Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Πάτρα Otaku meetings

• Please log in to reply
1169 replies to this topic

#766 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 05 October 2011 - 22:50

Βλέπω πως η κουβέντα που έπρεπε να γίνει στο meeting γίνεται τελικά εδώ.Προσωπικά με βολεύει,γιατί δεν μπόρεσα να έρθω.
Άκουσα γενικά αρνητικά σχόλια για την Καζάρμα και αν όντως οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι από τον χώρο καλό είναι να μην την επιλέξουμε πάλι.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια άλλη πρόταση και το ΝΕΟΝ σαν χώρος δε μ'ενοχλεί. Αυτό που μ'ενοχλεί είναι πως έχουμε γίνει ρεζίλι σε όλο του το προσωπικό γιατί κάθε φορά συμπεριφερόμαστε λες και είμαστε σε παιδικό σταθμό. Το καταλαβαίνω ότι με τόσο κόσμο δεν είναι εύκολο ν'αποφευχθεί η φασαρία,αλλά άλλο φασαρία και άλλο πανζουρλισμός.
Για μένα,λοιπόν,είναι πιο σημαντικό να συμμορφωθούμε λίγο για να μπορούμε να "βολευτούμε" και σε άλλες καφετέριες (γιατί δε νομίζω πχ στο abfab να εκτιμήσουν τις ζωηρές συζητήσεις μας).

Posted Image
Does this darkness have a name?

#767 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 06 October 2011 - 00:03

Kαταρχας ηρεμησε. :Ρ Δεν τσακωνομαστε, ffs. Καταρχας δεν θα παω να πω σε εναν ανθρωπο που του εχω μιλησει μιαμιση φορα, " σβησε το τσιγαρο ". Ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου, αλλα αστο ειναι αλλο θεμα. Και στη τελικη, chill. Aπλα ειπα τη γνωμη μου, και πως πιστευω εγω ειναι καλυτερα, και προσωπικα εχω ριξει προτασεις γενικοτερα για θεματα που μας απασχολουν. Τελος παντων, ας μην επιμεινουμε, το μηνυμα περαστηκε. Αν δεν σε ηξερα θα ελεγα οτι το εχει κανας συγγενεης σου το Καζαρμα και το υπερασπιζεσαι ετσι. :Ρ Σιγα, it's cool....:canthelp:

SO. Τελικα εχουμε φετος τη δυνατοτητα για προβολες το Σαββατο ?

Nono, το Καζάρμα ούτε που το είχα προτείνει. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε :P Τέσπα. Αν είσαι κουλ μαν, τότε το λήγω και εγω.
Η όλη ιδέα με διαφορετική καφετέρια ήταν για μην βαρεθούμε, να είναι λίγο πιο καινούργια τα πράγματα. Εξακολουθούμε να μπορούμε να πάμε Θεατράκι ή ΝΕΟΝ. Νο χαρμ νταν.

#768 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 10 October 2011 - 15:34

Guyδες καταρχάς ηρεμία!! Να πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά μπας και βγάλουμε κάποια άκρη.

Πάντως, έχω μία απορία, και με συγχωρείτε ανίναι χαζή ή κάτι τέτοιο... Αλλά γιατί φεύγουμε από Νεον? Αφού η πλειοψηφία λέει να πάμε εκεί, γιατί να αλλάξουμε αν δεν έχουμε κάτι σίγουρο? Ναι, να αλλάξουμε περιβάλλον (επειδή κάποιος το βαρέθηκε, συγγνώμη δεν το ήξερα ότι κάναμε meetings για να χαζέψουμε την αρχιτεκτονική της καφετέριας), αλλά προτείνετε κάτι που να το έχετε σίγουρο. Στο Νεον είχαμε βολευτεί μια χαρά, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Οι περισσότεροι ψηφίζουν να επιστρέψουμε Νεον.

