Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 19 November 2012 - 12:24
Posted 19 November 2012 - 15:45
Posted 19 November 2012 - 16:06
Προσωπικα δεν με ενθουσιαζει η ιδεα της ταινιας την Παρασκευη, γιατι πολλοι θα προτιμησουν να βγουν για φαγητο-ποτο. Η δικη μου αντιπροταση ειναι να μπει καθημερινη, απο Δευτερα εως Πεμπτη.

Posted 19 November 2012 - 17:35
Posted 20 November 2012 - 18:28
c-c-c-c-combo breaker!!Windaria. Να αλλάξουμε το mood σε κάτι καταθλιπτικό.
Posted 26 November 2012 - 17:07
Posted 26 November 2012 - 17:35
Και μιας και μας το θύμισες, παιδιά όσοι δεν έχουν ψηφίσει για ταινία ακόμα, ας ψηφίσουν, μιας και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να κάνουμε meeting στο ενδιάμεσο ώστε να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία εκεί. Χώρια κιόλας που θέλω αυτή τη φορά να επικοινωνήσω νωρίτερα με τους εστιακούς μπας και μπορέσω πιο εύκολα να κλείσω την Παρασκευή. Οπότε vote vote vote!
Ξαναπαραθέτω τη λίστα ταινιών:
1) Summer Wars
2) Ηighlander
3) Princess Mononoke
4) Tales from EarthSea
5) The Borrower Arrietty
6) The Place Promised in our Early Days
7) Akira
8) Windaria
To Akira προηγείται με 3 ψήφους και το Windaria έχει 1 ψήφο.
Edited by Geutella, 26 November 2012 - 17:36.
Posted 26 November 2012 - 18:14
+1 από μένα.Windaria. Να αλλάξουμε το mood σε κάτι καταθλιπτικό.
Posted 26 November 2012 - 19:34
Posted 26 November 2012 - 22:34
Επιτέλους, βγάλε το Summer Wars από τη λίστα βρε Geutella, ξεφτίλα είναι :/Ύστερα από κουβέντα που έγινε, η πλειοψηφία βολεύεται κυρίως Παρασκευές, οπότε θα κάνουμε μια προσπάθεια να βάλουμε την επόμενη προβολή Παρασκευή. Θα κάνω πρόταση στην Κινηματογραφική Ομάδα για Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, ελπίζοντας να δεχτεί. Σε περίπτωση που αδυνατούν να μας εντάξουν στις 7/12, θα προτείνω να μπούμε την Κυριακή 9/12.
Και μιας και μας το θύμισες, παιδιά όσοι δεν έχουν ψηφίσει για ταινία ακόμα, ας ψηφίσουν, μιας και δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να κάνουμε meeting στο ενδιάμεσο ώστε να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία εκεί. Χώρια κιόλας που θέλω αυτή τη φορά να επικοινωνήσω νωρίτερα με τους εστιακούς μπας και μπορέσω πιο εύκολα να κλείσω την Παρασκευή. Οπότε vote vote vote!
Ξαναπαραθέτω τη λίστα ταινιών:
1) Summer Wars
2) Ηighlander
3) Princess Mononoke
4) Tales from EarthSea
5) The Borrower Arrietty
6) The Place Promised in our Early Days
7) Akira
Windaria
To Akira προηγείται με 3 ψήφους και το Windaria έχει 1 ψήφο.
Posted 27 November 2012 - 00:34
Ο λόγος που δεν αφαιρούμε εντελώς το Summer Wars από τη λίστα είναι επειδή μελλοντικά υπάρχει πλάνο να προβληθεί εάν και εφόσον ψηφιστεί. Δεν είναι συνεπές να καταδικάσουμε μία ταινία λόγω κακών συγκυριών. Πρώτον, η προβολή της έπεφτε πολύ κοντά σε εξεταστική περίοδο. Δεύτερον, άτομα που σκόπευαν να έρθουν, λόγω αναπάντεχων προσωπικών προβλημάτων δεν παρευρέθηκαν και τρίτον, σαν να μη μας έφταναν τα προηγούμενα, απουσίαζα και εγώ εκτός Πατρών.
Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, να αναφέρω πως πλέον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις ημερομηνίες που επιλέγουμε. Δεν είναι σωστή η λογική "ας χώσουμε όσες περισσότερες ταινίες το μήνα μπορούμε, όσοι είναι να έρθουν θα έρθουν." Επίσης από την ώρα που έχω αναλάβει την ευθύνη των προβολών, δεν είναι σωστό να απουσιάζω την ημέρα της προβολής. Άλλωστε μία φορά απουσίασα και είχαμε όσα είχαμε, δε λέω πιθανότατα να ήταν μια ατυχής σύμπτωση, αλλά όπως και να έχει δεν είμαι διατεθειμένη να το ρισκάρω.
Edited by Geutella, 27 November 2012 - 00:37.
Posted 27 November 2012 - 12:49
Θα απαντήσω ότι είχα απαντήσει περίπου και στην Nekyia, σε αντίστοιχη ερώτηση που μου είχε κάνει στο group μας στο FB, όμως εδώ θα είμαι πιο αναλυτική.
Ο λόγος που δεν αφαιρούμε εντελώς το Summer Wars από τη λίστα είναι επειδή μελλοντικά υπάρχει πλάνο να προβληθεί εάν και εφόσον ψηφιστεί. Δεν είναι συνεπές να καταδικάσουμε μία ταινία λόγω κακών συγκυριών. Πρώτον, η προβολή της έπεφτε πολύ κοντά σε εξεταστική περίοδο. Δεύτερον, άτομα που σκόπευαν να έρθουν, λόγω αναπάντεχων προσωπικών προβλημάτων δεν παρευρέθηκαν και τρίτον, σαν να μη μας έφταναν τα προηγούμενα, απουσίαζα και εγώ εκτός Πατρών.
Και μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, να αναφέρω πως πλέον πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις ημερομηνίες που επιλέγουμε. Δεν είναι σωστή η λογική "ας χώσουμε όσες περισσότερες ταινίες το μήνα μπορούμε, όσοι είναι να έρθουν θα έρθουν." Επίσης από την ώρα που έχω αναλάβει την ευθύνη των προβολών, δεν είναι σωστό να απουσιάζω την ημέρα της προβολής. Άλλωστε μία φορά απουσίασα και είχαμε όσα είχαμε, δε λέω πιθανότατα να ήταν μια ατυχής σύμπτωση, αλλά όπως και να έχει δεν είμαι διατεθειμένη να το ρισκάρω.
Check your PM.
Posted 28 November 2012 - 21:42
Η ημερομηνία του meeting για 8/12 προσωπικά με βολεύει μιας και θα είναι μια καλή ευκαιρία να παρευρεθώ σε ένα τελευταίο meeting πριν φύγω για Χριστούγεννα.
Απλώς να αναφέρω πως είτε την Παρασκευή 7/12, είτε (αν φάμε άκυρο) την Κυριακή 9/12, θα έχουμε προβολή. Προσωπικά, όπως εξήγησα και στο group μας στο FB, δεν θεωρώ πως η προβολή εμποδίζει το meeting ή το meeting αντίστοιχα την προβολή. Όπως είπα και στο σχόλιό μου άλλωστε, ένα πολύ μικρό ποσοστό ατόμων από τα meetings έρχονται στις προβολές και το αντίστροφο. Όπότε σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό, συμφωνώ με την πρόταση της Στέφης.