Αν και κάνω αυτό το post κάπως καθυστερημένα, να ενημερώσω πως στο τελευταίο meeting συζητήσαμε λιγάκι το θέμα των προβολών και να αρχίσουμε πάλι να μπαίνουμε σε μια σειρά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια πρόταση που έγινε και θεωρώ πως είναι καλή, είναι να προγραμματίσουμε προβολή για τέλος Σεπτέμβρη, όπου οι περισσότεροι θα έχουν ξεμπερδέψει με την εξεταστική (ή τουλάχιστον θα κοντεύουν να ξεμπερδέψουν).
Η ημερομηνία που σκεφτόμαστε είναι για
Κυριακή 30/9.
Όσο για την επιλογή ταινίας, προτείνω να γίνει ψηφοφορία τόσο εδώ σε αυτό το thread όσο και στο group του Patras otaku club στο Facebook, για να καλύψουμε όσους περισσότερους μπορούμε.
Υπάρχει από την προηγούμενη σεζόν μια λίστα από ταινίες που δεν έχουμε προβάλλει ακόμα, αλλά θα πρότεινα να πέσουν και νέες ιδέες για να εμπλουτιστεί.
Η παλιά μας λίστα:
1)Summer Wars
2)Ηighlander
3)Princess Mononoke
4)Origin - Spirits of the Past
5)Tales from EarthSea
Στην παλιά μας λίστα εξακολουθεί να υπάρχει το Summer Wars, γιατί στην τελευταία προβολή πριν το καλοκαίρι υπάρχει μια τεράστια ασάφεια σχετικά με το αν τελικά πραγματοποιήθηκε ή όχι. Ήμουν εκτός Πατρών και κανένα άτομο από τα οποία μπορώ να έχω επικοινωνία από το club δεν παρευρέθηκε, οπότε αναρωτιόμαστε αν τελικά πήγε κανείς. Ελπίζω την απορία να μου την λύσουν πολιτισμένα τα παιδιά της κινηματογραφικής ομάδας χωρίς να με κράξουν. Anywayz, ας εμπλουτίσουμε λοιπόν την λίστα προβολών και κατόπιν να ψηφίσουμε ποια ταινία θα προβάλουμε στην επερχόμενη προβολή του club.
Edited by Geutella, 05 September 2012 - 23:50.