Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#811 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 28 October 2011 - 21:34

Το εχω δει 100 φορες το ninja scroll :P. Ναι δωσε ψηφο για Kenshin αν και θα προσπαθησω να ερθω!
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#812 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 30 October 2011 - 00:06

Βλέπω είχαμε αρκετή κίνηση τις προηγούμενες μέρες, πράγμα πολύ ευχάριστο. Όπως είπα και τηλεφωνικώς στην Άννια, είμαι μέσα για meeting στις 5/11, οπότε μιας και κανονίστηκε θα τα πούμε και εκεί. ^^

Για το θέμα του cosplay, είναι πολύ σημαντικό να οργανωθούμε άμεσα, ήδη έμαθα πως η stefi βρήκε κάτι καλές περούκες στο e-bay, τις είδα και ψήθηκα άγρια. Οπότε stefi-chan, βάλ' το μπρος να τις τσιμπήσουμε.

Σχετικά με την επερχόμενη προβολή, είδα πως είχαμε αρκετές προτάσεις, οπότε καλό είναι να τις βάλουμε σε μια σειρά, ώστε μέχρι το meeting να το έχουμε σκεφτεί για να αποφασίσουμε ταινία. Παραθέτω λοιπόν παρακάτω τις προτάσεις που ειπώθηκαν, καθώς και αν οι ταινίες υπάρχουν σε καλή ανάλυση με ελληνικούς υπότιτλους (που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κινηματογραφική ομάδα).
Το Summer Wars και το Jin-Roh μπορούμε να τα βρούμε με ελληνικούς υπότιτλους σίγουρα από Anime-Awmn καθώς και για το highlander βλέπω πως κυκλοφορούν ελληνικοί subs, οπότε είμαστε comple ως προς αυτό. Επίσης καλή ιδέα τα 4 OVA από Rurouni Kenshin, τα οποία υπάρχουν και από Anime-Awmn και από AnimeClipse, όπου τα 4 OVA μαζί μπορούν να σταθούν αυτόνομα και σε διάρκεια είναι κάνα 2ωρό, οπότε και πάλι είμαστε οκ. Α, όσο για αυτό που αναφέρει ο samu, θαρρώ πως οι Anime-Awmn έχουν ενωμένα τα 4 OVA σε ένα .mkv, οπότε θα έχουμε ένα αρχείο video και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Προτάθηκε επίσης και το Kaze no tani no Nausikaa, το οποίο φυσικά και υπάρχει με ελληνικούς subs και τα σπάει, όπως και το Princess Mononoke, για το οποίο υπάρχει επίσης sub-άκι, αλλά το έχω βρει και με ελληνική μεταγλώττιση αν ψήνεστε (και δεν έχει και πρόβλημα η κινηματογραφική ομάδα). Επίσης πολύ καλή πρόταση η Τούλα η Σακούλα, a.k.a. Origin - Spirits of the Past το οποίο υπάρχει και αυτό έτοιμο μεταφρασμένο από Anime-Awmn. Για το Piano no Mori, λίγο που έψαξα πρόχειρα δε βρήκα πουθενά κάποιους ελληνικούς υπότιτλους, οπότε επιφυλάσσομαι. Το Tales from EarthSea υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και από Ancient Mariner και από SS-Anime.

Οπότε συνολικά έχουμε ως έγκυρες προτάσεις τις εξής, με τις παρακάτω ενδεικτικές ψήφους:

Summer Wars ---> (samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, samu, Black Kaiser)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (samu)

Oι ψήφοι φυσικά δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, μιας και η ταινία που θα προβληθεί θα αποφασιστεί στο meeting, απλώς τα έβαλα ενδεικτικά για να ξέρουμε στο περίπου τι παίζει. Αν βέβαια κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί στο meeting, μπορεί να πει εδώ ποια ταινία προτιμάει ώστε να καταμετρήσουμε την ψήφο του.

Όσο για μέρα προβολής, έχω να προτείνω τις εξής μέρες: 11/11 ή 12/11 ή 13/11 ή την επόμενη εβδομάδα, 18/11, 19/11, 20/11. Είπα να προτείνω ΠαρασκευοΣαββατοκύριακα, αν και πάντα παίζει η πιθανότητα το Σάββατο να υπάρχει πρόβλημα με την κινηματογραφική ομάδα. Απλώς αν είναι να δούμε ποια από αυτές τις μέρες βολεύει τους περισσότερους για να επικοινωνήσω με την Εστία.

Αυτά για την ώρα, οπότε έχουμε αρκετά να τακτοποιήσουμε στο meetingu!

P.S. Για κάποιο λόγο έβαλα τον samu να ψηφίζει υπέρ όλων των προτάσεων, νταξ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, απλώς τον έκοψα πως ενθουσιάστηκε με όλες. xDDDDDD
Posted Image

#813 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 30 October 2011 - 05:33

Summer Wars ---> (Samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (Samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (Samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, Samu, Black Kaiser)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, Samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, Samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (Samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (Samu)

Μου φαίνεται πως κάτι ξέχασες να βάλεις.
Ninja Scroll ---> (Hyuuga_Nikorasu, Samu)
Παρόλο που θεωρώ πως είναι λίγο...βίαιο για προβολή, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και αυτό με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με τα άνιμε.....οπότε RESPECT....

Edited by Samu, 30 October 2011 - 05:36.
just a small mistake.....

Posted Image

Posted Image

#814 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 30 October 2011 - 10:14

Παρόλο που θεωρώ πως είναι λίγο...βίαιο για προβολή, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και αυτό με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με τα άνιμε.....οπότε RESPECT....

