Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πάτρα Otaku meetings
Posted 30 October 2011 - 00:06
Για το θέμα του cosplay, είναι πολύ σημαντικό να οργανωθούμε άμεσα, ήδη έμαθα πως η stefi βρήκε κάτι καλές περούκες στο e-bay, τις είδα και ψήθηκα άγρια. Οπότε stefi-chan, βάλ' το μπρος να τις τσιμπήσουμε.
Σχετικά με την επερχόμενη προβολή, είδα πως είχαμε αρκετές προτάσεις, οπότε καλό είναι να τις βάλουμε σε μια σειρά, ώστε μέχρι το meeting να το έχουμε σκεφτεί για να αποφασίσουμε ταινία. Παραθέτω λοιπόν παρακάτω τις προτάσεις που ειπώθηκαν, καθώς και αν οι ταινίες υπάρχουν σε καλή ανάλυση με ελληνικούς υπότιτλους (που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κινηματογραφική ομάδα).
Το Summer Wars και το Jin-Roh μπορούμε να τα βρούμε με ελληνικούς υπότιτλους σίγουρα από Anime-Awmn καθώς και για το highlander βλέπω πως κυκλοφορούν ελληνικοί subs, οπότε είμαστε comple ως προς αυτό. Επίσης καλή ιδέα τα 4 OVA από Rurouni Kenshin, τα οποία υπάρχουν και από Anime-Awmn και από AnimeClipse, όπου τα 4 OVA μαζί μπορούν να σταθούν αυτόνομα και σε διάρκεια είναι κάνα 2ωρό, οπότε και πάλι είμαστε οκ. Α, όσο για αυτό που αναφέρει ο samu, θαρρώ πως οι Anime-Awmn έχουν ενωμένα τα 4 OVA σε ένα .mkv, οπότε θα έχουμε ένα αρχείο video και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Προτάθηκε επίσης και το Kaze no tani no Nausikaa, το οποίο φυσικά και υπάρχει με ελληνικούς subs και τα σπάει, όπως και το Princess Mononoke, για το οποίο υπάρχει επίσης sub-άκι, αλλά το έχω βρει και με ελληνική μεταγλώττιση αν ψήνεστε (και δεν έχει και πρόβλημα η κινηματογραφική ομάδα). Επίσης πολύ καλή πρόταση η Τούλα η Σακούλα, a.k.a. Origin - Spirits of the Past το οποίο υπάρχει και αυτό έτοιμο μεταφρασμένο από Anime-Awmn. Για το Piano no Mori, λίγο που έψαξα πρόχειρα δε βρήκα πουθενά κάποιους ελληνικούς υπότιτλους, οπότε επιφυλάσσομαι. Το Tales from EarthSea υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και από Ancient Mariner και από SS-Anime.
Οπότε συνολικά έχουμε ως έγκυρες προτάσεις τις εξής, με τις παρακάτω ενδεικτικές ψήφους:
Summer Wars ---> (samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, samu, Black Kaiser)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (samu)
Oι ψήφοι φυσικά δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, μιας και η ταινία που θα προβληθεί θα αποφασιστεί στο meeting, απλώς τα έβαλα ενδεικτικά για να ξέρουμε στο περίπου τι παίζει. Αν βέβαια κάποιος δεν μπορεί να παρευρεθεί στο meeting, μπορεί να πει εδώ ποια ταινία προτιμάει ώστε να καταμετρήσουμε την ψήφο του.
Όσο για μέρα προβολής, έχω να προτείνω τις εξής μέρες: 11/11 ή 12/11 ή 13/11 ή την επόμενη εβδομάδα, 18/11, 19/11, 20/11. Είπα να προτείνω ΠαρασκευοΣαββατοκύριακα, αν και πάντα παίζει η πιθανότητα το Σάββατο να υπάρχει πρόβλημα με την κινηματογραφική ομάδα. Απλώς αν είναι να δούμε ποια από αυτές τις μέρες βολεύει τους περισσότερους για να επικοινωνήσω με την Εστία.
Αυτά για την ώρα, οπότε έχουμε αρκετά να τακτοποιήσουμε στο meetingu!
P.S. Για κάποιο λόγο έβαλα τον samu να ψηφίζει υπέρ όλων των προτάσεων, νταξ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, απλώς τον έκοψα πως ενθουσιάστηκε με όλες. xDDDDDD
Posted 30 October 2011 - 05:33
Summer Wars ---> (Samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (Samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (Samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, Samu, Black Kaiser)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, Samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, Samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (Samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (Samu)
Μου φαίνεται πως κάτι ξέχασες να βάλεις.
Ninja Scroll ---> (Hyuuga_Nikorasu, Samu)
Παρόλο που θεωρώ πως είναι λίγο...βίαιο για προβολή, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και αυτό με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με τα άνιμε.....οπότε RESPECT....
Edited by Samu, 30 October 2011 - 05:36.
just a small mistake.....

