Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#796 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 27 October 2011 - 17:33

Μια πρόταση είναι το Summer Wars, μία άλλη το Jin-Roh και έχουμε και το highlander.

Posted Image

Posted Image

#797 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 27 October 2011 - 17:45

Γεια σας και απο εμενα! Εγω προτεινω να δουμε Rurouni Kenshin τα 4 OVA ειναι ενα 2ωρακι!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#798 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 27 October 2011 - 20:40

Δεν ξέρω αν εδώ συμφωνούμε/διαφωνούμε ή αν ρίχνουμε μόνο ιδέες, πάντως συμφωνώ μεταξύ του Jin-Roh, του Highlader και του Rurouni Kenshin. Το Buddha και Summer Wars δεν με ενθουσίασαν καθόλου.
Εγώ Κλασσικά θα προτείνω Pokemon -δεν με νοιάζει και αν μου κόβετε τα φτερά :run:- , Kaze no tani no Nausikaa, και φυσικά την πριγκίπισσα Mononoke lol

Α, και εκείνο που είχε πει ο Samu, που την πρωταγωνίστρια την έλεγαν Τούλα :kakaka: Soz δεν θυμάμαι όνομα.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#799 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 27 October 2011 - 21:39

μία άλλη το Jin-Roh

That^
Και τα OVA του Rurouni Kenshin ακούγονται ως καλή ιδέα.

#800 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 27 October 2011 - 23:37

Πρωταγωνιστρια ονοματι Τουλα ? Bahaha xD. Μονο και μονο γι'αυτο, θα την εβλεπα. xP

On topic τωρα, δεν εχω κατι να προτεινω αυτη τη στιγμη προσωπικα, οποτε ας διαλεξω μια απο τις υπαρχουσες προτασεις.
Αφου τις τσεκαρα ολες, ( μιλωντας εντελως υποκειμενικα ) βρηκα πιο ενδιαφερουσα τη Summer Wars, so there goes my vote.

EDIT : Tα OVA του Ρουρούνη, μπορουν να σταθουν απο μονα τους ? Δηλαδη, πρεπει να εχουμε δει και κατι προηγουμενο, ή μπορει καποιος να παρακολουθησει ετσι απλα ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#801 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 28 October 2011 - 00:48

Απο οτι εχω διαβασει ειναι τοσο ωραια φτιαγμενα τα 4 ova που αξιζουν πολυ περισσοτερο απο το να δεις την σειρα. Οποτε θα ελεγα ναι! Και βγαζουν ενα 2ωρακι οτι πρεπει!
Posted Image

#802 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 October 2011 - 01:48

Τα 4 OVAS του Rurouni Kenshin μπορούν να σταθούν μόνα τους χωρίς να χρειάζεται κάποιος να έχει την σειρά( μα καθόλου όμως). Εξάλου σε timeline τα γεγονότα των OVAS διαδραματίζονται 10 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Είναι κατά την διάρκεια του bakumatsu ( του Ιαπωνικού εμφυλίου) και δείχνει τότε πως ο Kenshin έγινε ο Hitokiri Battōsai καθώς και όλα τα γεγονότα που τον οδήγησαν να πάρει τον όρκο του.Για όποιον έχει δει την σειρά απλά θα δει τα παραπάνω και θα αναγνωρίσει χαρακτήρες και όποιος δεν, θα δει μια πολύ όμορφη και συγκηνητική ιστορία.
Το μόνο πρόβλημα αν ψηφιστεί αυτό είναι να κοπούν και να ενωθούν τα 4 OVAS σε 1 αρχείο ( να φτιαχτούν και οι υποτιτλοι εννοείται), το οποίο σημαίνει δουλειά για μερικούς από εμάς (το βλέπω να με χώνετε:hot:) .........

Kaze no tani no Nausikaa, και φυσικά την πριγκίπισσα Mononoke lol

Α, και εκείνο που είχε πει ο Samu, που την πρωταγωνίστρια την έλεγαν Τούλα :kakaka: Soz δεν θυμάμαι όνομα.

Nausikaa και Mononoke.... πως τα ξεχάσαμε αυτά... Φυσικά και μετράνε. Τώρα για την Τούλα την Σακούλα (ωωωωωωωω ναι, το επώνυμό της είναι "Σάκουλ" και οι Γιαπωνέζοι με την χαζή προφορά που έχουν στα αγγλικά το πρόφεραν "Σακουλο" φταίω εγώ μετά που για μιάμιση ώρα τρόλλαρα;;;; ) Origin - Spirits of the past λέγεται η ταινία.

Edited by Samu, 28 October 2011 - 14:37.