Ο λόγος που ζητάμε να δοκιμάσουμε και άλλες (όχι να αλλάξουμε εντελώς) καφετέρια είναι επειδή κάνουμε πολύ φασαρία και ενοχλούμε. Δεν μας φταίει σε τίποτα το Νεον και το προσωπικό του. Μπορούμε να σπάσουμε και σε άλλους τα νεύρα...

Δεν εχω αντοχες επειδη εχω προβλημα...υγειας. Αλλα δεν ειναι εδω το μερος να το συζητησουμε.
Δεν γινεται να πηγαινω στον καθενα ξεχωριστα σορρυ. Καλυτερα να ειμαστε σε εναν πιο ανοιχτο χωρο.
Τελος παντων, απλα τη γνωμη μου ειπα, σορρυ αν πειραξε και κανεναν.

Παμε παρακατω.

Μικαμι αγόρι μου πες το, αν δεν το πεις πως θα ξέρουμε και οι υπόλοιποι. Προσωπικά είμαι αντικαπνιστής αλλά προσπαθώ να είμαι και λογικός και δεν θεώρησα τα 3 άτομα (ναι 3 άτομα ήταν) που κάπνιζαν ήταν πρόβλημα για τον χώρο που είχαμε. Αλλά αν μπαίνει στην μέση πρόβλημα υγείας τότε αλλάζει το θέμα. Αλλά τότε γιατί ζητάτε να πάμε Νέον που θα καπνίζουνε στα δίπλα τραπέζια σαν φουγάρα;

Nono, το Καζάρμα ούτε που το είχα προτείνει. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε :P Τέσπα. Αν είσαι κουλ μαν, τότε το λήγω και εγω.
Η όλη ιδέα με διαφορετική καφετέρια ήταν για μην βαρεθούμε, να είναι λίγο πιο καινούργια τα πράγματα. Εξακολουθούμε να μπορούμε να πάμε Θεατράκι ή ΝΕΟΝ. Νο χαρμ νταν.

Μην ψάχνουμε να βρούμε ποιος είπε Καζάρμα και γιατί, δεν υπάρχει λόγος, μια υποψήφια καφετέρια για meeting ήταν, την δοκιμάσαμε, θα δούμε αν μας άρεσε ή όχι και τελείωσε.

Posted Image

Posted Image

#769 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 12 October 2011 - 23:42

Αλλά τότε γιατί ζητάτε να πάμε Νέον που θα καπνίζουνε στα δίπλα τραπέζια σαν φουγάρα;

Το Νέον είναι απ'τις λίγες καφετέριες που ξέρω που υπάρχει χώρος για καπνίζοντες και μη. Πάντα καθόμαστε στη μεριά των μη καπνιζόντων απ'ότι θυμάμαι.
Τώρα όσον αφορά το θέμα της φασαρίας το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και ειλικρινά είναι γελοίο να περιμένουμε από μια τόσο μεγάλη παρέα να μη ακούγεται κιχ, ειδικά στις ομαδικές συζητήσεις. Παρατηρήσεις θα κάνουμε αρκετές φορές σε όσους παρεκτρέπονται φυσικά, δεν αντιλέγω.
Εξάλλου στο Νέον έχουμε και την επιλογή να πηγαίνουμε στο επάνω μέρος όπου ενοχλούμε όσον το δυνατό λιγότερο κόσμο. Παρατηρήσεις απ'το προσωπικό δεν έχουμε δεχθεί ποτέ, και το περιβάλλον είναι γενικά ευχάριστο.
Και για τέλος, αφού βλέπουμε ότι το παλεύουμε συνεχώς μουρμούρα μουρμούρα μουρμούρα να πάμε από δω από κει, (εγώ προσωπικά έχω κουραστεί πάρα πολύ από αυτο) και δεν καταλήγουμε κάπου, και με βάση αυτά που είπα επάνω πιστεύω ότι το Νέον βολεύει όλους και δεν καταλαβαίνω τη συνεχή αντιπαράθεση.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#770 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 13 October 2011 - 10:01

Το Νέον είναι απ'τις λίγες καφετέριες που ξέρω που υπάρχει χώρος για καπνίζοντες και μη. Πάντα καθόμαστε στη μεριά των μη καπνιζόντων απ'ότι θυμάμαι.
Τώρα όσον αφορά το θέμα της φασαρίας το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και ειλικρινά είναι γελοίο να περιμένουμε από μια τόσο μεγάλη παρέα να μη ακούγεται κιχ, ειδικά στις ομαδικές συζητήσεις. Παρατηρήσεις θα κάνουμε αρκετές φορές σε όσους παρεκτρέπονται φυσικά, δεν αντιλέγω.
Εξάλλου στο Νέον έχουμε και την επιλογή να πηγαίνουμε στο επάνω μέρος όπου ενοχλούμε όσον το δυνατό λιγότερο κόσμο. Παρατηρήσεις απ'το προσωπικό δεν έχουμε δεχθεί ποτέ, και το περιβάλλον είναι γενικά ευχάριστο.
Και για τέλος, αφού βλέπουμε ότι το παλεύουμε συνεχώς μουρμούρα μουρμούρα μουρμούρα να πάμε από δω από κει, (εγώ προσωπικά έχω κουραστεί πάρα πολύ από αυτο) και δεν καταλήγουμε κάπου, και με βάση αυτά που είπα επάνω πιστεύω ότι το Νέον βολεύει όλους και δεν καταλαβαίνω τη συνεχή αντιπαράθεση.

This. Just, this.

Με κάλυψε απόλυτα. Αυτά ακριβώς ήθελα να πω :nod2::nod2:

Το Patras Otaku Club, αν και όχι club με την πλήρη έννοια της λέξης, μας ενώνει από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα. Όμως, καθώς μεγαλώνει συνέχεια, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε ως ομάδα χωρίς παραχωρήσεις. Όπως έχουν πει πολλοί εδώ, κάνουμε ότι λέει η πλειοψηφία. Και αφού η πλειοψηφία ψηφίζει ότι το Νεον μας καλύπτει τέλεια και προτιμούν να μείνουμε εκεί, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα το παλεύουμε. Τώρα φτάσαμε τα 20+ άτομα ανά meeting (αν και δεν νομίζω να είμαστε τόσοι πολλοί την επόμενη φορά), οπότε πιστεύω ότι το Νεον μας βολεύει καλύτερα.

Και μιας και είμαστε εδώ, πετάω ιδέα για meeting στις 29 (δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει μιας και θα είναι 4ήμερο 27-28-29-30, αλλά just saying)
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#771 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 14 October 2011 - 16:18

Αλλά τότε γιατί ζητάτε να πάμε Νέον που θα καπνίζουνε στα δίπλα τραπέζια σαν φουγάρα;

Δηλαδή θες να μου πεις ότι επειδή στο Νέον υπάρχει χώρος καπνιστών και μη, λύθηκε το πρόβλημα. Και πες πως καθόμαστε στον χώρο μη καπνιστών (που εκεί θα κάτσουμε αφού η πλειοψηφία δεν καπνίζει), αυτός που θα θέλει να καπνίσει νομίζεις ότι δεν θα ανάψει το τσιγάρο, και θα πάει έξω ή στον χώρο καπνιστών; Για την πληροφορία σου και μόνο και στο καζάρμα δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα, και είμασταν σε χώρο μη καπνιστών!!!! Δεν είδα τους καπνιστές να τους καιγεται καρφί όμως...

Και αφού η πλειοψηφία ψηφίζει ότι το Νεον μας καλύπτει τέλεια και προτιμούν να μείνουμε εκεί, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα το παλεύουμε.

