Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 27 October 2011 - 17:33

Posted 27 October 2011 - 20:40
Εγώ Κλασσικά θα προτείνω Pokemon -δεν με νοιάζει και αν μου κόβετε τα φτερά

Α, και εκείνο που είχε πει ο Samu, που την πρωταγωνίστρια την έλεγαν Τούλα

Posted 27 October 2011 - 23:37
On topic τωρα, δεν εχω κατι να προτεινω αυτη τη στιγμη προσωπικα, οποτε ας διαλεξω μια απο τις υπαρχουσες προτασεις.
Αφου τις τσεκαρα ολες, ( μιλωντας εντελως υποκειμενικα ) βρηκα πιο ενδιαφερουσα τη Summer Wars, so there goes my vote.
EDIT : Tα OVA του Ρουρούνη, μπορουν να σταθουν απο μονα τους ? Δηλαδη, πρεπει να εχουμε δει και κατι προηγουμενο, ή μπορει καποιος να παρακολουθησει ετσι απλα ?

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 28 October 2011 - 01:48
Το μόνο πρόβλημα αν ψηφιστεί αυτό είναι να κοπούν και να ενωθούν τα 4 OVAS σε 1 αρχείο ( να φτιαχτούν και οι υποτιτλοι εννοείται), το οποίο σημαίνει δουλειά για μερικούς από εμάς (το βλέπω να με χώνετε

Kaze no tani no Nausikaa, και φυσικά την πριγκίπισσα Mononoke lol
Α, και εκείνο που είχε πει ο Samu, που την πρωταγωνίστρια την έλεγαν ΤούλαSoz δεν θυμάμαι όνομα.
Nausikaa και Mononoke.... πως τα ξεχάσαμε αυτά... Φυσικά και μετράνε. Τώρα για την Τούλα την Σακούλα (ωωωωωωωω ναι, το επώνυμό της είναι "Σάκουλ" και οι Γιαπωνέζοι με την χαζή προφορά που έχουν στα αγγλικά το πρόφεραν "Σακουλο" φταίω εγώ μετά που για μιάμιση ώρα τρόλλαρα;;;; ) Origin - Spirits of the past λέγεται η ταινία.
Edited by Samu, 28 October 2011 - 14:37.

Posted 28 October 2011 - 02:07
Τα 4 OVAS του Rurouni Kenshin μπορούν να σταθούν μόνα τους χωρίς να χρειάζεται κάποιος να έχει την σειρά( μα καθόλου όμως). Εξάλου σε timeline τα γεγονότα των OVAS διαδραματίζονται 10 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς. Είναι κατά την διάρκεια του bakumatsu ( του Ιαπωνικού εμφυλίου) και δείχνει τότε πως ο Kenshin έγινε ο Hitokiri Battōsai καθώς και όλα τα γεγονότα που τον οδήγησαν να πάρει τον όρκο του.Για όποιον έχει δει την σειρά απλά θα δει τα παραπάνω και θα αναγνωρίσει χαρακτήρες και όποιος δεν, θα δει μια πολύ όμορφη και συγκηνητική ιστορία.
Το μόνο πρόβλημα αν ψηφιστεί αυτό είναι να κοπούν και να ενωθούν τα 4 OVAS σε 1 αρχείο ( να φτιαχτούν και οι υποτιτλοι εννοείται), το οποίο σημαίνει δουλειά για μερικούς από εμάς (το βλέπω να με χώνετε) .........

Για το meeting, αφού όλοι συμφωνούν, ας το επισημοποιήσουμε~
Σάββατο, 5/11/11, στις 5:30 μ.μ. στο καφέ "ΝΕΟΝ" θα γίνει το επόμενο meeting του Patras Otaku Club~ Be there or heads will roll!
Αφίσα έρχεται asap~
Posted 28 October 2011 - 03:15

Posted 28 October 2011 - 03:51

Aaaand poster is up~

As per usual, θα περιμένουμε πρώτα έξω από την καφετέρια μέχρι περίπου τις 6 και μετά θα μπούμε μέσα, ανάλογα με πόσα άτομα θα έχουν έρθει. Παρακαλείστε να μην αργήσετε (ahemόπως γίνετε κάθε φοράahem)
Για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν για πρώτα φορά μπορούν να ανταλλάξουν αριθμό κινητού μαζί μου έτσι ώστε να μην χαθούν/σε περίπτωση που δεν μας βρουν κτλ, και να μας πείτε ότι θα έρθετε για να σας περιμένουμε έξω.
See ya there everyone!
Edited by Stefi-chan, 28 October 2011 - 11:40.
Posted 28 October 2011 - 15:55
Και να προτείνω για άλλη μια φορά το Piano no Mori.
Does this darkness have a name?
Posted 28 October 2011 - 16:15

Posted 28 October 2011 - 16:29
Edited by Hyuuga_Nikorasu, 28 October 2011 - 23:30.
Posted 28 October 2011 - 16:33
Και δεν μπορούσα να κρατηθώ, θα μπορούσαμε να προβάλουμαι και αυτό.....ΟΚ τρολλάρω το ξερω...
Όχι Ninja Scroll ρε παιδιά, γ@μ@το αλλά είναι λίγο......