Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#961 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 28 August 2012 - 06:16

Ναι,έχει ανοίξει.
Κι εγώ γράφω μάθημα οπότε δε θα'μαι στο meeting,απλά κάνω τον messenger. :P

Posted Image
Does this darkness have a name?

#962 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 29 August 2012 - 09:57

Και αφού οι περισσότεροι απάντησαν θετικά, ήρθε η ώρα για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~

Posted Image

Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, στο καφέ Νεον, ώρα 5:30 μ.μ. θα βρεθούμε για το επόμενο meeting του Patras Otaku Club. Οι παλιοί ξέρετε τη διαδικασία, θα περιμένουμε πρώτα για λίγο έξω από την καφετέρια, και μετά θα μπούμε μέσα. Όποιος καινούργιος θέλει να έρθει αλλά φοβάται μην χαθεί κτλ, μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να συνεννοηθούμε

Be there or heads will roll~

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#963 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 September 2012 - 23:48

Αν και κάνω αυτό το post κάπως καθυστερημένα, να ενημερώσω πως στο τελευταίο meeting συζητήσαμε λιγάκι το θέμα των προβολών και να αρχίσουμε πάλι να μπαίνουμε σε μια σειρά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια πρόταση που έγινε και θεωρώ πως είναι καλή, είναι να προγραμματίσουμε προβολή για τέλος Σεπτέμβρη, όπου οι περισσότεροι θα έχουν ξεμπερδέψει με την εξεταστική (ή τουλάχιστον θα κοντεύουν να ξεμπερδέψουν).
Η ημερομηνία που σκεφτόμαστε είναι για Κυριακή 30/9.
Όσο για την επιλογή ταινίας, προτείνω να γίνει ψηφοφορία τόσο εδώ σε αυτό το thread όσο και στο group του Patras otaku club στο Facebook, για να καλύψουμε όσους περισσότερους μπορούμε.
Υπάρχει από την προηγούμενη σεζόν μια λίστα από ταινίες που δεν έχουμε προβάλλει ακόμα, αλλά θα πρότεινα να πέσουν και νέες ιδέες για να εμπλουτιστεί.

Η παλιά μας λίστα:

1)Summer Wars
2)Ηighlander
3)Princess Mononoke
4)Origin - Spirits of the Past
5)Tales from EarthSea

Στην παλιά μας λίστα εξακολουθεί να υπάρχει το Summer Wars, γιατί στην τελευταία προβολή πριν το καλοκαίρι υπάρχει μια τεράστια ασάφεια σχετικά με το αν τελικά πραγματοποιήθηκε ή όχι. Ήμουν εκτός Πατρών και κανένα άτομο από τα οποία μπορώ να έχω επικοινωνία από το club δεν παρευρέθηκε, οπότε αναρωτιόμαστε αν τελικά πήγε κανείς. Ελπίζω την απορία να μου την λύσουν πολιτισμένα τα παιδιά της κινηματογραφικής ομάδας χωρίς να με κράξουν. Anywayz, ας εμπλουτίσουμε λοιπόν την λίστα προβολών και κατόπιν να ψηφίσουμε ποια ταινία θα προβάλουμε στην επερχόμενη προβολή του club.

Edited by Geutella, 05 September 2012 - 23:50.

Posted Image

#964 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 08 September 2012 - 23:45

Well done guys!!! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε αφού εξάλλου δεν θα γίνει άλλο meeting μέχρι τις 30/9 η ψηφοφορία θα γίνει μέσω ιντερνετ. Ας αρχίσουμε να ψηφίζουμε για την ταινία λοιπόν...

Οπότε ως συνήθως όποιος έχει και facebook μεταφέρει και εδώ τις ψήφους των παιδιών.
Να προσπαθήσουμε να μαζευτεί όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται. Όσο για την προβολή του summer wars ήταν μια μεγάλη ντροπή που καλυτερα να μην θυμόμαστε :wth2: .
(όπως είπε και η Αθηνά ακόμα δεν ξέρουμε αν πάτησε κάποιος το πόδι του... :canthelp:
Μιλάμε για μέγα μυστήριο όμως :scared: !!!)

Edited by Samu, 08 September 2012 - 23:53.

Posted Image

Posted Image

#965 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 10 September 2012 - 01:12

Μόλις τσέκαρα την κατάσταση στο group μας στο FB και το Origin - Spirits of the Past έχει ήδη ψηφιστεί από 3 άτομα. Δεν έχει κατατεθεί ακόμα καμία νέα πρόταση ταινίας για να εμπλουτίσουμε την λίστα και ούτε έγινε λόγος για άλλη ταινία της λίστας.