Ωχ, σόρρυ ρε συ, νόμιζα πως δεν σοβαρολογούσατε για την πρόταση, γι' αυτό δεν την ανέφερα. Αλλά εντάξει, η ταινία είναι comple, την βρήκα και με ελληνικούς υπότιτλους σε μετάφραση NOMEDOR (μέλος των Anime-Awmn). Οπότε έτσι για το τυπικό της υπόθεσης, ανανεώνω τη λίστα των προτάσεων:

Summer Wars ---> (Samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (Samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (Samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, Samu, Black Kaiser, Stefi-chan)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, Samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, Samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (Samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (Samu)

Edited by Geutella, 30 October 2011 - 14:39.
πρόσθεση ψήφου

Posted Image

#815 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 30 October 2011 - 14:36

Έστειλα τις ταινίες στο group μας στο facebook έτσι ώστε να δούμε και από εκεί τι παίζει και να δουν όλοι τα trailers (έβαλα αυτά που έχετε βάλει συν ότι βρήκα για τα υπόλοιπα) και να αποφασίσουν για το meeting.

Τώρα, προσωπικά οι περισσότερες μου άρεσαν, αλλά θα δώσω ψήφο στα OVA του Rurouni Kenshin :wis:
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image

#816 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 30 October 2011 - 14:55

Σωστή, αν τύχει και πέσει και καμμιά πρόταση από εκεί είτε εσύ, είτε ο Mikami ή όποιος άλλος έχει access και στα δύο να την μεταφέρει και εδώ.

Posted Image

Posted Image

#817 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 30 October 2011 - 15:06

Δόθηκαν ήδη δύο, μία για τα OVA του Rurouni Kenshin και μία για το "Tales from EarthSea" :thatsit:

Posted Image

#818 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 30 October 2011 - 15:57

Όντως, το Ποκεμον! :mador2:

Οn subject, πέραν της 11ης που θα είμαι στο παν/μιο απ'τις 12 μέχρι της 9 το βράδυ και θα είμαι πτώμα, όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες για προβολή με βολεύουν ^^
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#819 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 31 October 2011 - 08:27

Συγνωμη εχουμε group στο facebook?!

:o

Πειτε να μου το βρω (αν με θελετε :hehe:)
Posted Image

#820 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 31 October 2011 - 11:13

Θα πρέπει να κάνεις αίτηση αποδοχής, η οποία θα περάσει από συμβούλιο, και αν έχεις αυτό που ψάχνουμε, τότε θα σε δεχτούμε.

/failed attempt to joke

Patras Otaku Club on Facebook~

:yahoo:

Posted Image

#821 igano

igano

Shinobi Tousan

• Members
  • 94 posts

Posted 31 October 2011 - 11:15

Σας παρακαλω δεχτειτε με ικετευω!!!!!!!!!!!!

Και να πω επισης 1st μπαμπας στο club? :P
Posted Image

#822 veg3ta

veg3ta

The best at what I do

• Members
  • 158 posts

Posted 04 November 2011 - 16:06

Ας ψηφησω κι εγω, αν και δεν ξερω αν θα ερθω.
Θα προτιμησω το Ninja Scroll, θελω να το δω απο πολυυυυυυυυυυ παλια. Μπορουμε να το βρουμε σε αυθεντικο DVD με ελληνικους υποτιτλους.
Αλλες που θα μου αρεσαν ειναι τα Origin - Spirits of the Past, Summer Wars και Rurouni Kenshin - Tsuioku Hen OVA.

Επίσης υπάρχει και το Tales from EarthSea. Δεν είναι και πολύ γνωστό σαν άνιμε αλλά όλο και κάποιος (όπως εγώ) θα ξέρει τα βιβλία ή την ταινία "legend of Earthsea".

Τα βιβλια ειναι καλα, η anime ταινια οχι :(
Το ιδιο πιστευω ισχυει για το Highlander, απο το λιγο που εχω δει.
Posted Image

#823 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 06 November 2011 - 01:28

Παιδιά, να κάνω μια ανακοίνωση. Στο meeting που έγινε σήμερα, βρέθηκε ένα τετράδιο Α4 σπιράλ (μάρκας Montana) που περιέχει σημειώσεις Φυσική Ι, Γλώσσα προγραμματισμού C, καθώς και σημειώσεις εργαστηρίου που περιλαμβάνουν άλγεβρα Boole. Όποιος το έχασε, ας επικοινωνήσει μαζί μου, μέσω pm. Stefi-chan, αν μπορείς ρώτα και στο FaceBook, το τετράδιο βρέθηκε κοντά στη θέση που βρισκόσουν, οπότε ίσως να είναι κάποιου παιδιού που γνωρίζεις μέσω FB.
Posted Image

#824 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 06 November 2011 - 14:52

:oo: That's probably mine... Και έλεγα κάτι ξέχασα :frozen:

(Μιας και ποστάρω να κάνω και κανένα σχόλιο για το meeting)

Είχαμε πολλά καινούργια μέλη, κάτι που είναι θετικό αν και δεν έχω μιλήσει ακόμα στους περισσότερους... Θα βρεθεί όμως ευκαιρία :ureshii:

Α, και στην ψηφοφορία για την προβολή μετρήσαμε την ψήφο του igano? :borednn9:

Posted Image

#825 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 06 November 2011 - 16:33

Ναι ναι, την μέτρησα και την ψήφο του Igano, όπως και τις ψήφους του veg3ta και του Nikorasu, αλλά παρόλα αυτά, για μια ψήφο διαφορά βγήκε το Ninja Scroll.

Όσο για το τετράδιό σου, no worries, θα στο φέρω στην προβολή όπως είπαμε και στο pm. ^^
Posted Image