Posted 30 October 2011 - 10:14
Μου φαίνεται πως κάτι ξέχασες να βάλεις.
Παρόλο που θεωρώ πως είναι λίγο...βίαιο για προβολή, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου και αυτό με το οποίο άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με τα άνιμε.....οπότε RESPECT....
Ωχ, σόρρυ ρε συ, νόμιζα πως δεν σοβαρολογούσατε για την πρόταση, γι' αυτό δεν την ανέφερα. Αλλά εντάξει, η ταινία είναι comple, την βρήκα και με ελληνικούς υπότιτλους σε μετάφραση NOMEDOR (μέλος των Anime-Awmn). Οπότε έτσι για το τυπικό της υπόθεσης, ανανεώνω τη λίστα των προτάσεων:
Summer Wars ---> (Samu, MikamiTeru, Dark Elf)
Jin-Roh ---> (Samu, Pyre Fly, Black Kaiser)
Ηighlander ---> (Samu, Pyre Fly)
Rurouni Kenshin (4 ΟVA) ---> (igano, Pyre Fly, Samu, Black Kaiser, Stefi-chan)
Kaze no tani no Nausikaa ---> (Pyre Fly, Samu)
Princess Mononoke ---> (Pyre Fly, Samu)
Origin - Spirits of the Past (Τούλα) ---> (Samu, Pyre Fly, Dark Elf)
Tales from EarthSea ---> (Samu)
Edited by Geutella, 30 October 2011 - 14:39.
πρόσθεση ψήφου
Posted 30 October 2011 - 14:36
Τώρα, προσωπικά οι περισσότερες μου άρεσαν, αλλά θα δώσω ψήφο στα OVA του Rurouni Kenshin

Posted 30 October 2011 - 14:55

Posted 30 October 2011 - 15:57
Όντως, το Ποκεμον!Μου φαίνεται πως κάτι ξέχασες να βάλεις.

Οn subject, πέραν της 11ης που θα είμαι στο παν/μιο απ'τις 12 μέχρι της 9 το βράδυ και θα είμαι πτώμα, όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες για προβολή με βολεύουν ^^
Posted 31 October 2011 - 11:13
/failed attempt to joke
Patras Otaku Club on Facebook~

Posted 04 November 2011 - 16:06
Θα προτιμησω το Ninja Scroll, θελω να το δω απο πολυυυυυυυυυυ παλια. Μπορουμε να το βρουμε σε αυθεντικο DVD με ελληνικους υποτιτλους.
Αλλες που θα μου αρεσαν ειναι τα Origin - Spirits of the Past, Summer Wars και Rurouni Kenshin - Tsuioku Hen OVA.
Επίσης υπάρχει και το Tales from EarthSea. Δεν είναι και πολύ γνωστό σαν άνιμε αλλά όλο και κάποιος (όπως εγώ) θα ξέρει τα βιβλία ή την ταινία "legend of Earthsea".
Τα βιβλια ειναι καλα, η anime ταινια οχι

Το ιδιο πιστευω ισχυει για το Highlander, απο το λιγο που εχω δει.

Posted 06 November 2011 - 01:28
Posted 06 November 2011 - 14:52

(Μιας και ποστάρω να κάνω και κανένα σχόλιο για το meeting)
Είχαμε πολλά καινούργια μέλη, κάτι που είναι θετικό αν και δεν έχω μιλήσει ακόμα στους περισσότερους... Θα βρεθεί όμως ευκαιρία

Α, και στην ψηφοφορία για την προβολή μετρήσαμε την ψήφο του igano?