Αυτά για την ώρα.
Posted Image

#966 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 20 September 2012 - 20:44

Έχω κάποια νέα. Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τα παιδιά της Κινηματογραφικής Ομάδας ώστε να με ενημερώσουν από πότε μπορούν να ξεκινήσουν οι προβολές. Ο υπεύθυνος μου εξήγησε πως σκοπεύουν να αναδιαμορφώσουν-αναβαθμίσουν την αίθουσα οπότε οι προβολές θα αργήσουν αυτή τη σαιζόν να ξεκινήσουν. Μετά την εξεταστική θα ξεκινήσουν οι εργασίες, οπότε μια πρόχειρη εκτίμηση που μου έδωσε είναι γύρω στον Νοέμβριο. Μόλις το Κ.Ο.Φ.Ε.Π. είναι έτοιμο για προβολές, με διαβεβαίωσε πως θα με ενημερώσει.

Με άλλα λόγια, είναι πρακτικά αδύνατον να βάλουμε προβολή τέλος Σεπτέμβρη όπως υπολογίζαμε. Παρόλα αυτά θα πρότεινα να κάνουμε μια προσπάθεια να εμπλουτίσουμε τη ταινιο-λίστα μας, ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές.
Posted Image

#967 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 21 September 2012 - 09:25

Λοιπόν έχω να προτείνω 2 ταινίες που θα μπορούσαν να προστεθούν.
1) The Borrower Arrietty από Tzatziki
2) The Place Promised in our Early Days απο Animeclipse
Oi,Oi,Oi baka.

#968 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 September 2012 - 17:39

Hey guys~ Ήθελα να προτείνω ένα meeting για το Σάββατο 6/10 στις 17:30 στο Νέον. Τι λέτε?

Posted Image

#969 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 29 September 2012 - 07:15

Προσωπικά με βολεύει, θα είμαι Πάτρα, οπότε όπως είπα και στο αντίστοιχο post στο FB group, είμαι μέσα.
Posted Image

#970 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 29 September 2012 - 09:02

Κι εγώ μέσα είμαι.
Oi,Oi,Oi baka.

#971 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 30 September 2012 - 23:59

It's that time again. Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, ώρα 5:30 στο καφέ ΝΕΟΝ (Μαιζώνος και 3ων Ναυάρχων) θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~
Ως συνήθως, θα περιμένουμε πρώτα λίγο έξω και μετά θα κάτσουμε (αν έχει ζέστη θα κάτσουμε έξω έτσι και αλλιώς οπότε θα μας δείτε)
Be there or heads will roll~

Posted Image

Posted Image

#972 tasosaki

tasosaki

Novice Otaku

• Members
  • 33 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 22 October 2012 - 15:28

Damn Γιατι να μην κανω εγγραφη στο site ενα μηνα νωριτερα!? Για ποτε η επομενη συναντηση?
Posted Image

#973 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 27 October 2012 - 21:08

Εκ μέρους των Πατρινών ανιμόφιλων σε καλωσορίζω στο Forum και στην κοινότητα. Αν έχεις facebook ψάξε να βρεις και το group που έχουν φτιαξει τα παιδιά εκεί. Η επόμενη συνάντηση λογικά θα γίνει κάποια στιγμή αρχές Νοέμβρη αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα...

Προτείνω meeting Σάββατο 10 Νοεμβρίου κλασσικά στο Νεον...

Η λίστα για τις ταινίες είναι:
1)Summer Wars
2)Ηighlander
3)Princess Mononoke
4)Origin - Spirits of the Past
5)Tales from EarthSea
και από πρόταση του Gomu Gomu No Mi έχουμε ακόμη
6) The Borrower Arrietty
7)The Place Promised in our Early Days

Edited by Samu, 27 October 2012 - 21:08.

Posted Image

Posted Image

#974 tasosaki

tasosaki

Novice Otaku

• Members
  • 33 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 27 October 2012 - 21:35

καλώς σας βρήκα! ααα ωραία... θα το μοντάρω κάπως να έρθω γτ πέφτει σε διαγωνίσματα.

Οι ταινίες είναι για προβολή;
Summer Wars & Origin: SotP φαίνονται καλές!
Posted Image

#975 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 October 2012 - 01:45

Hey there newcomer, welcome! (Να πετάξουμε και το multicultural μας αχεμ αχεμ)

Σωστή η παρατήρηση για το meeting, έχει γίνει πρόταση για Σάββατο 3 Νοεμβρίου (σήμερα το πρωί από άτομο που δεν χρησιμοποιεί το forum οπότε δεν μπορούσε να μεταφέρει ο ίδιος την πρόταση), και όλοι όσοι έχουν απαντήσει στο facebook έχουν συμφωνήσει. Θα μεταφέρω και την πρόταση για τις 10 :)

Posted Image