Δεν αποκλείστηκε ποτέ το Νεον σαν καφετέρια. Το ξέρουμε πως βολεύει, αλλά πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε και καινούργια μέρη. Μην ξεχνάτε πως έτσι βρήκαμε πως μας βόλευε το Νέον, και τότε υπήρχε αντίδραση στο να φύγουμε από θεατράκι - η ίδια ακριβώς ιστορία... Μην ξαναλέμε τα ίδια. Όσο για το θέμα της "πλειοψηφίας" μην το θίξω...

Και μιας και είμαστε εδώ, πετάω ιδέα για meeting στις 29 (δεν ξέρω κατά πόσο βολεύει μιας και θα είναι 4ήμερο 27-28-29-30, αλλά just saying)

Δεν είναι κακή ιδέα, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα... Αλλά θα πρότεινα η κουβεντούλα για το meeting αυτό να αρχίσει από βδομάδα και όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν...

Posted Image

Posted Image

#772 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 14 October 2011 - 16:36

Δηλαδή θες να μου πεις ότι επειδή στο Νέον υπάρχει χώρος καπνιστών και μη, λύθηκε το πρόβλημα. Και πες πως καθόμαστε στον χώρο μη καπνιστών (που εκεί θα κάτσουμε αφού η πλειοψηφία δεν καπνίζει), αυτός που θα θέλει να καπνίσει νομίζεις ότι δεν θα ανάψει το τσιγάρο, και θα πάει έξω ή στον χώρο καπνιστών; Για την πληροφορία σου και μόνο και στο καζάρμα δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα, και είμασταν σε χώρο μη καπνιστών!!!! Δεν είδα τους καπνιστές να τους καιγεται καρφί όμως...

To παιδί που καθόταν δίπλα μου άναψε τσιγάρο επειδή ήταν κοντά στο παράθυρο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Επίσης ο ίδιος είχε έρθει προηγούμενη φορά στο μίτινγκ στο Νέον και βγήκε έξω για 5 λεπτά όταν ήταν να καπνίσει. Το ίδιο έκαναν άλλα 3 παιδιά και δεν θυμάμαι να είχαν δυσαρεστηθεί. Οπότε για μένα, ναι, λύθηκε το πρόβλημα.

Όσο για το επερχόμενο μίτινγκ θα προτιμούσα μετά τις 16/11 γιατί δίνουμε εξεταστική =/ Αλλά αν δεν γίνεται θα βάλω τα δυνατά μου να'ρθω όποτε γίνει.
One by one i'll tear down your walls and hope you'll see there's nothing to be afraid of.

#773 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 14 October 2011 - 19:20

Στην Καζάρμα ρώτησαν την ιδιοκτήτρια και τους είπε ότι μπορούν να καπνίσουν. Στο Νεον δεν έχω δει κανέναν από την ομάδα να ανάβει τσιγάρο, έβγαιναν έξω όποτε ήθελαν.

Γιατί πρέπει να δοκιμάζουμε νέα μέρη? Απ' ότι θυμάμαι από το Θεατράκι φύγαμε λόγω χώρου, ενώ στο Νεον δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Όσο για το θέμα της "πλειοψηφίας" μην το θίξω...

Όχι, να το θίξεις. Γιατί απ' ότι φαίνεται δεν την ακούμε τώρα τελευταία, επειδή ένας είπε ότι δεν του αρέσει το Νεον και συμφώνησαν μερικοί αλλάξαμε και ας διαφωνούσαν οι περισσότεροι.

Πάντως θέλω να δω ποιες είναι οι εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Όσο για meeting θα δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι

Posted Image

#774 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 16 October 2011 - 01:33

Seriously now, people ? Απλα "τσακωνομαστε" για λεπτομερειες....let's grow up, all of us.

Οσο για το μιτινγκ, εγω προσωπικα συμφωνω. Βεβαια ειναι η εξεταστικη στη μεση και ισως λειψουν αρκετοι...παντως πιστευω πως, κανουμε συχνα μιτινγκς, οποτε για οσους λειψουν, δεν νομιζω πως τιθεται θεμα, τελη Νοεμβρη φανταζομαι πως θα κανουμε ενα ακομα στα σιγουρα...θα ειναι κοντα και οι ετοιμασιες του cosplay οποτε ειναι ακομα ενας λογος για συχνα μιτινγκς.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#775 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 17 October 2011 - 21:26

Έχει δίκιο ο Μίκαμι. Το θέμα καλό είναι να λήξει εδώ, γιατί όπως έχουμε ξαναδεί αν δεν τα πούμε face to face γίνονται πολλές παρεξηγήσεις. Εδώ λοιπόν μπαίνουν και οι εκκρεμότητες στις οποίες αναφερόμουνα πιο πάνω. Είναι όλα αυτά που γράφουμε και λέμε στα τελευταία ποστς καθώς και για μερικά προηγούμενα. Ήλπιζα μες στο σαββατοκύριακο να βγούμε για έναν καφέ και να συζητήσουμε τα παλαιότερα και τα "τακτικά" μέλη (εννοώ αυτούς που ενδιαφέρονται και έρχονται τακτικά), όχι στα πλαίσια meeting αλλά για έναν απλό καφέ μεταξύ ατόμων! Θα μπορέσουμε να λύσουμε πολλά θεματάκια χωρίς να αναλωνόμαστε σε ανούσια ποστ και "συζητήσεις" που δεν καταλήγουν πουθενά. Δυστηχώς καθώς πολλά άτομα δεν μπορούσαν αυτό το Σάββατο δεν κανονίστηκε.
Ας σταματήσουν λοιπόν οι κονταρομαχίες εδώ, ας σκεφτούμε και να πούμε τις προτάσεις μας και τις σκέψεις μας όταν συναντηθούμε.
By the way αυτό είναι απλά η πρόταση μου, αλλά μιας και τώρα την κάνω πιο ευρέως γνωστή πείτε μου αν συμφωνείτε .....

Edited by Samu, 17 October 2011 - 21:40.

Posted Image

Posted Image

#776 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 18 October 2011 - 14:32

Παντα ειναι καλυτερα τα πραγματα να λεγονται/λυνονται απο κοντα, επομενως συμφωνω και για τη συναντηση.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#777 Nekyia

Nekyia

Lt. Obnoxious

• Members
  • 52 posts

Posted 18 October 2011 - 16:21

^Και εγώ.

#778 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 25 October 2011 - 00:16

καλά ρε φίλε έχω να πατήσω στο forum και σε meeting σχεδόν 2 χρόνια, ψήνομαι να έρθω αν και δεν τη βλέπω να γνωρίζω κανένα, πάνε οι παλιές καραβάνες. Τέσπα οψόμεθα.

Posted Image

#779 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 posts

Posted 25 October 2011 - 19:31

Έχουν μείνει μερικοί "παλιοί", και σιγά θα γνωρίσεις και καινούργιους :hahaha:

Θα γίνει σύντομα meeting λογικά, έχει κανείς καμιά πρόταση?

Posted Image

#780 Samu

Samu

The Measure & The Code

• Members
  • 91 posts

Posted 26 October 2011 - 16:02

Η προτασή σου για τις 29 δεν ήταν άσχημη αλλά πολλά άτομα (από φοιτητές) θα λείπουν, εξάλλου τώρα πέρασαν και οι μέρες.
Παρόλο που υπάρχει εμβόλιμη και μπορεί όσοι είναι επι πτυχίο να μην πραλαβαίνουν(μαζί και εγώ) θα μπορούσε να γίνει ένα meeting το επόμενο Σάββατο 5/11 μιας και έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε. Εμένα πάντως θα με βόλευε καλύτερα μετά τις 16 αλλά καταλαβαίνω πως είναι μισός μηνας μετά.

Posted Image

Posted Image