Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#1021 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 03 January 2013 - 19:17

Ψηφιζω The Place Promised in our Early Days.

Edited by veg3ta, 06 January 2013 - 21:54.

Posted Image

#1022 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 04 January 2013 - 02:32

Ωραία. Από μένα +1 στο Windaria.

Gomu, το Majo no takkyubin λογικά μπορούμε να το βάλουμε, απλώς αν έχεις υπόψη σου στο περίπου που μπορούμε να βρούμε αξιόπιστους υπότιτλους στα ελληνικά, γιατί με το Akira την πατήσαμε, μιας και το timing δεν ήταν καλό.
Posted Image

#1023 tasosaki

tasosaki

Novice Otaku

• Members
  • 33 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 04 January 2013 - 07:50

Αν οι ταινιες ειναι σε digital μορφη το timing των υποτιτλων φτιαχνεται συνηθως...
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1024 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 04 January 2013 - 12:59

Για το Majo no takkyubin έχω κατεβασμένο καλό release 720p με υπότιτλους από DVD χρονισμένους σωστά γι' αυτό και το πρότεινα.
Oi,Oi,Oi baka.

#1025 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 04 January 2013 - 16:39

Ψηφιζω The Place Promised in our Early Day.

κολλημένος με Makoto Shinkai

Highlander από μένα, για την έκπληξη...

Posted Image

#1026 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 05 January 2013 - 03:19

Τέλεια το Majo no takkyubin μπαίνει στη λίστα μας από την επόμενη ψηφοφορία. Επίσης όποιος/όποια έχει κάποια πρόταση για ταινία, ας την καταθέσει.

Από την ως τώρα ψηφοφορία έχουμε:
Windaria +3
Princess Mononoke +1
The Place Promised in our Early Days +1
Ηighlander +1

Περιμένουμε και την ψήφο των υπολοίπων.
Posted Image

#1027 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 06 January 2013 - 01:09

Να ενημερώσουμε πως συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης προβολής στο meeting και τους περισσότερους τελικά τους βόλευε σαν ημέρα προβολής η Παρασκευή 11/1 και όχι η Κυριακή που αρχικά προτάθηκε.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορία ήταν τα εξής:

Windaria +7
Princess Mononoke +2
The Place Promised in our Early Days +1
Ηighlander +1

Οπότε αν όλα πάνε καλά με την κινηματογραφική ομάδα, θα προβληθεί το Windaria. Έστειλα ήδη mail στα παιδιά, προτείνοντας ως πρώτη επιλογή την Παρασκευή 11/1, αλλά τους ζήτησα σε περίπτωση που για τον α' ή β' λόγο δεν μπορούν να μας δώσουν την Παρασκευή, να μας εντάξουν εναλλακτικά αν γίνεται την Κυριακή 13/1. Μόλις λάβω απάντηση θα αναρτηθεί και η αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by Geutella, 06 January 2013 - 01:10.

Posted Image

#1028 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 06 January 2013 - 20:27

Πόσοι από αυτούς που είχαν έρθει να δουν το Akira ήταν υπέρ της πρότασης για προβολή την Παρασκευή; Επειδή εγώ θυμάμαι πως ήμασταν λίγα άτομα.

Edited by Aiorral, 06 January 2013 - 20:27.

#1029 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 06 January 2013 - 21:05

Ναι, αλλά έκανε ψοφόκρυο αν θυμάμαι καλά, μπορεί να έπαιξε αυτό ρόλο.

Edited by Gilmaru, 06 January 2013 - 21:07.

#1030 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 06 January 2013 - 23:13

Ναι, στο Akira λίγοι ήμασταν, αλλά επειδή στην παρούσα φάση η εξεταστική ξεκινάει Δευτέρα 14/1, προτάθηκε να μην βάλουμε προβολή μια μέρα πριν. Συγκεκριμένα το πρότειναν ο samu μαζί με τον Σπύρο και τον Νickgoku και συμφώνησαν οι υπόλοιποι.
Όπως έχω πει προσωπικά οι Παρασκευές με αγχώνουν μιας και ξέρω πως πάντα η κινηματογραφική ομάδα τις αξιοποιεί, δε νομίζω πως είναι διατεθειμένοι να μας την αφιερώσουν σε σταθερή βάση. Παρεμπιπτόντως δε απάντησαν ακόμα στο mail μου.
Posted Image

#1031 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 09 January 2013 - 15:35

Βασικα δεν υπαρχει καμια προγραμματισμενη προβολη για αυτην την εβδομαδα. Ισως να γινει μονο η δικη μας...
Posted Image

#1032 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 January 2013 - 16:25

Από ό,τι φαίνεται μάλλον ναι, μόνο η δική μας προβολή θα πραγματοποιηθεί, μιας και μου έστειλαν το εξής: " Καλή χρονιά. Έχει κατέβει και είναι έτοιμη η ταινία. Πρόγραμμα να δούμε πότε θα βγάλουμε γιατί λόγω εξεταστικής είναι λίγο περιορισμένη η κινητικότητα... Θα ενημερώσουμε σύντομα."
Το ζήτημα είναι πως λόγω έλλειψης προγράμματος δε μου ξεκαθάρισαν αν μπορούν τελικά για Παρασκευή, οπότε πήρα ένα τηλέφωνο να ρωτήσω, αλλά το παιδί με το οποίο μίλησα δεν είχε προλάβει να συνεννοηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ούτε ήξερε για το mail μου, απλά με διαβεβαίωσε πως για την Παρασκευή δεν υπάρχει λογικά πρόβλημα, οπότε να μην ανησυχώ. Μου είπε πως θα επικοινωνήσει και θα μου το επιβεβαιώσει σύντομα. Οπότε stay tuned, σύντομα θα ξέρω οπότε θα ενημερώσω με την αντίστοιχη ανακοίνωση.
Posted Image

#1033 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 09 January 2013 - 18:40

Και ορίστε η ανακοίνωση εδώ: Προβολή Anime στην Πάτρα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013
Posted Image

#1034 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 22 January 2013 - 13:13

Meeting αυτό το Σάββατο (26/01/2012), τώρα που έχουμε γυρίσει όλοι. Ψηθείτε.

#1035 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 22 January 2013 - 22:46

I'm in, αλλά είναι η 3η εβδομάδα από το προηγούμενο meeting, και είχαμε πει να αφήνουμε 3 εβδομάδες περιθώριο. Αν δεν έχετε θέμα, let's do it :D
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews