χαρακτήρων

Spoiler: Cosplay List


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να ρωτήσετε εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Βάλτε τα καλά σας και ελάτε! See you all there!

Edited by Stefi-chan, 15 March 2013 - 23:26.


#2 Sfein

Sfein

    Starting...

  • Members
  • 1 posts

Posted 15 March 2013 - 20:15

Θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ εκεί πέρα ντυμένος Ichigo (Bankai) απο το Anime Bleach! :) Το μόνο που έχω απο Naruto, είναι το Kunai του Minato αν μπορώ να βοηθήσω και εγώ κάπως εκεί πέρα! :)

#3 Stefi-chan

Stefi-chan

    Ultra Director

  • Members
  • 389 posts

Posted 15 March 2013 - 22:49

Great! :D Να είσαι στο meeting point (στο πάνω μέρος στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) την Κυριακή στις 9:30 π.μ. και θα μας βρεις (αν αργήσουμε λίγα λεπτά forgive us, απλά οι περισσότεροι θα έρθουμε με τρένο που φτάνει κατά τις 9:25)
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews