Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#946 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 07 June 2012 - 13:14

Πολύ καλύτερα για 16 Ιουνίου. Είμαστε μέσα σε περίοδο εξεταστικής. Αν κάναμε meeting αυτό το Σάββατο θα ήταν λίγο ξαφνικό για τα παιδιά που δίνουν μαθήματα Δευτέρα ή Τρίτη. Οπότε 16 καλύτερα για να μπορούν και οι φοιτητές να φτιάξουν το πρόγραμμά τους.
The more the merrier...

Edited by Samu, 07 June 2012 - 13:15.

Posted Image

Posted Image

#947 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 11 June 2012 - 15:58

Aaaaand it is settled!
Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012 στις 18:00 θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~~

Posted Image

Edited by Stefi-chan, 11 June 2012 - 15:59.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#948 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 06 July 2012 - 20:33

Sooo έπεσε πρόταση να γίνει meeting το Σάββατο 14 Ιουλίου στο Θεατράκι (στο αμφιθέατρο, και όχι στην καφετέρια, μιας και θα έχει πολύ κόσμο, είπαμε εκεί και όχι στο Νεον επειδή το Νεον είναι κλειστό για καλοκαίρι)
Τι λέτε?

Posted Image

#949 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 July 2012 - 02:39

Όπως είπα και στο fb την Δευτέρα 8 Ιουλίου θα βρήσκομαι στην Πάτρα για μερικές ώρες το απόγευμα και θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι και να γνωρίσω κάποιους από εσάς

#950 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 07 July 2012 - 10:27

Όπως είπα και στο fb την Δευτέρα 8 Ιουλίου θα βρήσκομαι στην Πάτρα για μερικές ώρες το απόγευμα και θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κάτι και να γνωρίσω κάποιους από εσάς

Μήπως εννοείς Δευτέρα 9 Ιουλίου; Εγώ είμαι μέσα και για νωρίτερα.

#951 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 07 July 2012 - 10:29

Δευτέρα 9 Ιουλίου it is

#952 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 07 July 2012 - 13:31

Στη συζήτηση του facebook για το meeting είπαν ότι δεν βολεύει καθημερινή για meeting μιας και έχουμε μέλη που έχουν 2ωρα και 4 ωρα σε φροντιστήρια λόγω 3ης λυκείου. Οπότε λέμε να κάνουμε κανονικά το meeting το Σάββατο στις 14, και όσοι θέλουν να πάνε και για καφέ την Δευτέρα 9 (εξάλλου δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε meeting για την Δευτέρα 9 δύο μέρες πριν)

Posted Image

#953 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 July 2012 - 15:48

Aaaand it's official!

Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, στις 18:00 στο Θεατράκι (στο αμφιθέατρο) θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~~
Posted Image

Edited by Stefi-chan, 09 July 2012 - 16:13.

Posted Image

#954 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 09 July 2012 - 15:53

Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, στις 18:00 στο καφέ Νεον θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~~

Απλά να θυμηθούμε να φέρουμε και τους δικούς μας καφέδες μιας και είναι κλειστό ως το Σεπτέμβριο.

#955 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 09 July 2012 - 16:13

Fixed, συνήθεια :Ρ

Posted Image

#956 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 21 July 2012 - 19:31

Sooo, ο Cassiel (aka ο δημιουργός του Hall of Fame Ελλήνων cosplayer) θα δημιουργήσει μία σελίδα στο facebook για να κρατήσει αρχείο με όλες τις φωτογραφίες cosplay που έχουν γίνει μέχρι στιγμής (με credits στον φωτογράφο/editor) και ζητάει άδεια να ανεβούν και οι δικές μας φωτογραφίες από τα photoshoot που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Δεν θα γίνουν tags.

Posted Image

#957 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 23 July 2012 - 14:49

Εγώ θέλω να μην μπουν φωτό με εμένα στο facebook. Νομίζω εσύ έχεις μία Στέφη. Αν την έχεις ήδη ανεβάσει στο facebook κατεβάσε την. Thanks.

Edited by Aiorral, 23 July 2012 - 14:50.

#958 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 23 July 2012 - 20:13

Δεν έχω ανεβάσει κάποια δική σου φωτογραφία, και η σελίδα θα περιέχει φωτογραφίες μόνο από εξωτερικά photoshoots οπότε δεν θα μπουν δικές σου, no worries :3

Posted Image

#959 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 27 August 2012 - 21:11

Boys and girls, έφτασε η ώρα για το επόμενο meeting.
Έγινε πρόταση για αυτό το Σάββατο, 1/9, 17:30 στο Νέον, και αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Αν δεν υπάρχει κάποια αντιπρόταση, να το κλείσουμε για να γίνει και η ανακοίνωση.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#960 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 August 2012 - 22:41

Δεν χάσατε χρόνο, βλέπω :P
Εγώ γράφω μάθημα αυτό το Σάββατο και δεν ξέρω αν θα έρθω, παίδες. Μπορεί να περάσω για λίγο αν δεν είμαι τελείως πτώμα.

Το Νέον έχει ανοίξει btw ?