Posted Image

Posted Image

#803 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 October 2011 - 02:07

Τα 4 OVAS του Rurouni Kenshin μπορούν να σταθούν μόνα τους χωρίς να χρειάζεται κάποιος να έχει την σειρά( μα καθόλου όμως). Εξάλου σε timeline τα γεγονότα των OVAS διαδραματίζονται 10 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Είναι κατά την διάρκεια του bakumatsu ( του Ιαπωνικού εμφυλίου) και δείχνει τότε πως ο Kenshin έγινε ο Hitokiri Battōsai καθώς και όλα τα γεγονότα που τον οδήγησαν να πάρει τον όρκο του.Για όποιον έχει δει την σειρά απλά θα δει τα παραπάνω και θα αναγνωρίσει χαρακτήρες και όποιος δεν, θα δει μια πολύ όμορφη και συγκηνητική ιστορία.
Το μόνο πρόβλημα αν ψηφιστεί αυτό είναι να κοπούν και να ενωθούν τα 4 OVAS σε 1 αρχείο ( να φτιαχτούν και οι υποτιτλοι εννοείται), το οποίο σημαίνει δουλειά για μερικούς από εμάς (το βλέπω να με χώνετε:hot:) .........

:8)::8): Αν είναι too much μπορώ να βοηθήσω, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όση δουλειά και να είναι. Αλλά αυτά λογικά τα φροντίζει η Geutella-san...

Για το meeting, αφού όλοι συμφωνούν, ας το επισημοποιήσουμε~

Σάββατο, 5/11/11, στις 5:30 μ.μ. στο καφέ "ΝΕΟΝ" θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~ Be there or heads will roll!

Αφίσα έρχεται asap~
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image

#804 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 October 2011 - 03:15

Don't worry. Κάτσε να έρθει το meeting πρώτα, δούμε ποια ταινία θα διαλέξουμε και αν διαλέξουμε τα OVAS του Rurouni Kenshin θα τα φτιάξω εγώ με την Αθηνά.

Posted Image

Posted Image

#805 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 28 October 2011 - 03:51

I don't worry at all, απλά αν σου είναι κόπος να μην σε παιδεύουμε :thatsit:

Aaaand poster is up~

Posted Image

As per usual, θα περιμένουμε πρώτα έξω από την καφετέρια μέχρι περίπου τις 6 και μετά θα μπούμε μέσα, ανάλογα με πόσα άτομα θα έχουν έρθει. Παρακαλείστε να μην αργήσετε (ahemόπως γίνετε κάθε φοράahem)

Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν για πρώτα φορά μπορούν να ανταλλάξουν αριθμό κινητού μαζί μου έτσι ώστε να μην χαθούν/σε περίπτωση που δεν μας βρουν κτλ, και να μας πείτε ότι θα έρθετε για να σας περιμένουμε έξω.

See ya there everyone!

Edited by Stefi-chan, 28 October 2011 - 11:40.

Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image

#806 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 28 October 2011 - 15:55

Για τις ταινίες,απ'όσες αναφέρθηκαν μου άρεσε το Origin - Spirits of the past και έτσι κι έτσι το Summer Wars.Για το Buddha να πω πως δεν πρέπει να υπάρχει καν με αγγλικούς υπότιτλους ακόμα,οπότε για τώρα δεν το υπολογίζουμε καν.
Και να προτείνω για άλλη μια φορά το Piano no Mori.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#807 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 October 2011 - 16:15

Επίσης υπάρχει και το Tales from EarthSea. Δεν είναι και πολύ γνωστό σαν άνιμε αλλά όλο και κάποιος (όπως εγώ) θα ξέρει τα βιβλία ή την ταινία "legend of Earthsea".

Posted Image

Posted Image

#808 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 28 October 2011 - 16:23

To Kenshin υπαρχει ηδη μεταγλωτισμενο απο οσο ξερω!

Τεσπα θα προσπαθησω να ερθω και στο meeting αν δεν εχω baby sitting :P
Posted Image

#809 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 28 October 2011 - 16:29

υπάρχει officially μεταφρασμένο στα ελληνικά το Ninja Scroll, μπα ξεχάστε το...

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 28 October 2011 - 23:30.

Posted Image

#810 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 28 October 2011 - 16:33

Ναι υπάρχει μεταγλωτισμένο από τους Animeclipse νομίζω, θα κοιτάξω στον σκληρό να δω από ποιους είναι σίγουρα. Τώρα για το meeting αν μπορέσεις να έρθεις ακόμα καλύτερα, αλλιώς να υπολογίζω μία ψήφος στο Kenshin σωστά;

Και δεν μπορούσα να κρατηθώ, θα μπορούσαμε να προβάλουμαι και αυτό.....ΟΚ τρολλάρω το ξερω...

Όχι Ninja Scroll ρε παιδιά, γ@μ@το αλλά είναι λίγο......

Posted Image

Posted Image